Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVGTA III - Versenyek

Módosítva: 2013. 05. 31. 00:12  |  Szerző: VISALI

Vezetési képességeinket megcsillogtathatjuk a városban az off-road pontversenyek során is. Liberty City-ben négy olyan autó parkol, melybe beülve nagy koncentrációt igénylő, nem épp könnyű mellékküldetésbe csöppenünk. A feladatunk nem más, mint hogy bizonyos számú ellenőrzőpontot érintsünk adott idő alatt. A pályák általában lejtősek, borulás-veszélyesek. A versenyek teljesítése szükséges a 100%-os végigjátszához, és elég szép összeget kapunk értük.

Patriot Playground (Portland)


Jutalom: 20 000$

A feladatot elindító jármű egy Patriot, ami a trentoni kikötőben, a Supa Save nevű szupermarket előtt pihen. Az érintendő ellenőrzőpontok (föld felett lebegő kis kék nyolcszögek) száma 15. Minden egyes EP érintése után 20 másodperc plusz időt kapsz a következőig.

GTA GTA GTA GTA

Tipp: A legjobb, ha a kisfilmben először látottal, a part szélén levővel kezded. Utána szedd össze a terep déli részén levő további hármat, majd hajts le a partra, és szerezd meg ott is az összeset. Haladj észak felé, s ha eléred a füves részt, haladj felfelé a dombon. Ezután a Salvatore villája mellettieket (északi oldalán) vedd célba. Végül csak egy marad, az a sziklás lejtőn van. Hogy lentről, vagy fentről közelíted meg, az már a te dolgod. Időd elvileg lesz elég.

Ride In The Park (Stounton Island #1)


Jutalom: 30 000$

A küldetést a Belleville Parkban kell teljesítened, és a faház előtti Landstalkerrel kell végigszenvedned. Sajnos ez tény, mivel a Landstalker talán a legrosszabb jármű a játékban. Lassú, rossz a fékje, és nagyon könnyen felborul. A 12 ellenőrzőpontot, kettőt kivéve, a parkon belül találod, a kivételek a kőfal felett lebegnek a nyugati oldalon. Minden egyes kék nyolcszögön való áthaladás után 10 másodpercet kapsz.

GTA GTA GTA

Tipp: A feladat a Landstalker miatt meglehetősen nehéz. Bármennyire is csalogató, de ha a peronon és a kis szigeten lévő ellenőrzőponttal kezded, lehetetlen felszedned a többit. Érdemes a park közepén kezdeni. Az emlékműtől kicsit északabbra, a híd körül három is van. Ezekkel könnyen, sok időhöz juthatsz, csak vigyázz a meredek füves lejtőn, mert ha gyorsan hajtasz, szinte biztos felborulsz. A következő EP a műemlék melletti legyen. Fékezz időben, hogy túl ne szaladj a dombon, majd hajts vissza, és szerezd fel a lépcső tetejénél lévőt. Még a lépcső aljában fordulj meg 180 fokban, és gyors egymásutánban szerezd meg a WC ajtók közöttit és a lépcső után kicsit balra levő további kettőt. A kék jelek nagyrészét már érintetted, a megmaradtakra, ha ügyes voltál elég időd marad. Utolsónak mindenképp a szigeten lévőt hagyd, mert az odaút is kockázatos, hát még a visszafelé...

Multistorey Mayhem (Stounton Island #2)


Jutalom: 30 000$

A legkönnyebb off-road pontverseny talán a newporti parkolóházban játszódó. Gyakorlatilag elég nehéz rájönni, hogy egyáltalán van, de nem lehetetlen. A lényeg, hogy a Pay´n´ Spray-nél lévő parkolóház előtti utcán szállj be egy Stallion-ba. Ha arra jár egy, nyert ügyed van, ha nem, akkor a parkolóházban biztos akad egy. Utóbbi esetben hajts ki az utcára, szállj ki, majd vissza. A 20 ellenerző pontból minden egyes után 5 másodperc haladékok kapsz a következő begyűjtésére.

GTA GTA GTA
GTA

Tipp: A legjobb, ha a déli bejárattól indulsz. Egész az utcához közeli falnál van egy EP, az legyen az első. Után kicsit előrébb a fordulj meg, szedd össze a többi földszinten lévőt, majd a délebbi feljárón hajts fel a második szintre. Mindig haladj előrefelé, szedd fel sorban a jeleket, és csiga alakban haladj fokozatosan felfelé. A legfelső emeleten már elvileg rengeteg időd lesz, szerezd meg ott az összeset, majd a beton emelkedőn felugratva haladj át az utolsó ellenőrzőponton. Vigyázz, nehogy mellé ugrass! Érdemes kicsit balról nekilendülni.

Fontos megjegyezni, hogy minél határozottabban kell érintened a kék nyolcszögeket.

Gripped! (Shoreside Vale)


Jutalom: 40 000$

Az utolsó pontfelszedős verseny Shoreside Vale-en van. Éppúgy, mint Portland-en itt is egy Patriot-ba ülve indul el a mellékküldetés. Az autó a piknikezőhelyen parkol. A 20 ellenőrzőpont többnyire a hegyoldalon van. 15 másodperc jár minden felszedett EP-ért.

GTA GTA GTA

Tipp: Már a gondolat is félelmetes, hogy a kék szimbólumok a meredek hegyoldalon vannak. Javasoljuk, melegíts be a lentiekkel, majd találd meg a számodra legbiztonságosabbnak tűnő utat felfelé. Ha leesel, ne pánikolj. Ha sikerül kerékre állítanod a verdát, talán lesz elég időd újra nekifutni. Bár ilyenkor próbálj meg a lehető lgekönnyebben elérhető kék sugarat érinteni. Ha sok időt felhalmozol, talán másodszorra a hegy tetejéről is próbálkozhatsz, csak nehogy elengedd a féket!

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
GTA III
Ki van itt?
Jelenleg 24 vendég és a következő felhasználók böngészik az oldalunkat:
Kiemelt partnereink
Társoldalak