Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVGTA III - Mentős küldetések

Módosítva: 2018. 01. 20. 19:42  |  Szerző: Visali és Rockstar69

A Grand Theft Auto III nem csak a fő küldetések terén mutat újat, de az alkalmi tevékenységekkel olyan színessé teszi a játékmenetet, hogy a játékról egyértelműen elmondható: a fejlesztők maradandót alkottak. A négy elvégezhető alkalmi munkák egyike a mentős küldetések (Paramedic), melynek lényege, hogy a város sebesültjeit elszállítsuk a legközelebbi kórházba.

A kezdéshez szükséges információk

A mentős küldetéseket egyfajta járművel lehet elindítani, egyértelműen egy Ambulance mentőautóba ülve. Ilyet a kórházak parkolójából lophatsz el, de általában a balesetek helyszínén is megjelennek. A kocsi elég szeszélyes, könnyen felborul egy-egy éles kanyarban, ami azért negatívum, mert a feladat közben nem válthatjuk le. Próbálj meg minél egyszerűbb és biztonságosabb útvonalon eljutni a sérültekhez. 

A küldetéssorozat elindítása

Ha megszerezted a feladathoz szükséges járművet, nincs más dolgod, minthogy megnyomd a ’Caps Lock’ vagy a ’+’ billentyűt, PlayStation-ön az R3 gombot. Így azonnal elindul az első szint.

GTA GTA

Leírás

Egy számláló jelzi, hogy mennyi időnk van még a betegek leszállítására, a radaron zöld négyzetek jelzik azok tartózkodási helyét, és 12 szintet kell teljesíteni a 100%-os végigjátszáshoz. Sajnos a többi hasonló küldetéssel ellentétben, itt egyhuzamba kell teljesíteni a 12 szintet. A sérültek száma minden egyes szintnél eggyel nő. A mentőautó kapacitása három sérült, vagyis egy idő után többször kell fordulnod. Az egyes sérültek felvételekor kapsz némi bónusz időt, de ez persze nem jelenti azt, hogy ezután elég ráérősen elkocsikázni a többi sérülthöz. A betegek pontos helyét eleinte nem tudhatod, mivel a GTA3 menüjében még nem kapott helyet várostérkép, így csak nagyjából tudhatod, merre indulj.

GTA GTA

Jutalmak

A Viligante küldetésekkel ellentétben, ezt a melléktevékenységet elég csak egy szigeten elvégezni. Ha eléred a 12. szintet, a jutalom végtelen sprintelés, vagyis futáskor sohasem fáradsz ki. A 8. szint után egy életerő ikon, a 12. szint után pedig egy Adrenalin kapszula jelenik meg a mentőházaidnál, ami hamar újra termelődik az utcán felvehetőekkel ellentéteben! 

GTA GTA

Tippek

A küldetéseket Portland-en vagy Staunton Island-en érdemes megcsinálni. Mindkettőnek van előnye és hátránya is! Portland-en gyorsabban lehet teljesíteni a 12 szintet, viszont kevesebb időt kapsz, mint a második szigeten és egy idő után a bandák is megnehezítik a dolgunkat. Staunton Island-en sok időt ad a játék a sérültek célba jutattására, de nagyobb távolságokat kell meg tenni és néha a játék rossz helyre spawn-olja a betegeket. Például az építkezsénél az elkerített járdára, ahova még betolatni sem lehet. Ilyenkor meg lehet oldani, hogy "kifutattjuk" a beteget az elkeírtett rész mögül, de mivel ezen a területen tevékenykednek a kolumbiaiak könnyen ráfázhatunk.  Shorside Vale teljesen alkalmatlan erre a feladatra a bonyolult úthálozat miatt.   

GTA GTA

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
GTA III
Ki van itt?
Jelenleg 10 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak