Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVGTA III - Irányítás

Módosítva: 2010. 05. 14. 15:27  |  Szerző: VISALI

Egy játék irányításával érdemes előre megismerkedni főleg abban az esetben, ha az egy új játék, vagy olyan új epizód, ahol rengeteg az új lehetőség. A GTA3, mint az első külsőnézetes epizód rengeteg új dologgal bővült a GTA2 óta, ami persze az irányítás fejlődését is jelenti. Több gombot/billentyűt kell használni, ráadásul egynek akár több funkciója is lehet.
 
A játékot mivel eredetileg PlayStation 2 konzolokra fejlesztették a vezérlés a PS2 kontrollereken a legkönnyebb. A másik konzolos változat, az Xbox verzió irányítása sem sokkal nehezebb. A személyi számítógépre írt verzióé viszont már annál inkább, ami egyes elemeknél - autóból való kilövés, Dodo vezetése, stb. - nagyon megnehezíti a játékos dolgát.

A GTA3 irányítását két részre oszthatjuk. Az egyik csoport akkor érvényes, ha gyalog közlekedünk, a másik ha valamilyen járművel. Ennek alapján egy gombnak/billetnyűnek több feladata is lehet.

Az Irányítás cikket a platformok alapján három részre osztottuk tovább. Alantkis táblázatban kattints arra, amelyiket megszeretnéd tekinteni.

Platformok
PlayStation 2 Személyi számítógép (PC) Xbox
Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
GTA III
Ki van itt?
Jelenleg 25 vendég és a következő felhasználók böngészik az oldalunkat:
Kiemelt partnereink
Társoldalak