Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVGTA III - Bandakocsik

Módosítva: 2010. 05. 12. 20:42  |  Szerző: VISALI

A harmadik GTA generáció, melynek egyik legnagyobb tulajdonsága, hogy az új részek már külső nézetesek, így részletes kidolgozást kaptak a karakterek és épületek mellett járművek. Bár számuk a Grand Theft Auto III-ban még mindig nem sok, valamivel több, mint a korábbi epizódokban volt.

A legnagyobb újdonság, hogy ezúttal már a vizet is módunkban áll meghódítani a játékban fellehető hajók segítségével. Motorokkal viszont ezúttal sem találkozhatunk. Több módon is csoportokba oszthatjuk a városba fellelhető járműveket. Cikkünk megíráskor úgy döntöttünk, hogy négy gruppot alkotunk. A kategóriákat az alant látható táblázatból érheted el. Összesen 54 vezethető autó, hajó, ill. repülő van, és bátorkodtuk itt leírni a városi vonatról szükséges tudnivalókat, tehát az 55. járműnek tekintjük.

Bandajárművek

A város utcáin tanyázó bandák tagjai jellegzetes autókkal is rendelkeznek, melyekkel csak ők közlekednek. Ezek többnyire az egyszerű utcai járgányok kipofozott változata. Fontos megjegyezni, hogy csak az aktuális bandák területén közlekednek. A városban összesen 8 bűnszervezet van, a Columbian Cartel-hez két féle járművet is hozzáköthetünk, a többihez csak egyet.

Bandakocsik listája

Nincs kép

Cartel Cruiser

A kolumbiaiak ilyen négy ajtós pick-uppal köröznek területeiken. Rendkívül jó a járgány gyorsulása, a fékei is remekül fognak. Az egyetlen baja talán annyi, hogy a kisebb ütközések után is képes a feje tetejére állni. A színe kék-fehér.

Mindig parkol egy:

Staunton Island > Fort Staunton> Az építkezés területén három darab is
Saunton Island > Liberty Campus> A kartell főhadiszállásán*
Shoreside Vale > Cedar Grove > A Catalina villájának udvarán kettő is*
Shoreside Vale > Wichita Gardens > A híd lábánál az utcai telefonok mögötti parkolóban

GTA

Diablo Stallion
Gyakorlatilag a Stallion felturbózott kupé változata. Nagyon gyors és erős, a hangjáról nem is beszélve. A Dablos területe Hapburn Heights, vagyis itt találkozhatsz velük. Portland-on talán csak a Mafia Sentinel olyan gyors, mint ez, tehát versenyekre érdemes ezt választani. A festése egyedi. A kék kocsi alját narancs-fehér graffiti díszíti.

Ez a jármű sehol sem parkol.

GTA

Hoods Rumpo XL
Az egyszerű Rumpo-nál gyorsabb, de ez is képes felborulni egy-egy éles kanyarban. A Res és a Purple Ninjas tagjai használják, tehát Wichita Gardens kürnyékén kersd Shoreside Vale-en. Alapból szürke, amit zöld graffiti dob fel.

Ez a jármű sehol sem parkol.

GTA

Mafia Sentinel

A sima Sentinel sem egy rossz verda, hát még a feltuningolt változata. A szürkére festett, sötétített ablakokkal és hátsó spoiler-rel ellátott változat jóval gyorsabb és kezesebb. Érdemes a játék elején érdemes elparkolni a későbbi időkre.

Mindig parkol egy:

Portland > Saint Marks > A második és a harmadik emelkedő közti parkolóban
Portland > Saint Marks > Salvatore villájának udvarán kettő is

GTA

Mr. Wongs
Nem csak kinézetében, de tulajdonságaiban teljesen megegyezik a Mule-al. Lassú, hamar felborul, és rosszak a fékei is. A jellegzetessége csupán Mr.Wongs festésű rakodótér. Az utakon szinte nem is közlekednek.

Mindig parkol egy:

Portland > Chinatown > Mr. Wongs mosodája mögött

GTA

Panlantic
A kolumbiaiak saját cégének, a Panlantic-nak a furgonja. Gyakorlatilag egy Pony más festéssel – kék, rajta fehér embléma és szöveg. Az utakon nem nagyon látsz ilyet, mivel nem ez a Columbian Cartel alap bandakocsija.

Mindig parkol egy:

Staunton Island> Fort Staunton > Az építkezésen kettő is

GTA

Triad Fish Van
A triád halüzemének szállítóalkalmatossága. Gyakorlatilag ez is a lassú és szinte fékmentes Mule más festéssel. A rakodótér két oldalán a Triad Fish halüzem reklámja van. Az alap színe lehet narancs, zöld, szürke, piros és kék.

Mindig parkol egy:

Portland > Chinatown > Az ez egyik raktárépület parkolójában
Portland > Trenton > A Triad Fish halüzem

GTA

Yakuza Stinger
A Stinger egyedi festést kapott a Kenji és Asuka által. A szürke-piros autók gyorsabbak és kezelhetőbbek a sima Stingernél, de mintha a csomagtartójuk kicsit nehezebb lenne… A kaszinó környékén rengeteg van belőle, de sok parkol Staunton Island más részein is.

Mindig parkol egy:

Staunton Island > Newport > Asuka háza előtt  kettő is
Staunton Island > Torrington > Az AM Co. székházának parkolójában
Staunton Island > Torrington > Kenji kaszinójának parkolójában
Staunton Island > Fort Staunton > Az építkezésen három is a Grand Theft Aero c. küldetés után

GTA

Yardie Lobo
A jamaikaiak autója egyedi, nincs civil megfelelője. Maga a kocsi piros, a vászontető fehér. Az ülések párducmintásak. Viszonylag gyors és kezelhető, de a legnagyobb jellegzetessége a hidraulika, amivel jól el lehet szórakozni. Newport környékén rengeteg van belőle.

Ez a jármű sehol sem parkol.
Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
GTA III
Ki van itt?
Jelenleg 36 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak