Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVGTA III - King Courtney

Módosítva: 2010. 05. 12. 20:42  |  Szerző: VISALI

A GTA3-ban megváltozott a játékmenet, és a város különböző gegsztereinek kell küldetéseket teljesítenünk, akikhez személyesen megyünk el. Természetesen a fejlesztők nem feledkeztek meg a korábbi rendszerről sem.

Mind a három szigeten lehetőségünk van feladatokat vállalni egy-egy utcai telefonon keresztül. A küldetésadóink csakúgy, mint az előző epizódban a helyi bandavezérek. A munkaadóink 4-5 küldetést adnak, amelyikből egyet-egyet később újra megpróbálhatunk rekorddöntés céljából. Ezen feladatok teljesítése kötelező, ha 100%-ra szeretnéd végigjátszani a játékot!

King Courtney (Staunton Island)

A város kereskedelmi központjában tevékenykedő banda a jamaikai bevándorlókból összeállt Yardies. A vezetőjük – King Courtney megkér minket pár szívességre, bár elég veszélyes csávó, amit Kenji-től hallunk az egyik monológja során.

Később ki is derül, hogy valóban lepaktált a kolumbiai kartellel. Ez persze azt vonja maga után, hogy a megbízásai teljesítése után ellenünk fordul a banda – nem látnak majd szívesen a területeiken. Miután megjavítják a Portland-et és Staunton Island-et összekötő útvonalakat mindjárt vállalhatod is a küldetéseket az Aspatria-i utcai telefonon keresztül. Egy ikon vezet oda, mely a középső szigetre való átlépéskor jelenik meg – zöld négyzetben lila telefon.

Bling-Bling Scramble

A jamaikaiaknál szintén egy verseny megnyerésével kell bizonyítanod, hogy elég tökös vagy ahhoz, hogy rád bízzanak feladatokat. Ez azonban más jellegű, mint amit Portland-en kellett teljesítened. Ezúttal is három ellenfeled lesz, ám különböző járművekkel próbálnak bizonyítani. Egy Idaho, egy Cheetah és egy Patriot a konkurencia, akik majd megpróbálják előtted felszerezni a 15 ellenőrzőpontot (a továbbiakban EP), melyeket a radaron jelzett rózsaszín négyzetet követve találhatsz meg. A nyeréshez neked kell felszerezned a legtöbbet. Összesen két felállásban lehetnek eldobálva az EP-k, ezek közül véletlenszerűen választ majd egyet számodra a játék. A jutalom értéke változó. Minden felszerzett EP-ért 1000$-t kapsz.

GTA GTA GTA


Uzi Rider

A jamaikaiak nem szívlelik a Diablos-t. Két Yardies bandatag lesz majd a segítségedre, és egy Perennial – bár utóbbi talán inkább nehezítés, mint segítő jobb a fejlesztőktől. A teendőd csupán annyi, hogy átfurikázz Hapburn Heights-be, ahol a kocsi ablakán kilőve le kell lőnöd 10 Diablos bandatagot. Nem szállhatsz ki, ill. ha kirángatnak véget ér a küldetés. Valószínűleg a rendőrség is felfigyel majd a lövöldözésre. Ha körözni kezdenek mindenképp érdemes meglátogatni a helyi Pay’n’Spray szerelőműhelyt. Ha végeztél vissza is kell vinned a fiúkat. A küldetés sikeres teljesítéséért 10 000$ a jutalom.

GTA GTA GTA

Gangcar Round-Up

A Yardies-nak három rivális banda járművére van szüksége. A listán egy Diablo Stallion, egy Maffia Sentinel és egy Yakuza Stinger szerepel. A szemfülesek egyébként itt már felfedezhetik a furcsaságot, hogy a kolumbiaiak kedvence, a Cartel Cruiser nem szerepel felsoroltak között. Bizonyára már kiismerted annyira a várost, hogy tudd: az olasz maffia járműve Saint Marks-ban, a Diablos-é Hapburn Heights-ben, a yakuzáké pedig Torrington negyedben közlekedik. Persze egyszerűbben megoldhatod az autólopást, ha egy parkoló verdát csensz el - ide kattintva megnyithatod a városban parkoló járművek nevét és helyét tartalmazó térképet. A járgányokat egy Newport-i garázsba kell leszállítanod, mindhármat tökéletes állapotban – tehát sérülés nélkül. Ha ez sikerül 10 000$ jutalmat kapsz a jamaikaiak vezérétől.

GTA GTA GTA GTA GTA


Kingdom Come

Az utolsó feladatnál már nem élvezzük King Courtney baráti szeretetét. Lepaktál a kolumbiaiakkal – pontosabban Catalina-val. Persze főhősünk eleinte semmit sem sejt. Másfél perced van, hogy ellopj egy Esperanto-t, ami az egyik Bedford Point-i parkolóban parkol. Ez viszont csapda, és hirtelen a játék talán legnehezebb küldetésével találod szemben magad. A három kijáratot Pony furgonok állják el, melyekből öngyilkos terroristák szaladgálnak – téged akarnak eltakarítani láb alól. Hiába lövöd le őket, mindig újabb és újabb pasas száll ki a furgonból. A feladat megsemmisíteni a három furgont. Persze egy kis ügyességgel kijátszhatod őket. A főbejáratot nem tudja teljesen elállni a furgon, így azt megkerülve kijuthatsz, ám ezzel még nem úsztad meg a feladatot. Viszont már aránylag biztonságban vagy, csupán a furgonok megsemmisítésén kell törnöd a fejed. A legegyszerűbb, ha rakétavetővel, vagy gránáttal megtámadod a járműveket a bejárattól kicsit keletebbre levő lépcsőn felmenve. Ezután eliminálhatod a terroristákat is. Cseles megoldás, ha előbb lelövöd az egyik bombával felszerelt fószert, majd mikor kiszáll a Pony-ból egy másik azt azonnal lelövöd – így a furgon is felrobban. Ha sikerül a küldetés 10 000$-al dagad a pénztárcád.

GTA GTA GTA

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
GTA III
Ki van itt?
Jelenleg 14 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak