Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVGTA III - Egyéb

Módosítva: 2010. 05. 12. 20:42  |  Szerző: VISALI

A harmadik GTA generáció, melynek egyik legnagyobb tulajdonsága, hogy az új részek már külső nézetesek, így részletes kidolgozást kaptak a karakterek és épületek mellett járművek. Bár számuk a Grand Theft Auto III-ban még mindig nem sok, valamivel több, mint a korábbi epizódokban volt.

A legnagyobb újdonság, hogy ezúttal már a vizet is módunkban áll meghódítani a játékban fellehető hajók segítségével. Motorokkal viszont ezúttal sem találkozhatunk. Több módon is csoportokba oszthatjuk a városba fellelhető járműveket. Cikkünk megíráskor úgy döntöttünk, hogy négy gruppot alkotunk. A kategóriákat az alant látható táblázatból érheted el. Összesen 54 vezethető autó, hajó, ill. repülő van, és bátorkodtuk itt leírni a városi vonatról szükséges tudnivalókat, tehát az 55. járműnek tekintjük.

Hajók, repüő, vonat

A játék újdonságai közé sorolható a 3 hajó, ill a repülő. A hajókat pár küldetés során kell használnod, de egyébként nincs túl nagy szerepük, mivel a vizeken nincs túl sok érdekesség, ráadásul rádiók nélkül nem túl érdekes az út. Esetleg Portland és Staunton Island között érdemes vele hajókázni. Hajó már volt a GTA1-ben is, de ott nem vezethettük. A repülő, ami még annyira nem is tud repülni érdekes jelenség, hogy miért lett olyan amilyen, és hogy mire is jó arról itt olvashatsz bővebben. A vonatot is ebben a cikkben említettük meg.

Hajók listája

GTA

Predator

A rendőrségi hajó nagyon gyors, hamar meg tud állni, ráadásul fegyver is van rajta. Sok küldetésben találkozol majd vele. Az alja kék, a felszín feletti része fehér, azon pedig fekete a POLICE felirat.

Mindig parkol egy:

Staunton Island > Newport > Asuka háza mellett a hátsó peronnál
Shoreside Vale > Francis International Airport > A reptér hátsó részén  kifutópálya alatt

GTA

Reefer
A halászhajó nagyon lassan gyorsul fel, ráadásul a végsebessége nem a legnagyobb. Használata nem előnyös, csak abban az esetben érdemes használni, amikor nincs más hajó a közelben.

Mindig parkol egy:

Staunton Island > Newport > Az Asuka háza melletti peronoknál kettő is

GTA

Speeder
Nagyon gyors hajó, remek gyorsulással, bár picit sokáig tart, amíg megáll. Érdemes használni, mivel jobb, mint a Reefer. Alap színe fehér, mintázata kék, zöld, vagy piros.

Mindig parkol egy:

Shoreside Vale > Francis International Airport > A reptér hátsó részén  kifutópálya alatt
A repülő

GTA

Dodo
A játékban egyetlen repülő van, ez a Dodo. Rövid szárnyai miatt speciális irányítást igényel. A neve is érdekes jelentést takar. A kisrepülőről itt további információkat találsz. A színe fehér és piros.

Mindig parkol egy:

Shoreside Vale > Francis International Airport > A reptér déli és északi részén levő hangárokban, ill. a helikopter-leszállóhely mellett
A vonat

GTA

Vonat
Vonat két útvonalon is közlekedik Liberty city-ben. Az egyik a magasvasúton Portland-on, a másik az egész város alatt, mint metró. Vezetni nem lehet, de ha beszállsz, az elvisz téged a következő megállóhelyre. Elég szűk időközökkel járnak a járatok, így nem kell sokat várni rá. Az állomásokon levő információ tárgyat felvéve angolul olvashatsz róla pár mondatot.

Ez a jármű sehol sem parkol.
Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
GTA III
Ki van itt?
Jelenleg 25 vendég és a következő felhasználók böngészik az oldalunkat:
Kiemelt partnereink
Társoldalak