Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVGTA III - Pay 'n Spray

Módosítva: 2010. 05. 12. 20:42  |  Szerző: Shotgun

Bizonyára nagyon sokatokban felmerült már az a kérdés a játék során, hogy mivel lehetne egy adott pillanatban a legkönnyebb módszert alkalmazva lerázni a zsarukat. Nyilvánvalóan azzal is tisztában vannak a jobb játékosok, hogy erre a legjobb módszer, a városban elszórt Pay ’n Spray autójavító műhely a legjobb megoldás. Nos, ebben a kis cikkben erről a boltláncolatról olvashattok részletesen.A Pay ’n Spray szolgáltatás használata


Liberty City-ben összesen három olyan javítógarázs található, melynek használatával nem csak a körözési szintünket tudjuk eltörölni teljes mértékben, de még autónkat is átfestethetjük és megjavíttathatjuk. Az egész művelet igénybe vételéhez összesen 1000$-nyi pénzmagra lesz szükségünk, mely elsőre kicsit soknak tűnhet, ám biztosíthatok róla mindenkit, hogy a játék történetének vége felé már nem lesz problémánk ezzel az árral. Azt is hozzá tenném, hogy az első javítás után, még ingyen át is festhetjük járműveinket, ha az még nem sérült meg.

Szóval tegyük fel, hogy az egyik ilyen garázs előtt állunk… nincs más teendőnk, mint autónkkal behajtani, majd egy pár másodperc múlva értesülünk arról, hogy sikeres volt járművünk átalakítása. Ha esetleg egy üldözés közben tesszük ezt, a rendőrség már nem nagyon fog felismerni minket, ennek következtében a körözési csillagok azon nyomban eltűnnek, mintha mi sem történt volna.

Megjegyzés: A Pay ’n Spray garázsok nem használhatóak akkor, hogyha valamelyik nagyobb rendfenntartó szervezet - rendőrség, mentők, stb… - járművét használjuk, ugyanis a játék ilyenkor egyszerűen visszautasít minket.Fellelhetőségi helyek

Portland Island: A Red Light District-ben, A Sex Club 7-től kétsaroknyira, északi irányban.


GTA GTA


Staunton Island: Newport környékén van, ugyan azon a helyen, ahol a Bomb Shop is található. Akinek innen sem ugrik be, egy nagy fehér parkolóház mögött található.

GTA GTA


Shoreside Vale:

Kapcsolódó térkép

Boltok térkép
Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
GTA III
Ki van itt?
Jelenleg 18 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak