Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVGTA III - Tippek/Trükkök

Módosítva: 2010. 05. 12. 20:43  |  Szerző: VISALI

A GTA3-ban van néhány trükk, melyek megkönnyítik a játékot, viszont a fejlesztők nem adnak utalást rá, csupán akkor élvezhetjük az extra lehetőségek és cselek nyújtotta előnyöket, ha kitapasztaljuk őket.

Robbanó hordók

GTA Néhány küldetés során piros hordókra figyelhetsz fel. Ezekkel vigyázni kell, mert veszélyesek. Ha beléjük lősz felrobbannak. Ezeket előnyösen is kihasználhatod a küldetések alatt.

 

125 egységnyi életerő

Nincs kép
A fejlesztők nem csak dísznek kreáltak örömlányokat a város utcáira. Ha melléjük állsz egy jó kocsival beszállnak melléd, és ha egy elhagyatott helyre viszed őket némi készpénz ellenében felviszik az életerőd akár 125 egységre.

Gyorsabb tank

GTA A játékban tankot is szerezhetünk. Ez azonban elég lomha, de növelhetünk a sebességén úgy, hogy a tank csövét hátrafordítjuk és megnyomjuk a tűz gombot.

Repülés a Dodo-val

GTA A játékban levő repülőgép egy csonka változatát mi is vezethetjük. Persze nem olyan kezes, mint a teljes szárnyú, de ha megszelídíted röpképes. Ehhez nagy sebességre kell szert tenned vele, majd az egyensúly előretételével orrabukik a gép és a levegőbe emelkedik. Kanyarodni óvatosan kell vele, mert érzékeny a szélre, és az emelkedést, illetve az ereszkedést is lassan kell adagolni.

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
GTA III
Ki van itt?
Jelenleg 26 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak