Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVSegédlet - Telepítési útmutató

Módosítva: 2013. 12. 29. 18:18  |  Szerző: Shotgun

Grand Theft Auto IV - Történet

A játék telepítése

A játék feltelepítése előtt feltétlen figyelembe kell vennünk a "Rendszerkövetelmény" cikkünkben leírtakat, miszerint rendelkeznünk kell a minimum gépigénnyel és internetkapcsolattal. A Grand Theft Auto IV telepítése közben lehetőséget kapsz majd, hogy létrehozz egy felhasználói fiókot mind a Rockstar Social Club rendszerben, mind pedig a Games for Windows - LIVE rendszerben.

Kérlek vedd figyelembe, hogy a Single Player játékhoz nem szükséges egyik regisztráció sem. Annak érdekében, hogy a Grand Theft Auto IV által nyújtott összes lehetőséget kihasználhasd, a multiplayer játékot, saját felvételeid megosztását és a másokkal való statisztikai rivalizálást beleértve, erősen ajánlott mindkét adatbázisba regisztrálnod. A telepítés menete a következő (a hivatalos support oldal alapján):

 1. Tedd be a 'Grand Theft Auto IV DVD (Disc 1)' névvel ellátott lemezt a DVD-ROM meghajtóba!

 2. Először is telepítened kell majd a Rockstar Social Club kliensét. Kövesd a képen felbukkanó utasításokat.

  A Rockstar Games Social Club telepítése szükséges ahhoz, hogy játszhass a játékkal, de csak akkor válik szükségessé használata, ha multiplayer játékot kívánsz játszani, vagy másokkal megosztani az egyénileg elkészített felvételeidet.

 3. A következő lépésben elindul a GTA IV telepítése. Kérlek kövesd a képernyőn felsorakoztatott utasításokat.

 4. Itt lehetőséget kapsz, hogy belépj az előzőleg elkészített Games for Windows – LIVE felhasználói fiókodba.

  Ha még nem rendelkezel ilyennel, most feliratkozhatsz a rendszerbe. Ez azért szükséges, hogy a Live által nyújtott extra lehetőségek, valamint a multiplayer is elérhető legyen számodra.

 5. Amennyiben rendelkezel Rockstar Games Social Club tagsággal, itt bejelentkezhetsz.

  A Rockstar Games Social Club egy regisztrált tagoknak elérhető közösségi oldal, amelyen statisztiklák, versenyek, különleges  rendezvények, MP3 letöltés és egyéb érdekes dolgok találhatóak a Rockstar játékokkal kapcsolatban.

 6. A folytatás során kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat.

 7. Miután minden fájl felinstallálódott, az interneten keresztül aktiválnod kell a játékot. Ez azért szükséges, hogy a rendszer ellenőrizze, eltelt-e a megjelenési dátum, azaz december 2-a.

  Ha a csatlakozás nem sikerül, vagy ezt a lépést egy másik számítógép segítségével szeretnéd végrehajtani, látogasd meg a www.rockstargames.com/support vagy activate.rockstargames.com/?c=GTA4 oldalt további részletekért.

 8. Az installálás folyamata ezzel befejeződött.

 9. Annak érdekében, hogy játszhass a Grand Theft Auto IV-gyel, bizonyosodj meg róla, hogy a 'Grand Theft Auto IV DVD' (Disc 1) lemez van behelyezve a meghajtóba, majd indítsd el a Rockstar Games Social Club kliensét.

  Jelentkezz be a Social Club-ba az online tartalmak eléréséhez. Hogy elindítsd a Grand Theft Auto IV-et, válaszd a 'Play' feliratot a Rockstar Games Social Club főoldalán.

 10. A játék első indításakor meg kell adnod egy aktivációs kódot. Ezt csak egy alkalommal kell megtenned.
   
  Ha a csatlakozás nem sikerül, vagy ezt a lépést egy másik számítógép segítségével szeretnéd végrehajtani, látogasd meg a www.rockstargames.com/support oldalt további részletekért.
Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Segédlet
Ki van itt?
Jelenleg 15 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak