Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA III - Fő küldetések » Staunton Island

Asuka

Asuka a yakuzák egyik vezetője, bár ő nem a banda területén lakik, hanem egy lakásban Newport negyedben. Egy kék négyzetben A betű ikon vezet oda.

Sayonara Salvatore

Azonnal vissza kell vágnod az olaszoknak, mégpedig úgy, hogy megöld a maffia fejét, Leone Salvatore-t. A bejátszás vége után 3 órád lesz (perced), hogy eljuss Luigi bárjához. Itt azonban vigyázz, nehogy észrevegyenek. Ha eljön az idő, három Mafia Sentinel parkol le a bár bejáratánál, és sorra elkezdenek kijönni a testőrök. A sort Salvatore zárja. Ekkor indulhat az akció. Vagy bedobsz egy gránátot, és felrobbannak a kocsik, vagy egy mesterlövészpuskával, esetleg egy erősebb karabéllyal lelövöd a célpontod. Ha korábban kezdesz el lövöldözni előbb a testőröket kell elintézned, így érdemes várni. Jutalomként 25 000$ fizetséget kapsz, ha végleg megszakítod a kapcsolataid az olasz maffiával.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA

Under Surveillance

Cipriani és Joey ugye még irányítják a maffiát, így természetesen számítani lehetett a bosszújukra. Bérgyilkosok próbálnak meg elintézni, melyeket ki kell iktatnod 6 perc alatt. Érdemes egy mesterlövészpuskát, gránátokat és valamilyen gépkarabélyt szerezned. Kettő a parkban vár a kis szigeten, őket érdemes mesterlövészfegyverrel leszedni. További kettő vár rád egy furgonban Bedford Pointban. Itt érdemes használni a gépkarabélyt vagy a gránátokat. Az utolsó adag a kaszinóval szemben lesz. Az erkélyekről lőnek rád. Ha felmész a kaszinó tetejére a lépcsőkön a mesterlövészpuskával elintézheted őket. Ezért a feladatért 15 000$ lesz a jutalmad.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA

Paparazzi Purge

Asukat és Martat egy lesifotós kukkolja egy hajóról. El kell őt intézned. Egy Predator vár rád a délebbi peronon. Ha beszálltál irány a célpontod. Egy Speederrel menekül majd. A képernyő jobb oldalán egy kék sáv mutatja majd az áldozat hajójának állapotát – ha ez a maximumra fut felrobban. A rendőrségi hajóban van lőfegyver, így tudsz rá tüzelni. A kanyarokat igyekezz kis ívben bevenni. A jutalmad 10 000$ lesz.

GTA GTA GTA
GTA

Payday For Ray

Asuka jóban van egy korrupt rendőrrel, és el kell vinnünk neki a fizetését. Nem egyszerű, mert óvatosnak kell lenned. Három és fél percet kapsz, amely alatt oda-vissza kell ingáznod Staunton Island utcai telefonjai között. Nagyon gyors autóra lesz szükséged, és vigyáznod is kell rá. Az első északon lesz az egyik kétsávos utca végén, a következő a Shoreside Vale-re vezető híd lábánál lesz, nem mesze a lezárástól, a harmadik az egyetem udvarán, a negyedik Bellive Park déli részén a szemben lévő műemléki épület mellett. Ezután eltűnik a számláló, kiderül, hogy Ray a park illemhelyiségében tartózkodik. Ha sikerül eljuttatnod a pénzét 11 000$ a tiéd lesz belőle.

GTA GTA GTA
GTA GTA

Two Faced Tanner

Asuka rájött, hogy az egyik embere beépített zsaru. El kell őt intézned. Kenji kaszinójában van, így majd ott vár rád. Ha megálltál a kék sugárban beszáll a kocsijába, és elindul. Ekkor indulhat a menet. Vagy addig bökdösöd, amíg fel nem robban, vagy fel nem borul, illetve szét nem lövöd. Érdemes szerezni egy Uzi gépfegyvert, hogy lőhess a járművedből. Az autónak pedig mindenképp gyorsnak és strapabírónak kell lennie, hiszen az első támadás után négy csillagos körözést kapsz. Érdemes az első bal kanyarnál nekikoccanni, mert itt fog lefordulni, és kiperdül. Ha sikerül mindig elé vágnod máris elkaphatod. A lényeg, hogy mindig álld el az útját. Ha sikerül 20 000$ fizetést kapsz.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA

Kenji

Kenji Asuka testvére, ő a jakuzák bandaterén tanyázik. Kaszinójánál már jártál. Feladatait az épület főbejáratánál veheted fel. A kék négyzetben K betű ikont követve megtalálod.

Kanbu Bustout

Téged már kiszabadítottak a börtönből, itt az ideje, hogy te is szabadpályát adj egy idegen rabtársadnak. Kanbu a helyi börtönben ül. Cellája a leghátsó, vagyis a falnál van. A kapitányság előtt parkol egy járőr kocsi. Ezt kösd el mindenképp, hiszen a kapun csak hatósági járművel juthatsz be a hátsó részre. Irány 8-Ball garázsa, aki egy időzített bombát szerel a kocsira. Ezután hajts a kék sugárba, aktiváld a bombát szállj ki és fuss messzire. Ezután jön a bevezető, Kenji társa kiszabadul, és persze jön a körözés. Három csillagot kapsz, amit le kell ráznod. Cseles megoldás, ha a másik, nyugati lejárót használod a menekülésre. Egy csillag ikont is felszerezhetsz így, ami leredukálja a körözésed. A maradék kettőt lerázhatod további csillagokkal, vagy elmehetsz a Pay’n’Spray-be is, csak útközben válts át valamilyen civil autóra. A parkolóházban és a helyi lakóházak alsó garázsaiban parkolnak. A feladat befejezéséhez vidd vissza a jakuzát Bedford Point-ba és meg is kapod a jutalmat - 30 000$ készpénzt.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA GTA
GTA
GTA

Grand Theft Auto

Jön a „hivatalos” autólopás. Kenji hálás egy fontos személynek, akinek szüksége van néhány csinos sportautóra. A listán egy Stinger szerepel, ami valamivel keletre van a nagy parkolóban, egy Infernus a stadionnal szemben lévő parkolóban és egy Cheetah a kórház parkolójában. A feladatra 6 perced van, így sietned kell majd. A járművekre természetesen vigyáznod kell, de ha összetöröd megjavíthatod a Pay’n’Spray szerelőműhelyben, ami mindjárt a raktár mellett van, így nem túl nagy időveszteség, ám ha nem vagy elég ügyes pénzt veszíthetsz ezáltal. Kicsit húzós a feladat az időkorlát miatt, de 25 000$-ért megéri.

GTA GTA GTA
GTA GTA

Deal Steal

Kenji nem nézi jó szemmel, hogy a kolumbiaiak a jamaikaiakkal kezdtek üzletelni, így át kell verned őket. Először is szükséged lesz egy Yardie bandakocsira. Yardie Lobo Newport negyedben mindig akad, főleg a nyugati négysávos gyorsúton. Ha megvan irány Liberty Campus, ahol vár rád egy jakuza. Ha beszállt irány a helyszín - a kórház parkolója. Ha kiszálltok azonnal észrevesznek, és lőni kezdenek. Nektek kell megnyernetek a tűzharcot. A társadra nem kell vigyáznod, így nem kötelező fedezned. Érdemes egy gránátot is magaddal vinni, hiszen a Cartel bandakocsikat is fel kell robbantanod. Ha megvagy vedd fel a két táskát, amit elejtettek és vidd el Kenjinek a kaszinó parkolójába. A feladat teljesítéséért 25 000$ a jutalmad.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA GTA

Shima

A fejlesztők előszeretettel készítenek nekünk olyan küldetéseket, melyekben az egyes üzletek védelmi pénzét kell behajtanunk. Kenji negyedik megbízása erről szól. Az első táska Torrington-ban vár rád. Senki sem védi, így egyszerűen csak fel kell szerezned. A második Bedford Point közepén van, ám itt már valaki figyeli is – egy diablos bandatag áll mellette, és megpróbál majd kicsinálni. Légy te az ügyesebb. A harmadik Bellive Park-ban lenne a Shoreside Vale szigetre vezető négysávoson, de a táska nem lesz ott. A bolt tulajdonosa közli velünk, hogy nemrég ott járt néhány diablos tag, és elvitte a lóvét. Már tudjuk, hogy Hapburn Heights-ben tanyáznak, így hajts oda. Lesznek páran a parkban, így ha gyenge a fegyvered szerezz golyóállómellényt, de ha egy erős gépkarabéllyal indulsz gyorsan visszaszerezheted Kenji pénzét. Egy gránát is jól jöhet. Ha felszerezted a táskát vidd el a szajrét Kenji-nek a kaszinó hátsó bejáratához. 10 000$ a jutalom.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA

Smack Down

A kolumbiaiak és a jamaikaiak még mindig üzletelni próbálnak, vagyis a korábbi akció nem volt sikeres. A Yardie SPANK-ot árul a városban, esetleg elintézhetnéd a dílereket. Kenji legalább nyolc eliminálását kéri, de persze ha gondolod túlteljesíthetsz is. A radaron megjelenik néhány, ha elintézel egyet továbbiak jelennek meg. A nehezítés az, hogy egy idő után eltűnnek, és ha nincs meg a nyolc elbuktad a küldetést. Viszont ha többet állítasz le az alap 10 000$-on kívül még további 1000$-t kapsz bandatagonként.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA

Ray

A korrupt zsaru, aki Asukának dolgozik megkér minket pár szívességre. A megbízásokat a Bellive park-i férfi illemhelységben vehetjük fel, ahová egy kék négyzetben R betű ikon vezet.

Silence The Sneak

Ray természetesen nem az egyetlen korrupt rendőr a városban. Viszont egy közülük megpróbálja tisztára mosni magát úgy, hogy neveket árul el a szövetségieknek. Persze Ray fél, ezért felbérel minket McAffrey megölésére. Lakása a Newport-i parkolóházhoz közel van. Hajts a kis udvarba, ahonnan egy rámpa vezet fel a szerelőműhelybe. Itt nyitva lesz egy ablak. Gránátokat kell feldobálnod. Ha sikerül betalálni felgyúl a lakás, és azonnal menekülőre fogja a csapat a dolgot, és megpróbálják kimenekíteni a rendőrt. Talán molotov koktéllal könnyebb a dolog, így érdemes lecserélni. Ha kinyílik a garázsajtó lőni fognak rád, de te ne légy rest. Szállj be gyorsan egy autóba – érdemes egy gyors autóval érkezni a helyszínre. Felesleges gránáttal dobálnod a kocsit, mert gyorsabban elillan, minthogy az működésbe lép, ráadásul a helyszínen lévő testőrök lelőnek. Útközben próbáld meg elkapni egy Uzival. Ha sikerül 30 000$ a jutalmad.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA

Arms Shortage

Ray jó barátja egy háborús veterán, Phil. A kolumbiaiak fenyegetik, így Ray megkér rá minket, hogy segítsünk neki. Phil-nek csak egy karja van, így lőni is nehezen tud. A kis katonaság északon van a stadion felett. Ha megérkeztél Phil szól pár mondatot, és ad fegyvert. A helyszínre érdemes egy Blista-val menni. Azért érdemes a kombit választani, mert könnyen feljutsz a tetejére, ahonnan ráugorhatsz a konténerekre, melyeken értékesebb fegyverek vannak. Nincs sok időd, máris jönnek a kolumbiaiak. Ha nem sikerült a rakétavetőt megszerezned válts az M16-ra. Két Cartel Cruiser érkezik majd. Többen a főkapun keresztül érkeznek majd, de ketten a hátsó kapun is bejönnek. Ha megvagy menj oda Philhez, aki megköszöni a védelmet. A küldetés sikeres teljesítéséért 10 000$ jutalmat kapsz.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA GTA

Evidence Dash

A városban nagyembernek számít Donald Love, a Love Media tulajdonosa. Persze ő is egy bukott angyal, hisz elkövetett egy-két piszkos dolgot. Képek is készültek – ezek eltűntetésére kér meg Ray. Egy Bobcat-et vezet a srác, elképesztően jól. Ha nekimész leesik a hatból egy kép, amit fel kell venned, mielőtt egy újat próbálnál meg lejuttatni a pickup hátuljáról. Ha az elsőt felszerezted két csillagos körözést kapsz. Miután mind a hat képet megszerezted szállj ki a járműből és robbantsd fel. Azt, amiben te ültél. Ezáltal semmisítheted meg a fotókat. A Bobcat sofőrjét nem kell, és nem is szabad elintézned. A jutalmad most is 10 000$.

GTA GTA GTA
GTA GTA

Gone Fishing

Ray társa Portland keleti oldalán halászik nem igazán legális módon. A halakat mérgező olajjal teli hordókkal próbálja meg a felszínre csalogatni. El kell őt intézned. Egy Predator vár majd rád a keleti sziget délnyugati oldalánál a mólónál. Ezzel szétlőheted a célpont hajóját. Ám a srác cseles lesz, mert hordókat dobál le eléd, melyek robbannak. Ha sikerül elintézned a célpontod 15 000$ jutalmat kapsz.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA

Plaster Blaster

A korrupt zsaru, akit Ray első küldetésében megismertünk életben maradt. A kórházból szállítják át a rendőrségre. Minél gyorsabban el kell őt intézned. A mentőautónak neki kell menned párszor egy erős járművel, hogy kiessen az áldozat. Nem robbanthatod fel, mert a ruhája tűzálló. Persze ha meglátnak két csillagos körözést kapsz. Megölni úgy tudod, ha párszor átgázolsz rajta. A képernyő jobb oldalán kék sáv jelzi majd mindkét alkalommal az állapotot. Ennek kell a maximumra futnia. Ha teljesíted a küldetést 10 000$ készpénz jutalmat kapsz.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA

Donald Love

Ray egy korábbi küldetésében hallhattál Donald Love-ról, és most feladatokat is ad neked. Egy kék négyzetben D betű ikon vezet majd hozzá.

Liberator

Donald egy régi barátját elrabolták a kolumbiaiak, és neked kell kiszabadítanod őt. A területre csak álcában juthatsz be, így első lépésben el kell lopnod egy Cartel Cruiser-t Fort Carson-ból. Ha megvagy a kolumbiaiak raktára nem messze van az egyetemtől. Ha bejutottál persze észrevesznek, és lőnek majd rád. Egy erős fegyverrel pillanatok alatt leszedheted őket. A fickót az egyik garázsban tartják fogva, így meg kell találnod a megfelelőt. Mindben lesz egy vagy két kolumbiai, így vigyáznod kell. Ha megvan szálljatok be egy Cartel Cruiser-be, és vidd el a Donald-hoz. Ezért a küldetésért 40 000$ a jutalom.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA GTA

Waka Gashira Wipeout

Donald jól tudja, hogy a bandaháborúk az ingatlanpiacnak kedveznek, mert az árak alacsonyabbak lesznek. Nem másra kér meg, mint hogy öld meg a jakuzák egyik vezérét, Kenjit, de kolumbiai álcában. Ismét szerezned kell egy Cartel Cruiser-t. ez megvan irány a Newport-i parkolóház teteje, ahol épp üzletel. Meg kell ölnöd őt úgy, hogy elütöd, vagy lelövöd a járműből, de semmiképp sem szállhatsz ki. Ha sikerült fent van egy rámpa, amelyről leugrathatsz. A feladat befejezéséhez el kell tűnnöd Newport-ból. Ha jól végzed a dolgod a jutalmad 30 000$.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA

A Drop In The Ocean

Donald megkér néhány csomag begyűjtésére, melyeket egy repülőből dobnak majd a vízbe Portland és Staunton között. Két perc alatt kell elérned a már ismert mólóhoz a keleti sziget délnyugati részén. Mihelyt letelik az idő megérkezik a repülő, és elejti az első csomagot. A hajóval kell megérintened a felszerzéshez. Minden csomag után egy csillagot kapsz, és bár hat van az utolsó után megmarad az öt csillag. Ha nem sikerül időben felszerezned őket a rendőrök megszerzik, amit Donald nem szeretne. Ezután érdemes ellátogatni a Pay’n’Spray szerelőműhelybe, hogy minél egyszerűbben lerázhasd a körözést, majd vidd vissza a csomagokat Donald-nak. A jutalmad 10 000$ készpénz lesz.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA

Módosítva: 2019. 05. 31. 12:18 ▪ Szerző: Visali
GTA III
GTA III
Liberty City
Járművek
Játékmenet
Boltok
Végigjátszás
Mellékküldetések
Telefonos küldetések
Alkalmi munkák
Érdekességek
Csalások
Teaser oldalak
Hivatalos linkek