Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA III - Fő küldetések » Shoreside Vale

Ray

Miután elérhető lesz Shoreside Vale is Ray szeretné még egyszer a segítségedet kérni. A küldetést ugyanott veheted fel.

Marked Man

Ray-nek minél hamarabb el kell tűnnie a Liberty City-ből. A reptérre kell vinned őt, ám a hidat a CIA felügyeli, így ha arra próbálsz meg elindulni nem valószínű, hogy átjutsz a blokádon. Hacsak el nem intézed az ott álló ügynököket, de ez a 3 perces időkorlát miatt nem előnyös megoldás. A maradt alternatíva az alagút használata, melyen egy sportkocsival gyorsan kijuthatsz a reptérre. Ha Ray bement az épületbe hagy neked pár értékes holmit a Newport-i garázsában – M16, mesterlövészpuska, rakétavető és lángszóró, valamint egy golyóálló Patriot lesz majd ott. Ezeket csak most veheted fel itt, később nem lesz nyitva a raktár, így még a küldetéshez tartozik, hogy elmenj értük. Ha jól végezted a dolgod 20 000$ készpénz jutalmat is kapsz.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA

Donald Love

Donald is ad pár küldetést, melyek színhelye Shoreside Vale. A szokásos épület bejáratánál veheted fel a küldetéseket.

Grand Theft Aero

Donald előző küldetésében a vízről kellett néhány csomagot begyűjtenünk, ám ezek nem az igazi szállítmányt tartalmazták. A reptér egyik északi hangárjában van a gép, ahol elvileg a csomagoknak lenniük kell. Ám a kolumbiaiak ismét keresztbetettek Donald-nak. Mikor megérkezel két furgon lesz a hangár előtt, melyek közül az egyik elmegy. Ezután jön az akció. Iktasd ki a bandatagokat, majd szállj be a gépbe. Ez üres lesz, valószínűleg épp láttad, ahogy elviszik a helyszínről az árut, így nyomnak érdemes megnézni az ottmaradt furgont. A Panlantic egy építkezési vállalat, mely egy plázát épít Fort Carson-ban. Hajts oda. Itt persze szintén lesz majd védelem. Érdemes a járműveddel a terep déli oldalán levő kis bódé mellé parkolni, hogy ráugorhass a tetejére, ahonnan könnyen leszedheted az őrséget. Ezután szállj be a liftbe, ami felvisz az emeletre. Időközben megérkeznek a jakuzák is, és Asuka-val együtt próbáljátok majd meg elintézni régi barátaidat. Catalina elmenekül persze, de Miguel megmarad túsznak. A feladat befejezéséhez szállítsd le a csomagokat Donald-nak. A jutalmad 50 000$.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA GTA GTA

Escort Service

Donald Shoeside Vale-en helyezné biztonságba a csomagot. Egy Securicar-ral fogja átfuvarozni az öreg, de a kolumbiaiak lesben állnak, így testőrre van szüksége. Szerezz egy strapabíró járművet. Nem kell, hogy gyors legyen. A képernyő oldalán megjelenik egy kék sáv, ami a Securicar állapotát jelzi. Ez nem szökhet fel a maximumra, vagyis nem szabad sérülnie az autónak. Útközben többször jön néhány kartell bandajármű, de a stadiont és a parkot összekötő úton, az alagút bejáratánál, a kanyaroknál és a kijáratnál áll majd néhány kolumbiai. Ha épp nem támadják a kocsit siess előre, és szedd le őket. A célállomás Pike Creek egyik raktára. Ha sikerül a küldetés a jutalmad 40 000$.

GTA GTA GTA
GTA GTA

Decoy

A rendőrség tudomást szerzett a csomagok hollétéről, és elzárták a raktárat. El kell csalnod őket, hogy az előző küldetésekben megismert fickó elmenekülhessen. Szállj be a Securicar-ba. Ekkor persze elkezdenek körözni. Jönnek az autók, helikopterek és Enforcer-ek. A feladatod elcsalni őket. Minél messzebb kell jutnod a garázstól. Három percet kapsz erre, és ha az idő leteltekor még Pike Creek közepén leszel elbukod a küldetést. Viszont vigyáznod is kell a járműre, nem robbanhat fel, ezért biztonságos helyre kell menekülnöd. Az alagút veszélyes a szűk hely és a sok ütközés miatt, de mindenképp érdemes egy fedett helyet keresni. Ez lehet a reptér egyik hangárja, vagy a búvóhelyeidhez tartozó garázsok egyike. Ha elcsaltad a rendőröket 35 000$ a jutalmad.

GTA GTA GTA
GTA

Love´s Disappearance

Ez valójában nem egy küldetés, csak egy bejátszás, ami Donald eltűnését mutatja be.

Asuka

Asuka ismét ad pár feladatot, miután kiűzted a kolumbiaiakat az építkezésről. A kék négyzetben A betű ikon ezentúl ide vezet majd.

Bait

A kolumbiaiak lesben állnak néhány ponton Shoreside Vale-ben. A fejvadász bandatagok Sentinel-el parkolnak, melyek helyét jelzi a radar. El kell csalnod őket azzal, hogy elmész utánuk, s majd becsalogatod őket az egyik Pike Creek-i raktár udvarára. Itt a jakuzák elintézik őket. Vigyázz, nehogy megsebesíts a jakuzákat, mert akkor rádtámadnak. Hagyd csak rájuk a piszkos munkát, ők leszámolnak a kolumbiaiakkal, és akár tovább is ugrathatsz a rámpán. Útközben se intézd el őket, és ne hagyd le őket, mert visszafordulnak. Ha mindhárom csapat megvan 35 000$ dollár készpénzt kapsz.

GTA GTA GTA
GTA

Espresso 2 Go

A kolumbiaiak új üzletbe kezdtek – ezúttal kávét árulnak. Összesen kilenc bódéjuk van a városban, melyeket neked 8 perc alatt kell megrongálnod. A radar nem jelöli őket, csak miután felfedezted őket, így ha gondolod előbb körbejárhatod a várost. Az idő csak az első megsemmisítése után indul el. Egy gránátra van szükséged, vagy az is elég, ha autóval nekimész a bódénak. Ha utóbbit választod hamar új járművet kell keresned, mert tönkremegy pár bódé után. Először érdemes Staunton Isnald-et elintézni. Itt van a legtöbb. Az első a Newport-i parkolóházzal szemben van, a második Bellive Park-ban a park déli részén, ezután irány délnek a középső úton. Egy lesz útközben Bedford Pointban, és délen kettő is van. Az egyik Torringtonban. Ezután Portland-ra érdemes menni a hídon. Bár a maffia veszélyes az idő miatt előnyösebb, hiszen Shoreside Vale-ről nehezebb visszamenni a belvárosba. A híd után menj egyenesen, a kikötővel szemben lesz egy, a másikhoz pedig haladj tovább Salvatore villájához. Ezután tovább lefelé a dombon. Itt már választhatod az alagutat. Az egyik a reptérhez közeli metróállomásnál lesz, az utolsó pedig Pike Creek-ben a kórháznál. A reptérinél vigyázz, mert két Cartel Cruiser bukkan majd fel. Ha sikerül a küldetés 40 000$ jutalmat kapsz.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA GTA

S.A.M.

Egy SPANK szállítmányt várnak a kolumbiaiak a reptéren, melyet meg kell szerezned. Három és fél perc alatt kell odaérned. Egy Reefer vár rád a sziget déli részén, és egy rakétavető. Ha beszálltál irány a reptér, érj el a kiszemelt bójáig. Figyeld a repülőt. Ha közel érkezik lődd le. Ha biztos akarsz lenni a dolgodban felmehetsz a kifutóra, ahol áll pár bandatag. Ha sikerült megsemmisítened a gépet leesik 8 csomag. Nem baj, ha a vízbe esnek, a hajóval felszerezheted őket. Ezután persze négy csillagos körözést kapsz. Visszamehetsz hajóval, és gyorsan szerzel egy járművet, vagy az úton mész egy járművel, ami veszélyesebb. Ha sikerül elmehetsz az egyik szerelőműhelybe, de érdemesebb azonnal elvinni a szállítmányt Asuka-nak.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA GTA

Ransom

Ez is csupán egy bejátszás, melyben Catalina levelét hallhatjuk. Elrabolta Maria-t, és 500 000$ váltságdíjat kér. Az előző feladatodért most kapod meg a pénzjutalmat, 45 000$-t.

GTA

Catalina

Catalina küldetése az utolsó. Villájához egy kék négyzetben C betű ikon vezet oda.

The Exchange

Küldetéshez 500 000$ készpénzre lesz szükséged. Ha elbukod természetesen nem kapod vissza. Ments egyet előtte. A bejátszás során elveszik a fegyvereidet. Persze Catalina elmenekül, de a nyomába kell eredned. Ha vége a bejátszásnak lesz melletted egy pisztoly. Persze ez elég kevés a feladathoz. Próbáld meg kiiktatni a bandatagokat, akiknél lesz gépfegyver is lesz. A garázsban lesz golyóállómellény és egy Cartel Cruiser. Ezzel ronts ki a kapun. Ekkor megint jön egy bejátszás. Catalina helikopterrel menekül a gát felé. Vigyázz, nehogy azonnal délre fordulj. Menj északnak, és a hátsó úton menj, mert így juthatsz be a gáthoz. A kapunál lesznek őrök. Ha kiiktattad őket hajts a fákhoz, ahol lesz egy mesterlövészpuska. Ezzel szedd le a további blokádot, illetve menj közelebb, és a magasban lévő bandatagokat is. Ezután menj beljebb, és próbáld a robbanós hordókat használva eliminálni a többieket. Félúton jön egy bevezető. Catalina menekül a helikopterrel, és egy Barracks OL indul feléd. A délebbi lépcsőhöz szaladj, a konténerek mögé. Ha itt meghagytad a robbanós hordót a kocsi belerohan. Ezután maradt még egy fontos ember, akinél lángszóró van. A lépcső alján van, őt leszedheted a mesterlövészpuskával. Mivel a kapun kiérve 6 perc 45 másodpercet kaptál elintézésére sietned kell. Ha felmentél a lépcsőn szaladj hátra, mert itt is lesznek bandatagok. Ha kiiktattad őket szaladj előre a rakétavetőhöz. A helikopter még repül egy kört. Ha közelebb jön lődd le. A küldetés teljesítéséért 1 000 000$ a jutalom.

GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA GTA GTA
GTA GTA GTA

Módosítva: 2019. 05. 31. 12:19 ▪ Szerző: Visali
GTA III
GTA III
Liberty City
Járművek
Játékmenet
Boltok
Végigjátszás
Mellékküldetések
Telefonos küldetések
Alkalmi munkák
Érdekességek
Csalások
Teaser oldalak
Hivatalos linkek