Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVGTA III - Tűzoltós küldetések

Módosítva: 2013. 07. 29. 16:33  |  Szerző: Visali és Rockstar69

 

Tűzoltóautókkal már a sorozat első részében is találkozhattunk. A Grand Theft Auto III-ban ezek a járművek nagyobb szerepet kaptak. A játék nóvumai közé sorolhatóak az alkalmi munkák, melyek egyike a tűzoltós küldetések. Ehhez kell a fent említett kocsi. A feladat teljesítése közben kemény munkát kell végeznünk, csakúgy, mint az igazi tűzoltóknak. A fél város lángokban áll, és az idő egyre csak fogy.

A kezdéshez szükséges információk

Tűzoltó autót (Firetruck) a tűzoltóállomásokon találhatsz. Mindhárom városrészen van egy, Portlanden a benzinkúttól nem messze, Staunton Islanden a Shoreside Valebe vezető híd lábánál, a harmadik szigeten pedig a reptér mellett. A kocsi nagyon strapabíró és aránylag gyors is, de ha nem vigyázol, könnyen tönkreteheted, a küldetés közben leváltani pedig nem lehet.

A küldetéssorozat elindítása

A feladat a másik három alkalmi tevékenységhez hasonlóan a ’Caps Lock’ vagy ’+’ billentyű lenyomásával indul el. PlayStation konzolokon az R3 megnyomásával tudjuk aktiválni. 

GTA GTA

Leírás

Minden városrészen 20-20 tüzet kell eloltanod, ha szeretnéd 100%-ra teljesíteni a játékot. Mivel itt nincsenek szintek, nem muszáj megszakítás nélkül megfékezned, mind a 20 tüzet. Az egyes helyszínekre időben ott kell lenned, a hátralevő másodperceket jobb oldalt egy számláló jelzi. A tüzek eloltásához a vízágyút kell használnod. Próbálj meg olyan távolságban megállni, hogy a vízsugár pontosan a lángokra zúduljon. Az ágyút a tankéhoz hasonlóan a numerikus billentyűzet 4, 5, 9, 6 billentyűivel mozgathatod. PlayStaion-ön a jobboldali karral. 

GTA GTA

Jutalmak

Természetesen a tűzoltásért is járnak bizonyos prémiumok. Ha eloltasz 20 tüzet, mindhárom városrészen, a mentőházaidnál egy lángszóró jelenik meg. Ha a 100%-ra hajtasz, minden városrészen el kell végezned a feladatot.

GTA GTA

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
GTA III
Ki van itt?
Jelenleg 13 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak