Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVSan Andreas - BMX erőpróba

Módosítva: 2017. 12. 10. 12:07  |  Szerző: Visali és Rockstar69

Ha 20%, vagy annál magasabb a biciklizési tapasztalatunk a Glen Park-i gördeszkás pályánál, az északi félcső mellet pihenő BMX-re ülve egy erőpróbát indíthatunk el. A pályán 19 piros kör jelenik meg, amelyeket fel kell szednünk.

Kezdéskor 10 másodpercet kapunk, és minden kör megérintésénél plusz tíz másodpercet adódik hozzá az időnkhöz az eredeti kiadásban. A telefonokra, Xbox 360-ra, PS3-ra és PC-re megjelent felújított HD változatban pedig 15 másodpercet kapunk egy kör felvételekor. A körök egy része a földön forog, így egyszerűen fel lehet szedni őket, érdemes ezekkel kezdeni, hogy a nehezebbeknél ne kelljen az idő miatt stresszelni.

Viszont a többi a föld felett lebeg, így a lejtős terepeket kihasználva kell ugrasztani a bringával a felszedésükhöz, vagy a nyúlugrást (bunny hop) kell használni. Utóbbi magassága attól függ, hogy milyen hosszan nyomjuk meg az ugrás gombot, illetve hogy milyen magas a biciklizési tapasztalatunk, ezért mielőtt elkezdjük a kihívást érdemes legalább 90%-ra növelni.  Ha leesünk a bringáról 25 másodpercünk van, hogy visszaszálljunk rá.

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
San Andreas
Ki van itt?
Jelenleg 43 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak