Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

San Andreas - Triatlon (Beat the Cock!)

A fejlesztők egyfajta végső futamnak szánt, ún. triatlon versenyekkel tették élvezetesebbé a játékot. A nyeréshez CJ-t kitűnő formába kell fejlesztened, tehát maximális állóképességgel, tüdőkapacitással, biciklizési tapasztalattal kell rendelkeznie, és semmiképp sem lehet hájas. Teljesítésük azonban nem feltétele a 100%-os végigjátszásnak!

Ezek a futamok három részből állnak és csak hétvégente teljesítheted őket. Az első szakaszt úszva kell megtenni, a másodikat biciklivel, a harmadikat pedig futva. Összesen két verseny van. A pályák elképesztően hosszúak, ezek a mellékküldetések nagyon időigényesek. A futamok során nyolc egész ügyes ellenfeled lesz. A versenyeket azonban kicsit megkönnyítheted magadnak, ha a versenyre jetpack-kel érkezel. Mielőtt belesétálsz a piros jelzésbe, tedd le a közelben, így amikor elkezdődik a futam még felvehted azt. Sajnos csak az úszást tudod gyorsabban megcsinálni így, de már ez is nagy segítség lehet. Ami még hasznos lehet az a betörős mellékküldetés teljesítése, mivel ha sikeresen elvégzed a végtelelnségig sprintelhetsz.

Santa Maria Beach

Kezdőpont: A Santa Maria Beach-i világítótorony mellett, a homokos partrész végén
Jutalom: $10 000
 
A Santa Maria Beachről indul és a Missionary Hill tetején végződik. Először úsznod kell. Az ellenőrző pontokat követve Flint County keleti széléhez érsz. Ott aztán az egyik BMX-re kell pattannod (kék nyíl jelzi, hogy melyik a tiéd). Egy hosszú tekerős szakasz jön. Mikor elérkezel a Missionary Hill lábához 25 másodperced van, hogy leszálj a bringáról. Ezt érdemes kihasználni, és amíg az idő engedi minél feljebb jutnod a hegyoldalon. Aztán szállj le, és sprintelj felfelé. A rádiótorony mellett van a cél.

Fisher's Lagoon

Kezdőpont: Palomino Creek, a kikötőben a mevásárolható rejtekhelytől nem messze
Jutalom: $20 000
 
A sokkal hosszabb futam Palomino Creekben, az öböl szélén indul. Valamivel tovább kell úsznod, mint a másik versenyben. Miután megérkeztél a parthoz, ülj fel a BMX-re, és haladj az ellenőrzőpontokat követve. Idegölően hosszú és unalmas szakasz jön, de ezt próbáld meg a vezetés megszerzésére kilhasználni. Egészen Las Venturasig kell tekerni. Közben nincs forgalom San Andreasban, eltűnnek az autók és a gyalogosok, így azokra szerencsére nem kell figyelni, de persze így nincs, ami feltartóztathatná az ellenfeleket. Az utolsó szakasz, ahol futni kell a Burger Shot közelében kezdődik és a Four Dragons Casinonál végződik.
Módosítva: 2019. 05. 31. 11:45 ▪ Szerző: Visali
San Andreas
San Andreas
San Andreas
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Iskolák
Gyűjtenivalók
Kihívások
Csalások
Érdekességek
Multimédia
Linkek