Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

San Andreas - Randizás

A GTA San Andreas a mai napig a játékok Mekkája és Medinája. Valószínűleg azért, mert egy olyan élményt ad a rajongóknak, amelyre rengeteg mai játék sem képes. Ezért az összehasonlíthatatlan élményért többek között a randizás nyújtotta élmények is felelősek (sok rajongó örömére/bánatára). De mit is jelent ez? Hát többek között azt, hogy most már nem csak átvezetőkön keresztül nézhetjük, hogy egyes GTA-főhösök hogyan (nem) kaparintják meg szívük hölgyeit, hanem aktívan kivehetjük részünket a munka nehezebb részéből: A nők meghódításából. Persze ez egy csöppent sem egyszerű procedúra, hiszen a nők vágyainak nem mindig könnyű eleget tenni. Azonban fáradozásaink megtérülnek, hiszen kedveseink nem lesznek hálátlanok, ha jó kapcsolatot építünk ki velük.

Mielőtt szívünk hölgyeivel randevúzni mehetnénk, előtte meg kell hódítanunk őket, ez azonban minden leányzónál máshogy történik. Vannak, akiket a történet előrehaladtával sikerül automatikusan becserkészni, vannak, akiket csak hosszú útvesztőkön sikerült megtalálni és megtartani. Ha viszont sikerült megkedveltetni magunkat velük, akkor megjelenik egy szív ikon a térképen, és randira vihetjük őket, amikor ráérnek. Ekkor kezdődik csak az igazi móka! Látogatásaink alkalmával ajándékot is vihetünk nekik. Kezdetekben csak éttermekbe vihetjük őket, de ha már megkedveltek minket, akkor táncolni és kocsikázni is mehetünk velünk. Egyes barátnőket "alternatív randevúkra" is elvihetjük, melyekről majd később értekezünk. A legtöbb barátnőnek van egy „speciális tulajdonsága”, melyben részesülhetsz, ha kellően szoros a kapcsolatod vele.

A továbbiakban rövid ismertetőket és gyorstalpalókat olvashattok a barátnők meghódításához.

Figyelem: A cikk spoilereket tartalmaz a cselekménnyel kapcsolatban!

Barátnők

Denise Robinson
 Karkter képe Információk
 

Elérhető: 16:00-től 06:00-ig
Lakhelye: Ganton, Los Santos
Kedvenc étterme: Nincs, de a Burger Shot-t nem szereti.

Kedvenc diszkója: Alhambra 

Kedvenc környéke: lepukkantabb helyek, vidék

Speciális tulajdonság: 50%-tól használhatod az autóját (Hustler), 100%-nál strici öltönyt kapunk tőle. 

Denise-t a történet elején ismerjük meg, ugyanis a "Burning Desire" c. küldetésben ki kell mententünk a Vagos égő házából. (Hős)tettünkért a barátnőnk lesz. A küldetés során megtudjuk róla, hogy ő is a Groove Street tagja, csak szeret "veszélyesen élni". CJ-vel kapcsolatban nincsenek különösebb elvárásai. Ő az egyik legközvetlenebb és barátságosabb a barátnők közül, 40%-os kapcsolat után már behív "kávéra".* Lehet vele "alternatív randira" is menni, ami nála azt jelenti, hogy ellenséges bandaterületre kell furikázni, hogy lövöldözhessen rájuk. (Érdekesség: Ha úgy megyünk alternatív randira, hogy a Groove Street-é minden terület, Denise nem lő senkire.

* Ha úgy randizuznk hogy előtte minden kagylót összegyűjtöttünk, a barátnők progess-től függetlenül mindig be fognak hívni kávéra sikeres randi esetén. 

Millie Perkins
 Karkter képe  Információk
 

Elérhető: 
Lakhelye: Prickle Pine, Las Venturas
Szereti: Magas sex appeal-t.

Speciális tulajdonság: 40% környékén megkapod a belépőkártyáját, 50%-tól vezetheted a kocsiját (Club). A "Key to the Heart" c. küldetés során strici ruhát kapunk. 

Millie a második és egyben utolsó karakter, akit a történet előrehaladtával ismerünk meg. A Caligula Kaszinóban dolgozik krupiéként, ezért CJ-nek feltett szándéka közül kerülni hozzá, hogy megszerezhesse belépőkártyáját, amivel feltűnés nélkül kirabolhatják a kaszinót 7 Sárkányos spanjaival. A "Key to the Heart" során kiderül, hogy Millie nagy BDSM rajongó, és hogy saját bejáratú stricije van (addig a pillanatig). Mit sem sejtve arról, hogy Carl az új strici, kb. 40%-os ismeretségi szintnél odaadja a kártyát, azonban sejti az akciót, és önrészt követel. Ő az egyetlen barátnő az egész GTA szériában, akiről eldönthetjük, hogy megöljük, vagy életben hagyjuk-e a gyorsabb előrehaladás érdekében. Ha megöljük, instant miénk a kártya, ha viszont nem, folytathatjuk vele a randizást, mintha mi sem történt volna. (Ebben az esetben Millie megkapja a maga önrészét.)

Helena Wankstein
 Karkter képe Információk
 

Elérhető: 08:00-től 12:00-ig és 14:00-tól 02:00-ig
Megtalálod: Blueberry-ben, a fegyverbolt tetején lövöldözik.
Lakhelye:

Szereti: ha normálisan nézel ki, ha nem vagy hájas és kb. 20%-os izomzatot.
Kedvenc étterme: World of Coq.

Speciális tulajdonság: A kezdetektől fogva hozzáférhetsz a szerzámos fészeréhez, ami egy láncfűrészt, lángszórót, molotov koktélt és pisztolyt tartalmaz, 50%-tól vezetheted a kocsiját (Bandito), 100%-nál vidéki ruhát kapunk tőle. 

 

Katie Zhan
 Karkter képe Információk
 

Elérhető: 12:00-től 0:00-ig
Megtalálod: Golf klub észak-keleti részén, San Fiero-ban.

Lakhelye:
Szereti: Ha van egy kis izmod, és sex appeal-ed.

Speciális tulajdonság: 50%-tól vezetheted a kocsiját (fehér Romero), 100%-nál mentős egyenruhát kapunk tőle. 

 

Michelle Cannes
 Karkter képe Információk
 

Elérhető: 01:00-től 12:00-ig
Megtalálod: Autósiskola, San Fiero-ban.

Lakhelye:
Szereti: A testesebb férfiakat, szóval ha soványak vagyunk nincs esélyünk.
Kedvenc étterme: Misty's Bar (Garcia)

Speciális tulajdonság: 50%-tól vezetheted a kocsiját (Monster), 100%-nál versenyző egyenruhát kapunk tőle. Emellett bármikor használhatod Michelle festőműhelyét, ahol ingyen átfújják a verdádat

 

Barbara Schternvart
 Karkter képe Információk
 

Elérhető: 16:00-től 06:00-ig
Lakhelye: El Quebrados, a sivatagi rendőr állomáson.
Szereti: Magas sex appeal-t, és ha kicsit hájasabb vagy az átlagnál.
Kedvenc étterme: Jay's  Diner, Tierra Robadadban.

Speciális tulajdonság: 50%-tól vezetheted a rendőrautóját (Ranger), 100%-nál rendőr egyenruhát kapunk tőle. 

Módosítva: 2019. 05. 31. 11:33 ▪ Szerző: Ben Dover és Luszie
San Andreas
San Andreas
San Andreas
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Iskolák
Gyűjtenivalók
Kihívások
Csalások
Érdekességek
Multimédia
Linkek