Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

San Andreas - Motoros iskola

A GTA San Andreas-ban lehetőségünk van trükköket, érdekes manővereket csinálni az egyes járművekkel. Ezeket a történet előrehaladtával fokozatosan megnyíló iskolákban ismerhetjük meg. Itt feladatonként megtanuljuk őket.

Minden feladatot három féle minősítésben teljesíthetsz: bronz (70%-85%), ezüst (86%-99%) és arany (100%). A 100%-os végigjátszáshoz minden trükköt legalább bronz fokozaton kell elsajátítani, de érdemes később mindet arany minősítésre elvégezlni, mivel ajándék járműveket is kapunk. Az iskolákat egy piros S betű jelzi a radaron.

Motoros iskola

A "Yay Ka-Boom-Boom" című küldetés teljesítése után rengeteg újdonság válik érhetővé San Andreasban, köztük a motoros iskola is, amit a Las Venturas-i Blackfield stadion mögött találsz meg. Az iskolák közül ez a legegyszerűbb, csupán öt egyszerű feladatot kell teljesítened.

Azt, hogy milyen minősítést kapsz egy feladatra az határozza meg, hogy mennyire sérült meg a mocid, és hogy milyen pozícióban sikerült megállnod vele. Az utóbbi talán a legnehezebb. Figyelj oda, hogy minél jobban a kijelölt terület közepén állj meg, párhuzamosan a bójákkal!

Jutalom járművek:

  • Ha az összes feladatot legalább bronzra teljesítetted: Freeway
  • Ha az összes feladatot legalább ezüstre teljesítetted:  FCR-900
  • Ha az összes feladatot legalább aranyra teljesítetted: NRG-500

Feladatok

The 360
GTA A feladat teljes mértékben megegyezik az autós iskola első feladatával, a különbség csupán annyi, hogy itt egy motorral kell megtenned a 360 fokos fordulatot valamivel több idő - 15 másodperc alatt. Bár a mintavideóban háromszor is megfurdul a motoros, valójában elég csak egyszer. A lényeg, hogy abban a pozícióban állj meg, amiben elindultál.
The 180
GTA Ez a feladat is megegyezik az autós iskolában elvégzettel, tehát gyorsulj fel, a kézifék segítségével fordulj meg 180 fokban, majd hajts vissza a kezdőpontra. Itt is 10 másodperc áll a renedelkezésedre.
The Wheelie
GTA A feladat egyszerű. Gyorsíts fel, majd a bóják jelölt sávban kezdj el egykerekezni a motorral. Persze előtte is elkzedheted, a lényeg, hogy a bóják közötti részen ne érjen le az első kerék.
Jump & Stop
GTA Egyszerűen csak rá kell hajtanod az rámpára, majd meg kell állnod a pálya végén. A feladat elvégzésére 8 másodpercet adnak a fejlesztők.
 The Stoppie
GTA Először gyorsíts fel, majd mikor a a bójákkal határolt részhez érsz helyezd az első kerékre az egyensújt és fékezz, így az első kerékre tudod állítani a motort. Az egykerekezéshez hasonlóan itt is az a lényeg, hogy a bóják közötti részen nem érhet le a hátsó kerék.
Jump & Stoppie
GTA Az előző két feladatban tanultakat kell alkalmaznod. Miután felhajtottál a rámpára helyezd az első kerékre az egyensúlyt és egykerekezz el orral a pálya végéig. Valójában nem olyan nehéz, mint ahogy hangzik.
Módosítva: 2020. 11. 21. 12:03 ▪ Szerző: Visali és Rockstar69
San Andreas
San Andreas
San Andreas
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Iskolák
Gyűjtenivalók
Kihívások
Csalások
Érdekességek
Multimédia
Linkek