Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

San Andreas - Parkoló inas

A játékban több új munkát találunk, amelyek végigvitele után a cégek, üzemek vagy boltok napi hasznot termelnek, és a pénzt felvehetjük az adott feladat kiindulási pontjánál egy dollár jelbe lépve. Ezek közé tartozik a parkoló inas küldetés is az 555 Wip Tip cíküldetés után érhetjük el a San Fierro-i Vank Hoff Hotelnél. A feladatok megkezdéséhez szükségünk lesz egyenruhára is, amit bármelyik rejtekhelyed öltözőszobájában megtalálsz.

A kezdéshez be kell álnod a kollégák mellé, és várnod az érkező autókat. Ha kiszáll a sofőr, neked kell odaérned először, ha ez nem sikerül, nem bukod el a feladatot, de az idő telik. A kocsit le kell parkolnod a földalatti parkolóházban, majd vissza kell gyalogolnod a következő járgányért. Összesen 5 szint van, mindegyiknél alapból 2 percet kapunk, és a leparkolandó autók száma szintenként eggyel nő.

A képernyőn egy sáv és alatta egy érték is megjelenik, ami minden ütközéskor nő. Amekkora számérték marad, annyi másodpercet kapunk a pluszba. További másodperceket kapunk a parkolás minőségére, tehát érdemes profin beállni a kocsikkal. Arra vigyáznod kell, hogy ne üsd el a többi inast, mivel ez 20 másodpercet levon az idődből. Ha a hoteltől túl messzire hajtasz a mókának vége. Ha teljesíted a parkoló inas küldetéseket, a hely napi $2000 bevételt termel.

Szint Kocsik száma
Idő
1. szint 3 autó 2 perc
2. szint 4 autó 2 perc
3. szint 5 autó 2 perc
4. szint 6 autó 2 perc
5. szint 7 autó 2 perc
Módosítva: 2019. 05. 31. 11:38 ▪ Szerző: Visali
San Andreas
San Andreas
San Andreas
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Iskolák
Gyűjtenivalók
Kihívások
Csalások
Érdekességek
Multimédia
Linkek