Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

San Andreas - Lőtér

Több Ammu-Nation fegyverboltban lehetőségünk nyílik megvillogtatni képességeinket a lőtéren. Érdemes kipróbálni, mivel fejleszti a fegyverkezelési képességünket, és pénzjutalomban is jár, ha sikeresen teljesítjük az összes menetet.

A lőtér a "Doberman" című küldetés után nyílik meg, de ekkor még csak a pisztoly és az SMG kihívás érhető el. A Shotgun kihívás feloldásához a "The Green Sabre", az AK-47 kihíváshoz pedig a "Yay Ka-Boom-Boom" című küldetést kell teljesíteni. Összesen tehát 4 fegyverrel (pisztoly, Uzi, Shotgun, AK-47), kell megmutatnunk a tudásunkat. A feladatunk szétlőni a céltáblákat, melyeken hét piros célkeresztet kell eltalálnunk.

Az első menetben három céltáblát kell szétlőni, amelyek egyre nagyobb távolságokban jelennek meg. A másodikban három mozgó céltáblát kell eltálni, az utolsóban pedig egyetlen céltáblára lő mindhárom játékos, és az nyer, aki hamarabb eléri a 20 pontot. Ha valamelyik ellenfél előbb éri el a célpontszámot kiesel, és a pisztoly kihívástól kell újrakezdened az egészet, bárhol is jártál.

GTAGTAGTA

Lőtér a következő városok Ammu-Nation boltjaiban van:

  • Los Santos
  • San Fierro
  • Las Venturas
  • Blueberry
  • Palomino Creek
  • El Quebrados
Módosítva: 2019. 05. 31. 11:44 ▪ Szerző: Visali
San Andreas
San Andreas
San Andreas
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Iskolák
Gyűjtenivalók
Kihívások
Csalások
Érdekességek
Multimédia
Linkek