Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

San Andreas - Szerencsejáték

Ha szeretnénk némi plusz bevételre szert tenni, és nincs kedvünk holmi küldetésekből összekuporgatni a pénzt, akkor játszhatunk nagyban is. Méghozzá nem máshol, mint amerika játszóterén, Las Venturas-ban, ahol az éjszakai élet talán forgalmasabb, mint a nappali. Számos lehetőségünk van pénzünk megsokszorosítására, és összesen három nagy kaszinót is meglátogathatunk. Az egyetlen rossz hír azonban, hogy a szerencsejátékok gyakran balszerencsével járnak. Így ha nagy összeget szeretnénk megforgatni a ruletten, ahhoz a szerencse (Gambling) mércénknek magas értéket kell mutatnia. Ezt az értéket növelhetjük például az összes patkó felszedésével, vagy sok kaszinózással. Az mérce fokozatai befolyásolják, hogy maximum mennyi pénzt tehetünk meg tétnek Las Venturasban. Az egyes százalékokért „rangot” is kaphatunk.

1-4% - Gambler: $1000
5-9% - Professional: $10,000
10-99% - Hi-Roller: $100,000
100% - Whale: $1,000,000

Ha épp nincs kéznél ennyi pénz, akkor sincs gond, hiszen a kaszinók maximum 1 millió dollár hitelt is tudnak számunkra biztosítani. Ajánlatos visszafizetni a tartozást, ellenben meglátogat minket néhány jóember (értsd: kétajtós szekrény), akik majd ’megbeszélik’ velünk a dolgot.
Lássuk tehát a kaszinókat és a játékra alkalmas eszközöket, leírásokkal és képekkel együtt.

Játékok

Blackjack
Minimum tét: $100

Ezt a kártyajátékot hazánkban 21 néven ismerik. Az a lényege, hogy a nálunk lévő kártyák értékének összege megközelítse, vagy elérje a 21-et. A San Andreas-ban a kaszinókban található félkör asztal mögött ácsorgó úriember ellen játszhatjuk eme játékot, és miután kaptunk két lapot, az alábbi lehetőségek közül választhatunk:

Hit: Kérsz még egy lapot. Egymás után maximum öt lapot kérhetsz.
Stick: Kiteríted a lapjaidat, vagyis nem kérsz többet.
Double: Megduplázhatod a tétet
Split: Ez a funkció csak akkor használható, ha rendelkezel két egyforma lappal. Ez esetben ezzel szétválaszthatod őket, így két paklival is játszhatsz. A paklik között a RSHIFT-tel tudsz váltani. Ha sikerül mind a kettővel kihozni a Blackjacket, akkor elég sok pénzt lehet keresni.

Roulette
Minimum tét: $100

A klasszikus rulett játék. Nagyon nagy szerencse kell ahhoz, hogy ezen nagy összeget nyerjünk. A tárcsában 1-től 36-ig meg vannak számozva a rekeszek, plusz a nulla. A számok fele fekete, fele piros (a nulla zöld). Mikor mindenki megtette tétjét egy számra, beengedik a forgó kerékbe a golyót. Ha azon az értéken állt meg a golyó, amire fogadtál, akkor nyersz. Sokmindenre lehet tétet rakni, a legnagyobb szorzó a nullánál van (35x).

Slots
Tét: $1, $5, $10, $20, $50

Ez a mindenütt ismert félkarú rabló játék. Csak bedobod a pénzt, meghúzod a kart és ha három egyforma embléma jön ki, akkor nyertél. A tétet nem tudod meghatározni, az véletlenszerűen van az egyes félkarú rablóknál. Például van amelyiknél csak $50-al tudsz játszani, de van ahol csak $1-ért. A szorzók a következők:
3 szőlő: 100x
3 cseresznye: 25x
3

Video poker
Tét: $1, $5, $10, $20, $50, $500, $1000, $10000

A klasszikus póker kártyajátékot játszhatod játékgépen. A kezdésnél kiválaszthatod, hogy mennyi pénzzel szeretnél játszani, majd kapsz öt lapot. Ha valamelyik lapokat meg szeretnéd tartani a következő osztásnál, akkor menj a HOLD-ra. Ha kijön valamilyen sor, amit fent is láthatsz, akkor a tétednek megfelelő pénzt kapod.

Wheel of Fortune
Minimum tét: $100

A tétedet egy-egy értékre teheted, majd a hölgy megpörgeti a szerencsekereket. Ha azon a számon állt meg a kerék, amire a pénzt tetted, akkor bizonyos szorzóval megnyered a pénzed többszörösét. A csillag 40 szeres szorzóval jár.

Módosítva: 2008. 07. 25. 00:56 ▪ Szerző: Ben Dover
San Andreas
San Andreas
San Andreas
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Iskolák
Gyűjtenivalók
Kihívások
Csalások
Érdekességek
Multimédia
Linkek