Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

San Andreas - Hajós iskola

A GTA San Andreas-ban lehetőségünk van trükköket, érdekes manővereket csinálni az egyes járművekkel. Ezeket a történet előrehaladtával fokozatosan megnyíló iskolákban ismerhetjük meg. Itt feladatonként megtanuljuk őket.

Minden feladatot három féle minősítésben teljesíthetsz: bronz (70%-85%), ezüst (86%-99%) és arany (100%). A 100%-os végigjátszáshoz minden trükköt legalább bronz fokozaton kell elsajátítani, de érdemes később mindet arany minősítésre elvégezlni, mivel ajándék járműveket is kapunk. Az iskolákat egy piros S betű jelzi a radaron.

Hajós iskola

A "Yay Ka-Boom-Boom" című küldetés után elérhetővé válik a hajós iskola a Gant Bridge lábánál lévő kis településen, Bayside Marinaban. Csupán öt feladatból áll az egész. A minősítésnél a sérülés, az idő és a megállási pozíció számítódik be.

Jutalom járművek:

  • Ha az összes feladatot legalább bronzra teljesítetted: Marquis
  • Ha az összes feladatot legalább ezüstre teljesítetted: Squallo
  • Ha az összes feladatot legalább aranyra teljesítetted: Jetmax


Feladatok

Basic Seamanship
GTA Először gyorsítsd fel a hajót, majd állj meg úgy a bóják között, hogy legalább az első bója pár vonalán haladj túl. Ehhez 6 másodperc elteltével kezdj el fékezni. Nem nehéz feladat, az arany minősítéshez 10 másodperc alatt kell teljesíteni.
Plot a Course
GTA Haladj végig a bólyákkal jelzett útvonalon, ha arany minősítést szeretnél 33 másodperc alatt. A radaron figyeld, hogy melyik lesz a következő bólyapár, nehogy rossz irányba fordulj. A nagyobb sárga pontok az aktuális bóját jelzik, a kisebbek pedig az azt követőt.
Fresh Slalom
GTA A feladat ugyanaz, mint az előbb, viszont sokkal hosszabb, kanyargósabb, zavarosabb pályán kell végighaladnod. Itt az arany feltétele 1 perc 20 másodperc.
Flying Fish
GTA Egy Vortex-szel kell ugratnod. Minél hosszabb távot kell majd repülnöd, ezért érdemes lehetőleg messzebről hajtani a rámpa felé. Ehhez hajts minél tovább egyenesen és mielőtt egy vonalba érnél a rámpával, akkor fordulj rá, így vissza tudod nyerni azt a sebességet, amit a kanyarban veszítesz. Ha felhajtottál a rámpára azzal a gombbal, amivel gyalogosan hátrafelé mozogsz, megtudod emelni a hajó orrát, így messzebbre juthatsz. Az arany minősítéshez legalább 67 métert kell repülni.
Land, Sea and Air
GTA Ismét egy bólyápárokkal meghatározott útvonalon kell haladnod az előző feladatból megismert légpárnással. Elég szeszélyes jármű, a kanyaroknál sodrodik, ezért hamarabb meg lehet kezdeni a fordulást a bóják előtt. A pályán háromszor kell rámpán ugratnod. Igyekezz ezekhez minél nagyobb sebességgel érkezni. Az arany medálhoz 2 perc 10 másodpercen belül kell teljesíteni.
Módosítva: 2020. 11. 21. 11:58 ▪ Szerző: Visali és Rockstar69
San Andreas
San Andreas
San Andreas
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Iskolák
Gyűjtenivalók
Kihívások
Csalások
Érdekességek
Multimédia
Linkek