Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

San Andreas - Tippek, Trükkök


1. Hol található az NRG-500???
Az NRG-500 nevezetű motort három helyen találhatjuk meg mindössze az egész játékban.
1. San Fierro kikötőjében
2. Los Santos egyik parkolóházában (a los santosi stadiontól egy-két utcányira, amely közel van a Johnson-házhoz is)
3. Ha aranyra teljesíted a motor-sulit Las Venturas-ban, akkor az iskola előtt mindig áll majd egy NRG-500-as

2. Mi történik akkor, ha az összes területet elfoglalod bandaháborúzás során???
Ha az összes terület a tiéd, akkor csak Orange Groove Families bandatagok lesznek az utakon, és az utak szélén, tehát a te bandád lesz mindenhol. Még véletlenül sem láthatsz ellenséges bandatagokat, ezért nem jelenik meg a képernyő egyik sarkában az a sokszor idegesítő felirat, hogy 'Megtámadták a területedet'.

3. Hogy tudsz motorral gyorsabban menni?
Van egy-két küldetés, ahol szükség van arra, hogy kihozd a motorból a maximumot. Nos, ezt nem is annyira nehéz megtenni, ha ismered a módját. Nyomd az előrefelé gombot (alap esetben a W), aztán pedig szaggatottan nyomogasd a felfelé mutató nyilat, amellyel egyébként CJ feláll a motoron. Szemmel láthatóan gyorsabban fog menni a motor, legalább is hamarabb felgyorsul.

4. Mi történik akkor, ha túl sokszor cheatelsz (csalsz)?
A Rockstar (R*) valószínűleg arra szerette volna késztetni a játékosokat, hogy játék közben ne csaljanak. Ezt bizonyítja, hogy aki csal, az nem tudja elérni a 100%-ot, hanem csak 97-98%-os szintet ér el, még akkor is, ha minden feladatot megcsinált. Ráadásul aki túl sokat csal, az megakad egy Las Venturas-i küldetésnél, ahol meg kell mentenünk Madd Dogg életét. Azonban (valószínűleg a R* miatt) Madd Dogg-ot lehetetlenség megmenteni, mert egyből leugrik. Elgondolásom szerint a R* bizonyos határokat szabott, és ha a cheatek száma meghaladj azt a bizonyos határt, akkor az illető nem tud továbbjutni. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy nem lehet csalni, de csak akkor használj cheatet, ha muszáj!
Ha pedig csak szórakozásból cheatelsz, akkor NE ments, miután cheatet írtál be! (ezalatt a küldetéseken kívüli csalásokat értem)

5. Nem tudok kosárlabdázni, miért van ez?
Ez azért van mert Madd Dogg villájában mentettél. Valami programhiba miatt van ez. SOHA SEMMIILYEN ESETRE NE MENTS MADD DOGG VILLÁJÁBAN! Különben nem tudsz kosarazni. De szerencsénkre a R* által kiadott V1.1-es javítócsamog tartalmazza e hibának az orvoslását.

6.Hogyan tudom betenni saját zenéimet a játékba?
Dokumentumok/GTA San Andreas User Files/User Track/ide kell betenni őket és készen is vagyunk.
Módosítva: 2008. 07. 25. 00:40 ▪ Szerző: Ben Dover
San Andreas
San Andreas
San Andreas
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Iskolák
Gyűjtenivalók
Kihívások
Csalások
Érdekességek
Multimédia
Linkek