Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

San Andreas - Stadion versenyek

A GTA Vice Cityből ismert stadion versenyek itt is elérhetőek annyi különbséggel, hogy a fejlesztők mindhárom városban építettek egy-egy stadiont, és mindhárom helyen más-más versenyt lehet végigvinni. Las Venturasban két verseny váltakozik. A jutalom nem kis összeg, ráadásul még extra járműveket is kapunk, ha teljesítjük őket.

A 100%-os végigjátszáshoz mindegyik versenyen nyernünk kell. A versenyek helyszínét egy ezüst színű trófea ikon jelzi a térképen. Mielőtt beneveznénk rájuk érdemes a vezetési illetve motorozási tapasztalatot 100%-ra növelni, mivel így jelentősen könnyebb dolgunk lesz.

Los Santos: 8-track

  • A verseny már a játék elejétől elérhető, 20%-os vezetési tapasztalatnál
  • A jutalom  $10 000, valamint egy Monster Truck és egy Hotring Racer vár majd az épület parkolójában

Tizenegy ellenfelet kell megelőznöd, és elsőként kell a célba érned ahhoz, hogy 100 százalékra teljesítsd a futamot. A járművek nagyon sokat ütköznek, ráadásul a pálya sem egy sima, egyenes út, tehát a kocsid rongálódni fog. Bár meg lehet javíttatni egy kijelölt helyen, ez lényegesen rontja az esélyeidet. Folyamatosan nyomd a gázt, és kéziféket használj a kanyaroknál. Így gyors leszel és az előtted lévőket is hamarabb kikerülheted.

San Fierro: Blood Bowl

  • A versenyre a Green Sabre c. küldetés után lehet jelentkezni, 20%-os vezetési tapasztalatnál
  • A jutalom $10 000, valamint egy Blooding Banger áll majd a parkolóban

A fejlesztők egyfajta roncsderbivel is kedveskedtek nekünk. Egy Blooding Bangerrel kell áthaladnunk minél több ellenőrzőponton ahhoz, hogy megnyerjük a versenyt. Alapból 30 másodpercünk van, és minden áthaladáskor plusz 15 másodperc jutalmat kapunk. A futam alatt kifogyhatatlanul sok ellenfelünk van, akik nekünk és egymásnak is ütköznek, ezzel szabotálva az ellenőrzőpont elérését. Ha megrongálódik a kocsid, vegyél fel egy csavarjulcs ikont, ami időnként megjelenik a pályán. Ezzel javul az autó állapota. Ha felborulsz, az szerencsére nem számít sérülésnek, és automatikusan négykerékre áll a járgány.

Las Venturas: Dirt Track

  • A versenyre a Yay-Ka-Boom-Boom c. küldetés után lehet benevezni minden hétfőn és szerdán
  • A jutalom $25 000, és egy BF Injection parkol majd a stadion előtt

Ez egy új krosszmotor verseny, egy Sanchezt kapsz a teljesítéséhez. Csak úgy, mint a 8-Tracknél, itt is tizenegy ellenfél van. A futam hat körös. Elég kanyargós a pálya, kézifékkel kanyarodj. Egy szakaszon sok a bucka is, ilyenkor érdemes enyhén előre helyezni a súlypontot a motoron, de csak óvatosan, nehogy előrebukfenc legyen a vége.

Las Venturas: Kickstart

  • A versenyt a Yay-Ka-Boom-Boom c. küldetés után lehet benevezni minden kedden, csütörtökön, pénteken, szombaton és vasárnap
  • Egy Dune kerül a bejárat elé

Egy Sanchez motort kapunk a versenyhez, amellyel zöld, sárga, és piros gömböket kell felvennünk. A zöld 1, a sárga 2, a piros 3 pontot ér. Összesen 26 pontot kell összegyűjtenünk a nyeréshez 4 perc alatt. Talán ez a legkönnyebb feladat a stadion versenyek közül. Érdemes eleinte a zöld gömböket, illetve a könnyen elérhető sárgákat megérinteni. Rengeteget segíthet, ha minél nagyobb a motor tapasztalatunk, mivel úgy kisebb az esélye annak, hogy leesünk. A feljavított telefonos, PS3-mas és Xbox 360-as kiadásban annyi könnyebség van, hogy 6 perc van a feladat teljesítésére, valamint néhány helyen nagyobb értékű gömbök vannak.

Módosítva: 2020. 11. 21. 11:52 ▪ Szerző: Visali és Rockstar69
San Andreas
San Andreas
San Andreas
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Iskolák
Gyűjtenivalók
Kihívások
Csalások
Érdekességek
Multimédia
Linkek