Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

San Andreas - Autósiskola

A GTA San Andreas-ban lehetőségünk van trükköket, érdekes manővereket csinálni az egyes járművekkel. Ezeket a történet előrehaladtával fokozatosan megnyíló iskolákban ismerhetjük meg. Itt feladatonként megtanuljuk őket.

Minden feladatot három féle minősítésben teljesíthetsz: bronz (70%-85%), ezüst (86%-99%) és arany (100%). A 100%-os végigjátszáshoz minden trükköt legalább bronz fokozaton kell elsajátítani, de érdemes később mindet arany minősítésre elvégezlni, mivel ajándék járműveket is kapunk. Az iskolákat egy piros S betű jelzi a radaron.

Autósiskola

A San Fierro, Doherty negyedében található autósiskola válik elérhetővé a leghamarabb, a Deconstruction című küldetés után, amikor is Jethro telefonon értesít minket, hogy van ilyen lehetőség a közelben. Ez gyakorlatilag nem is csak egy sima iskolát foglal magába, hanem a "Back To School" című küldetést is, így ha teljesítjük, további missziókat oldahatunk fel vele, amik ugyan nem feltételei a sztoriban való haladásnak, de a 100%-os végigjátszáshoz szükségesek.

A tizenkét feladatra a minősítéseket a sérülés, az idő, a bóják feldöntésének száma és az alapján kapod, hogy milyen pozícióban sikerült megállnod.

Jutalom járművek:

  • Ha az összes feladatot legalább bronzra teljesítetted: Super GT
  • Ha az összes feladatot legalább ezüstre teljesítetted: Bullet
  • Ha az összes feladatot legalább aranyra teljesítetted: Hotknife

Az autó(ka)t az iskola előtti parkolóban találod meg. Érdekesség, hogy a Hotkinfe-nak egyedi "GOLD" feliratú rendszámtáblája van.

Feladatok

The 360
GTA Tíz másodperc alatt meg kell fordítanod az autót 360 fokban egy helyben. Ehhez tartsd lenyomva egyszerre a gázt és a féket, és irányítsd valamelyik irányba a járművet. Ha az arany medálra hajtasz, a lényeg, hogy tényleg egy 360 fokos kört "rajzolj" a gumikkal, tehát ugyanazon a ponton állj meg, ahol elkzedeted a feladatot.
The 180
GTA Tíz másodperc alatt kell elmenni a pálya másik végére, ott megfordulni 180 fokban majd visszahajtani és megállni. A kanyart a kézifék segítségével kell bevenni. Engedd el a gázt, nyomd meg a kéziféket majd fordulj valamelyik irányba. Az arany medálnál itt is az érkezés számít. Próbálj meg minél egyenesebben és középre érkezni.
Whip and Terminate
GTA Indulj el, majd nyomd meg a kéziféket és fordulj be. Ezután újra gáz, majd állj meg a pálya végén. Hogy melyik oldalra kell fordulnod a feladat kiválasztásánál kell megadni. Most is az érkezés számít, ahogy az előző feladatnál, itt is próbálj egyenesen érkezni és középen megállni.
Pop and Control
GTA Öt másodperc alatt kell végimenned a pályán. Először át kell hajtanod egy szögeságyon, majd a lapos kerekekkel megállni a pálya végén. Vigyáznod kell, hogy ne kanyarodj nagyot. Mielőtt ráhajtasz az akadályra engedd el a gázt, és ezután csak óvatosan adagold. Most is az érkezésre kell figyelned, ha az arany medál a cél.
Burn and Lap
GTA Öt kört kell megtenned a pályán. A kanyarokat úgy vedd be, mint The 180 feladatnál, viszont ügyelj, hogy minél kisebbre vedd őket. Az arany minősítéshez mindezt 35 másodperc alatt kell megcsinálnod. A felújított mobilos portból készült kiadásokban, csak 3 kört kell eljesíteni, de ugyanúgy 35 másodperc alatt.
Cone Coil
GTA Tíz másodperc alatt kell teljesítened a feladatot. Egy kialakított pályán kell körbehaladnod. Középen bal oldalt két sor bólya, köztük jobb oldalt még egy sor van felállítva, a végén pedig egy 180 fokos kanyar. Ennél a feladatnál is a megállásra figyelj.
The 90
GTA Öt másodperc alatt kell beparkolnod a két autó közzé. A pálya végéhez érve kezdj meg egy 180 fokos kanyart a kézifék segítségével, (de ne tedd meg teljesen a fordulatot) és 90 fokban csússz be a két Banshee közé. Közben használd a rendes féket is, hogy ne guruljon el az autó. Törökedj arra, hogy minél jobban egy vonalban legyél a két autóval és minél egyenesebben állj meg.
Wheelie Weave
GTA Miután bal oldalt felhajtottál a rámpára próbáld meg két keréken tartani a verdát, míg a piros jelzésbe nem érsz. Nyomd a gázt, és kanyarítsd a kormányt jobbra és balra, hogy két keréken maradj. Itt is legyen lehetőleg egyenesben az autó érkezésnél, ha az arany a cél.
Spin and Go
GTA A taxival először hátrafelé kell menned, majd megfordulnod és elhajtani a pálya végére. A kanyarnál ügyelj arra, hogy ne álljon meg az autó. Öt másodperced van a feladatra, és itt az érkezésre kell odafigyelni.
P.I.T. Maneuver
GTA A P.I.T. manővert a játék során nagyon sokszor előnyös használni, főleg üldözéseknél, ezért fontos minél jobban elsajátítani a „tánclépéseket“. Gyorsulj fel, majd miután beértél a másik rendőrautó csomagtartója mellé húzd rá a kormányt. Így az megfordul 180 fokban és megáll, de neked nem szabad megállnod, hajts a pálya végére. Arra is ügyelned kell, hogy az áldozat ne a pályán kívül álljon meg, ezért érdemes jobb oldalról támadni. Az arany minősítéshez figyelj arra, hogy minél közelebb álljon meg hozzád a másik autó, illetve miután kipördítetted, ne ütközz neki.
Alley Oop
GTA Két kerékkel a rámpára kell hajtanod, majd megfordulnod a levegőben és sikeresen négy kerékre érkezni. Mikor a rámpához érsz engedd el a gázt, majd miután földetérsz, csak akkor állj meg az autóval, ha már egynesben van (a rámpával egy vonalban), ugyanis az értékelésnél az is számít hogy állsz meg. Öt másodperc alatt kell megcsinálnod a mutatványt.
City Slicking
GTA Egyszerű városi kocsikázás. Két perc alatt kell elhajtanod a piros jelzésig, majd vissza, de az arany fokozathoz 1 perc 40 másodperc alatt kell letudnod a feladatot. Nem szabad megállnod, és ügyesen vedd a kanyarokat, a jelzőlámpáknál álló autókat pedig kerüld ki. A piros jelzésnél kockázatos lehet kézifékes fordulót alkalmazni, mert megállhat a jármű és ilyenkor a feladatot is elbukod.
Módosítva: 2020. 11. 21. 11:57 ▪ Szerző: Visali és Rockstar69
San Andreas
San Andreas
San Andreas
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Iskolák
Gyűjtenivalók
Kihívások
Csalások
Érdekességek
Multimédia
Linkek