Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Megjelent digitálisan a GTA Trilogy: The Definitive Edition PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One és Nintendo Switch konzolokra, valamint PC-re!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I


San Andreas - Fő küldetések - San Fierro

Grand Theft Auto IV - Történet

A GTA San Andreas hatalmas területe, beleértve a nagyvárosokat, kisvárosokat, a vidéket és a sivatagot, számos lehetőséget rejt, amit a játék történetének megalkotói, Dan és Sam Houser igyekeztek minél jobban kihasználni, ebből kifolyólag rengeteg fő küldetésből áll a sztori.

Los Santos
Vidék
San Fierro
Sivatag
Las Venturas
Visszatérés Los Santosba

Wear Flowers In Your Hair

Megbízó: CJ
Jutalom: Nincs

 Kattints ide a videóhoz

Carl egyszerűen nem tudja elhinni, hogy már megint átvágták. A garázs ugyanis lepukkant, üzemképtelen. Jön a vita, CJ Cesar unokatestvérét szidja, Kendl pedig őt, mert mindig a semmiért vár el valamit, most pedig van valamilye, csak rendbe kellene hoznia. Persze honnan a fenéből szerezne embereket, hogy rendbetegye a helyet? Itt jön képbe Truth, aki a pozitív energiát magához gyűjtve lecsitítja őket, és elmondja, hogy imser néhány srácot a seregből, akik segítenének. A játék ad egy piros Emperror-t, amivel Carl és Truth útra kell. Nem lesz akciódűs küldetés, de kicsit körbevezet a város déli, délkeleti részén. A játékterületet megismerni pedig sosem árt. Az első megálló az Easter Basin kikötő lesz, ahol Jethro dolgozik. Kövesd a jelzést a radaron. Az autószalon után fordulj jobbra, majd az alagút végén kanyarodj le az autópályára, amin haladva elérsz egy benzinkúthoz.

GTAGTAGTA

Állj meg a jelzésben, és dudálj. Nem kell sokat rimánkodni neki, hogy beszálljon. A következő állomás a kórház lesz. Itt egy kis izgalom jön a misszióba, ugyanis egy furgont látunk elhaladni, és csak ezért kellett odamenni. Truth persze nem beszél róla, és figyelmezteti CJ-t, hogy néha jobb, ha nem tud valamiről. Ezután jöhet a következő régi barát, Dwaine, aki a villamosmegállónál dolgozik egy hotdogos kocsival. neki van még elintéznivalója, ezért azt ígéri, később benéz. Ismét egy közbevetés következik, a célállomás a rendőrség, ahol újra látjuk a furgont elhaladni, de nem derül ki, hogy miért fontos ez. Az utolsó srác Zero, akinek egy boltja van Doherty nyugati részében. Ő is beszáll a kocsiba, útközben bemutatkozik, ő egy elsőosztályú zseni. Megkéri CJ-t, hogy később ugorjon be hozzá. Több fickó nem lesz, hajts vissza a garázsba, ahol ismét egy bejátszás jön. Kendl-t elragadta a hév. Talált egy megoldást arra, hogy CJ hogyan kereshetne sok pénzt. Az ingatlanfejlesztés is jó, de mégjobb, ha az ingatlanjában saját üzlet indít. Carl-nak ötlete sincs, hogyan fogjon bele, de Kendl mindent magáravállal.

GTAGTAGTA

Telefon: A küldetés után Zero kétségbe esetten felhív, hogy a jelenlegi tulajdonos elakarja adni az üzletét. A beszélgetés után megvásárolhatod az RC boltot, de ez nem feltétele a sztoriban való továbbhaladásnak, csak a 100% eléréshez szükséges. Ezekről a missziókról a ***Zero küldetései*** című cikkünkben olvashatsz.

555 We Tip

Megbízó: CJ (valójában Tenpenny)
Jutalom: Nincs

 Kattints ide a videóhoz

Tenpenny ismét telefonon keresi fel CJ-t. Egy kis "jópofizás" után emlékezteti Carl-t a fényképre, amit még Angle Pine-ban készített a fickóról, akit megölt. Most megkér, hogy rejtsük el egy ürge kocsijában. A férfi a Vank Off Hotelbe fog menni az üzleti negyedben (Financial), hajts oda. Mikor odaérsz, a játék prezentálja a helyzetet. Van néhány parkolóinas, akik hozzáférhetnek a jármávekhez. A bejátszásban az egyik beszáll egy sportkocsiba. Kövesd őt a mélygarázsba. Várd meg, amíg kiszáll, majd csendesen üsd el. Ezután vedd fel a ruháit, és menj vissza a hotel bejáratához. A többieknek nem lett gyanús, hogy nem láttak még. Az egyikük megszólal, hogy "biztos te vagy az új fiú". Nincs más dolgod, mint hogy várj a Meritre, amit egy bejátszásban mutat meg a játék.

GTAGTAGTA

Mindenképp neked kell majd elvinned. Két kocsi érkezik, az majd lefoglalja a "kollágákat". A harmadik lesz a Merit. Jól figyelj, mert bármelyik irányból jöhet, ez változó. Ha kiszállt a fickó, szállj be, és hajts vele a Doherty-i garázsba. Az oda-vissza útra 2 és fél perced van. Odafelé még összetörheted a járművet, mert a garázsban megjavítják, amikor a cucc bekerül a csomagtartóba. Ezután viszont jól vigyázz, nehogy valakinek nekiütközz, mert akkor a Pay'n'Spray-be kell menned, az idő pedig egyre fogy. Ne bonyolítsd a dolgod kis utcákkal és kanyarokkal, hajts egyenesen észak felé a kígyózó utacska fel, ott pedig fordulj jobbra. Pillanatokon belül visszaérsz a hotelhez, ott hajts a mélygarázsban jelölt parkolóhelyre. Carl ekkor kiszáll, ezután fuss vele a hotel előtt lévő lámpaoszlophoz. Ekkor egy bejátszás következik, CJ fülest ad a rendőröknek, akik egy nagy adak mexikó illegális drogot találnak a csomagtartóban, az ürgét pedig lecsukják.

GTAGTAGTA

A szívesség teljesítéséért pénzjutalom ugyan nem jár, de elhveheted az elgázolt inas pénzét, és később parkolóinas küldetéseket vállalhatsz itt, amelyről a ***Parkoló inas*** című cikkünkben olvashatsz.

Deconstruction

Megbízó: CJ
Jutalom: Nincs

 Kattints ide a videóhoz

A garázs szépen alakul, ám a szomszédság nem a legbarátságosabb. Kendl mérgesen lép be, ugyanis a szomszédos teleken dolgozó munkások folyton ribancnak néznik. Cesarnak nem kell több, azonnal indulna kiállni a nőjéért, ám CJ javasolja, hogy inkább ő venné kezelésbe a dolgokat. Előszöris szét kell rombolnod a hat bódét. Erre számtalan lehetőséged nyílik. Mikor a munkások meglátnak, rögtön szaladnak feléd az ásóikkal. A legbiztonságosabb, ha a darut használva szétvered a bódékat, ám ezzel csak néhányat tudsz elérni. A távolabbiaknál vannak robbanű hordók, amiket kilőve a bódék is felrobbannal.

GTAGTAGTA

Dömperrel is próbálkozhatsz, egy parkol a közelben, vagy ha nem szeretnél roncsderbizni, akkor inkább azt kösd el, amely mozgásban van a telek hátsó részén. A munkások megpróbálnak majd kirángatni, ilyenkor mindig hátrafelé indulj el, úgy gyosabb a járgány. Ha a dömpert választod, nagyon vigyázz a hordókra, nehogy nekiütközz valamlyiknek, mert akkor te is a elvegőbe repülsz. Ha kész vagy a bódékkal, az építésvezető kijön a koltyóból, de a helyzetet látva inkább visszaül. Tuszkold be a sárga négyzettel jelölt gödörbe egy dömper segítségével, majd állj a piros jelzésbe egy cementeskocsival, hogy beöntsd a mobilvécét. A küldetésért nem jár pénzjutalom.

GTAGTAGTA

Telefon: Jethro felhívja Carl-t. Elmondja, hogy hallott róla, micsoda sofőr CJ, és azt ajánlja szerezze meg a jogsit a helyi autóiskolában, amelyről az ***Autósiskola*** című cikkünkben olvashatsz. A teljesítése nem feltétele a sztoriban való tovább haladásnak, de feloldhatod vele a versenyek, feltétele a 100%-os végigjátszásnak, és a Wang Cars küldetéseit csak akkor kapod meg a későbbiekben, ha teljesítetted az autósiskolát.

Photo Opportunity

Megbízó: Triádok
Jutalom: Nincs

 Kattints ide a videóhoz

Cesar hív, fülest kapott az unokatestvérétől, hogy egy Ballas kocsi San Fierro felé tart. Különös, hogy mit akarhat a Ballas San Fierroban, ezért mindenképp érdemes csekkolni. Első lépésben találkozz Cesar-ral. Blueberry-től nem messze, a gyár melletti országúton vár. Nézd meg a kék jelzést a térképen, hogy megtaláld. Ha odaértél, szállj át Cesar kocsijába, és hajts Angel Pine-ba. A földúton rövidebb, ám a Savanna nem egy terepre szánt járgány, ezért ha ezt az utat választot, inkább lassabban haladj, a lejtőknél lassíts. Mikor odaértek, menj fel a tetőre és állj a piros jelzésbe. Hamarosan több fickó érkezik. Mindegyik arcáról fényképet kell készítened. Ne felejts el közelíteni, és igyekezz, mert ha eltűnnnek, elbukod a küldetést. Először Ryder bukkan fel, a parkolóban áll meg. Majd egy ismeretlen alak érkezik egy ZR-350 sportkocsival, akit Cesar T-Bone Mendezként azonosít. Ezután az étterem jobb oldalára figyelj, mert pillanatokon belül egy jól öltözött fickó száll ki egy Washingtonból. Ugyanitt nemsokára egy Broadway kocsi is megáll, ahonnan valami strici száll ki. Róla is készíts fényképet. Ezután egy bejátszás jön, Carl és Cesar megbeszélik, hogy valami nagy buli lehet a háttérben, majd Cesar kiteszi CJ-t a benzinkúton.

GTAGTAGTA

A jutalmad tisztelet lesz.

Jizzy (Bejátszás)

 Kattints ide a videóhoz

Csak egy bejátszás következik, melyben CJ Wu ZI Mu-t köszöntheti szerény garázsában, akivel még a vidéken találkozott az autóversenyek során. Woozie segíthet azonosítani az ismeretlen fickókat, akikről nemrég fotót készítettél. Egyikük Jizzy B, a város legnagyobb stricije. A Pleasure Domes Club-ban lehet őt megtalálni a Gant Híd (Gant Bridge) lábánál.

GTAGTAGTA

Megjegyzés: A mobilos verzióból átportolt felújított kiadásokban a bejátszás után elmegy hang, csak kisebb "ropogásokat" lehet hallani. Ilyenkor nyugodtan elmentheted a játékot, de kénytelen leszel újraindítani, hogy megszűnjön a probléma.

Jizzy (Küldetés)

Megbízó: Jizzy
$3000, tisztelet+

 Kattints ide a videóhoz

Mikor CJ belép, Jizzy épp két lányt szédít. Azzal feszít, hogy mindene nercből van. Carl megpróbálja benyalni magát az ürgénél, hogy tiszteli, és mindenképp szeretne neki dolgozni. Szerencséjére Jizzynek épp akad egy kis problémája, ígyhát elküldi a csajokat piáért, majd a lényegre tér. Valami idióta két lányt is megölt a múlthéten, jó lenne elkapni őt. Előtte azonban egy csajt bíz Carlra, majd megkéri, hogy hívja fel a kocsiban lévő telefonról, ha ezzel megvan. Az első feladatunk tehát, hogy elvigyük a belvárosba (Downtown) a hölgyet. Ezután jön az instrukció, hogy az egyik csajnál gáz van Hashburryben. Hajts hát oda, és intézd el az alakot. Két perced van, hogy odaérj. A legegyszerább, ha elütöd. Megpróbálhatos lelőni, ám, gyorsan szalad, így nem biztos, hogy ez sikerül. Leszalad a lépcsőn, majd beszáll egy régi Hustlerbe. Gyorsan köss el valami kocsit, és eredj a nyomába.

GTAGTAGTA

A legegyszerűbb megoldás a drive-by. A küldetés előtt szerezz egy gépfegyvert, ha nincs nálad. Hajts a kocsija mellé, nézz oldalra, és lődd szét a kocsiját. Ezután hajts vissza a Broadwayhez. Persze azt is megpróbálhatod, hogy amíg leér a lépcsőn, körbemész a strici kocsival, és azzal üldözöd. Ha kész vagy, jön a következő feladat, az egyik lány bántalmazzák a Foster völgyben (Foster Valley). Ott a híd alatt találsz egy furgont, mögötte két ürgével. Vigyázz, mert lőnek. Siess, mert fogytán a csaj életerje, ezt egy szürke sév jelzi a képernyő jobb oldalán. Ha megvagy, szállj vissza, és jön a következő instrukció. A lány, akit a hotelbe vittél, ki akar szállni, az apja el akarja vinni őt. Hajts vissza a belvárosba. Egy bejátszásban megnézheted, ahogy beszállnak. Egy limuzint és egy fekete Huntley terepárót kell követned és felrobbantanod. Ismét csak a drive-by a legjobb megoldás. Vigyázz, mert igencsak kanyargósan közlekednek, és légy szemfüles, néha sétálóutcába fordulnak be. Végül Angel Pine felé fognak menekülni.

GTAGTAGTA

Ha elkapod őket, 3000 dollár lesz a jutalmad.

Telefon: A küldetés után Woozie felhív, hogy szívesen látna a helyifogadóirodájában a kínai negyedben (Chinatown).

T-Bone Mendez

Megbízó: Jizzy
Jutalom: $5000, tisztelet+

 Kattints ide a videóhoz

Találkozunk eggyel a többi gyanús ürge közül is, T-Bone Mendezzel. Épp vitázik vele Jizzy, akinek nem tetszik, hogy hárman vannak az üzletben, de csak 20 százalékot kapsz. "Miféle matematika ez?" - kérdi ő. A nézeteltérésnek egy telefonhívás vet véget. Valami szállítmányt megtámadtak. Akár a D.E.A. csapdája is lehet, így végül Carl megy oda. Hajts a négysávoson a térképen jelölt ponthoz. Bár nem kötelező, mégis erősen ajánlott,, hogy kegyen nálad valami gépfegyver. Találsz eg Tec-9-et a klub mellett a Gant Bridge lábánál, vagy egy Micro-SMG-t útközben a Pier 69-nél, a móló északnyugati oldalán. Mikor odaérsz, négy motoros menekül egy-egy csomaggal. Lesz ott egy plusz motor, amire a bejátszásban CJ felszáll. Eredj a nyomukba.

GTAGTAGTA

Négyen négyfelé fognak menni, és készülj fel, hogyügyesek, az utolsó pillanatban kanyarodnak. Hátulról nem tudod őket lelőni a motorról, mert a csomagba lősz, így muszáj melléjük kerülnöd. Ha ügyes vagy, le sem kell lőnöd őket, elég csak a csomaghoz hajtanod, majd elvenned őket egy gomb lenyomásával. A régebbi kiadásokban van egy kis hiba, rosszul írja ki a játék, hogy melyik gombot kell nyomni. Valójában alapértelmezett irányítás esetén a TAB, az L1 és az LB gombokkal tudod levenni a csomagot (ugyanazzal, amivel az egyazon kategóriájú fegyvereket cseréled egymásra). A telefonos verzióból átportolt kiadásokban már javították ezt a hibát. Figyelj oda, mert néha hirtelen megfordulnak 180 fokban, és az ellenkező irányba hajtanak. Fegyver is van náluk, de ezt csak akkor használják, ha elvetted tőlük a csomagot. Ha megvagy mind a néggyel, menj vissza a klubba, hogy befejezd a küldetést.

GTAGTAGTA

A jutalmad 5000 dollár és tisztelet lesz.

Mike Toreno

Megbízó: Jizzy
Jutalom: $7000, tisztelet+

 Kattints ide a videóhoz

T-Bone aggódik. Valaki a nyomukban van. Jizzy annyira nem idegeskedik a dolgon, szerinte nincs miért aggódni, mindössze valaki "szerencsét próbált". Kisvártatva megcsörren T-Bone mobilja. Valami Mike az. Bajban van, ellopták a szállítmányt, ő pedig hátul maradt. Bekapcsolva hagyja a telefonját, hogy megtalálhassák, az akksi azonban nem bírja sokáig. Pontosan 5 és fél perced lesz rá, hogy megtaláld Mike-ot. T-Bone is veled megy. Szállj be a parkoló Premierbe. Ugyan a játék még nem mondja meg, merre kell menned, hiszen ez a Mike épp csak gondolkodik, hogy mi lehet az a háttérzaj (sirályok, nehéz gépek zaja), amit hall, de mi megsúgjuk, hogy balra érdemes indulnod a négysávoson. Hajts a híd felé, ahol az előző küldetésben a motorosok kifosztották a furgont. T-Bone ugyanis először a Doherty-i építkezésre gondol. Mikor odaérsz, kiderül, hogy az nem az a hely. Kis gondolkodás után Carl betippeli a kikötőt, hajts hát Easter Basin-be. Mellé. Ez sem az a hely. Közben Mike valami tázpárbajt hall, mintha egy biztonsági kapun mentek volna át. A kikötőben ilyen nincs, a reptéren viszont annál inkább. Hajts oda! (Tipp: Akár egyből elmehetsz a reptérre, nem muszáj útba ejteni az első két "megállót".)

GTAGTAGTA

A kapu nyitva lesz, de a reptéren neked kell megtalálnod. Közben T-Bone elővesz valami nyomkövető ketyerét, amit a banda megtalálásához akartak használni, de most is jól jöhet. A képernyő jobb oldalán megjelenik egy szürke sáv. Figyeld a jelzést, minél erősebb, annál közelebb vagy. Két lehetőség van. Vagy a kifutópálya mellett lesznek, az irányítótorony közelében, vagy a vidék irányába néző bejárattal szemben, a két kisebb hangár között. Ha odaérsz, elindulnak. Hagyd, hogy T-Bone lelője őket. Próbálj a furgon bal oldalára kerülni, hogy téged ne találjanak el. Egy idő után megállnak és kiszállnak, akkor segíthetsz T-Bone-nak. Ezután egy bejátszás következik. Kiderül, hogy ez a Mike Toreno az a kinyalt csóka, akiről fotót készítettél Angel Pine-ban. Igencsak körültekintő és megfontolt alak. Először felméri Carlt, utána indulás. Először hajts ki a reptérről, ezután pedig le kell ráznod a rendőröket- Jóllehet a játék azt mondja, hajts a Pay'n' Spraybe, és a radar nem jelzi a klubot, a jelzés attól még ott van. Mindenesetre könnyebb, ha lerázod a fakabátokat. Ha ezzel megvagy, hajts a klub bejáratához. Útközben Toreno CJ felől érdeklődik, és elkéri CJ tárcáját, így megtudja a teljes nevét.

GTAGTAGTA

A fizetség 7000 dollár és tisztelet lesz.

Outrider

Megbízó: Triádok
Jutalom: $9000, tisztelet+, fakabátok a nyakadba

 Kattints ide a videóhoz

Jizzy hívja Carlt. T-Bone-nak szüksége van egy segítőre, és Jizzy rád gondolt. Menj a benzinkútra Easter Basinben, és sétálj az ott parkoló Washingtonhoz. Egy bejátszás következik. Látszólag senki sincs a helyszínen, így CJ beül a kocsiba. Ekkor aznonban T-Bone előbújik a hátsóülésen, és lefogja Carlt. Megpróbája kiszedni belőle, hogy kinek dolgozik, de CJ védekezik, hogy senkinek. Ezután elengedi, és felbukkan Toreno. Miután vége a jelenetnek, kiadja az instrukciót: hajtsunk a számmítmányhoz. Ez nem lesz messze, csak hajts egyenesen a sárga jelzéshez. Kiderül, mi lesz a feladat. Egy furgon előtt kell majd eltakarítani az akadályokat, hogy épségben a gyárhoz jusson. Szerezd fel a távcsövest és a rakétavetőt, majd pattanj fel a Sanchezre. (Érdekesség, hogy a feljavított verzióban csak egy RPG-t lehet felszedni, távcsöves puska nincs).

GTAGTAGTA

Kék jelzés jelöli majd a furgont a radaron, piros pedig a blokádokat. Hajts előre, hogy megtisztítsd az utat, mire a szállítmány odaér. Nem ismernek fel, így közel mehetsz, amíg nem támadsz rájuk. Utána azonban szitává lőnek, így mégis jobb hátul maradni, távcsövessel lelőni a fegyvereseket, és kilőni a kocsik tankjait, illetve rakétavetővel felrobbantani a teljes blokádot. A másodiknál és a harmadiknál figyelj oda, mert az építkezésen fentről az ablakokból is lőnek majd, őket is ki kell iktatnod. Ha mind a négy blokádot eltünteted, kísérd a furgont gyárhoz. Zárásként CJ figyelmezteti a sofőrt, hogy hamarosan kiérhetnek a rendőrök.

GTAGTAGTA

A megbízásért 9000 dollár és tiszteletet lesz a jutalmad, na meg egy halom zsaru a nyakadba, ugyanis három csillagos körözést kapsz.

Mountain Cloud Boys

Megbízó: Woozie
Jutalom: $5000, tisztelet+

 Kattints ide a videóhoz

Érdekes dolgok derülnek ki Woozie-ról. Mielőtt Carl felmenne hozzá, a fickó a lépcsőnél figyelmezti, hogy vigyázzon, a főnöke ugyanis vak, ugyanakkor nagyon jók az érzékei. Ezt CJ mindjárt le is teszeli, mikor felér, hiszen nemrég még autóversenyzett az ürgével. Woozieismét bemutatkozik, ezúttal, mint a Mountain Cloud Boys vezetője. Rögtön a tárgyra tér. Nem jó, ha a fontos üzleteket viták szabotálják. Márpedig a legutóbbi találkozón valaki nem jelent meg a triádok közül. Szeretné megmutatni, hogyan oldják meg a konfliktusokat felesleges erőszak nélkül. Szerezz valami járművet, amivel elviszed Woozie-t a párhuzamos utcába. Szemben veled mindig parkol valami, azt elcsórhatod. Mikor odaértek, kövesd Woozie-t. Kiderül, hogy valami nincs rendben. Az emberek futva menekülnek, hátul pedig a kapu, ami rendszerint zárva szokott lennni most nyitva van. A látvány nem bíztató, égő roncsok és holttestek mindenütt.

GTAGTAGTA

A garázsból előbukkan valami gyáva tag, aki berezelt és elbújt. Épp csak elmondja, hogy a vietnámiak voltak, majd azonnal elbújik megint, mert a háttérben fegyveresek bukkannak fel. Végy elő valami erős fegyvert, vagy ha Jizzy az előző feladatból megmaradt a mesterlövészpuska, az a legjobb. Lődd le a jobb oldalt feléd rohanó fegyverest. A többit egyxszerűen elintézheted, ha kilövöd a kocsi tankját. Ezután haladj előre. Motorosok érkeznek, őket is hasonlóan szedd le, itt valami gépfegyvert is használhatsz. Miután befordulsz, a hely tele lesz vietnámiakkal. Három-három mindkét oldalt, és többi s jön majd. Szedd le őket távcsövessel, ez a legjobb és leggyorsabb megoldás. Ne szerencsétlenkedj, mert Woozie-ra is oda kell figyelned, akinek az életerejét egy szürke sáv jelzi a képernyő jobb oldalán. Ha tiszta a terep, siess a Sentinelhez, ami a bejáratnál áll. Carl és Wooziebeszáll, majd kirontanak a sikátorból. Két Sentinel vár odakint fegyveresekkel, akik lőnek rád. Woozie meg akarja ölni őket, ezért maradj a közelükben, de légy óvatos, hiszen a saját és az ő életére is figyelned kell. Próbálj a kocsik bal oldalára kerülni, hogy téged ne találjanak el, Woozie viszont ki tudja lőni a kocsikat. Ha sikerült, hajts vissza a fogadóirodához.

GTAGTAGTA

A segítségért 5000 dollárt kapsz, és nő a tiszteleted is.

Ran Fa Li

Megbízó: Woozie
Jutalom: $6000

 Kattints ide a videóhoz

Új fickót ismerünk meg, valami Ran Fa Li-t, a Red Gecko Tong vezetőjét a keleti partról. Az öreg csak morog, és a jobbkeze tolmácsol. Woozie információi szerint a Da Nang Boys, a vietnámi banda az Egyesült Államokban akar letelepedni, ami megmagyaázza az előző küldetésben látott a rajtaütést, amit a Blood Feather Triádon követtek el. Több azonban nem derül ki. Ran Fa Li szertne visszaszerezni egy csomagot, ami a reptéren maradt, mert a szállító pedig elbukott. Carl jelentkezik a feladatra. Bár Ran Fa Li először nem szívleli az ötletet, Woozie biztosítja róla, hogy CJ megfelel a feladatra. Hajts hát a reptérhez. Ha a körforgalomhoz értél, ott hajts az alsó útra, mert a parkolóba kell menned. Balra az utolsó helységben lesz egy Manana, amit kék négyzet jelöl a radaron. Mikor beszállsz, megjelenik a Da Nang Boys. Furgonokkal állják el a kijáratot, és fegyveresek lőnek rád. Vigyáznod kell a kocsi épségére, ezt egy szürkse sáv jelzi a szokott helyen.

GTAGTAGTA

Szerencsére csak az egyik kijáratot állják el, a bal oldalsó, ami a helységek között biztosít átjárást még tiszta, hajts át azon. Ott azonban nem tudsz egyensen menni, mert a következőt megint elállják, így fordulj le balra a kijárathot vezető útra. Csak légy gyors, és nem lesz baj. Ott aztán hajts ki a reptérről. Lesznek fegyveresek, az utat is elállják, de ne törődj velük. Akit tudsz, üss el, és hajts fel a járdára, hogy kikerüld a blokádot. Kint két motoros lesz, akiket piros négyzet jelöl a radaron. Ha ügyesen vezetsz, velük sem kell törődnöd, csak fordulj le az első kereszteződésben balra, akár le is vághatod a kanyart a füves részen. Hajts egyenesen az út mentán a Pier 69 melletti garázshoz. A sárga négyzet odavezet. Hajts fel a járdára és a kővel lerakott sétányra, vagy hajts a villamossínekre, így gyorsan tudsz majd haladni anélkül, hogy bárminek nekiütköznél. A motorosok nem érnek utól, de ha mégis sikerül nekik, akkor a drive-by természetesen működik, oldalra nézve lődd le őket gépfegyverrel.

GTAGTAGTA

A jutalmad 6000 dollár és tisztelet lesz.

Telefon: A küldetés után Catalina felhív, de épp csak annyit szól bele, hogy "disznó", CJ leteszi.

Lure

Megbízó: Woozie
Jutalom: $8000, tisztelet+

 Kattints ide a videóhoz

Ran Fa li aggódik. Követték őket, és félnek, mihelyt kilépnek, a Da Nang Boys lecsap rájuk. A feszült gondolkodásnak vége, Cal ugyanis lazán veszi a dolgot, és felajánlja, hogy csaliként eltereli a vietnámiak figyelmét, addig pedig Ran Fa Li csendben kimehet. Guppy tolmácsolja, hogy ha sikerül, szépen megjutalmazzák. Irány tehát a vidék, Angel Pine. Egy Ranchert kapsz, amiből nem szállhatsz ki, különben rájönnek, hogy ez csak csali. Hajts fel az autópályára, azon gyorsabban odajutsz. Mikor megérkeztél, felbukkannak a vietnámiak. Kövesd a piros jelzéseket, ahogy az autóversenynél is. A képernyő jobb oldaln megjelenik a kocsi állapotának mérője. Vigyáznod kell, mert ha sokat sérül a kocsi, akkor belátnak. A Da Nang Boys Sanchez motorokat használ és gépfegyverrel lőnek. Játssz velük kicsit. Néha picit fékezz le, hogy eléd kerüljenek, majd haajts nekik izomból, így leesnek a motorról. A Rancher remek terepjáró, így viszonylag nagy sebességgel tudsz biztonságosan haladni, de azért ügyelj, nehogy kisodródj és nekicsapódj valaminek, és a vizes területeknél főleg ügyelj, hogy bele ne hajts. Egy idő után lerázod őket. A jelzések egy benzinkúthoz vezetnek Angel Pine közelében. Ott aztán Gupy felhívja Carlt, hogy épségben kiértek, köszönik a segítséget.

GTAGTAGTA

A jutalom nem marad el, 8000 dollárt kapsz, és nő a tiszteleted is.

Amphibious Assault (Bejátszás)

 Kattints ide a videóhoz

Ezt a bejátszást abban az esetben látod, ha még nem úsztál sokat. Carl és Woozie együt nyomatnak valami videojátékot. Közben Woozie afelől érdeklődik, hogy CJ jól tud-e úszni. Carl elmondja, hogy nem igazán. A feladatunk, hogy felfejlesszük a tüdőkapacitásunkat (lung capacity) a következő megbízáshoz, amit este 20:00 és 6:00 között vállalhatsz el. Menj hát addig lubickolni kicsit, ússz egy keveset, búvárkodj, stb.

GTAGTAGTA

Amphibious Assault (Küldetés)

Megbízó: Woozie
Jutalom: $11 000, tisztelet+

 Kattints ide a videóhoz (Lopakodás)

 Kattints ide a videóhoz (Fegyveres támadás)

A bejátszásban Woozie elárulja, hogy nem tud úszni. A gyengepontja a víz, ott nem tud tájékozódni, ezért kéri meg Carlt, aki beadja a derekát. Hajts hát a mólóhoz, amit a radar jelöl, és állj a piros jelzésbe. A játék megmutatja a feladatot. Egy poloskát kell elhelyezned a horgonyzű hajón, ám azt fegyveresek őrzik. Egy kisebb sziklás részen keresztül kell beúszznod, néhol alámerülnöd. Piros jelzések vezetik az utad. Közben egy kést is fel kell venned. Ez fontos, mert ha jót akarsz, végig csak ezt fogod használni. Hidegvérűnek kell lenned most. Óvatosan ússz a víz alatt. Ha elfogy az oxigéned, felbukkanhatsz, de fontos, hogy olyankor ne ússz, csak várd meg, amíg megtelik Carl tüdeje. Ha megvan, ússz tovább. Nem baj, ha az egyik hajó közelében bukkansz fel, csak ne kezdj el úszni. Ha észrevesznek, lőni kezdenek rád, olyankor merülj alá, egy idő után azt fogják hinni, hogy emgfulladtál. Egyedül a reflektor fényét kerüld. Ússz a hajó középső részéhez, így a reflektorfényeket és a hajó faránál tanyázó őröket is elkerülheted. Ha eljutottál odáig, vegyél egy mély lélegzetet és ússz át a nagy hajó alatt. A stég, amiről fel tudsz menni a hajóra a túloldalon van.

GTAGTAGTA

Egy másik lehetőség, hogy kimászol a kis szigetre és onnan leszeded egy rakétavetővel a két közeledben, valamint a hajó faránál lévő hajót. Az orránál lévőt meghagyhatod, jól fog jönni mikor menekülni kell. Ilyenkor a továbbiakban is kerülheted a lopakodást, nem származik belőle semmi hátrányod, az ellenfelek sem lesznek többen. Ha mégis a lopakodást választod és már felmásztál hajóra, vedd fel a kést és guggolj le, hogy ne verj hangot. A radaron piros jelzések jelölik az őröket. Lopózz mögéjük, ahogyan Madd Dogg házában is tetted, majd vágd e a torkukat. Némelyik fel-alá járkál, ha ügyes vagy, kijátszhatod őket. Fontos, hogyha észrevesznek, mindenképp csak kést használj, mert azzal nem csapsz zajt. A hajó bal oldalán érdemes előre menned, ott aztán menj le a hajó gyomrába. Készülj, mert lefelé menet is lesznek páran. Az utolsót nem szükséges megölnöd, csak figyeld meg, mikor megy a rakodó tér felé. Olyankor állj a piros jelzésbe, és helyezd el a poloskát. Ha kész, figyeld ki mismét az őrt, majd csendben osonj ki, és ugorj a vízbe. Fontos, hogy most se ússz a felszínen. Várd meg, amíg CJ felnukik, majd merülj a lá, és ugyanúgy, ahogy jöttél, ugyanúgy távozz. Egy közeli mólóhoz kell menned.

GTAGTAGTA

A küldetés teljesítéséért 11 000 dollárt kapsz, és nő a tiszteleted.

The Da Nang Thang

Megbízó: Woozie
Jutalom: $15 000, tisztelet+

 Kattints ide a videóhoz

Woozie épp távozni készül. Láthatóan siet valahová, ám egy telefonhívás feltartja kicsit. Valami baj van. Carl felajánlja a segítségét, amit Woozie elfogad. Néhányan egy helikopterrel mennek a hajóhoz, hogy abból lőjenek le pár Da Nang Boys tagot, nekik kell segítened. Ha sikerül, Woozie megígéri, hogy majd megjv az új helyére. A következő jelenetben CJ beszáll egy helikopterbe, aztán indulhat a móka. Egy minigunt kapsz végtelen lőszerrel, amivel le kell majd lőnöd, a piros indikátorral jelzett fegyvereseke. Nem muszáj mindet lelőnöd, de könnyen eltalálod őket, nem lesz nehéz. Mikor megkerülitek a hajót, valaki rakétavetővel kilövi a helikoptert, ami ezután a vízbe zuhan. Carl túléli az incidenst, de sajnos el kell búcsúznod minden fegyveredtől, mert mind odalett, csak egy kés maradt a főhősnél. Ússz a piros jelzéshez, ahol CJ felmászik a hajóra.

GTAGTAGTA

Az őrök megállapítják, hogy senki sem élhette túl a zuhanást. A hajó gyomrába kell lejutnod. Egyelőre jobb, ha csendben maradsz. Leguggolsz, és elvágod az őr torkát, mint legutóbb. Lesz nála egy puska, azt vedd fel. Mássz fel a konténereken, azon az oldalon, amelyiken éppen vagy. Ha felértél, guggolj vissza, így a másik két őr torkát is elvághatod, akik odafent vannak. Náluk már gépfegyver van, azokat vedd fel. Ezután haladj tovább a másik adag konténerhez. Ha felmásztál, guggolj le megint, és állj meg a fordulónál. Itt három fegyveres lesz, de ők körben állnak, így mindenképp észrevesznek. A legjobb, ha körbenézel, mielőtt befordulsz, majd guggolásból oldalrabukfencezel, ahogy Big Smoke-tól tanultad még a játék elején, és úgy lövöd le őket. Azárt jó továbbra is guggolni, mert így pontosabban tudsz lőni. Ha tovább mész, a forduló után ismét lesz pár fegyveres, illetve még egy hátrébb a konténerek tetején. Itt van egy kis zúg, ahol van egy életerő ikon, azt vedd fel, ha szükséged van rá. A következő fordulónál is áll valaki. Taktikázz úgy, ahogy az előbb. Menj a konténer széléig guggolva, nézz körbe, majg bukfencben lepd meg a fegyverest. Légy óvatos, mikor tovább mész.

GTAGTAGTA

Látszólag nincs ott senki, de van egy lyuk két konténer között, ahonnan ketten másznak fel, és hátrébb is előbújnak ketten. Itt egyébként van egy Tec-9 az egyik zugban, azt vedd fel. Ezután már bátran haladhatsz a jelzésig, nem lesz több fegyveres. Odalent viszont ismét találkozol néhánnyal. Folyamatosan szembetalálkozol velük. A raktér végén a faládánál vigyázz, mert hárman-négyen is lesznek. Itt már ne guggolj. Siess előre, mert mikor befordulsz, az egyik fegyeveres egy grénétod dob feléd. Fuss előre, és lődd le. Ha ezzel megvagy, csak lődd szét a lakatot, amit zöld indikátor jelöl. Cj kiszabadítja a foglyokat, akiket átvert a kígyófejű, aki valószínűleg az egész banda vezetője. Menj hát a hídra, és ölj meg mindenkit, akit találsz. Visszafelé nem találkozol senkivel, csak mikor a hídhoz érsz, egy fegyveres kirohan az ajtón. Számíts rá. Odabent ketten lesznek a lépcső tetején, lepd meg öket a bukfences technikával. A kígyófejű épp gyakorol a katanájával. Te is kapsz egyet, meg kell kűzdened vele. Ne engedd lépni, egyből támadd meg, és kaszabolj. Ha siekrült, menj vissza oda, ahol bejutottál a raktérbe, ott várnak rád a menekültek. Egy kék jelzés jelzi őket. Ha megvagy, kapsz egy Dinghy-t, amivel eljuthatsz a partra.

GTAGTAGTA

A jutalmad 15 000 dollár és tisztelet lesz.

Snail Trail

Megbízó: C.R.A.S.H. (Tenpenny)
Jutalom: Nincs

 Kattints ide a videóhoz

Tenpenny és Pulaski vár minket a garázs irodájában. A biztos urak aggódnak. Valami riporter hírnevet akar szerezni magának, de olyan dologba üti az orrát, amibe nem kellene. Nem tudja, mi az utca rendje, ráadásul befeketítheti Pulaski nevét. Nem tudják, ki az informátora, de azt igen, hogy ma találkozik vele. A feladatunk tehát követni őt, és kinyírni őt is és az informátort is. Tenpenny elrejtett egy mesterlövész fegyvert számodra a közeli építkezésen. Zöld néhyzet jelöli, szerezd fel, majd siess a helyi vasútállomásra, ahol a riporter felszáll az első vonatra. Az épület északi oldalán van számodra egy motor, pattanj fel rá, és kövesd a vonatot Los Santosba. Figyelj oda, az első alagútban két vonat is jön majd szemből, és ha kiértél a második alagútból, mégegy. Inkább haladj a bal oldali vágányon.

GTAGTAGTA

Ha megáll a vonat a Market Stationnél, állj meg te is kicsit hátrébb. A képernyő jobb oldalán megjelenik egy mérő, aminek nem szabad teljesen felfutnia, különben megijed a riporter, és elbukod a küldetést. Várd meg, amíg eléri a lépcsőt, majd lassacskán eredj utána. Maradj a motoron, mert odafent úgyis szükséged lesz egy járműre. Óvatosan menj fel utána, figyeld a mérőt. Mikor felért megpróbál taxit fogni, addig várj valahol hátrébb, ha beszállt, kövesd biztos távolból. Egy kicsit kanyargós úton halad majd, inkább a radart figyeld, nem baj, ha a kanyaroknál eltűnik kicsit a szemed elől. A mólóra megy Santa Maria Beach-en, ott ha kiszáll, találkozik az informátorral. Nincs más dolgod, mint lelőni őket a távcsövessel. Légy ügyes, mert ha egyikőjüket lelövöd, a másik menekülni kezd, mozgásban nehezebb eltalálni.

GTAGTAGTA

A megbízás gyakorlatilag "szívesség", ezért jutalom nem jár érte.

Ice Cold Killa

Megbízó: Triádok
Jutalom: $12 000, tisztelet+

 Kattints ide a videóhoz

A feladatot, este, 20:00 és 6:00 között vállalhatod el. CJ elszántan kutat valalamit a Savanna csomagtartójában, és sietős az ügy. Woozietól kapott egy üzenetet, meg kell szereznie Jizzy telefonját egy hívás után. Cesar felajánlja a segítségét, de Carl visszautasítja, mert ehhez a melóhoz csak egy emebr kell. Kiderül, hogy hangtompítót keres. Cesar odaadja neki a saját hangtompítós pisztolyát. Mikor CJ rákérdez, hogy hol szerezte, azt mondja, ugyanott, ahol a gatyáját. Mindenesetre jól jön a fegyver. Hajts Pleasue Domrd Clubhoz. A klub zárva lesz privát parti miatt. A híd pillérét azonban felújítják, így oldalt a deszkákon fel tudsz menni, és átugrani a tetőre. Ott az ablakon keresztül bejuthatsz. Csendesen osonj le az alsó szintre, és menj a fülkéhez, amin Jizzy van. Egy bejátszás következik, CJ fegyvert fog rá.

GTAGTAGTA

Végül mégis sikerül elmenekülnie, eredj a nyomába. A legjobb, ha nem törődsz a fegyveresekkel, mégha eltalálnak, akkor sem. Gyorsan elérsz az ajtóhoz, ahol egy fekete limuzinba tudsz beszállni. Mivel autóról van szó, és el kell kapnod Jizzyt, a drive-by jöhet szóba, így legyen nálad gépfegyver. Ha nincs, vedd fel a Tec-9-et, a híd lábánál, még mielőtt felmennékl a tetőablakhoz. Jizzy lőni fog rád, ezért próbálj a kocsi bal oldalára kerülni, hogy ne találjon el. Ott nézz oldalra és lőjj. Ha kigyullad a Broadway, megállnak és kiszállnak. Jizzy gyalog menekül tovább, üsd el, vagy lődd le. Elejti a telefonját, amit fel kell venned. Egy bejátszásban CJ kikeresi a szükséges információt, majd felhívja cesart, hogy találkozzanak a Pier 69-nél, végre leszámolnak a Loco Synsdicate-tel.

GTAGTAGTA

A misszió után 12 000 dollárt kapsz, és nő a tiszteleted.

Pier 69

Megbízó: Triádok
Jutalom: $15 000, tisztelet+

 Kattints ide a videóhoz

Cesar már a szemközti épület tetején vár rád. Mielőtt elvállalnád a kületést, erősen ajánlott egy golyűállómellényt szerezned. Találsz egyet, ha a Canberry vasútállomás keleti oldalán lemész a lejtőn, a gyár falánál van egy, vagy a Pier 69-től jobbra lévő mólón, ha lemész a lépcsőn a stégre. A küldetésben először fel kell menned Cesarhoz. Megérkeznek Woozie emberei, de T-Bone Mendez emberei már rég a tetőn vannak. Szedd le őket egy távcsvessel. A bal oldalsó épületen is lesz három. Ha megvagy, megérkezik Ryder és T-Bone, akik ebből semmit sem vesznek észre. A baj ott kezdődik, amikor Toreno helikopterrel jön meg, és észreveszi a hullákat. Nincs idő tétovázni, cselekdni kell. Szaladj le a lépcsőn, és menj a móló felé. Ott lesz pár kocsi, lődd ki azok tankját akár a távcsövessel, akár egy gépfegyverrel. Ezzel pár fegyverest elintézhetsz, de vigyázz, mert jönnek veled szemben. Sokan vannak, ezért körültekintnek kell lenned.

GTAGTAGTA

Számíts rá, hogy lesznek a középső bokrok mögött, bal oldalt egy szemetes mögött, nagyjából vele egyvonalban jobbra az ajtó előtt, a lépcsők tetején, és az erkélyeken. A könnygáztól nem látni rendesen T-Bone-t, ezért el kell jutnod odáig és átmenni. Kerülj balró, így távcsövessel viszonylag biztos távolságból le tudod lőni. Ekkor egy bejátszás következik, CJ és Cesar véget ved T-Bone szenvedésének, majd felbukkan Ryder, aki a vízbe ugrik. Cj utána menj. Ússz utána a közeli kis szigethez, ahol két hajó lebeg a vízen. Az egyiket Ryder csórja el, a másik neked marad. Ha nincs gépfegyvered, vagy kevés a lőszered, akkor mindenképp ügyelj rá, hogy még a molónál gyűjtsd be az elejtett fegyvereket, mert a hajós üldözésnél csak a drive-by segíthet. Kerülj Ryder hajója mellé, nézz oldalra, és lődd szét a hajót. Vigyázz, mert néha megpróbál majd a partra szorítani. Ha kigyullad a hajója, már hagyhatod. Ryder nem ugrik ki, felrobban vele együtt.

GTAGTAGTA

A küldetés után 15 000 dollárt kapsz, és tovább nő a tiszteleted.

Toreno's Last Flight

Megbízó: Triádok
Jutalom: $18 000, tisztelet+

Woozie hívja telefonon Carlt. Értékes információi vannak. Az egyik embere látta a furgont egy helikopter-felszállóhely közelében. Elvileg Toreno is ott van, felpakolják az árut és továbbálnak. Nincs messze, a közeli rendőrség tetején van a hely. Vigyázz, mert sok fegyveres lesz. Lődd le őket, akár biztos távolból egy távcsövessel. Ketten lesznek a bejáratnál, plusz egy rendőr, továbbá két-két fegyveres lesz a tetőn és a helipaden is. Rövidítsd az utadat, a tetőn indulj el lépcső felé, ott a korláton keresztül átugorhatsz. Ekkor egy bejátszás következik, gyorsan befejezik a pakolást, és elrepülnek. A tetőn marad egy fegyveres, őtt gyorsan lődd fejbe, és vedd fel a rakétavetőt, amit zöld négyzet jelöl a radaron. Sietned kell, gyorsan ugordj le a sorompóhoz, ott van egy motor, arra pattanj fel.

GTAGTAGTA

A helikopter a sztráda felett fog repülni. A legegyszerűbb, ha levágod az utat, és egyenesen a füves részen mész le, a régi autópálya mellett. Ez után van egy felhajtó, adj gázt, és siess előre. Előzd meg jóbal a helikoptert, mondjuk menj a nagy leágazásig. Ugorj az ellentétes sávokat elválasztó betonfalra, vedd elő a rakétavetőt, és ha feléd repül a helikopter, lődd le. Nincs sok esélyed, úgyhogy jól kell időzítened, próbáld meg kiszámolni, hogy éppen akkor érjen oda a rakéta, amikor a helikopter is. Egy másik lehetőség, hogy lassan követed az autópályán, viszonylag távolról, hogy ne tudjon lelőni, majd a végén lehagyod egy kicsit és az autópálya végén lévő kereszteződésnél bevárod. Itt meg fog állni néhány másodpercre, így jóval könnyebb leszedni. Toreno nem élhette túl a robbanást.

GTAGTAGTA

A jutalmad 18 000 dollár és tisztelet lesz.

Yay Ka-Boom-Boom

Megbízó: Triádok
Jutalom: $25 000, tisztelet+

Carl szomorkodik kicsit. Nem volt kellemes megölni az egyik legjobb barátját, mégha egy utolsó áruló gyík is. Cesar újsága sem dobja fel igazán, hogy odalent Los Santosban egyre jobban tisztelik. A betoppanó Woozie viszont annál jobban felkelti az érdeklődését. Azt ajánlja, hogy számoljon le a régi spanok bizniszivél. Egy Van egy droglaborjuk, amit felrobbanthatnál. A bejétszés után ey ismeretlen csóka hívja Carlt. Woozie ismerőse, és épp bombát szerel egy autóra, amivel CJ felrobbanthatná a crack labort. Hajts hát a térképen sárga négyzettel jelölt garázshoz a kocsiért. Azzal hajts Dohertybe az üzemhez. Ez az a hely, ahová a furgont kísérted, amikor a blokádokat kellett kiiktatni. A kapuknál két őr lesz. Nem kell kiszállnod, egyszerűbb, ha elütöd őket.

GTAGTAGTA

Ekkor ezek a szerencsétlenek még kis is nyitják a kaput, hogy elkapjanak, ezt kihasználhatod. Hajts be, továbbra se törődj a fegyveresekkel, aki eléd kerül, azt üsd el, és hajts a hátsó épülethez. Ott egy rámpán fel tudsz hajtani. Odabent szűkös lesz a hely, figyelj, amikor fordulsz. Hátra kell menned a tartályokhoz. Aktiváld a gombot a tüzelés gombbal, majd szállj ki. Újabb fegyveresek jönnek, és neked csak 40 másodperced lesz elhagyni az épületet. A legjobb, ha nem állsz le velük játszikálni, fuss a kijárathoz, ott a bal oldalán tudod megkerülni az őrt. ha kiértél, felrobban a gyár. El kell jutnod a kapuhoz - legalábbis ezt kéri tőled a játék. Vigyázz, a konténereknél feléd igyekszik két fegyveres, és van egy a konténer tetején is. Lődd le őket, ha guggolsz, jobban célzol.

GTAGTAGTA

Ha megvagy, ne arrafelé menj ki, amerre jöttél. Egy kis fifikával ügyesebben kijuthatsz. Szemben veled lesz egy rámpa, az egyik régi épület leszakadt mennyezete. azon szaladj fel, és balra át tudsz ugrani a falon. Ha egy kicsit még játszadoznál, lelőheted a kapu előtt álló Voodoo melletti fegyvereseket, de a ha odamész, a kaput bezárják, és ugyancsak vissza kell menned, majd a mennyezeten ugratva kellene kijutnod. Közben azonban rengeteg fegyveres lepi el a helyet, és félő, hogy kigyullad a kocsi. Ezért érdemes inkább mindját kiugrani a telekről. Ekkor köss el valami járgányt, és hajts vissza a Doherty-i garázsba. Mikor kívülsől eléred a kaput, a játék reagál rá, hogy kijutottál, és sárga négyzettel jelöli majd a radaron.

GTAGTAGTA

Ha megvagy, 25 000 dollár lesz a jutalamd, és nő a tiszteleted.

Telefon: Valami idegen hívja fel Carlt, és torzított hangon beszél. Azt állítja tud valami Sweetről. CJ-nek nem tetszik a dolog, ám kezd erőszakossá vállni az illető. Tierra Robadaban vár, nem messze a Garver Bridge lábától.

Telefon: Amennyiben elvégezted az autósiskolát, a küldetés után kapsz még egy telefon hívást Jethro-tól, amiben elmondja, hogy eladóvá vált a garázs közelében egy autószalon. Ha megvásárlod, elkezdheted, vagyis inkább folytathatod a Wang Cars melléküldetéseit, amelyekről bővebben a ***Wang Cars küldetések*** című cikkünkben olvashatsz.

Módosítva: 2017. 03. 18. 16:04 ▪ Szerző: Visali
San Andreas
San Andreas
San Andreas
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Iskolák
Gyűjtenivalók
Kihívások
Csalások
Érdekességek
Multimédia
Linkek