Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

San Andreas - Fő küldetések - Los Santos

 Grand Theft Auto IV - Történet

A GTA San Andreas hatalmas területe, beleértve a nagyvárosokat, kisvárosokat, a vidéket és a sivatagot, számos lehetőséget rejt, amit a játék történetének megalkotói, Dan és Sam Houser igyekeztek minél jobban kihasználni, ebből kifolyólag rengeteg fő küldetésből áll a sztori.

Éppezért a végigjátszás cikkünket hat alcikkre osztottuk szét, melyeket az alábbi linkeken érsz el:

Los Santos
Vidék
San Fierro
Sivatag
Las Venturas
Visszatérés Los Santosba

Bevezető

 Kattints ide a videóhoz

Liberty City repterén látjuk először a főhőst Carl-t. A játék gyorsan át vált a Los Santos Airportra, miközben megtudjuk, hogy a főhős öt év után megy haza a keleti partról. Mindjárt meg tudjuk azt is, hogy miért. Egy telefonbeszélgetést hallunk, melyben CJ bátja, Sweet közli testvérével, hogy az érdesanyjuk meghalt. A következő jelenet már a gettó bejáratánál történik. Carl éppen a gettóhoz ér a taxival, amikor egy járőrkocsi bukkan fel mögötte, és megállítja a járművet. Három rendőr száll ki a rendőrautóból, és felszülítják Carlt, hogy szálljon ki a kocsiból, majd térdeljen le. Az urak már ismerik a főhőst. Megbilincselik, elveszik a pénzét, majd beültetik a kocsiba, Carl pedig hiába tiltakozik. A következő jelenetből egyértelmű válik, hogy nem feltétlenül Carl a rossz arc. Ő hiába védekezik, a fakabátok csakazért is hajtogatják a magukat, ráadásul megpróbálnak a nyakába varrrni egy tíz perccel korábban történt rendőrgyilkosságot, miközben CJ gépe csak nemrég szállt le. Egyértelműen azt szeretnék, ha később kedvükre táncoltathatnák Carlt.

GTAGTAGTA

Kidobják őt egy rivális banda, a Ballas területén, és biztosítják róla, hogy ha szükségük lesz rá, majd megkeresik őt. A sikátorban kapjuk meg a játék irányítását. Az előtted lévő BMX-re kell felpattannod, amit egy kék nyíl is jelez. Ezután a radaron sárgával megjelenik a gettó, ahová menned kell. A dolog mindössze annyi, hogy tekerj oda. A "gáznak" megfelelő billentyável tudsz tekerni, ha lenyomva tartod, CJ lassan teker, ha nyomkodod, akkor felgyorsul. Mivel a főhős kerékpár tapasztalataa nullán áll, vigyázz minden kiugró akadályra, ügyeljs az utcai forgalomra, mert CJ a legkisebb ütközéstől is leeik a bicajról, az életerjére pedig még szükség lesz.

GTAGTAGTA

Big Smoke

 Kattints ide a videóhoz

A Johnson ház látszólag üres. A nyomasztó csendben Carl talál egy képet az édeasnyjáról, és azt kezdi el nézni. Közben eszébe jut néhány gyerekkori emlék. Kisvártatva a előjön a konyhából Big Smoke, aki betörőnek nézi CJ-t, és le akarja ütni, de Carl szerencsére még időben reagál, és felpattan. Lenyugtatja Smoke-ot, majd üdvözli egymást a két régi jóbarát. Ezután a temető felé veszik az irányt. Bár Smoke felajánlja CJ-nek, hogy ő vezessen, a játék nem adja át az irányítást, mindjárt a temetőhöz ugrunk.

GTAGTAGTA

Sweet & Kendl

Jutalom: Tisztelet+, "Getting Started" achievement / trófea

 Kattints ide a videóhoz

A temetőben találkozunk Sweettel és CJ húgával, Kendllel. Kendl barátságosan fogadja őt, megölelik egymást, Sweet azonban szóra sem méltatja. Haragszik Carlra, amiért ott hagyta az utcát, ez abból is kitánik, hogy mindjárt veszekedni kezdenek. CJ megjegyzi, hogy nem tudja felfogni, ami történt, mire Sweet közli vele, hogy ez egy másik temetés, és minden rossz irányba fordult, rengeteg spanjuk ott nyugszik már. Kendl megelégeli, és inkább elmegy Cesarhoz, a barátjához. Sweet ezt sem nézi jó szemmel, mindenbe beleköt, így kezdetét veszi a családi vita. A következő jelenetben a temető kapujához ugrunk, ahol egy rózsaszín Voodooból egy Ballas tag felrobbatnja Smoke kocsiját.

GTAGTAGTA

A négy barát biciklin menekül. Ezután ismét aktív a játék, ülj fel a bringára, és kövesd Sweetet, akit kék jelzés jelöl a radaron. Nagyon vigyázz, mert a Voodoo a nyomodban lesz, és lőnek majd rád. Hajts mindig a bal oldalon, a járdán vagy az épületek, kerítés mellett, ugyanis a Voodoo mindenképp a bal oldaladra próbál kerülni, így mindig nekiütközik majd valaminek. Nagyon vigyázz, nehogy nekiütközz valaminek, mert az végzetes is lehet. Mikor a mulhollandi csomóponthoz érsz, Sweet úgy dönt, különválik, hogy elterelje a Ballasokat. Ekkor kövesd Rydert. Óvatosan hajts a lépcsőkön, és ha ugrani kell. A gördeszkapályán vigyázz, nehogy lehajts a gödörbe. Az autópályán is át kell vágnod, ott mindenképp nézz körül, ügyelj a forgalomra, és próbálj kicsit esni a bringával. Ezután ismét felbukkan a Voodoo. Próbálj meg kicsit előre törni, de ne túlságosan, különben elveszted Smokeot. A gettóba érve hajts a piros jelzésbe.

Jutalomként nő egy keveset a tiszteleted.

GTAGTAGTA

Telefon: Sweet nem sokkal később felhívja CJ-t, hogy figyelmeztesse, a Grove Street már nem a régi, nagyon legyengült, és több család, mint például a Seville Boulevard Families vagy a Temple Drive Families már külön nyomulnak, és a város nagy része a Ballas és a Vagos területe, így vigyázzon magára.

Ryder

Megbízó: Ryder
Jutalom:
Tisztelet +

 Kattints ide a videóhoz

Ryder, a régi haver bemutatkozik: valami nemigazán legálisat (cracket) szív és matat. CJ felhívja rá a figyelmét, hogy hoppá, hazatért, mire Ryder kapcsolt és üdvözli barátját. Megemlíti, hogy egy pizzás fiú problámát okoz, és szeretné neki megmutatni, hogy ne kezdjen a Grove Street-tel, amiben természetesen CJ is benne van. Ezután lesz aktív a küldetés. Ryder koma felajánlja Carl-nak, hogy mutassa meg, hogyan vezetnek a keleti parton, így végre autót is vezethetünk. Pattanj be a Picador-ba, és hajts egyenesen nyugatnak, majd ha nagyjából egyvonalba érsz a sárga négyzettel, kanyarodj le balra, és hajts a piros jelzésbe. CJ először lehetőséget kap (vagyis inkább ráerőszakolja a játék), hogy megváltoztathassa a frizuráját. Sétálj a térbelim sárga háromszögbe, így bejutsz az épületbe. A piros jelzésbe lépve a főhős leül, és egy rövid párbeszéd közepette, melyet a borbéllyal vált megjelenik a frizurák listája. Válasz egyet, ami természetesen beleér a 350 dolláros keretedbe (ugyanis ennyi pénzzel indulsz a játék elején). A Shift gomb lenyomásával tudod megnézni, majd véglegesíteni a frizurát, az Enter billentyűvel kilépsz. Ha megvan az új frizurád, lépj ki.

GTAGTAGTA

Ryder megjegyzi, hogy CJ vézna, ezért elküldi a szemközti pizzériában. A játék a bal felső sarokban minden szükséges információt megoszt az életerő sávról. Figyelmeztet, hogyha a játékos megéhezik, akkor csökken az életereje, és a legközelebbi gyorskajáldában vagy standnál vehetsz valamilyen ételt. Ezután sétálj át a pizzériába, odabent pedig a piros jelzésbe. A már ismert Shift=elfogad, Enter=kilép billetntyűkkel vegdd meg a menüt 2$-ért. Ezután Ryder bejön és megpróbálja kirabolni a helyet. CJ ezt nem tartja jó ötletnek, de amíg ő eltereli Ryder figyelmét, a pénztáros előkap egy puskát, így mindketten nyúlcipőt húznak. A srác kijön, ezért szaladj gyorsan a járműhöz, várd meg, amíg a pajtásod is beszáll, majd vidd őt haza. Egy rövid bejátszás keretében utalást kapunk rá, hogy legközelebb Sweet-et kell meglátogatnunk, és valami graffitikről lesz szó.

A jutalmad, mint a játék elején többnyire, "csupán" tisztelet. Bár sokan jobban örülnének a pénznek, később ennek is hasznát fogod venni.

GTAGTAGTA

Tagging Up Turf

Megbízó: Sweet
Jutalom:
 $200, tisztelet +

 Kattints ide a videóhoz

Mihelyt belépünk a jelzésbe, elindul a bejétszés, melyben megtudjuk, hogy Ryder milyen graffitikről beszélt. Big Smoke és Sweet épp kosaraznak. Sweet nem fogadja szivélyesen az öccsét, aki emiatt meghátrál, de végül megenyhül. Azt javasolja, hogy CJ először a saját területén mutassa meg, hogy hazatért. Hajts az előző küldetésben használt útvonalon, és eljutsz az elfő graffitihez. Egy bejátszásban megtudod, hogy hogyan kell átfújni a rivális bandák falfirkáit. Csak használd a sprayt, célozz a feliratra és nyomd meg a tüzelésnek megfelelő gombot. Az első graffitit nem Carl fújja át át, de a következőt már neked kell. Az egyik a szemközti ház oldalán van, a másik pedig a mögötte lévő sikátorban. Vigyázz, mert ez a tevékenység felkelti az arra járőröző rendőrök figyelmét. Ha megvagy, szállj vissza a kocsiba, és hajts a Ballas területére, East Los Santos-ba.

GTAGTAGTA

Az első graffiti egy piros épület oldalán lesz, egy másik pedig a Cluckin' Bell mögötti sikátorban. Utóbbi már nehezebb tészta. Itt találkozol két Ballas bandataggal, akik mikor meglátnak, rádtámadnak, főleg ha már fújni kezdesz. A játék ad egy nagyon jó tippet. Fújj a spray-jel a szemükbe, így meghátrálnak, s közben átfújhatod a falfirkát is. Ha ezzel megvagy, rohanj a közelben lévő kerítéshez, amelyet jelez a játék. Itt megtanulsz mászni. Alapbeállításként a bal Shift-tel kell átmásznod a rácskerítésen, de ha megszoktad az előző GTA wepizódok irányítását, a szünet menüben átállíthatod azt, a funkcióhoz hozzárendelheted a Space-t, a sprinteléshez pedig a Shift billentyűt (mivel a Space segíségével tudsz sprintelni). A következő kerítés már magasabb, ott kétszer kell megnyomnod a gombot. Ezután fokozatosan a falon kell felmásznod a tetőre, amin eljuthatsz egy újabb összefirkált falfelülethez. Fújd át a hatodik graffitit is, majd vidd haza a csapatot.

Természetesen ezért is jár tisztelett, illetve most egy kis pénzt, pontosan 200 dollárt is kap CJ a bátyjától, valamint a küldetés után elérhetővé válik a graffitizés. Erről a tevékenységről bővebben a ***Graffitik*** cikkünkben olvashatsz.

GTAGTAGTA

Telefon: A küldetés után Hernandez biztos úr keresi fel a főhőst. Figgyelmezteti, hogy ne hadja el a várost. CJ pimaszul lekoptatja, ami nem igazán tetszik a rendőrnek.

Cleaning The Hood

Megbízó: Sweet
Jutalom:
Tisztelet +

 Kattints ide a videóhoz

Mikor Carl befut a bátyja házába egy szép kis vitába csöppen bele. Sweet borúlátó és naív, nem hisz benne, hogy újra összerázhatják a bandát, Big Smoke ellenben ambíciózus, míg Ryder csak csendben szívja a cracket a sarokban. CJ is szeretné visszahozni a régi bandát, így Ryder-rel útra kél. Sweet Greenwood-ja és Ryder Picador-ja is elérhető, de a hely, ahová a spanoddal menned kell nincs messze, mindössze pár utcányira. Juss el a piros jelzéshez. A bejátszásban B Dup nem fogadja szivélyesen régi barátait, mi több, elküldeni őket a fenébe. A háttérben megjelenik Big Bear, aki teljesen a crack hatása alatt áll, és mindent megtesz B Dup-nak, mint valami rabszolga, még a vécéjét is kipucolja. Ezt nem nézheti jó szemmel CJ.

GTAGTAGTA

Ryder-rel keresnek egy drogdílert a környéken, akit a radaron egy piros négyzet jelöl. Szaladj oda, és páhold el. Célozz az egér jobb gombjával, és üss a ballal. Célzás közben a célpont feje felett egy háromszög alakú indikátor jelzi annak életerejét. Zöldből sárgára, majd pirosra vált, majd ha elintézted fekete lesz. Ha észrevennének a rendőrök, délre a szemközti sikátoban van egy körözéscsillapító csillag. Ryder felismeri, és javasolja, hogy keressék fel a házát és intézzék el a többi dílert is. Vedd fel az összevert díler elejtett baseballütőjét, és menj Ryder-rel az Idlewood-i házba. Odabent több Ballas bandatag és díler lesz, akik rádszállnak majd, de próbálj meg "egyet ide, egyet oda" módszerrel mindegyiket összeverni. Ryder is segít majd. Összesen hatan lesznek ott, de ketten annyíra be vannak tépve, hogy nem jelentenek veszélyt. A tivábbi négyet kell kiiktatnod. Egyikük a szobában van, a másik hérom a szomszédos helységekből rohannak be. Náluk is lesz baseballütő. Ha elpáholtad őket, vidd vissza Ryder-t Sweet házához.

Tisztelet lesz a jutalmad.

GTAGTAGTA

Drive-Thru

Megbízó: Sweet
Jutalom:
 $200, tisztelet +

 Kattints ide a videóhoz

Ismét egy vita közepén fut be Carl, de a haverok már kifelé jönnek az ajtón. Megint Sweet hozzáállása lehetett a veszekedés tárgya, de mikor kiérnek Big Smoke hirtelen enyhít a légkörön - kajálást javasol délutáni programnak. Ismét megjegyzik, hogy CJ vékony, és fel kellene szednie pár kilót. Rydet taco-t javasol, de végül a Big Smoke-féle csirke nyer. Te vezetsz, a Willowfield-i Cluckin' Bell-be kell vinned a társaságot. A párbeszédek igazán a küldetés aktív része alatt lesznek érdekesek. Útközben CJ anyjának haláláról, annak körülményeiről beszélgetnek. Valószínűleg Sweet-re utazhattak, persze ez nem biztos, de ez a legvalószínűbb. Azt is elmondják, hogy egyesek egy zöld színű Sabre-t láttak elhajtani a helyszínről. Ryder utal rá, hogy ez talán csak egy üres pletyka, de fél Los Santos erről beszél, így valamilyen formában hitelesnek kell lennie. Sweet nem látott semmit, csak hogy golyózáport zúdítottak a házra. Mikor megérkezel a gyorsakjáldához először CJ rendel egy 9-est, majd Ryder szintén. Smoke persze szeretne jól laknim, ezért rendel egy 9-est, egy 6-ost extra mártással, két 9-est, egy nagy 9-est, egy 6-ost extra mártással, egy 7-est, két 45-öst, az egyiket sajttal, és egy nagy szódát is. Sweet csendben marad, de azt tisztázza, hogy nem azért nem beszél az anyjuk haláláról, mert haragszik Carl-ra, csak próbál nem gondolni az incidensre. Megkapják a kajáikat, majd feltűnik a láthatáron egy rózsaszín Voodoo.

GTAGTAGTA

A csapatnak el kell kapnia, mielőtt a Grove Street-re ér, hogy megmentsék a társaikat, ezért a nyomába erednek. Te vezetsz. Az autó végigmegy Willowfield-en, majd Idlewood délkeleti útján át hajt a gettó felé. Többször élekanyarodik - ezeket a pillanatokat érdemes kihasználni. A társaid lőnek majd rá, de ez nem mindig elég. Fontos, hogy igyekezz a bal oldaláról megközelíteni a kocsit, úgy sokkal kisebb az esélye, hogy eltalálnak a lövedékek. Amikor épp fordul hajts a kocsi orrának izomból, és próbáld az épületek falához szorítani úgy, hogy ne tudjon befordulni. Ekkor több töltény célba talál. Használhatod a P.I.T. manővert is, amit bár csak a játék közepén tanulunk meg, itt is hasznosnak bizonyul, ezért megsúgom előre. Egy egyenes szakaszon hajts a Greenwood orrával a Voodoo csomagtere mellé, hogy az nagyjából a csomagtartó val egyvonalban haladjon, majd hajts a kocsi oldalának, így kiperdül. Ha kigyullad a kocsijuk kiszállnak. Előfordulhat, hogy a robbanás eléri az egyik Ballas bandatagot, és vele nem kell törődnöd, de mindketten gyalog próbálnak menekülni. Üsd el őket, majd vidd haza a bandát Sweet házához. Big Smoke már elköltözött a Grove Street-ről, őt ezután Idlewood-ba kell vinned, ahol a nagynénje pénzéből vett magának egy szép házat. Smoke egyébként inaktív a nem mindennapi vasárnapi kocsikázás közben. Ahelyett, hogy lőne, inkébb zabál, és több ízben leeszi és leissza magát, mint az a párbeszédekből hallható.

A helytállásodért $200, illetve tiszelet lesz a jutalom.

GTAGTAGTA

Telefon: Ezután Sweet keresi meg CJ-t telefonon. Ismét megjegyzi, hogy CJ nagyon vékony, szüksége lenne egy kis izomzatra, hogy komolyan vegyék. Javasolja a gettó szélén álló tornatermet, ahol Carl igazi gengszteres fizikumra tehet szert. A helyet egy súlyzó ikon jelöli majd a radaron. A képernyő bal felső sarkában megjelenő ózenet pedig azt is elárulja, hogy több tornaterem is van San Andreas-szerte, ahol nem csak gyúrhatsz, de új közelharci mozdulatokat is elsajátíthatsz. Minderről bővebben a ***Kondició*** cikkünkben tájékozódhatsz.

Nines and AK's

Megbízó: Sweet
Jutalom:
Tisztelet +

 Kattints ide a videóhoz

Sweet házában családias légkör fogadja Carl-t. Dominózik a banda nagyja, és Big Smoke áll nyerésre. Ryder-nek nem igazán megy a dolog. CJ felveti, hogy mi lenne, ha most fegyverekkel tevékenykednének kicsit. Ryder-nek ez sem tetszik, de CJ felemlíti, hogy mi tesz, ha a Ballas hajt keresztül a területen, talán a cipőjét dobja rájuk? Carl-nak eszébe jut régi fegyverkereskedő haverja, Emmet. A csapatnak megban róla a maga véleménye, hiszen a "mai" gengszterek már Mac és AK fegyverekkel nyomulnak, utalva rá, hogy Emett csak régi stukkerekkel tud szolgálni, de ami a legfontosabb: ő már a Seville-i családokkal nyomul, de Big Smoke úgy dönt, meglátogatja őt Carl-al. Ismét Willowfield-be kell hajtanod, ezúttal egy zsákutcába, melyről nyílik egy sikátor. A piros jelzés ennek a bejáratánál lesz. Emet kicsit szenilis már, elsól a kezében a fegyver, amire ő azt hiszi, hogy a háttérben érzkezők lőttek rá. Hirtelen azt hiszi Brian-t látja, de egy kis helyreigazítás után már megismeri CJ-t. Megtanítja őt lőni. Utánozd Smoke mozdulatait. A játék megmutatja, hogy az egér jobb gombjával tudsz célozni, míg a ballal lőni, a görgetővel pedig ráközelíthetsz a célpontokra (vagy épp távolodhatsz). Célozz az üvegekre, és lődd szét őket. A lőszered ezúttal végtelen, így arra ne legyen gondod, hogy kifogysz a tartalékból. Ezután kipróbálhatod, hogy a C billentyű lenyomásával guggolva pontosabban lőhetsz, illetve kilőheted egy Tampa tankját, amitől az felrobban - ennek a trükknek még többször hasznát veszed majd.

GTAGTAGTA

Ha bebizonyjtottad, hogy nem puhultál el a szabadság városában, hazaviheted Smoke-ot. Emmet emlékezteti őket rá, hogy 30 éve van az "iparban", és sose felejtsék el: hivatalosan nem tőle szerezték a fegyvereket. Később bármikor visszamehetsz, ahol ingyen felvehetsz egy stukkert. A küldetés része egy Sweet-től kapott telefonhívás is. Ismét morcos a bratyó, szeretné, ha Carl a Grove zöld színeiben tűnne fel. Hajts a gettóban lévő Binco-ba, majd sétálj a próbafólkéhez. Az ismert elfogad-kilép módszerrel próbálgasd a ruhadarabokat, és válaszd ki a neked tetszőt. Sétálj ki a küldetés befejezéshez.

A jutalmad tisztelet lesz, de gyakorlatilag elérhetővé vált számodra egy pisztoly is, amelyet bármikor ingyen felvehetsz a sikátorban.

Drive By

Megbízó: Sweet
Jutalom:
 $500, tisztelet +

 Kattints ide a videóhoz

Ryder szóvá teszi, hogy nem örül annak, hogy mindig CJ vezet, a keleti part kicsit elpuhította a srácot, mindig összetöri az autókat. Sweet viszont megvédi az öccsét, és megjegyzi, hogy a főhős nem folyton a cracket szívja. Végül a haver rájön, hogy mégis jobb, ha Carl vezet. Hogy mit is kell tennünk a küldetésben, az csak akkor derül ki, mikor már beültünk a kék Greenwood-ba. Végre felébred a banda. A spanok Tec9 gépfegyverekkel készültek fel az akcióra, neked pedig csak annyi a dolgod, hogy jól vezess. Hajts Jefferson negyedbe a Rollin' Heiths-hez, közel ahhoz a helyhez, ahol a játék elején kidobtak a rendőrök. Itt a "kvartett" felkészül az "előadásra", s a bejátszás megmutatja, hová kell menned.

GTAGTAGTA

A következő sarkon Ballas bandatagok nyomulnak. Hajts oda úgy, hogy a társaid könnyen lelőhessék őket, de közben vigyáznod kell a kocsi épségére, amit a jobb oldalon egy szürke sáv segítségével köðetsz figyelemmel. kerüld a felesleges ütközéseket, és ha van rá mód, segítsd a barátaidat azzal, hogy elütsz négány bandatagot. Ha elintéztétek az első csoportot, a következő utcában egy kocsifelhajtónál állnak majd négyen. Mikor észrevesznek, elindulnak feléd, így izomból csokorra szedheted őket, akiket nem sikerül ilyen módon elintézni, azt a többiek lelövik. A harmadik csoport egy sarokra van onnét. Hárman állnak a sikátor bejáratánál. Hacsak nem szaladnak szét, őket is könnyen elütheted. Az utolsó csoport a Glen Park aluljárójában bandázik. Ha elég gyors vagy és sikerül jól igazjtani a járművet az aluljáró bejáratához, rajtuk is áthajthatsz, a maradék elintézéshez pedig tolass vissza, a többiek lelövik. Ha megvagy, megkapod az első "hivatalos" körözésed. Ez két csillagos szintű, vagyis a környék járőrei a nyomodba erednek, sőt már vár(hat)nak is rád néhány utcában. Hajts délnek Idlewood-ba a Pay'n'Spray szerelőműhely felé. Hajts be, és várd meg, amig átfújják a járművet. A suolgáltatás ezúttal ingyenes. A játék a bal felső sarokban elmeséli, hogy miért is jó ez a kocsiátfújós cucc - könnyen lerázhatod velée a körözést, és (többnyire) új színt kap a verda. Miután kinyílik a garázsajtó, a szerzett csillagjaid villogni kezdenek - ez azt jelenti, hogy ha újabb kihágást követsz el, a téged üldöző szervek megtalálnak és ismét a nyomodba erednek. Ez néhny másodperc múlva eltűnik, és újra élvezheted a szabadságot. A küldetés befejezéséhet vidd haza a srácokat.

Az akció után CJ megkapja az elismerést a vezetési technikájáért, valamint Big Smoke $500 készpénzt ad neki "sörre" - ez az egyik misszió utáni jutalom, valamint tovább nő a tiszteleted.

GTAGTAGTA

Sweet's Girl

Megbízzó: Sweet
Jutalom:
Tisztelet +

 Kattints ide a videóhoz

Mikor Carl belép Sweet házába kivételesen senkit sem talál. Mikor kilép egy hívást kap a bátyjától, hogy siessen Playe del Seville-be, ahol a Sevill-i családok körbezárták őt és a barátnőjét. A küldetés megkezdése előtt mindenképp parkolj egy járművet a garázsba, mert a bejátszés után mind eltűnik a környékről, pedig most minél hamarabb szükséged lesz egyre, legyen hát kéznél. Odafelé menet útba ejtheted Emmet helyét, és ha kell felvehetsz egy pisztolyt, de ha nem szükséges, inkább hajts azonnal a helyszjnre, hiszen Sweet életereje rohamosan fogy, amelyet egy szürke sáv jelöl a jobb oldalon. Ezt figyelve indulj a helyszínre. Ha kihagyod Emmet fegyverét akkor a stadion felől érkezel a helysz}re, ha úgy döntöttél felveszek egy stukkert, akkor Willowfield északabbra fekvő átvezető útján (tehát nem a hídon!) egyszerűbb a helyszínre jutni, mely végénél épp van egy épületközi átjáró a szomszédos utcába. Ennek köszönhetően mindenképp úgy futsz be, hogy a járdán guggoló bandatagokat elütheted, noha hamar észrevesznek és megpróbálnak balra ugrani - ennek fényében mihelyt elütötted az elsőt, kanyarodj valamelyest balra. Hajts tovább, esetleg megkísérelhetsz egy hasonló csapást a másik oldalról.

GTAGTAGTA

A legjobb, ha a lépcsőnél hagyod a járművet és ott szállsz ki, gyorsan elfutsz a garázsok felé, ahonnan lelőheted a maradék bandatagot, esetleg az autót, amivel érkeztél (érdemes a tankját), így több közelben lévő fegyverest intézhetsz el ügyesen. Ha mindenkit elintéztél Sweet űjra telefonál. Szerezned kell egy négyajtós járművet. A helyszínen van egy greenwood, ha annak nem esett baja azt is használhatod, de bármelyik arra járó szedán megteszi, amely minél gyorsabb, annál jobb. Ha megszerezted, állj a piros jelzésbe úgy, hogy az autó orra észak felé álljon. ét Sentinel tűnik majd fel veled szemben. Amint vége a bejátszáésnak taposs a gázra és hajts át közöttük, majd a legegyszerűbb útvonalon (a stadiont nyugatról megkerülve) menj vissza a Grove Street-re, és a kis sikátoron át hajts be, mert oda nem jönnek utánad. Ne törődj azzal, hogy kiiktasd őket. Sweet lő rájuk, de ha nem sietsz csapdába csalnak, amelyből nehéz kikecmeredned. Inkább nyugodtan, de mégis minél nagyobb sebességgel robogj haza.

A segítségért tisztelet jár.

GTAGTAGTA

Cesar Vialpando

Megbízó: Sweet
Jutalom:
Változó (Legalább $100)

 Kattints ide a videóhoz

Jöhet egy újabb családi csetepaté. Ismét felbukkan Carl nővére, Kendl, aki épp csomagol, és otthagyja Sweet-et. Mi másba szólt volna bele a bratyű, ha nem a magánéletébe? Sweet nem szívleli, hogy a húga a déli oldalról választott magának egy pasit, mire Kendl visszavág, hogy nem a bátyja gyérelméjű baráti köréből fog választani valakit. Sweet felsorol egy halom latin-amerikait, mire Kendl megjegyzi, hogy talán rasszista, amit persze Sweet elhárít, előhozza, hogy az anyjuk nem így nevelte őket, és Kendl úgy öltözik, mint valami utcalány. Egy dolgot kér Carl-tól: kövesse a nővérét, mielőtt egy újabb testvérüket kellene eltemetniük. Sweet annyit tud, hogy egy cholo autós klubba megy. A térképen a sárga négyzet egy autótuninggal foglalkozó garázst, a Loco Low Co-t jelöli. Hajts oda, és vedd át a hidraulikával felszerelt Savanna-t, majd tolass vissza a garázsba. Ha szeretnéd, továbbalakíthatod a verdát, persze amennyire a pénztárcád engedi. A menüben a már ismert módon lehet váltogatni, próbálgatni. A továbbfejlesztés nem kötelező, azonnal ki is léphetsz a garázsból, és elindulhatsz a Unity Station (vasútállomás) felé.

GTAGTAGTA

Hajts be az udvarra, és indulhat a menet. Először is meg kell adnod a tétet, amit a bal shifttel növelhetsz, a bal egér gombbal pedig csökkenthetsz. A versenyt a Space lenyomásával indítod el. Elindul a zene, és a képernyőn egy sárga kör jelenik meg, mely felé jobb oldalról nyilak áramlanak. A numerikus billentyűzeten kell az iránynak megfelelően lenyomnod a gombokat (Num8=Fel, Num2=Lem, Num4=Bal, Num6=jobb), illetve ha átlósan mutat a nyíl, kettőt kell kombinálnod. Elvileg akkor kell lenyomnod az iránynak megfelelő billentyűt, amikor az a kör közepére, de valójában a zenére van hangolva, így inkébb a ritmust figyeld, és a váltáskor nyomd le a billentyűt, úgy lesz sikeres a menet. Ha nyertél megismerheted Kendl barátját, aki Los Santos egyik déli bandájának tagja. Először természetesen egy ki összetűzés lesz a két ferfi között, illetve a latin srác barátai megpróbálják megvédeni társukat, de Kendl és a férfi lecsillapítják az egymásnak beszólogató feleket, és végül Carl és az épp bemutatkozó Cesar Vilpando négyszemközt beszéli meg a helyzetet, s végól CJ beadja a derekát, Cesar kedvesnek tűnik és szereti Kendl-t.

A küldetésért annyi pénzt kapsz, amennyit a versenyen nyertél, továbbá megtarthatod a Savanna-t is. Bármikor visszatérhetsz egy hidraulikával felszerelt lowrider autóval, és az állomásnál álló, munkésruhát viselő férfihez lépbe bármikor újra részt vehetsz egy lowrider futamon. Hogy melyek a lowrider járművek, azt egyszerűen megtudhatod, csak hajts a Loco Low Co. garázsajtajához, ami csak a megfelelő járműveknek nyílik ki. Ide egyébként a későbbiekben bármikor visszatérhetsz autót tuningolni. A lowrider futamokról további informácikat a ***Lowrider futamok*** című cikkünkben olvashatsz.

GTAGTAGTA

Telefon: A küldetés befejezése után nem sokkal felhív Cesar, és egy autóversenyre invitál. El Corona-ban látogathatod meg őt a további részletekért. Fontos, hogy egy lowrider autóval kell odamenned. Az előző küldetés Savanna-ja természetesen megfelel.

Home Invasion

Megbízó: Ryder
Jutalom:
Tisztelet +

 Kattints ide a videóhoz

A külsetést 12:00 és 20:00 között vállalhatod el. Ryder pajtás mint mindig, most is a crack-et szívja, s jócskán be van tépve. Elszántan keres valamit a kertjében, amire azelőtt van szüksége, hogy elintézne egy dolgot. Egy veterán, Colonel Fuhrberger házát szeretné kirabolni a kelweti parton - persze nem az arany gyertyatartókra feni a fogát, sokkal-inkább az épületben tárolt fegyverekre, amelyek már nem Emmet kőkorszaki stukkerei. Carl felajánlja segítségét, s végül megvárják az éjszakát. A küldetést egyébként 12:00 és 20:00 között lehet felvenni. Egy cseppet sem feltűnő fekete Boxville-el kell East Beach-re hajtanod. 8 perced van napkeltéig, addig kell lezavarnod az akciót, amibe az odaút is beleszámít.

GTAGTAGTA

Menj be a házba, majd óvatosan lépkedve a bal ALT billetnyű lenyomásával osonj a legközelebbi ládához, ami körülbeül négy óránál lesz a sarokban. Nyomj Enter-t, hogy felvedd, és továbbra is osonj, hogy kijuss. Ha kiértél sétálj a furgon hátuljához és szintén az Enter lenyomásával pakold fel a zsákmányt. Ezután menj vissza. Összesen három ládát kell megszerezned, de a házban öt van, és mind az ötöt ellophatod, ha van hozzá kedved. Egy van az alsó szinten, jobbra a konyhában, egy az emeleten mindjárt a lépcsővel szemben, egy az emeleti folyosó végén és kettő a folyosó végén lévő hálószobában, ahol az öreg alszik. A képernyő jobb oldalán gy szürke sáv jelzi az általad csapott zajt. Normális esetben ez nem jelez, de ha nekiütközöl valaminek, vagy ha szaladsz, akkor növekszik a szintje. Mikor először teljesen felfut a sáv feleszmél az öreg, de csak rádkiabál és visszaalszik, a következőnél pedig már értesíti a rendőrséget, és elbukod a küldetést. Ha felpakoltad a szállítmányt hajts a Playa del Seville-i raktárba. A rablás után Ryder felszívódik. Egy bejátszás keretében a játék megmutatja, hogy ezentől bármelyik este elmehetsz rabolni a küldetésben megismert módon, és megmutatja, hogy a gettón belül hol találod meg a fekete Boxville-t, ami egyébként mindhárom nagyvárosban parkol majd, s erről részletesebben a ***Járműves küldetések*** című cikkünkben olvashatsz.

A küldetés teljesítéséért tisztelet jár.

GTAGTAGTA

Catalyst

Megbízó: Ryder
Jutalom:
Tisztelet +

 Kattints ide a videóhoz

Ryder nem találta meg a cuccot, amit keresett, ígyhát főz egy adagot magának. Már javában fortyog a lé, mikor Carl befut. Pár (másod)perc múlva peckesen belép a házba Tenpenny biztos úr, és két talpnyalója, Pulaski és Hernandez. Az "én vagyok a világ közepe szindróma" ismért megmutatkozik, a három korrupt zsaru cseppet sem vesztett az egójából az utolsó találkozásuk óta. Beszólnaj egyszer-kétszer, majd Tenpenny elveszi az "őt megillető" adagot a nem feltétlenül legális kotyvasztékból. Ezután leadja a drótot, hogy egyfegyvert szállító tehervonat áll majd meg menetrenden kívül, és CJ-nek érdemes odamennie. Ryder és vele megy így együtt indultok útnak a barna Picador-ral. Hajts Jefferson és East Los Santos határára, a vasúti alagút bejáratához. Útközben ismért CJ vezetési stílusa kerül terítékre. Mire odaérsz a buli már elkezdődött.

GTAGTAGTA

Pár Grove bandatag próbálja meg eltángálni a szállítmányt rámoló Vagos banda fegyvereseit. El kell őket intézned. Legyen nálad pisztoly, az autót fedezékül használva guggolj le, és lődd le a rivális banda tagjait. Célozz a fejükre, úgy seperc alatt elintézheted őket. Ezután négy Ballas kutya is megérkezik. Úgy tűnik, hogy Tenpenny az összes helyi bandának mesélt a szállítmányról. Intézd el őket is, közben felveheted a Vagos bandatagok elejtett gépfegyvereit, amelyek erősebbek, illetve mindig jól jönnek, ha járműből kell lőnöd. Ha minden rivális fegyverest elintéztél, sétálj a piros jelzéshez. Ekkor Carl felpattan a kocsira, majd váratlanul elindul a vonat. Ryder azonnal a vonat nyomába ered. Neked az a dolgot, hogy m tudja elkapni a cuccot. Összesen 10 darabot kell átdobnod mintegy másfél perc alatt, vagyis még mielétt a vonat a Unity vasúrállomásnál lévő alagúthoz nem ér. Ha ez sikerül, akkor ismét te vezetsz. Három csillagos körözést kapsz, amit le kell ráznod - ismét az autó átfújásával. Szerencsére a Pay'n'Spray közel van, így nem lesz nehéz odajutnod. Ha már nem ismernek fel a rendőrök, vidd el Ryder-t és a zsákmányt a Grove Street-re, ott majd Ryder koma eltünteti.

A feladat teljesítéséért ismét csak tisztelet lesz a jutalmad.

GTAGTAGTA

Robbing Uncle Sam

Megbízó: Ryder
Jutalom:
Tisztelet +

 Kattints ide a videóhoz

Carl most is a kertben találja meg Ryder-t. Ezúttal a szokásosnál is jobban be van szívva, de hát ez teszi olyan karakteressé. A párbeszédből megtudjuk, hogy miért nem fejezte be a középiskolát. Nem azért, mert már 10 éves korától droggal üzletel, és nem is azért, mert a tanár Ballas színekbe öltözött, egyszerűen csak azért, mert túl intelligens hozzá. Ő egy géniusz. Ezután a küldetés tárgyára terelődik a szó. Kinél lenne a legtöbb fegyver, ha nem a katonaságnál? Pattanj a Mule teherautóba, amelyet LB parkolt le, és hajts Ryder-rel a dokkokba. A legelőnyösebb, ha egyenesen haladsz a vasútig, ott pedig lefordulsz balra, és addig hajtasz, ameddig az utca véget nem ér. Épp a Nemzeti Gárda rakodójának kapujához vezet.

GTAGTAGTA

Mássz át a kapun, hogy kinyithasd azt. Egy katona áll majd a kapcsolónál, őt lődd fejbe, mielőtt ő lőne le téged. Ezután jobb, ha még nem nyitod ki a kaput, inkébb kiiktatod a közelben lévő hétvégi katonákat. Egy feléd fut majd, egy másik a szemköszti raktáréplet melletti ládáknál áll. Ezután lődd szét a kapcsolót, hogy Ryder behajthasson. Ha beérkezett, lődd szét a már említett garázs ajtaja mellett lévő kapcsolót, hogy kinyíljon az ajtó. Készülj fel, mert odabent a két polc mögé két katona fut. Próbáld meg őket fejbe lőni, majd ülk be a targoncába, és ked el felpakolni a ládákat a hordóba. összesen 6 darabot kell. Közben Ryder épségére is ügyelned kell, hiszen jönnek még szolgálatban lévő katonák. Segjts neki, néha szaladj ki és lődd fejbe a közelben lévőket. Ha szükséges, baseballütővel üss szét egy dobozt, és vedd fel a benne lévő golyóálló mellényt. Van elég láda, négy van a raktárban, kettő kicsit a bejárattól északra a Mesa felé, és még kettő-három a raktár déli oldalánál. A Num 2 segítségével engedd le a villákat, csúsztasd a raklap alá, és a Num8-cal emeld fel, hogy be tudd tenni a furgon csomagterébe. Ha megvan a hat láda, szállj be a Mule-ba, és vezess Emett helye felé Willowfield-be. Két Patriot ered a nyomodba. Hogy gyorsabban tudjatok menni, Ryder kidobhat néhány ládát. Less hátra, és nyomd meg a Caps Lock billentyűt, hogy a barátod eldobja a ládát, amint egyvonalba kerül a teherautóval egy Patriot. Ha ráesik, az felrobban, de a legjobb, ha nem időzöl velük, és megpróbálsz minél előbb a sikátorba érni.

Ha teljesíted a missziót, tisztelet lesz a jutalmad.

GTAGTAGTA

OG Loc

Megbízó: Big Smoke
Jutalom:
Tisztelet +

 Kattints ide a videóhoz

A főhős hiába kopogtat az ajtón, azt senki nem nyitja, de nemm sokra rá hátulról előjön Sweet és Big Smoke. Megkérdezik Carl-tól, hogy van e kedve börtönbe menni... na de persze nem úgy, csak az egyik régi spanjukért Jeffrey-ért kellene autózni az egyik Los Santos-i rendőrkapitányságra, aki épp aznap szabadul. Hogy miért csukták le a régi havert csak akkor derül ki, mikor már odafelé tartasz. Jeffrey, vagyis új nevén OG Loc mindent megtett azért, gengszter lehessen: "sétakocsikézés", parkolási cetlik és minden egyéb apróság. A legfontosabb azonban Sweet mondata. Megenyhült, és bevallja, hogy örül, hogy ismét az öccsével lóghat, és sajnálja, hogy olyan nyers mostanában. OG Loc-ról messziről lerí, hogy agyilag zokni. CJ már jól ismeri, tudja, hogy a srác képtelen komolynak lenni. Jeffrey... bocsánat... akarom mondani OG Loc Carl legártatlanabb mondatán is felkapja a vizet. Nyilván megártott neki az bezártság. Aztán Big Smoke csitjtja a kedélyeket, és beszól Loc-nak, aki haragszik, mert egy cholo ellopta a rímeit. Hozzá kell elvinned a frissen szabadult feketét. A bejátszás szerint East Flores-ben lakik, de valójában East Los Santos-ba kell menned (vagy a felvételkor rontottak el valamit, vagy később módosítottak a város negyedeinek nevén), Los Flores-től kicsit nyugatra. Útközben Loc elpanaszolja azt is, hogy csak közmunka ellenében engedték ki.

GTAGTAGTA

Vagos területre érkezel, és valóban, a rímrabló egy mexikói. Természetesen a kottalapokat nem adja vissza a szép szóra, kiszalada a hátsó ajtón, majd felpattan egy PCJ-600 motorra. Neked is van ott egy. Carl még a bejétszés alatt felpattan rá Loc elé. Te vezetsz. Üldöznöd kell a Vagos bandatagot, és ez nem lesz sétagalopp. Freddy szűk, kanyargós sikátorokon át, az autópályán az ellentétes sávban vezet, és a játékos tapasztalata morokon normális esetben még gyenge, vagyis a legapróbb ütközésektől leeshetsz a motorról. Loc majd lőni fog Freddy-re, ezzel ne legyen gondod, de egyébként sem ölheted meg az üldözés alatt. A legjobb, ha megpróbálsz tartani ideális távolságot, hogy ő ne találhasson el téged. Ha esetleg lemaradnál van néhány pont, ahol megvárja, amíg utoléred, de ne kerülj tőle nagyon messzire, mert akkor elbukod a küldetést. Először a szűk sikátorokban kell kanyarognod. Nagyon figyelj, hogy merre megy. Miután behajtott jobbra fordul és úgy megy át a párhuzamos utcába. Mikor kihajtasz jól nézz körül, nehogy belerohanj egy épp arra haladó járműbe. A következő sikátorokon csak egyenesen áthajt, viszont ezek lejtősek, ezért ne haladj nagy sebességgel, mert nem csak a bokádat ütheted meg. Jeffrey ezután közutakon halad nagy sebességgel Las Colinas-ba, majd ott egy homokos lejtőn felhajt a Mulholland csomópontra, és ott az ellentétes sávban hajt dél felé. Természetesen az autópálya forgalmas, nagy sebességgel jönnek autók és motorok veled szemben. Próbálj meg szélen haladni. Mikor egy kis résen lehajt az autópályáról a gördeszkapályán (itt vigyázz, nehogy a gödörbe hajts, mert még nincs hozzá elég tapasztalatod, hogy épségben kikecmeregj) és Jefferson negyeden át visszavezet East Los Santos-ba, mígnem a negyed és a gettó határához közeli kosárlabda-pályán száll le a motorról. Ott két Vagos társa várja, de csak őt kell megölnöd. Minél hamarabb szállj le a motorról és lődd fejbe. Ha ez sikerül, már csak el kell vinned OG Loc-ot Marina-ba a helyi Burger Shot-hoz, ahol dolgoznia kell. A PCJ-600 küéönös módon eltűnik majd, de az utakon persze közlekednek járművek, illetve a közeli Cluckin' Bell parkolójában is parkol majd néhány verda. Van rá esély, hogy miután lelövöd Freddy-t körözést kapsz, arrafelé gyakran megfordulnak rendőrök, ezért figyelj oda.

Ha teljesíted a küldetést, tisztelet lesz a jutalmad.

GTAGTAGTA

Running Dog

Megbízó: Big Smoke
Jutalom:
Tisztelet +

 Kattints ide a videóhoz

Mikor Carl bekopog, váratlanul előbukkan Tenpenny és Pulaski, és szokás szerint nem mulasztják el megmutatni, hogy ők az urak. A rövid jelenet után előtűnik Smoke is, aki elmeséli, hogy valami Mr. Big-ről kérdezősködtek, de ő persze nem mondott semmit. Fontos számára a banda. Illetve felhozza, hogy a kuzinja a városba érkezik Mexikóból. Persze nem egy olyan kuzinról van szó, akit szeretettel és öleléssel akar fogadni, a játék meg is említi, hogy ha kell, elmehetsz Emmet helyére fegyverért. Hajts East Los Santos-ba a megjelölt helyre. A bejátszásban Smoke a Vagos mexikóiakból összeállt banda két tagját kezdi el provokálni, akik aztán inkább elmennek, de Smoke kiszáll az autóból a kezében egy baseballütővel, és leüti az egyiket. A másik ekkor nyúlcipőt hűz és leszaéad a közeli lépcsősoron. Smoke túl hájas ahhoz, hogy szaladni bírjon, így a Carl-ra marad a piszkos munka.

GTAGTAGTA

A mexikói kerítéseken át ugra-bugrálva, mindenféle sikátoron át próbál majd menekülni. Persze így nehéz utólérni, de ha használjuk a fejecskénket, akkor inkább választunk egy alternatív útvonalat, ahol nincsenek akadáklyok. Fontos, hogy nem mindig a legrövidebb út a legjobb, illetve leggyorsabb, gyakran az egyszerűbb a jobb. Épp ezért ne a kerítéseken át haladva loholj utána, hanem miután leértél a lépcsőn fordulj balra, és az út mentén kerüld meg a területet. Ezután fordulj északnak. Továbbra se a mexikóu után menj, márcsak azért sem, mert két társa lő rád a sikátor bejáratánál. Haladj észak felé - nem törődve a rád lövő bandatagokkal -, és az első kereszteződésnél fordulj balra. A fickó a Rollin' Heights felé fut, ahol a játék elején a kedves biztosurak voltak szivesek téged "kitenni". Ott se szaladj utána, de mégcsak a sikátorba se menj be, hanem fordulj jobbra, és szaladj az első ház (a sikátortól jobbra, északra) felhajtójához. Az alternatív útvonallal akkora előnyre kellett szertenned, hogy már csak nevetve meg kell várnod, amíg hátul felkapaszkodik a kerítésen, aztán szemből puffantsd fejbe. Ha nem sikerül, nyugat felé menekül majd, ismét a kerítéseken át bukdácsolva, de te csak menj ki szépen az útra, és szaladj a sikátor másik végéhez. Ne törődj azzal, hogy ő közben átszalad a terület másik oldalára. Ha odaérsz a sikátor nyugati végéhez, meglátsz egy parkoló sentinel-t. Az a mexikóira vár. ha nem szeretnéd autóval üldözni - ami persze nehezebb -, lődd fejbe a Sentinel-ben ülő sofőrt. Mikor odaér a Vagos bandatag beül a kocsiba, aztán feleszmél, hogy mi a helyzet, és gyalog próbál meg elmenekülni. Amíg szerencsétlenkedik közel juthatsz hozzá, és lelőheted. Természetesebben ezesetben a kocsit is kvázi megtarthatod.

A jutalmad tisztelet lesz, de a mexikóinál van némi kézpénz és fegyver is, amit felvehetsz a küldetés után.

GTAGTAGTA

Wrong Side Of The Tracks

Megbízó: Big Smoke
Jutalom:
Tisztelet +

 Kattints ide a videóhoz

Tenpenny és Pulaski látszólag nem szállt le Smoke-ról, a garázsból a két járőr lép ki először. Carl ezúttal nem hagyja magát, és visszapofázik - szerencsére nem lesz belőle komolyabb baja, de Pulaski azért emlékezteti rá, hagy rajta tartják a szemüket. Smoke sem csípi, hogy mindenbe beleütik az orrukat. Mindenestre kocsikázni hívja Carl-t, a cél pedig nem más, mint a Unity állomás. Újra mexikóiakat látunk. Smoke ugyanis fülest kapott, hogy a helyiek üzletelni akarnak a San Fierro Rifa-val. Persze kiszúrják őket, és felugranak a Las Venturas felé robogó vonatra. A parkolóban áll majd egy sárga Sanchez. Azonnal pattanj rá, Smoke is felül, aztán eredj a négy Vagos nyomába. Bár a küldetés nehéznek tűnik, és valamennyire az is, a játék több alternatívát is kínál számunkra, amiből válogathatunk.

GTAGTAGTA

A legegyszerűbb, ha végig a vonat jobb oldalán maradunk. Mindjárt az első sorompónál lesz egy rakodó rész, ahová felhajthatsz, onnan Smoke könnyebben eltalálja őket, de nem muszáj igénybe venned azt, simán hajthatsz a másik vágányon, annak jobb szélén, hogy a társad lőni tudjon. Fontos, hogy a vonat épp csak gyorsul, ezért ne hajts, mint valami őrült. Sőt, a következő sorompónál egy Glendale áll majd, amit elüt a vonat és felrobban. Itt lassíts, nehogy eltaknyolj benne. Maradj a mozdony hátsó része mellett, hiszen Smoke először mindenképp a hátsó kettőt próbálja meg elszedni. Alternatíva, hogy haladhatsz a vonat bal oldalán - szintén lassan. Itt is lesz egy rámpa, amivel felhajthatsz egy trailerre, aztán a fal épp lejtős, továbbá a híd oldalsó fala is úgy lett kialakítva, hogy lassan, óvatosan egyszintben haladhass a vonattal. Ha sikerül végig a falon haladnod, elkerülöd a robbanó Glendale-t. A szakasznak végén kénytelen leszel a vonat jobb oldalára kerülni, hiszen jön az alagút. Előtte még szembe jön veled egy vonat. Eszedbe se jusson a kettő közé kerülni, mert nagy rá az esély, hogy leesel, és Smoke egyébként sem tud olyan közel a vonathoz lőni. Kerüld ki tehát jobbra. Akkor jó, ha az alagút első részében Smoke már lelőtte a hátsó két mexikóit. Az egyik elülső az algútban leesik, ha jól irényítasz, Smoke könnyen le tudja lőni, ha nem, akkor sikerül visszamásznia. Az alagt végén balra van egy felhajtó. mindenképp hajts fel rá, mert a vonat úgy begyorsul, hogy nem tudod követni. Óvatosan haladj rajta végig, nem kell sietned, különben a végén vrnod kell rá. Útközben vigyázz, hogy végig a jobb oldalsó emelkedőn maradj, ne térj át ahídon a balra! Ha nagyon nyugodt vagy és ügyes, itt esetleg megpróbálhatsz egy trükköt, de nagyon veszélyes, csak profiknak ajánlott. A híd északi oldala úgy lett kialakítva, hogy felhajthatsz rá, arról pedig a vonatra. Ha sikerül a mutatvány, próbálj minél tovább a vonaton maradni és haladni előrefelé. Smoke így könnyebben eltalálja őket. A következő alagút előtt azonban mindenképp hajts le, különben a bejáratánál nem csak a bokádat fogod megütni. Óvatosan haladj a jobb vágányon, lesz egy éles kanyar, ott nehogy lehajts. Lesz egy híd, aminek az oldalán felhajthatsz. Ezútán már nincs sok a nagy vasúti hídig, amin már nem mehetsz át. Ha addig Smoke nem lövi le a négy bandatagot, elbukod a küldetést. Ha sikerül, vidd haza Smoke-ot. Letérhetsz az útra, vagy mehetsz ismért a síneken, azon amelyiken haladtál csak néhány küldetés során közlekedik vonat, illetve felhajthatsz bármelyik oldalsó emelkedőn. Mikor hazaértek, még Smoke óvva int, nehogy a fakabátok belekverják őt valamire.

A küldetés után nő a tiszteleted.

GTAGTAGTA

Just Business

Megbízó: Big Smoke
Jutalom:
Tisztelet +

 Kattints ide a videóhoz

Elérkeztünk a játék első igazán pergős küldetéséhez. Big Smoke a garázsban matat valamit a kocsija csomagtartójánál, majd egy újabb kocsikázásra invitálja Carl barátját. Az úticél az üzleti negyed, Commerce. Smoke útközben elmeséli, hogy mindig azt mondták neki, hogy féljen az oroszoktól, de ezt nem vette komolyan, m]nem találkozott eggyel. Öt percig volt jóban velük, mígnem az egyik ruszki ledobta a kuzinját a hajóról. Mikor megérkeztek, először csak Smoke megy be, de mire Carl-nak lenne ideje leszólítani egy macát, máris káromkodás hallatszik. Smoke-nak segítségre van szüksége. Carl automatikusan fedezge. Carl automatikusan fedezékbe kerül. Az épületben nyüzsögnek az oroszok. Minden szobornál áll egy, a szökőkútnál ketten, a lépcsőn egy, az erkélyen pedig kettő. Bent összesen kilencen vannak. Smoke is lő, de vigyáznod kell rá. Jobb oldalt egy szürke sáv jelzi az életerejét. A helyszínen a fegyveresek MP5 gépfegyvereket ejtenek el, ezeket érdemes fevenni, illetve több köteg pénz van náluk. A terem hátsó részében egy golyóálló mellény is van a számodra, azt mindenképp vedd fel. Ha bent már minden csentes, kövesd Smoke-ot a másik kijáratig.

GTAGTAGTA

Odakint további oroszok várnak rátok, pontosan heten lesznek. Lehetőség szerint guggolj, hogy minél pontosabbak legyenek a lövéseid. Néha érdemes pisztolyra váltani, hogy távolabbra is tudj lőni, illetve próbálj az ellenfelek fejére célozni. Óvatosan, körültekintően haladj előre. Még a lépcsősor elején kiiktathatod a veled szemben álló két fegyverest, valamint a lépcsőnél állókat. Ezután menj fel és iktasd ki a maradék hármat. Ha ezzel megvagy, egy bejátszás következik. Smoke egy BF-400 típusú motorra ugrik fel, CJ követi. Ezúttal a spanod vezet. Automatikusan kapsz egy Mac gépfegyvert vágtelen lőszerrel, majd indulhat a tánc. A nyomotokba eredő oroszokat kell kiiktatnod, vigyázba a motor épségére, amit egy szürke sáv jelez a jobb oldalsó sarokban. Először csak egy motoros vesz üldözőbe, majd csatlakozik hozzájuk egy Packer is. A motorosokat könnyű elintézni. Mindig párosával ülnek rajta. Egy vezet, egy lő. Ha a sofőrt találod el, mindketten leesnek. A Packer miatt nem kell különösebben aggódnod, egy időután balesetet szenved, de nem árt kilőni a kerekeit. Ezútán jön még néhány motoros, majd barrikádba ütküztök. A négysávostól három Sultan és három orosz választ el, őket is kiiktathatod, de a lényege az ellenkező sávban álló páros. Lődd le őket, hogy Smoke lehajthasson a csatornába. Újabb és újabb motorosok bukkannak fel, megjelennek Sultan-ok is, amiből szintén lőnek, illetve az egyik hídról egy újabb Packer zúg le. A járművek strapabírása a küldetés erejéig le lettek butítva, a Sultan-ok pár lövés után felrobbannak, illetve egy idő után összeótköznek. Készülj fel rá, hogy Smoke gyakran kanyarodik, felhajt erre-arra, próbálj gyorsan alkalmazkodni. Végül egy alagút bejáratához érkeztek, ott iktasd ki a két fegyverest, majd a három további nyomotokba eredő motorost. Útközben lesznek piros hordók, amelyek felrobbanak, amint eltalálod őket. Várd ki, amíg melléjük érnek, aztán lőjj. Végül Smoke egy parkolóba ér.

Akár kiiktattál mindenkit, akár nem, itt véget ér a menet, ami után tisztelet lesz a jutalmad.

GTAGTAGTA

High Stakes, Low-Rider

Megbízó: Cesar Vilpando
Jutalom:
 $1000

 Kattints ide a videóhoz

Cesar a lowrider verseny után El Corona-ba invitál egy autóversenyre. Fontos, hogy a piros jelzésbe egy lowrider autóval kell parkolnod, de nem kell, hogy legyen benne hidraulika. Ha megtartottad a Savanna-t, akkor azzal is odamehetsz, de az utcában általában parkol egy Voodoo és egy Blade, kösd el valamelyiket és vágj neki a küldetésnek. A bejátszásban Cesar beavatja Carl-t a részletekbe. Nagy a tét, de a fiúk nem igazán szeretnek veszíteni. CJ persze benne van a dologban, így indulhat a futam. Kövesd Cesar-t Verdant Bluffs-ba, és álj a rajtvonalhoz - persze hátulról indulsz. A versenyek titka mindig a jó rajt, ezt ne feledd. A játék visszaszámol, addig taposd a gázt, majd a GO!-ra indulhat a menet. Keményen próbálnak meg előretörni, te hagyd ki a grupit, és kerüld ki a csordát balra. Piros sugarakként megjelenő ellenőrző pontok (a továbbiakban csak EP) jelzik, hogy merre kell menned. A GTA3-mal és a GTA Vice City-vel ellentétben itt nem kell érintened azokat, elég, ha mellettük haladsz el - persze nem két utcányira. A sugarak jellegzetessége, hogy középen van egy piros nyíl, ami a következő EP felé mutat, így tudhatod, hogy nagyjából merre kell menned. Ettől eltekintve figyeld a radart, mert ha nem is ennél a futamnál, de néha becsapós.

GTAGTAGTA

Egyenesen kell haladnod az úton a négysávosig, majd ott fordulj jobbra és haladj úton egész Santa Maria Beach-ig, ahol ismét jobbra kell fordulnod. A négysávoson bár van forgalom, ne ijedj meg, lazán ki lehet kerülni az arra haladókat, de az ellenkező sávba azonban ne térj át, csak ha épp nem látsz semmit. Egy alagút bejáratához érsz, azelőtt balra kll fordulnod. Rode-nál kell a fékre lépned, ott kicsit bonyolódik a pálya. Balra kell fordulnod a szűk, kétsávos útra, majd mindjárt jobbra, s a következő kereszteződésnél ismét balra, aztán a négysávosnál megint jobbra. Haladj végig négysávoson, majd ha délre érsz lassan, óvatosan kanyarodj balra majd azonnal jobbra, a nagykerékhez vezető útra. Ott csak taposs a gázra, majd célba ér. Nem nehéz verseny, de ha ideges az ember, illetve nem taktikázik, nem figyel oda, könnyen idegesítővé válhat. Az egész titka, hogy az egyenes utakon mindig haladj minál gyorsabban, de kerüld a lámpaoszlopokat és a kiálló objektumokat, mert azoknak ütközve kifordul a járműved. Haladj egyenesen, majd a kereszteződésekhez érve ne kanyarodj azonnal, hanem előbb taposs rá a fékre és a kézifékre, s csak akkor fordulj, ha már lassan halad a jármű. A kanyarokat lehetőség szerint le lehet vágni. Ha valaki eléd kerül, hasznos lehet a P.I.T. manőver, amikor a kocsid orrával nekimész az előtted haladó jármű hátsó része oldalának, majd megpróbálod oldalra tolni, hogy az kifprduljon. Ennél viszont megütheted a bokád, a merénylet visszafelé is elsülhet, ezért ha nem muszáj, egyszerűen csak előzz. Bármelyik lowrider kocsi megteszi a küldetéshez, a Voodoo, a Tahoma, a Remington talán a legjobbak, a Blade és a Savanna a méretei miatt könnyen kiperdül és elvesztheted felettük az irényítást, de ha jól vezetsz, egyikkel sem lesz gond, nevetve meg lehet nyerni a futamot. Tekerj a K-Jah West-re, és a ritmusos reggae és dub számokat hallgatva egyszerűen csak nevesd ki a mögötted szerencsétlenkedő riválisokat. Feelinges lesz. Meg kell nyerned a versenyt a küldetés teljesítéséhez.

Ekkor $1000 lesz a jutalmad.

GTAGTAGTA

Life's A Beach

Megbízó: OG Loc
Jutalom:
 Tisztelet +

 Kattints ide a videóhoz

Este 22:00 és hajnali 6:00 között menj a Burger Shot-ba. Loc-ra szinte rá sem lehet ismerni azzal a hamburgerrel a fején... amíg meg nem szólal. Csodálkozik rajta, hogy Carl nem húzott el megint, de örül spanjának. Szeretne összedobni egy partit, amihez szüksége lenne egy keverőpultra. Látott egyet elhaladni az úton, és gyanítja, hogy a tengerparti parti felé tartott. Szeretné megszerezni. Carl szívesen segít a barátjának, amennyiben nem kell ott lennie a partin. A párbeszéd során is mindig megpróbálja leállítani Jeffrey-t, amint belekezed "sajátos" rímeibe. A buli Santa Maria Beach-en van. Mikor odaérsz egy kedves kis csapat fogad egy tábortűz köré telepedve. Sétálj a furgonnál áló piros jelzésbe, hogy beszélgess a furgon sofőrjével. CJ megpróbál beszállni a partiba. A nő mondatai után mindig nyomj Y-t, hogy pozitívan reagálj rájuk, aztán indulhat a tánc.

GTAGTAGTA

A Cesar Vilpando című küldetésben játszott lowrider futamhoz hasonlóan kell eljárnod, ezúttal azonban a mozgás billentyűket - W A S D, illetve a nyilak - kell nyomkodnod a képernyő alán megjelenő nyilak irányának megfelelően, amint a sárga körbe érnek. Fontos, hogy ezúttal se a képre görcsölj rá, hogy minél inkább a kör közepén legyen a nyíl, hanem a zenét hallgasd, vedd át a ritmust, és az ütemekre nyomd le a gombokat, úgy lesz jó a mozgásod. Ne figyeld a kiírásokat a képernyő felső részében. Piros bad-del, kék good-dal és sárga perfect-tel jelzi a mozdulataid minőségét, illetve alatta megjegyzéseket ír, de ezek általában egy ideig ott maradnak, vagyis nem az aktuális lépésedet minősítik. Nem is lehetne követni ilyen sűrű mozdulatsorok mellett. A lényeg, hogy legalább 2500 pontot kell elérned, ez nem lesz nehéz, simán feltornászhatod 4000 felé. Ezután a nő az irodájába invitál. Szállj be utána a kocsiba, majd indulj. Carl azonnal kilöki a nőt, ezzel felhívva magára a figyelmet. Ne nézz hátra, juss ki minál hamarabb az útra, mert az ott parkoló kocsik a nyomodba erednek. Ne kacskaringózz, a legegyszerűbb úton menj, vagyis haladj kelet felé a négysávoson, majd mikor az kanyarodik térj be egyenesen a Verdant Bluffs északi részén, a Unity állomás felé haladó úton. Hajts végig rajta, majd a vasútállomásnál kanyarodj együtt az úttal. Haladj egyensen, előbb-utóbb a radar hatáskörébe kerül a Commerce negyedben lévő garázs, ahová a furgont vinned kell, aztán hajts oda. Ha nekedmennek a kocsik, ne foglalkozz velük, te csak próbálj minél hamarabb célbaérni.

Tisztelet lesz a jutalmad.

GTAGTAGTA

Madd Dog's Rhymes

Megbízó: OG Loc
Jutalom:
Tisztelet +

 Kattints ide a videóhoz

A bejátszásban először csak OG Loc-ot láthatjuk, amint kihasználja, hogy valaki épp a vécén ül, és rappelni kezd. A szerencsétlen, aki bent végzi a dolgát ki is jön, és megmondja Loc-nak tutit - ez az egész egy kapalap sz... khm fecskeürülék. Ezután jeffrey elpanaszolja Carl-nak, hogy igaz rímekre lenne szüksége. Ezután egy "zseniális" ötlettel rukkol elő. Mi lenne, ha valaki más írná számára úgy, hogy az illető nem is tud róla. Nem nagyobb rappertől szeretné elcsórni a dallamokat, mint Madd Dog-tól. CJ persze tisztában van vele, hogy ez egy különösen nehéz feladat lenne, de mivel Loc éneklésbe kezd, inkább megpróbálkozik vele, csak ne kelljen azt a kornyikálásnak sem nevezhető valamit hallgatnia. Hajtsd Madd Dog villájához. Bár a radar a főbejárathoz irányít a hegyekbe, mindenképp a déli oldalról a főbejáraton bemenned, ezért mindegy, ha a Vinewood felirat mellett máris betérsz a kővel rakott feljáróra. Ha a birtokra érsz, a játék jelzi is az ajtó heléyzetét. Sétálj be, majd a program elregéli, hogy mit kell csinálnod ahhoz, hogy ép bőrrel teljesítsd a küldetést. Kapsz egy kést, és az épület tele lesz árnyékos helyekkel - többre nincs is szükséged.

GTAGTAGTA

Guggolj le, és lopózz az őr mögé. Ha lassan sétálsz a bal ALT lenyomásával, az ahhoz elég, hogy ne figyljenek fel rád, de úgy nem tudod csendben elintézni az őrt. Viszont ha guggolva osonsz oda, akkor csak célozz és késelj. Egy animáció során Carl befogja a száját és csendben elvágja a torkát. Ezután egy medencéhez érsz. Ha nem akarsz feleslegesen gyilkolászni, sorra lopózz az oszlopok mögötti árnyékokba, követve az őrt, amíg a következő ajtóhoz nem érsz. Ha ott bemész, a játék jelzi, hogy szembejön veled egy őr. Balra lesz két helység, bármelyikben meghúzódhatsz, amíg odaér. Ezután megáll egy darabig. Ha akarod, elvághatod a torkád, de akár tovább is mehetsz, az árnyékokhoz érve megbújva ott. Figyeld a radart, piros jelzések mutatják, hogy mikor, merre haladnak az őrök. Akkor nem látnak, ha a te fehér jelzésed tüdőszínű lesz, és Carl egyenletes, rövid, de mély lélegzeteket vesz. Ezután a bárhoz érsz. A pultos matat valamit, egy másik fickó pedig épp játszik. érdkesség, hogy a Reflection fejlesztő céget, konkrétan pedig egyik játékuk főszereplőjét, Tanner-t szidja. Egyértelmű, hogy a Driver névre hallgató konkurenciának szól be a Rockstar Games. A küldetésre visszatérve, fontos, hogy guggolva maradj. Közel a pulthoz és a kanapéhoz csendben osonj át. A kamerát állítsd CJ bal oldalára, hogy csak a balra mozgás gombját kelljen nyomnod. Ügyesen átosonhatsz a helységen, közben figyelve a két fickót. Ismét egy folyosóra érsz, ahol egy őr ügyel. Mindjárt a helység elején lesz egy árnyék, onnan figyeld meg a pozícióját,, majd ha eljön a megfelelő pillanat, menj be a fordulónál lévő, teljesen sötét szobába. Itt egyébként egy golyóálló mellény is lesz, azt érdemes megszerezni. Iktasd ki az őrt, majd vedd fel a rímekkel teli könyvet, amit egy zöld indikátor jelez.

GTAGTAGTA

Ezután már "csak" ki kell jutnod. Sajnos nem lehet a nyugati ajtón, ezért arra kell visszamenned, amerre jöttél. Őrizd meg a hidegvéred, nem lesz baj. A játék felajánlja, hogy már használhatod a fegyvereidet, de érdemesebb az egyik őrtől lopnod egy hangtompítós pisztolyt. Ilyet a dolgozószobában is találsz, ha kicsit továbbmész a folyosón. Ezekkel egyszerűen csak lődd fejbe az őröket (a bár előtt lesz még egy), illetve maradhatsz a késelős trükknél is egy ideig. A bárban ugyanúgy visszalopózhatsz, mint amikor a stúdióba mentél. Mikor már a folyosón mész és befordulnál a medencéhez nagyon vigyázz. Lesz egy őr, ha észrevesz, az árnyékban is megtalál, inkább lődd fejbe. Lesz még egy fegyveres a medencénél is, akár kiiktattad a küldetés elején arra járót, akt, akár nem. Ezután más dolgod, minthogy kimenj az ajtón, és elvidd a rímeket Loc-nak a Burger Shot-ba. Az ajtónál lesz egy Mountain Bike, arra felpattanhatsz. Ha bajba keveredtél, akkor ne torpanj meg, óvatosan törj előre, és lődd le, akivel szembetalálkozol. Ha szükséged lenne még egy golyóálló mellényre, akkor találsz egyet a nyugati bejárahoz közel, a lépcsőn felmenve az egyik hálószobában.

A lopás után nő CJ tisztelete a bandában.

GTAGTAGTA

Management Issues

Megbízó: OG Loc
Jutalom:
Tisztelet +

 Kattints ide a videóhoz

A megbízást 20:00 és 5:00 között vállalhatod el. Carl a pultosnál érdeklődik, hogy merre találja Loc-ot, de OG Loc hírneve úgy tűnik a Burger Shot pultjáig sem terjed el az épület vécéjétől. Eltart egy darabig, mire leesik a csávónak, hogy Jeffrey-ről van szó, majd szól, hogy mivel a szerelő beteget jelentett, ezért Loc hátul a olajsütőt sikálja. Loc elújságolja, hogy már jók a rímei, de Scipio, Madd Dog menedzsere akadályozza a sikerét, ezért tenniük kell valamit. Nem másra kéri meg CJ-t, minthogy tegye el lábalól. Az egyetlen idő, amikor elmozdul Madd Dog mellől az a díjkiosztó ünnepség. Scipio sofőrje a Burger Shot-nál ebédel Temple-ben. Siess, mert estére oda kell érned a kiosztóra. OG Loc felhív útközben, hogy már elindult a sofőr, vagyis az autó mozgásban lesz. Koccanj neki a fekete Elegant-nak, hogy kiszálljon a kocsiból. Vigyázz, mert lőni fog rád. Esetleg fejbelőheted az előző küldetésből nálad maradt hangtompítós fegyverrel, de akár be is szállhatsz a kocsiba, és elhúzhatod a csíkot, csak vigyázz, ki ne rángasson. Hajts a Motion Picture épületéhez a többi sofőrhöz, majd óvatosan parkolj a két másik autó közé.

GTAGTAGTA

Ezután elindul a menet a vörös szőnyeghez. Haladj a két másik feke Elegant között, míg oda nem értek. Scipio beszáll a macájával. Carl ismét felpörgeti az eseményeket, azonnal elmondja, hogy most bizony nem haza, hanem az óceán fenekére viszi őket. A csaj sikítozni kezd, inkább kapcsold ki a hangfalat vagy tedd le a fülhallgatódat, mert nagyon idegesítő. Természetesen a másik két Elegant megpróbálja megmenteni a főnököt, mindenáron. Készülj fel, hogy megpróbálnak majd nekedhajtani, hogy feltartóztassanak. Scipio is megpróbálja megvesztegetni CJ-r mindenfélével, pénzzel, nőkkel, karrierrel, de ez nem hatja meg őt. Hajts a térképen jelölt móló felén, próbálj meg minél egyszerűbb útvonalat tervezni. Ha odaérsz, gyorsulj fel, majd uforj ki a járműből, mire annak végére érnél.

Ha ezt megteszed Loc-nak, nő a tiszteleted.

GTAGTAGTA

(Névtelen bejátszás)

Megbízó: OG Loc

 Kattints ide a videóhoz

Ezúttal nem egy küldetés következik, mikor a piros jelzésbe lépsz, csak egy előzetes bejátszást nézhetünk meg a következő küldetés előtt - előzményként. OG Loc az ajtónak kiabál, hogy ő egy senki technikusként, illetve káromkodik egy sort. Értelemszerűen kirúgták. A párbeszédben elmondja, hogy ha nemsokára visszamegy a börtönbe, csak úgy törhet ki, ha előtte rendez egy ütős partit - ő, a "családok hangja". Carl-tól nem kér mást csak, hogy ugorjon be néhány bombázü maca társaságában, illetve a kisfilm végén adja a jáék az utasítást, hogy vegyen magára CJ néhány új göncöt, vágasson hajat, majd ugorjon be a partia este 20:00 és reggel 6:00 között. Ezeket azonban nem szükséges megtenni.

GTAGTAGTA

Telefon: Este csörög Carl telefonja. OG Loc az. A parti elkezdődött, szeretné, ha CJ is beugrana. Carl persze óvakodna a fejfájástól, és megpróbál kimbújni, hogy más programja van éjszakára. Loc azonban megígéri, hogy nem fog énekelni, mert eltört a mikrofonja. Több se kell, Carl máris igent mond.

House Party

Megbízó: OG Loc
Jutalom:
Tisztelet +

 Kattints ide a videóhoz

Kamu volt. Mikor Carl bemegy a házba, hatalmas ricsaj van, és valaki kornyikál - ki más, mint Jeffrey. A mikrofonja bizony nem tört el, és dalolja dallamait, amitől valószínűleg Los Santos összes megboldogult rappere forog a sírjában. Ryder hátra invitálja CJ-t, hiszen mindenki ott van. Sweet kedvesen szól Carl-hoz, végre elhiszi, hogy visszatért, és egy hidegvérű gyilkos. Ekkor azonban egy bandatag érkezik kerékbpáron, ügyesen leugrik, és hozza a hírt: Ballas bandatagok gyülekeznek, és a Grove Street felé tartanak. Azonnal cselekedni kell. Sweet elmegy pár haverért, és két autóval blokádot alakítanak ki a gettó bejáratánál. Kisvártatva két Tahoma érkezik szemből. Négy-négy Ballas arc száll ki belőlük, s azonnal lőni kezdenek. Vigyázz, mert az egyik nagyon bátor, és körbemegy az autókon, hogy lelőjön. Mindenképp guggolj le, egyrészt a fedezék, másrészt a pontosabb célzás miatt. A Voodoo-nál van számodra egy tec-9, de vannak ennél pontosabb gépfegyverek is, például a Micro-SMG. Ha van nálad, ne cseréld le, ha belesétálsz az ikonra, a töltényeket mindenképp megkapod bele, mert kompatibilisak. Ez egy kisebb előny is lehet, mivel az ellenfeleiknek is Tec-9 fegyvereik vannak. Célszerű kicsit balra, a két autó közé menni, onnan szépen fejbelőheted mindet. Az autókra kár célozni, mert golyóállóak, a tankjukat sem lehet kilőni. Bár Sweet is ott van, inkább magadat kell féltened, a fegyveresek nem játszani jöttek, ezúttal komoly támadást indítottak. Miután elintéztétek az első csapatot, a híd peremére négy újabb fegyveres áll fel, őket könnyű leszedni, mert egy lövéstől lepottyannak.

GTAGTAGTA

A Jonhson ház melletti sikátor azonban óvatlan maradt, s újabb négyes fut felétek - legalábbis a bejátszásban csak ennyi látszik, de valójában a Sweet háza melletti ösvényen is jönnek, illetve amögül a ház mögül, ahol a parti volt. Fontos, hogy ne szaladj a sikátorhoz, a Grove tagok elintéznek párat, épp csak annyit menj előre, hogy a kelet felől érkezőket fejbe tudd lőni. Mire végzel, valószínűleg már a hátad mögött is lesznek. Fordulj és azonnal támadj. A helyzet forrósodik, ugyanis az autópálya felől is jön még egy tag, számíts rá, hogy megint lesz mögötted valaki. Ha találsz egy gránátot vagy néhány molotov koktélt a városban, az észak felől érkezők ellen hasznos lehet, de ügyelj, hogy kellő távolságra állj. Végül egy-két ember marad még a sikátorban, menj oda, és lődd le őket. A küldetéshez egy golyóállómellényt is kapsz, ami igencsak jól jön, mindenesetre légy nagyon óvatos. Próbáld a radart is figyelni, mert ha a képernyőn forgolódsz, könnyen összezavarodsz. A Ballas sohasem merészkedett még ilyen közel, de ha sikerül a küldetés, a Grove Street Families heltyáll, ráadásul Sweet is büszke elsz rád. Értelemszerűen a küldetés után ismét a tiszteleted nő. A küldetés után a helyszínen marad néhány jármű, köztük egy Tahoma is a híd alatt, amibe nem tudsz beszállni. Ez egyik azok közül, amiket nem lehetett szétlőni, és továbbra is golyóálló. Bár nem tudsz beszállni, egy másik autóval betolhatod a garázsba. Később már be tudsz szállni, és használhatod. Tartsd meg, bármelyik küldetésnél nagy segítség lehet.

GTAGTAGTA

Burning Desires

Megbízó: C.R.A.S.H. (Tenpenny)
Jutalom:
Nincs

 Kattints ide a videóhoz

Tenpenny és talpnyalói Market negyedben, a fánkos étteremben várnak Carl-ra. A korrupt zsaruk mint mindig, most is önelégült pofával üdvözlik CJ-t, és emlékeztetik rá, hogy a kezükben van. Hernandez belefeledkezik a feszítésbe, majd Tenpenny figyelmezteti, hogy adjon helyet Carl-nak is. Sokat nem árulnak el a szívességről, amit Carl-nak nekik kell tennie, csak a lényeget. Van egy fickó, akit nem szeretnek, és ők sem szeretik őt, egy ugyanolyan gengszter arc, mint CJ, és nem szeretnék, ha elhagyná a környéket. Pulaski egy kártyát ad át a főhősnek, rajta a célpont címével. A bejátszás után a játék közli veled, hogy Tenpenny hagyott néhány molotov koktélt az egyik belvárosi sikátorban. Kövesd a sárga jelzést. A hely már ismerős, a játék elején erre bicikliztél. Vedd fel a cuccot, majd hajts East Los Santos és Las Colinas határára. Máris láthatod a kék épületet, amely ablakain molotov koktélokat kell bedobálnod. Ám a bejárat előtt néhány vagos tag nyomul. Egy az ajtónál, egy a oodoo mellett, egy pedig az autó motorját bütyköli. Célszerű előbb kiiktatni őket. Az, hogy hátulról megtolod kicsit a Voodoo-t nem használ, mivel az autó egyszerűen átsiklik a szerelő fickón. Használhatsz lőfegyvert is, de a legjobb megoldás, ha egy molotov koktélt dobsz az autóra, attól elvileg mindhárom fegyveres lángra kap. A molotov koktélokat óvatosan dobáld az ablakba. Sose a kerítésen túlról, de ne is közvetlenül az ablaknál. Úgy célozz, hogy a dobás során a palack az ablaküveget érje, ekkor az betörik, beesik a koktél és lángrakap a szoba. Kezd mindjárt az ajtó mellettivel, majd haladj nyugat felé. Mielőtt bedobnád a koktélt a második ablakon is, számíts rá, hogy a ház oldalánál van egy Vagos. Neszeld, hogy jön-e, aztán adj neki egy lőfegyverrel. Ezután elintézheted a második ablakot. Szintén óvatosan osonj a ház mögé, mert a szomszédos ház mellett is van egy fegyveres. Csak azután próbálkozz a hátsó ablakoknál, miután kiiktattad őt. Haladj balról jobbra, de továbbra is tartsd nyitva a szemed, mert előbb-utóbb - rendszerint a második ablaknál nyugat felől egy vagy két fegyveres érkezik majd. Miután minden ablakot elintéztél, egy bejátszásban lehet látni, hogy a célpont égve rohan ki a házból, és hogy az emeleten egy lány bajban van.

GTAGTAGTA

Carl úgy dönt segjt neki. Menj be az ajtón, és nézz szembe a lángoló épülettel. Haladj előre a folyosón. Balra lesz egy hlószoba, ott van egy pénzköteg, összesen 500$. Ezt vedd fel, majd menj vissza a folyosóra, s a végén fordulj jobbra a konyhába, és ott vedd fel a poroltót. A lépcsőház balra van. Menj fel, és oltsd el a szoba ajtajánál a tüzet. A lány fél, és mégjobban megretten, mikor az épület egy része beomlik, elzárva az egyszerű utat. Nem egyszerű megtalálni a kerülőt, a szomszédos szobákon át haladj. Ha a bejáratnál tűz van, állj kellő távolságra, és célozd be a padló lángoló részét. Ha leértél, célszerű nem a konyha, hanem a jobbra eső szobán át menni. Ha kiértél, miután CJ megkapja a hálacsókot, nagyon vigyázz a lányra, mert renedszerint egy tűzoltóautó száguld a helyszínre, és könnyen elütheti. Mindezzel ugyanis nincs vége a küldetésnek, mert haza is kell vinned őt - a Grove Street-re. Útközben elmondja, hogy szeret veszélyesen élni, ezért is merészkedett a Vagos-hoz. Megtudjuk, hogy a lány neve Denise, és bármikor szívesen randizna a főhőssel.

GTAGTAGTA

Telefon: A küldetés után Sweet felhívja Carl-t hogy van egy patkány, aki már a Ballas-szal nyomul, és Glenn Park-ban rejtőzi. Itt az ideje közhírré tenni: CJ visszajött, és újra nyomul a banda. Megkéri Carl-t, hogy nézzen be az Ammu-Nation-be fegyverért (a küldetés miatt S ikon jelzi majd), majd csalogassa elő a fickót.

Gray Imports

Megbízó: C.R.A.S.H. (Tenpenny)
Jutalom:
Tisztelet +

 Kattints ide a videóhoz

Carl reflexből megfordul, mikor meglátja a vele szembejövő fakabátokat, akik persze nem engedik el egykönnyen. Jön a megható duma Tenpenny-től, hogy hivatásában, mely során véget szeretne vetni az utcai bandák erőszakos cselekdeteinek, egy elég nehéz morális helyzetben találta magát, és majdnem kiakarta segíteni azokat a szegény Grove-os srácokat. De szereti ezt a helyzetet. Egyszerűen imádja, hogy más végzi helyette a munkáját. A Ballas esze a helyén van, és figyeli a híreket, és igyekszik kapcsolatokat kiérpíteni, üzleteket kötni, feltörekedni. Konkrétumot nem árul el Tenpenny, CJ értetlenségére reagálva csak annyit mond, keressen egy raktárat a dokkokban, ahol igencsak sürögnek-forognak. A térkép sárga négyzettel jelöli a helyet. Érdemes a csatornán keresztül menni, Market-ben nem messze az Ammu-Nation-tól van egy lejárat. A radart figyelve könnyen eljutsz a piros jelzésig. A bejétszásban megfigyelheted a terepet, hogy hol hányan vannak, és kitalálhatsz egy útvonalat a bejutáshoz. Többféle módon próbálkozhatsz. A déli oldalon van egy vasúti rakodó, azon keresztül is beosonhatsz, vagy egyenesen a fő bejáraton. Utóbbi esetén egy fegyveres mindjárd feléd rohan. Nem lő azonnal, ezt kihasználhatod, és fejbelőheted.

GTAGTAGTA

Bújj a balra lévő sárga betontömb mögé. Feléd jön majd további két fegyveres gyalog, őket lődd fejbe, illetve két targonva. Az egyiken robbanó hordók vannak. A betontömb és a konténer között nincs akkora hely, hogy be tudjon hajtani, de a sofőr megpróbálja. Ekkor belelőhetsz a hordóba - persze kellő távolságról. Ha ügyes vagy, a másik targonca is ott lesz, és egyszerre intézed el a kettőt, de ha nem, egyszerűen csak lődd fejbe a msik sofőrjét. Ekkor egy kis csend lesz. Érdemes tenni egy kitérőt az északi oldalakra. Hátul felmászva a konténereken át tudsz ugrani a tetőre. Onnan megközelítheted a bejáratot, ahol szintén van egy piros hordó - abba lőjj bele. Ezután lemehetsz. Van egy golyóállómellény is az egyik konténeren, illetve a vasúti raktárban az egyik kocsiban. Ha errefelé jösz be, ott is vannak konténerek, amikre felmászhatsz, oda nem tudnak utnad jönni. Guggolj le szemben a bejátszésban látott raktárajtó előtt, és lődd ki a zárat. Máris két fegyveres lő majd rád, de a guggolással némi fedezékhez jutsz, és könnybeb csak a fejükre célozni. Innentől kezdve fontos, hogy guggolva haladj. Óvatosan menj közelebb a bejárathoz, mert mindjárt balra áll még egy fegyveres. A dobozok mellett óvatosan haladj, és minden fordulónál állj meg, és forgasd a kamerát, hogy megnézd, van-e ott valaki. Ha van, akkor célozz, és guggolás közben nyomd meg a forduláshoz szükséges gombot. Ekkor CJ kibukfencezik, ezzel jelentősen csökkentve az őt érő találatok számát, majd lődd le a veled szemben álló fegyverest. Sokan lesznek. Egy mindjárt az első fordulónál, miután bementél, aztán a következő bal fordulónál váratlanul ugrik majd elő a hátsó dobozok mögül. Számíts rá, d ene rohanj előre, mert balra ketten is várnak rád. A háttérben van egy piros hordó, azt lődd ki. Egy életerő ikon van a hátsó dobozoknál, ahonnan az imént kiugrott a fickó, azt vedd fel, ha nagyon lement az életerőd.

GTAGTAGTA

Legközeleb balra fordulj, ne vakítson el, hogy jobbra egy golyóállómellény és egy gépfegyver van, balra ugyanis további két fegyveres van, de mögöttük is van egy piros hordó, amit érdemes kilőni. Csak ezután vedd fel a nyalánkságokat. A gépfegyvert is érdemed, mert erős, pontos, és messzire tud lőni. Több fegyveresnél van ilyen, bármelyiküktől felveheted, akiket korábban lelőttél. Elérkezel az irodához vezető lépcsőhöz. Mindenképp maradj guggolva, és vigyázz mert sokan lesznek. Itt is vannak hordók. Egy a lépcső alatt, a másik balra a futószalag mellett. Ha maradnak még fegyveresek, őket lődd le. Fent az irodában is lesz egy golyóállómellény, na meg a főnök és egy Ballas bandatag. Gyorsan iktasd ki a bandatagot, mert rohannod kell az orosz fél után, aki a célpontod lesz. Kint légy óvatos. Négyen is lőnek rád. Először a tetőn lévőt intézd el, azán a lépcsőn alatt állót, majd aki a sarkon van. A távolabb álló kevésbé veszélyes, őt ráérsz a végén, bár ha elég sok életerődvan és a golyóállómellényedet jelző szürke sáv is elég jól áll, akár rinocérsz módjára át is törhetsz. A lényeg, hogy ne szöszölj, sietned kell, mert ha elmenekül, elbukod a küldetést. Ha leszeded a négy fegyverest, csak fuss utána, a többivel ne törődj. Ha elég gyors vagy, még azelőtt megölheted, hogy beszáll az autójába. Ha mégse sikerül egy Banshee-vel menekül, de számodra van egy SMG és egy PCJ 600 motor. A célpont a csatornába hajt. Eredj uténa, és lőjj. Igazából innentől már könnyű a feladat, de ha kiértek az útra, vigyázz a forgalom miatt.

Pénz természetesen nem jár a szjvességért, de a helyszínen összeszedhetsz némi aprópénzt.

GTAGTAGTA

Doberman

Megbízó: Sweet
Jutalom:
Tisztelet +

 Kattints ide a videóhoz

Sweet telefonhívása után az Ammu-Nation fegyverbolt előtti piros jelzésbe lépve a játék elmagyarázza, hogy mit kell tenned. Előszöris a boltban érdemes fegyvert vásárolnod, célszerű gépfegyert, nagyon sok tölténnyel, de persze mindig jöbb, ha az úton-útfélen, sikátorokban elrejtett fegyvereket veszed fel. A lényeg, hogy minél több töltény legyen nálad. Ezután a Glen Park tárul a szemünk elé, s néhány beszélgető Ballas tag, egyelőre a saját területünk. A játék azonban elárulja, hogy előbb meg kell szereznünk a területet, amihez kezdetnek le kell lőnünk pár Ballas-t. Hajts a parkhoz, majd keress egy csapatot. Fontos, hogy szállj ki a járműből, és gyalogosan támadd meg őket a lila színnel jelzett területen belül. Hármat kell megölnöd ahhoz, hogy kirobbanjon a bandaháború.

GTAGTAGTA

Ezután három hullámban érkeznek bandatagok, két-két irányból. Célszerű egy autót fedezéknek használni, amíg te guggolva kiirtod az egyik csapatot, csak arra vigyázz, fel ne robbanjon melletted, illetve Glen Park hálás hely bandaháborúk tekintetében, mert délen van egy motel, illetve az északi oldalon lévő házak tornáca remek búvóhely, nem beszélve a híd vastag faláról. Ha fogytán van a golyóállómellényed nyújtotta védelem és az életerőd, akkor nézz szét a környező utcákon, mert rendszerint életerő ikonok és golyóállómellények jelennek meg szükség esetére. A támadás során pirosan villog a terület a radaron, ha elfoglaltad, zöld színű lesz. Ha sikerül megszerezned a területet, a célpont kiszalad a házból, egyedül, egy Tec-9-cel a kezében, vagyis nem nehéz megölni. lehetőség szerint célozz a fejére.

A bandaháború(k) során és küldetés után nő Carl tisztelete.

Los Sepulcros

Megbízó: Sweet
Jutalom:
Tisztelet +

 Kattints ide a videóhoz

Reggel 9:00 és délután 17:00-kor próbálkozhatsz Sweet következő küldetésével. Miközben a háttérben a bandatagok Carl-nak gratulálnak, tisztelegnek, Sweet elmondja, hogy Tenpenny nemrég ment el, és azt mondta, hogy Little Weasel-t, akit korábban CJ és Big Smoke kicsinált nemsokára eltemetik, és az összes mocskos OG ott lesz. Sweet szerint ez remek alkalom, hogy bosszút álljanak az anyjukért, és egy életre visszahozzák a Grove Street Families-t a város térképére. Szükség van erősítésre, ezért az autó környékén két bandatag felett kék jelzés van. Sétálj oda hozzájuk, nyomj célzást, mintha rájuk céloznál, majd nyomd meg a bal felső sarokban megjelenő információ alapján a gombot (számítógépeken G vagy H), amellyel tagokat toborzol. Ezután szállj be a kocsiba, és hajts a temetőbe.

GTAGTAGTA

Erre 4 perced van, de a bőven elég. Parkolj le hátul a jelzésben, majd mássz át a falon Sweet után. megérkezik a célpont, Kane, akin úgy tűnik, golyóállómellény van, vagyis nem lesz egyszerű megölni. Amíg Sweet lefoglalja a többieket, Carl-nak el kell intéznie Kane-t. Haladj egyenesen előre. Az autónál megjelenik egy fegyveres, őt lődd le, majd mindjárt balra négy is lesz, közülök egy a fa mögül lő majd. Iktass ki ahányat csak tudsz, és fuss Kane után. Megáll az épület sarkánál, ott beérheted. Lődd le a maradék testőrségét, majd szaladj utána az Admiral-hoz, nehogy beszálljon, és lődd le. Célozz a fejére. Ezután tisztítsd meg a terepet. Egy bandatag lesz még a szökőkútnál, illetve elképzelhető, hogy páran elállják a kapunál a bejáratot. Ha minden tiszta, szállj be az Admiral-ba, és vidd haza Sweet-et.

A jutalmad tisztelet lesz.

GTAGTAGTA

Reuniting The Families

Megbízó: Sweet
Jutalom:
Tisztelet +

 Kattints ide a videóhoz

A csipet csapat épp tévézik, mikorr Carl befut, azonban most, hogy ő is megérkezett, Sweet komolyra tereli a szót. A Ballas nem tanyázik többé az utcáikon. Itt az ideje lezárni a belső vitákat, és egyesíteni a családokat. A Jefferson Motel-ben lesz a találkozó, és Sweet szeretné, ha ő képviselné őket. Big Smoke támogatja az ötletet. úgy véli, ha Sweet úgy érzi, képes rá, akkor ő benne van. Hajts a Jefferson Motelhez. Útközben Ryder ismét Carl-t szekálja a vezetése miatt, de Smoke lecsillapítja a kedélyeket. Mivel minden családot csak egy valaki képviselhet, csak Sweet megy be, bár a többiek kicsit aggódnak, és Sweet azzal nyugtatja úket, hogy ahogyan ők is, a többiek is egyenesek, és egykor ők is a Grove Street tagjai voltak. Kisvártatva azonban egy rendőrségi helikopter bukkan fel. Valaki nyilvén köpött a zsaruknak. CJ kiszáll, nem hagyja magára a bátyját, a többiek azonban inkább kereket oldanak.

GTAGTAGTA

Innentől ismét éles a küldetés. Készülj fel, mert egy rendkívül izgalmas akcióban lesz részed. Ne törődj a kintiekkel, te csak menj be a motelbe. Fontos, hogy lent van egy italautomata, ha életerőre van szükséged, menj le inni. Szaladj fel a lépcsőn, és vigyázz, mert amint felérsz, egy kommandós bukfencezik ki eléd. Lődd le, majd menj be a folyosóra. Annak végében szintén van egy, de nem feltétlenül rád figyel, ezért őt még könnyen leszedheted. Innentől kezdve azonban inkább guggolj le, legalább a fordulóknál. Miután befordultál, egy örömlány szalad át az egyik szobából a másikba. Ha életerőre van szükséged, menj be utána, mire ő megcsókol - ez feltölti a piros sávot. A folyosón légy óvatos, mert a következő szobából három kommandós ront ki, de elég ügyetlenek, még őket is könnyen leszedheted. Ajánlott felvenni az elejtett gépfegyvereiket, mert az SMG pontos és erős. Ezután egy közösségi szobába jutsz. Ne menj be nagyon, mert a tetőablakon át újabb kommandósok próbálnak meg lecsapni, miközben jobbra a másik folyosón is vannak. Fontos, hogy először a leereszkedő két fegyverest iktasd ki. Ezután akár az asztalt, akár a nyugatra eső falat használva fedezékként. Egy kommandós a takarítós kocsi mögé bújik, és még kettő lesz mögötte. A közösségi szoba felé haaldva jobbra húzódj a falhoz, és előbb lődd le a lépcsőn állókat, majd ezután törj előre, és iktasd ki a kanapé és a vészkijárat előtt állót. Ezután vigyázz, mert már tényleg mindenhonnan kommandósak potyognak. Egy lesz elől fedezék nélül, egy a takarítós kocsinál, egy hátul a szoba bejáratánál, ahol Sweet van, és ketten a szellőzőből ugranak le.

GTAGTAGTA

A bejátszás után a tetőn lesztek Sweet-tel. Egy helikopter észreveszi őket. Lődd le a kommandósokat a helikopterről, majd magát a gépet, amíg az zuhanni nem kezd. Ezután kövesd Sweet-et, ahol a legjobbkor megjelenik Ryder és Smoke. Hátra ültök, és a jobb oldalt megjelenik egy szürke sáv, ami az autó állapotát jelzi. Egy AK-47-et kapsz, amivel szét kell lőnöd a titeket üldőző rendőröket. Célszerű a sofőröket és a motort lőni. Egy idő után motoros rendőrök is megjelennek. Egy-kettő felugrik a jármúre, őket gyorsan tüntesd el. Végül elfogy a lőszer, és jön a látványos befejezés. Smoke kockáztat. behajt egy sikátorba, ahol szemből egy helikopter száll alacsonyan. Az leadrálja a motorháztetőre kapaszkodó motoros rendőrt, a bandatagok kiugranak, mielőtt az autó átszakítaná a reklámtáblát, s az autópályára zuhanva egy olajtartályos kamionnal való ütközés után felrobban. Szó mi szó, természetesen itt sem hagytak ki egy-két poént a fejlesztők. A jelenet során ugyanis olyan, mintha felrobbanna a reklámtáblán lévő hölgy egyik melle, illetve a reklámszöveg úgy csorbul, hogy a megmaradt szavak összeolvasva egy igencsak szexuális jellegű mondattá állnak össze, ha a kiejtést figyeljük.

GTAGTAGTA

The Green Sabre

Megbízó: Sweet
Jutalom:
"All Dressed Up for San Fierro" achievement / trófea

 Kattints ide a videóhoz

Kitűnő hangulatban van Sweet és a Grove-os srácok, mikor Carl belép. Nem is csoda, hiszen végre megmutatták a ballas-nak, hogy kik is ők. Sweet büszke öccsére. Egy újabb támadást indít a lila ruhások ellen, és a Mulholland csomópont alá hirdet egy gyülekezőt. CJ is menne, ám a bejátszás után kap egy hívást Cesar-tól. Valamit feltétlenül meg kell néznie Verdant Bluffs-ban az autópálya alatt, ami nem tűr halasztást. Hajts hát oda, és szállj be a parkoló Bravura-ba. A történet szempontjából egy kulcsfontosságú bejátszás következik, amit érdemes végignézni. Először csak ballas tagok jönnek ki, ami önmagában nem egy egetrengető dolog. A lényeg ezután jön, ugyanis nem mások jelennek meg ezután, mint Ryder és Big Smoke, karöltve Tenpenny-vel. Kinyitják a garázsajtót, ahonnan Pulaski kihajt egy zöld Sabre-ben. Szó se róla, Carl-nak leesik az álla, egyszerűen hihetetlen, amit lát. A legjobb barátai leálltak a C.R.A.S.H-sel, és az ő birtokukban van az az autó, amit a pletykák szerint akkor láttak, amikor megölték az édesanyját. Azonnal értesítenie kell Sweet-et. Egyértelmű, csapdába szalad. Természet CJ hiába hívja, nem veszi a telefont, csak az üzenetrögzítője szólal meg.

GTAGTAGTA

Azonnal megjelenik a jobb oldalon a Sweet életerejét jelző sáv. Amilyen gyorsanc sak tudsz, hajts a Mulholland csomópont alatti parkolóba a piros jelzésbe. Sweet-et meglőtték, és a földrerogy. Carl most sem hagyja magára, kiáll a Ballas ellen, bármi történjék is. A bejétszés után az első dolgod az legyen, hogy leguggolsz. Válts a gépfegyveredre, és lődd fejbe a bandatagokat, de óvatosan mozogj, mert körbe vagy véve, nehogy hátulról lelőjenek. Érdemes a sárga épületnél állóval kezdeni, majd az óra járásával ellentétes irányban sorban haladni. Közben jön az erősítés a rivális bandának. Egy rózsaszín Sabre és egy ugyanilyen színű Rumpo érkezik délről. Ügyelj, hogy fedezékben maradj. Igyekezz minél hamarabb elinténi őket, érdemes előbb a furgonból kiszállókkal kezdeni, mert ők többen vannak. Még eközben megjelenik még egy Rumpo és egy Sentinel. Előbbi a fedezéktől északra áll meg, a másik pedig körbe cikázik. Próbáld meg elintézni a furgonban lévő bandatagokat, miközben kiszállnak, aztán a Sentinel-nél először próbáld meg kilőni a sofőrt, hogy ne mozogjon a célpont, majd uténa két benne ülő fegyverest. Ezután ismét egy bejátszás következik. Megérkeznek a rendőrök, s letartóztatják őket.

GTAGTAGTA

Ezután sötét a képernyő, mígnem leveszik a zsákot Carl fejéről. Tenpenny-ék kocsijában ül, valahol egy erdő szélén. Megtudjuk, hogy Sweet életben van, a börtönkórházban ápolják. Ismét hízik a mája a sok korrupt arcnak, hogy úgy pattogtathatják a főhőst, ahogy nekik tetszik, és ismét megkérik, hogy intézzen el nekik egy szívességet, mondván, legalább tesz valami jót a hasznotalan életlében. Biztosítják Carl-t, hogy ha nem marad távol Smoke-tól és tőlük, Sweet egy Ballas terület közepén végzi. A feladatot is elmondják. Akadt egy kis problémájuk egy nagyon régi baráttal, aki nem ért egyet néhány módszerükkel. A Chilliad hegyben rejtőzködik most, vagyis a vallomását úgy változtatja, ahogy akarják. Örülnének, ha CJ meglátogatná, és megsemmisítené a bizonyítékait, mielőtt tanúskodna. Pulaski ad egy fényképezőgépet, hogy lefényképezzük az áldozatot, bizonyítékként, hogy többé már nem beszél.

GTAGTAGTA

Módosítva: 2017. 02. 19. 13:19 ▪ Szerző: Visali
San Andreas
San Andreas
San Andreas
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Iskolák
Gyűjtenivalók
Kihívások
Csalások
Érdekességek
Multimédia
Linkek