Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

San Andreas - Fő küldetések - Sivatag

Grand Theft Auto IV - Történet

A GTA San Andreas hatalmas területe, beleértve a nagyvárosokat, kisvárosokat, a vidéket és a sivatagot, számos lehetőséget rejt, amit a játék történetének megalkotói, Dan és Sam Houser igyekeztek minél jobban kihasználni, ebből kifolyólag rengeteg fő küldetésből áll a sztori.

Los Santos
Vidék
San Fierro
Sivatag
Las Venturas
Visszatérés Los Santosba

Monster

Megbízó: Ismeretlen
Jutalom: $3000

 Kattints ide a videóhoz

Továbbra sem derül ki, hogy kicsoda az ismeretlen. Hangszórón beszél, torzítva, és lepasszol valami ürgének, aki elmondja, mit kell csinálnod, merthogy előtte megnézik, mit tudsz. Egy böhöm nagy járgányt kapsz. A Mondter Truckba GPS-t tettek, ami persze Carlnak ismeretlen, hiszen a játék a 90-es évek elején játszódik, ekkor még nem volt tökéletes a szerkezet, a civilek még nem használták. Egy pályán kell végighaladnod, 35 ellenőrzőpontot (továbbiakban EP) kell érintened, amit piros jelzés jelöl.

GTAGTAGTA

Ahogy a versenyeknél, a piros sugárban egy nyíl fogja mutatni, hogy merre van a következő EP. A feladatra 6 perc 30 másodperced lesz, de ez bőven elég, csak légy ügyes. Ha látod, hogy hegy következik, teljes gázzal indulj neki, viszont ha lejtő jön, gyorsan fékezz, és ilyenkor ne kormányozz, különben kifordulhatsz. A hatodik például veszélyes, mert ha nem fékezel időben, a vízben köthetsz ki. Ha ügyesen használod a féket, nem lesz gond.

GTAGTAGTA

Ha sikerül 3000 dollár lesz a jutalmad.

Telefon: A küldetés után ismét felhív az ismeretlen. Azt ígéri, mindent elárul, mikor visszamész a farmra.

Highjack

Megbízó: Ismeretlen
Jutalom: $7000

 Kattints ide a videóhoz

Ez van. Toreno él és virul. Carl persze nem kicsit lepődik meg, rögtön bán mindent, amit Toreno ellen elkövetett, és azt kívánja, inkább lépjenek előre, és ölje megy gyorsan. Toreno azonban lenyugtatja, és leülteti a lépcsőre. Elárulja, hogy a kormánynak dolgozik, de azt nem fedi fel, hogy melyik ügynökségnél. Erősen magyarázkodik, hogy bármi, amit tett, még nem teszi drogdílerré. Szüksége van Carl segítségére. Egy másik hivatal szerezte meg azt a kamiont, ami nekik kell. Egy társra is szükséged lesz, de mint kiderül, korábban már felhívták Cesart a nevedben.

GTAGTAGTA

Részleteket nem árulhatsz el neki, de nem is kérdezősködik, mégha őrültség is, benne van a dologban. Egy motort kaptok. Pattanj fel rá, és hajts a Graver Bridge-re, és adj gázt. Mivel autópálya, figyelj oda, nehogy valaki előtted váltson sávot. A kamion végig a sztrádán halad a Foster völgyig. Kerülj a kabin mellé, és próbáld meg tartani vele a sebességet, hogy Cesar átugorhasson. Néha engedd el kicsit a gázt, hogy ez egy ideig működjön. Ha sikerül, Cesar felkapaszkodik, kirángatja a sofőrt, és megállítja a járművet. Ekkor szállj át, és hajts a Doherty-i garázshoz.

GTAGTAGTA

A megbízásért 7000 dollár lesz a jutalmad.

Telefon: A küldetés után felhív Toreno, jelezve, hogy vár téged a farmon.

Interdiction

Megbízó: Toreno
Jutalom: $1000

 Kattints ide a videóhoz

Újabb szíveséséget kér Toreno. Carl leginkább valami komoly kárt tenne benne, mert nem árul el semmit a bátyjáról. Ekkor Toreno elkezdi a nagy szöveget, hogy ők a fogaskerekek, amik az egész lkormányt működtetni, ami néha áldozatokat követel, és atöbbi és satöbbi... Végül kiböki, hogy egy csomagot kell elhoznunk, neki, és hogy Sweet jól van, a D. Wing-ben a 13-as cellában. Odakint vár egy BF Injection, azzal el tudsz menni El Castillo del Diablo-ba a csomagért. Toreno itt ad további utasításokat. Előszöris fel kell venned a rakétavetőt, majd választhatsz pár járgány közül, amivel könnyen felmjuthatsz a közeli hegy tetejére. Mindegy, melyiket választod, de talán a motor vagy a Bandito jobb választás, mint a Quad. Haladj a hegy felé. Ott le tudsz fordulni balra egy másik utacskára. Ha felértél, egy bejátszásban megjelenik a helikopter, ami a csoamgot hozza. Rivális helikopterek jelennek meg, először kettő.

GTAGTAGTA

Ki kell lőnöd őket. 40 rakétát kapsz, az bőven elég, ráadásul az egyik bódéban van egy rakétavető 20 plusz rakétával, ha szükség lenne rá. Figyelj oda, mert gyorsan repülnek. Amikor irányt váltanak, lelassulnak, olyankor könnyen kilőheted őket, vagy ha feléd tartanak, akkor szemből. Rád is lőni fognak, ezért légy óvatos. A szállítmányt hozó helikopter állapotát egy szürke sáv jelzi majd a radaron. Ügyelj arra, hogy ne akkor lődd ki a fekete helikoptereket, amikor a közelében vannak, mert akkor az is sérül. Arra is figyelj, nehogy rád zuhanjanak. Ha sok pénzt akarsz keresni,megpróbálhatod előbb valamilyen lőfegyverrel lelőni a fegyvereseket a helikoptereken, mert nagyon sok van náluk. Ha kilősz egyet, újabbak jönnek, összesen négyet kell majd lelőnöd. Ha megvagy, a szürke helikopter ledobja a csomagot valahol a repülőtemető felett. Menj vissza a járgányhoz, amivel feljöttél, és hajts oda. Közben díszkíséretet is kapsz, a fakábatok viszont a két csillagos körözés miatt jönnek utánad. Ne törődj velük, csak menj a csomagért Bone County-ba, Verdant Meadows felé. A kifutópályáról lekanyarodva egy híd alatt jutsz el a csomaghoz. Vidd el a szállítmányt Trenonak a szellemvárosba.

GTAGTAGTA

A jutalmad most csak 1000 dollár lesz.

Verdant Meadows

Megbízó: Toreno
Jutalom: Nincs (-$80 000)

 Kattints ide a videóhoz

Toreno feszít, hogy milyen hülyeség az, amit az embereknek beadnak a történelemről (miközben az Összeesküvés teória című könyvet lapozza). Újabb feladattal bízza meg Carlt, aki persze kénytelen elfogadni egyrészt Sweet miatt, másrészt az előző akcióval felhívt magára az oroszok figyelmét, és vérdíjat akarnak tűzni a fejére. Toreno feladatul adja, hogy vedd meg a reptéri temetőt Verdant Meadowsban. Búcsúzz el a sok pénzecskéd jelentős részéről, mert ez 80 000 dollárodba fog fájni.

GTAGTAGTA

(Bejátszás)

 Kattints ide a videóhoz

Ha a televízió előtti jelzésbe állsz, egy bejátszást láthatsz, melyben Toreno felhívja Carlt, és "megkéri", hogy tanuljon meg repülni... Sweet szabadságáért.

Learning to Fly

Megbízó: Pilótaképző (Toreno)
Jutalom: Tisztelet+

 Kattints ide a videóhoz

El kell végeznd a repülőiskolát. Ehhez segítséget a ***Repülősiskola*** című cikkünkben találsz.

Telefon: Ha megszerezted a pilóta engedélyt, Woozieo felhív, hogy szívesen lát az új helyén Las venturasban, a Four Dragons Casinoban.

N.O.E.

Megbízó: Pilótaképző (Toreno)
Jutalom: $15 000

A semmiből kerül elő Toreno, és fogja le Carlt. Feszít kicsit, hogy kilenc féle módon tudná megölni őt, aztán elengedi. Újabb feladattal bízza meg a főhőst, aki persze kibújna a dolog alól, de Toreno persze rászdei. Ő nem mehet oda, különben megölik. Az emberei viszont meghalnak, mire leszáll az éjszaka, ha nem kapják meg a csomagot. A feladat tehát elrepülni Angle Pine-ba. A feladat tehát nem egyszerű... Vagy mégis. Tíz percet kapsz az oda-vissza útra, de ez ne ijesszen meg, bőven elég lesz. Az igazi feszültséget az okozza, hogy a radarszint alatt kell repülnöd, vagyis közel a talajhoz, ami problémás, hiszen rengeteg hegy, fa, villanyoszlop, stb. kerülhet az utadba. Ezeket azonban csak egy rövid szakaszon kell kibírnod. Repülj át délnyugat felé a képződmények között, majd a völgyön át repülj a gejzír felé, egy keveset az országút felett. Vigyázz, itt lesz egy villanyoszlop. Repülj ki az öbölbe, aztán maradj a víz felett, ott már egyszerű lesz.

GTAGTAGTA

Innentől már szinte sétagalopp, hiszen a vízen kevés az akadály. Esetleg egy-két vitorlás bukkan majd fel, azokra kell csak ügyelned. Először a vasúti híd jön, ez alatt repülj át, majd kicsit emelkedj feljebb, hogy átrepülhess a két másik híd felett. Egy idő után meglátod a San Fierro-i reptér kifutópályáját. Ekkor fordulj jobbra, persze közben figyeld, hogy a víz felett maradj. Jön a vasúti híd és a Garver Bridge, későbbm pedig a Gant Bridge, ezek alatt repülj át. Végül fordulj balra, és a part mellett repülj a vidéki kisvárosba. Ha elértél a homokos parthoz, kicsit repülj tovább. A gyűrű fekvése, amin át kell repülnöd nem valami kedvező, ezért menj kicsit tovább, majd fordulj meg, hogy szembe kerülj a sárga jelzéssel. Vigyázz, mert lesz egy-két fa előtted, ezeket balra kikerülheted. Repülj át a gyűrűn, majd az előbbi útvonalon (a vjíz felett) repülj vissza a repülő temetőbe.

GTAGTAGTA

A megbízásért 15 000 dollár lesz a jutalmad.

Stowaway

Megbízó: Pilótaképző (Toreno)
Jutalom: $20 000

Furcsa alakok jelennek meg, és egy teherszállító repülőgép is leszáll. Carl obbnak látja, ha elbújik a ládákmögött. Kisvártatva Toreno is csatlakozik hozzá. CJ azt hitte, az ő emberei, de kiderül, hogy nem. Egy másik ügynökségnek dolgoznak, akik militarista diktátorokkal kötnek üzletet a rend fenntartása érdekében. Toreno megbízza Carlt, hogy ölje megőket, és robbantsa fel a gépet. Persze CJ-nek semmi kedve kormányembereket ölni, de Toreno ráveszi. Azt tanácsolja, tekintse úgy a dologra, mint egy rovarirtásra, neki az bejön. A gép hamarosan felszáll, úgyhogy sietned kell, a lopakodás ugrik. Nem messze a toronytól viszont van egy motor, azt kell használnod. CJ még a bejátszásban felpattan rá, a dolgod az, hogy minél gyorssabban hajts vele. Hogy elérd a repülőt, állj fel a motoron már a kezdetektől fogva, és el ne engedd a gázt. Próbáld bemérni a szöget, végig ferdén haladj a rámpáig. A fegyveresekkel, akik lőnek rád most ne törődj. A kiguruló hordókkal viszont annál inkább, mert ha egynek is nekimész, buktad a küldetést. Ezért jó, ha nem kerülsz azonnal egyvonalba a rámpával, csak ha már nagyon közel vagy hozzá. Ekkor CJ felhajt rá.

GTAGTAGTA

A hordókban veszélyes anyagok vannak, ezért óvatosan kell használnod a lőfegyvereket, különben veled együtt felrobban az egész. Valami kisebb kaliberű fegyvert használj, lehetőleg egy pisztolyt. Figyelj oda, hogy mikor lősz, ne legyen a közelben hordó, illetve a gép elejének az irányába ne lövöldözz, mert ott tartják a hordókat. Az öltönyösöknél nem lesz semmi. Óvatosan haladj felfelé. Lesz egy mindjárt a jobb oldalsó hálós részben, egy-egy jobbra az első és a második beugróban, egy balra a második beugróban, és egy ejtőernyős elől. A hordók folyamatosan gurulnak, de nem jelentenek veszélyt, csak elesel tőlük. Ha kiiktattad az ügynököket, vedd fel az ejtőernyőt, majd tapaszd fel valahová a bombát, amit Torenotól kaptál. Ezután szaladj a gép végébe, és ugorj ki. Fontos, hogy előtte ne aktiváld a bombát, az majd a bejátszásban történik.

GTAGTAGTA

Ha kiugrottál, a gép felrobban, és megkapod a 20 000 dollárod.

Telefon: Ha földetértél, ismét felhív Catalina. Carl ügyesen odavágja neki, hogy csak nem bántja valami őkelmét, mire Catalina határozottan azt reagálja, hgoy már nem szereti, majd leteszi.

Black Project (Bejátszás)

Ha az elhízásod szintje meghaladja a 60%-ot, egy speciális bejátszás jön be, amiben Truth csak lesből figyel minket, majd telefonon közli velünk, hogy jöjjünk vissza, ha már nem leszünk ilyen kövérek. A zsír (Fat) szintjét a konditermekben található futógépek és szobabiciklik használatával tudod a leghatékonyabban csökkenteni.

GTAGTAGTA

Black Project

Megbízó: Pilótaképző (Truth)
Jutalom: Nincs

A küldetést este 20:00 és reggel 6:00 között vállalhatod el. Truth szokás szerint meditál - ezúttal egy roncs tetején. Leugrik, majd jól leszidja Carlt, hogy mit csinál. Erősen magyarázza, hogy ostobaságot csinál, Toreno pedig egy kígyó. Majd hirtelen áttér arra, hogy jön valami szállítmány egy vonaton, és van egy eldugott hely San Andreas-ban, amit a térkép sem jelöl. Megkéri Carlt, hogy vigye oda. Persze az öreg kidobja és elhajt, hogy CJ még véletlenül se állhasson el a feladattól. Kapsz egy hőérzékelő szemüveget, de ezt felesleges felvenned, ahhoz képest, hogy este van, elég jól látni. Egyedül, ha sötét a tévéd vagy a monitorod képernyője, vagy épp úgy esik rá a fény, akkor jó használni.

GTAGTAGTA

Sok opció van, kapsz egy távcsövest, amivel kilőheted a reflektorokat, de kettőnél többet ne lőj ki, mert felfigyelnek rád. Ha nyíltan tüzet nyitsz, akkor mindenki a nyomodba ered. A hangtompítós pisztoly most jól jön. Mindjárt a bejáratnál lesz egy golyóálló mellény. az vedd fel. Guggolj le, és a kerítés mentén haladj dél felé. Ügyelj a reflektorokra, nehogy rádvilágítsanak. A délnyugati torony lépcsőjénél lesz egy gépkarabély, azt érdemes felvenni. Haladj tovább, és menj fel a toronyba, ahová a sárga négyzet vezet. Ekkor persze észrevesznek, de ne törődj semmivel. Most már tudod, hol juthatsz be, szaladj oda, lődd szét a rácsot, és ugorj le.

GTAGTAGTA

A hely kicsit olyan, mint egy labirintus, könnyen eltévedhetsz, úgyhogy légy figyelmes. Itt már mindegy, hogy csendesen ölsz hangotmpítóval, vagy simán lelövöd a katonákat, de azért az előbbi mégis biztosabb. Először egy üres terembe jutsz, onnan pedig valamilyen taktárszerű helységbe. Itt ha jobbra fordulsz, egy szobába mehetsz, ahol van golyóállómellény és egy minigun. Balra kell továbbmenned, lefelé a lépcsőn. A radar jelöli, hogy hol vannak őrök. EZután többfelé mehetsz. Vagy a pirossal jelölt átjáróban, vagy egyenesen tovább a hídra. Utóbbit érdemes választani, mert a végénél nyílik egy terem, ahol biztosíthatod a kijáratot. Persze a hídon lesznek katnák is. A teremben mindenféle tudós professzorok lesznek itt, egy nagy San Andreas térkép a terem közepén, és egy zöld radar, ami előtt egy piros jelzésbe kell álnod. Ezután mehetsz a cuccért.

GTAGTAGTA

Menj vissza a hídhoz, ott le a lépcsőn, egyenesen, majd balra a rácsos részhez. Ide lejöhetsz, az átjáró végén fel van szedve a rács. Itt lesz életerő ikon és golyóálló mellény is. Ha felszerezted, menj fel, ott lesz egy lépcső. Megtévesztő, labirintusszerű rész következik, tele katonákkal. Minden folyosón lesz egy-egy. Ha kiiktattad őket, eljutsz egy hosszú folyosóhoz, ami végül egy mély gödörhöz vezet, ott van, ami Truthnak kell. Hossző lépcső vezet körben lefelé. A radar jelzi, hogy hol vannak katonák. Egy lesz fent, négy pedig lejjebb. Óvatosan oldalazz ki, minden oldalon lesz valaki. Ha lejutottál, csak vedd fe a jatpacket, és repülj el vele a hegytetőre, amit jelöl a radar. Ez ugyanaz a hely, ahol a helikoptereket lőtted ki rakétavetővel Torenonak. Truth persze csak elveszi, ami kell neki, aztán otthagy. Szerencsére a játék letesz egy krosszmotort a közeledbe.

GTAGTAGTA

Pénzjutalmat nem kapsz a szívességért.

Telefon: Truth felhív, és azt mondja, öt percen belül találkoznozok kell a repülő temetőnél.

Green Goo

Pilótaképrő (Truth)
Jutalom: $20 000

Truth kicsit megváratja Carlt. Úgy tűnik, szórakozott kicsit a jatpackkel, de nem nagyon megy neki a dolog. Carlnak viszont annál inkább, ezért őt kéri meg, hogy lopjon el neki valamit. CJ-nek persze semmi kedve olyan dolgokat elcsórni, amiről még nemhogy neki, de még a megbízójának sincs fogalma, hogy mi lehet. Mindenesetre Truthnak sikerül rábeszélnie őt a dologra. Egy vonaton van a tárgy, repülj hát a masinával Pike Creekbe, a vasútállomás felé. Ott megpillantod a szerelvényt. Készülj, legyen nálad gépfegyver, mert katonák őrzik majd a szállítmányt. Nem fontos lelőni őket, de erősen ajánlott, hiszen a gépkarabélyokkal gyorsan le tudnak lőni.

GTAGTAGTA

A jetpack használata közben is tudsz lőni egykezes fegyverekkel, de egyszerűbb, ha leszállsz az állomás tetején, és onnan leszeded a "nagyját" egy gépkarabéllyal. A mozdony és minden kocsi két végén lesz majd egy-egy. Lőjj bele a rakományba is, hogy megnézd, ott van-e az a valami, amit keresel. Három lefedett rakományt kell megnézned, persze az utolsóban lesz az a zöld világító ketyere, amit keresel. Vedd fel, majd repülj vissza vele a repülő temetőhöz. Persze Truth megint gyorsan elhúzza a csíkot.

GTAGTAGTA

A küldetés azonban beindul a biznisz, a pilótaképző naponta 10 000 dollárt termel majd, a szívességért pedig 20 000 dollárt kapsz.

Módosítva: 2017. 03. 18. 16:33 ▪ Szerző: Visali
San Andreas
San Andreas
San Andreas
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Iskolák
Gyűjtenivalók
Kihívások
Csalások
Érdekességek
Multimédia
Linkek