Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

San Andreas - Zero küldetései

Zero-t a "Wear Flowers In Your Hair" című küldetés után ismerjük meg, miután megérkezünk San Fierro-ba. Közvetlenül a misszió után felhív és elpanaszolja nekünk, hogy a tulajdonos elakarja adni az üzletét. Cj megnyugtatja, hogy segít neki, mivel úgyis épp új befeketetési lehetőségeket keres.

A beszélgetés után az üzleténél kereshetjük fel, ami néhány utcára található a Doherty-i garázsunktól, a térképen egy nagy "Z" ikon jelzi. Az első feladat, hogy megvásároljuk az üzletét 30 000 dollárért. Ez soknak tűnhet, de hamar visszajön ez összeg, mivel az általa adott küldetések után szép jutalom jár, valamint, ha teljesítettük mind a három feladatot, amit ránk bíz, naponta 5000 dollárt termel majd a bolt, amit az üzlet előtt tudunk begyűjteni.

Zero RC boltja San Fierro, Garcia negyedében.

Ha megvásároltuk az ingatlant, nem sokkal utána újabb telefon hívást kapunk Zero-tól, ami után elválallhatjuk az első küldetést. Összesen 3 feladatot kell elvégeznünk, de ezek nem túl egyszerűek, főleg a régebbi verziókban. A felújított telefonos, PS3-as és Xbox 360-as kiadásokban sokat könnyítettek ezeken, így ezeknél nem lesz olyan idegörlő a teljesítésük.

Zero küldetéseit nem muszáj megcsinálni és az üzletet sem kell megvásárolni ahhoz, hogy továbbhaladhassunk a fő történeti szálon, de a 100%-os játékállás eléréséhez ezeket is meg kell csinálnunk, kivéve a negyedik bónusz küldetést.

Air Raid

Jutalom: 3000 $

Az átvezető videóban megtudjuk, hogy Zero-t nem hagyja nyugton egy Berkley nevű fickó, amióta egy tudományos versenyen elhozta előle az első díjat. A beszélgetést hamarosan egy riasztó hangja szakítja meg. Miután felsietünk a tetőre Zero elmondja, hogy Berkley indított ellene támadást modell repülőkkel. CJ ezt elsőnek nem veszi komolyan, de Zero elmagyarázza neki, hogy ezek nem ártalmatlan játékok, ugyanolyanok, mint a nagy repülők és az antennáit akarja megsemmisíteni.

GTAGTAGTA

A feladatunk, hogy megvédjük ezeket a küldetés során kapott minigunnal. Ha kézhez kapjuk az irányítást megjelenik egy világoskék csík, ami az adótornyok állapotát jelzi, ezt nem szabad hagyni, hogy teljesen lecsökkenjen. Ezután elkezdenek jönni a repülők, egyre több irányból és egyre sűrűbben. A támadás 3 percen át tart, ezt az időt kell kihúznunk. Ez leginkább a konzolosoknak lesz nehéz feladat. Sajnos nincs tuti tipp, amivel könnyen meglehet csinálni ezt a küldetést. A lényeg, hogy egyszerre csak egy repülőre koncentrálj, és ne ess kétségbe, ha ledobnak egy bombát. Gyakran jönnek rajokba a repülők, ilyenkor érdemesebb ezeket preferálni és csak utána célba venni a magányos gépeket. Ha sikerül teljesíteni a küldetést, 3000 dollár lesz a jutalmad.

Supply Lines...

Jutalom: 5000 $

Mikor belépünk az üzletbe sehol sem találjuk Zero-t, csak a hangját halljuk. Valamiért nagyon próbálja lekoptatni CJ-t, aki a hangok alapján lokalizálja őt. A szekrényben találjuk meg, valaki különös kegyetlenséggel meggatyázta. Miután nyomos érvekkel támasztja alá saját szerencsétlenségét, CJ jobbnak látja, ha inkább a lényegre térnek. Ezután megint az üzlet tetjén találjuk magunkat, vagyis pontosabban a Vörös Báró modell változatát.

GTAGTAGTA

A feladatunk, hogy ezt terelgetve leszedjünk néhány futárt a városban, akik Berkley üzletébe szállítanak utánpótlást. Nehezíti a küldetést, hogy a futár fegyverrel védekeznek és oda kell figyelnünk az üzemanyag fogyasztásra is, amit egy kék csík jelez a képernyőn. Ha ez nullára csökken, lezuhanunk és elbukjuk a küldetést.  A repülő irányítása sem a legkönyebb, a felújított változatokban pedig mégjobban elrontották, ezért ebben a kiadásban jobban jársz, ha csak a függőleges vezérsíkot használod.

GTAGTAGTA

Ha odaérsz egy futárhoz ne a levegőből támadj. Nyugodtan szállj le mögé - ami azért fontos, mert van olyan futár, aki nem áll meg, ha rá lősz - és kezdd el követni a földön. Ha megfelelő pozícióban vagy kezdj el tüzelni. Elsőnek érdemes a baseball pálya melletti furgonnal kezdeni, ebből ki is ugrik a  sofőr, így nem lesz vele nehéz dolgod. Ezután jöhet a biciklis futár, aki kelet felé hajt, ezt követően a nyugati részen barangoló furgont vedd célba. Vele vigyázz, ő már menekülni fog és az utasa tüzelni fog rád. Ha ők megvannak, jöhet az észak felé portyázó motoros. Az ő cimborája sem nézi tétlenül, ahogy szétlövöd őket, így velük is vigyázz. Az utolsó észak felé tartó furgon már piskóta lesz, nem lesz aki megvédi. Ha ő is megvan, még nem örülhetsz, mert vissza kell vinned a repülőt az üzlet tetjére, és az üzemanyag továbbra is véges. Ha ezt is sikerül abszolválnod, 5000 dollár lesz a jutalmad.

New Model Army

Jutalom:

  • 7000$
  • Zero boltja megkezdi a működését és 5000 dollárt termel naponta

Zero kétségbe esetten fogad minket. Elmondja, hogy egyezséget kötöttek Berkley-vel. Egy utolsó csatát kell megvívniuk, amit ha Zero megnyer, Berkley örökre eltűnik a városból. A diskurzus után "No Man's Land" tárul a szemünk elé, ami egy terepasztal, ezen fog zajlani a sorsdöntő csata. A feladat egyszerűnek hangzik, Zero egy távirányítós kocsit irányít, amit Berkley bázisára kell eljutattnia. Az utat azonban hordók, szakadékok és tankok akadályozzák.

GTAGTAGTA

Itt jövünk mi a képbe. Egy RC helikopter segítségével kell megtisztítanunk az utat, aminek az aljára egy mágnes van erősítve, amivel különböző tárgyakat vehetünk fel a bázisunkon, és a hordókat is felkaphatjuk vele. A feladatra 8 perc áll rendelkezésre. A radaron csak a tankok, illetve Berkley helikoptere jelenik meg pirossal, a többi akadályt magunknak kell észrevenni, valamint Zero tájékoztat róla, ha valami nem stimmel. A legnagyobb problémát a tankok jelentik, de szerencsére egyszerű kicselezni őket, ugyanis a bombákat már az elejétől kezdve felszedhetjük.

GTAGTAGTA

Kezdésnek távolítsd el az első hordót a hídról, ezután kapj fel egy bombát és pusztítsd el az első tankot, ami az első szakadék közelében, a hegyek után van. Ha már ott vagy, dobd félre a világítótorony közelében lévő hordót. Most menj vissza a bázisra egy hídért, de útközben szedd fel a hordót, amit időközben az útra dobott Berkley. Ha nem vagy biztos magadban, még várhatsz a híd lehelyezésével, de mivel Zero elég lassan megy az autóval, bőven lesz rá időd, hogy vissza menj a bázisra egy bombáért és elpusztítsd a másik szakadék előtt tanyázó Tigris tankot. Ezután jöhet a következő, ami Berkley bázisának bejárata közelében, az út közepén áll. Ha ezt is megsemmisítetted, vegyél fel egy híd elemet, de útközben kapd fel a hordót, amit Berkley az útra dobott. Ha sikerült áthídalni a szakadékot, már csak annyi a dolgod, hogy eltávolítsd a kanyarban lévő hordót és megvárd, amíg Zero célba ér.

GTAGTAGTA

Ha ez megtörtént, 7000 dollár lesz a jutalmad, és az üzlet megkezdi működését, ami 5000 dollárt termel naponta, amit a bolt előtt tudsz begyűjteni.

Beefy Baron

Ha teljesítettük mind a három küldetést, az üzlet hátsó szobájában egy piros jelzésbe állva indíthatjuk el ezt a feladatot, ennek teljesítése azonban nem feltétele a 100%-os végigjátszásnak! Gyakorlatilag a "Supply Lines..." misszió leegyszerűsített verziója. 3 perc alatt kell minél több furgont felrobbantanunk, itt viszont soha nem szállnak ki belőlük és fegyverrel sem támadnak ránk. Itt is a fent említett küldetésnél leírt taktikát érdemes alkalmazni, tehát csak a földön használjuk a repülőt. Elég, ha a bolt előtt le-fel furikázunk a géppel és így ritkitjuk a furgonokat. Jutalom sajnos nincs, csak a saját rekordjainkat dönthetjük meg.

GTAGTAGTA

Módosítva: 2020. 11. 21. 10:54 ▪ Szerző: Rockstar69
San Andreas
San Andreas
San Andreas
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Iskolák
Gyűjtenivalók
Kihívások
Csalások
Érdekességek
Multimédia
Linkek