Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

San Andreas - Bánya

Az Explosive Situation c. küldetés után mellékfeladatok vállalhatóak a bányában. Összesen hét küldetést kell teljesíteni a 100 százalék eléréséhez. A feladatok teljesítése után imdig egyre több pénz jár, végül pedig minden nap 2000 dollár vehető fel a bánya déli bejáratánál.

Quarry 1

Egy legális melóval kezdünk. Három és fél perc alatt kell eltolni az útban lévő sziklákat a piros jelzésbe. A feladat egyszerűnek hangzik, de oda kell figyelni, nehogy túlhempergessük a sziklákat, vagy azok le ne guruljanak a lejtőn. A jutalom $500.

Quarry 2

Hasonlóan az első feladathoz itt is el kell tolni valamit a piros jelzésbe, de ezúttal négy robbanószerrel teli hordót kell eltüntetni az útból. Mindegyik hordó elhempergetéséhez meghatározott időt kapunk: az elsőnél 1 perc 20 másodpercet, a másodiknál 2 perc 13 másodpercet, a harmadiknál 1 perc 49 másodpercet, a negyediknél pedig 2 perc 9 másodpercet. A feladatért $1000 a jutalom.

Quarry 3

A harmadik feladat már valamivel nehezebb. A tolvajok dömperét kell elintézned. Mi is egy dömpert kapunk, amivel addig kell szorongatni a tolvajok járgányát, amíg az fel nem robban. A rivális jármű állapotát jobb oldalt egy szürke sáv jelzi. Érdemes a rablókat más járműveknek, vagy a környező épületekhez taszítani, hiszen a saját dömperünk is sérül, így viszont az ellenfél kocsija jobban rongálódik. Ezért a feladatért $2000$ jár.

Quarry 4

Egy különösen nehéz piszkos melót kell elvégezni. Egy teherautóra hullákat pakoltak fel, amit el kell takarítani úgy, hogy a tengerbe aztán dobjuk őket. A feladat elvégzésére négy percet kapunk, mivel utána megjelennek a rendőrök. A pakoláshoz a darut kell használni. Ha azzal végeztünk, óvatosan hajtsunk ki a bányából, mert ha egy tetem is leesik, vége a küdetésnek. Ha kiérünk a bányából, egy újabb nehéz rész következik. A hely, ahová tolatnunk kell ugyanis az autópálya túloldalán van. Reménytelen egyszerű áthajtással próbálkozni a gyors forgalom miatt. A legybiztonságosabb, ha a legközelebbi hídon megyünk át, de ez persze időigényes. 

Egyébként az sem rossz megoldás, ha megállunk egy kicsit távol az autópályától, majd egy robbanó fegyver segítségével felrobbantunk egy arra haladó járművet mindkét sávban, egymástóül távolabb. Ezzel egy tömegkarambolt érünk el, ami lefoglalja a forgalmat, amíg áthajtunkaz autópályán. Ha elérted a partot, óvatosan tolassunk eresszük a vízbe a hullákat. Javasolt lassan vezetni, és ha a tetemek nagyon hátracsúsznak, erősen fékezni, majd picit visszatolatni, hogy ne essenek le. A jutalom $3000.

Quarry 5

Az előző feladat egy másik, szintén nehéz, és kifejezetten veszélyes verziója következik. Ezúttal robbanószer a szállítmány, amit az elhagyatott  Verdant Meadowsi reptérre kell elszállítani. Mivel fennál a robbanásveszély, nem szabad ütközni más járművekkel. Érdemes előre eltervezni az útvonalat. A legjobb kiessivatagi pusztákon és elhagyatott kis mellékutcáckákon menni. A robbanószer lerakásához ugyan azt a technikát kell használni, mint az előző megbízásnál. A feladat elvégzésért $5000 a jutalom.

Quarry 6

Három perc alatt kell eltakarítani a sinekről a robbanószeres hordókat, miletőtt megérkezne a vonat. A feladat egyszerű, de az idő tíz hordó elhempergetésére kevés, így érdemes a síneken egyenesen nekik ütközni, majd a menet végén oldalra hempergetni a hordókat. A sikeres munkáért $7500 a jutalom.

Quarry 7

Az utolsó megbízásnál egy hullát és egy rendőr motort kell a vízbe dobni. Első lépésben egy Dozerrel kell a piros jelzéshez hempergetni azoket, majd daurval átemelni a teherautóra. Innentől ugyan az a feladat, mint a negyedik küldetésnnél, viszont az elszállításra már kevesebb idő jut, mivel bár a feladat több részből áll, itt is csak négy perc áll rendelkezésünkre. Az utolsó szintnél $10 000 a jutalom.

Módosítva: 2019. 05. 31. 11:38 ▪ Szerző: Visali
San Andreas
San Andreas
San Andreas
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Iskolák
Gyűjtenivalók
Kihívások
Csalások
Érdekességek
Multimédia
Linkek