Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

San Andreas - Irányítás

Mielőtt elkezdünk játszani egy videojátékkal, nem árt ismerni annak kezelését. A GTA San Andreas irányításának alapbeállításain kicsit módosítottak a fejlesztők, így valószínáleg azoknak is lehet problémájuk vele, akik profi szinten vezérlik a sorozat korábbi külső nézetes epizódjait. Ettől eltekintve az irányítás cseppet sem rossz, könnyen megtanulható.

A játék négy platformra jelent meg: PlayStation 2, PC, Xbox és Xbox 360. Az utóbbi kettő természetesen megegyezik, mivel a játékot az Xbox Originals akció keretében portolták át a Microsoft next-gen konzoljára. Mivel ez a mellékepizód eredetileg PS2-re készült, az irányítás a Sony platformján a legkönnyebb. A személyi számítógépeken lehetőségünk van módosítani az egyes billentyűk funkcióit, ezáltal saját igényeinkhez igazíthatjuk azokat. A PC-s változat egyébként támogat különböző joystick-okat és kontrollereket is.

A játék irányítását hét csoportra oszthatjuk, annak alapján, hogy épp milyen környezetben vagyunk - gyalogosan, úszunk, Jetpack van rajtunk, autóban/motorban ülünk, biciklit, helikoptert, vagy repülőt vezetünk. Ez a felosztás azért is szükséges, mert egy gombnak több funkciója is lehet ezek alapján.

Az Irányítás cikket a platformok szerint három részre osztottuk. Az alant található táblázatban kattints arra, amelyiket meg szeretnéd tekinteni.

Platformok
PlayStation 2 Személyi számítógép (PC) Xbox és Xbox 360
Módosítva: 2019. 05. 31. 11:30 ▪ Szerző: VISALI
San Andreas
San Andreas
San Andreas
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Iskolák
Gyűjtenivalók
Kihívások
Csalások
Érdekességek
Multimédia
Linkek