Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

San Andreas - Wang Cars küldetések

A Wang Cars küldetéseit az autósiskola és a "Yay Ka-Boom-Boom" című küldetés tejesítése után vállalhatjuk el. A 4, vagyis gyakorlatilag 5 küldetés során a Doherty-i garázsunk közelében lévő Wang Cars autószalont kell beindítanunk. Ezeket a feladatokat nem muszáj teljesítenünk ahhoz, hogy továbbhaladhassunk a történetben, de feltételei a 100%-os végigjátszásnak.

Először a "Deconstruction" című misszió után hív fel Jethro, aki a figyelmünkbe ajánlja a San Fierro-ban található autósiskolát. Ezt akár egyből teljesíthetjük is, de a további küldetéseket, csak a "Yay Ka-Boom-Boom" elvégzése után oldhatjuk fel. Ehhez - miután Jethrotól kapunk egy újabb hívást az előbb említett küldetés után - először is meg kell vásárolnunk a Wang Cars bemutatótermét 50 000 dollárért.

Zero vállakozásához hasonlóan itt is hamar megtérül ez az összeg, mivel az így elérhetővé vált küldetések is elég jól fizetnek, valamint, ha sikerül beindítanunk a bizniszt, naponta 8000 dollárt termel majd az üzlet, amit az épület előtt vehetünk fel. Ezenkívül a különböző küldetések teljesítése után elérhetővé válik a Wheel Arch Angels tuning műhely és az egyik legjobban fizető melléktevékenység, az autó exportálás is.

A Wang Cars épülete San Fierro, Doherty negyedében.

További jutalomnak tekinthető, hogy a küldetések teljesítése során ellopott járművek megjelennek a Wang Cars üzletében (leszámítva a Jestert, ahelyett egy Savanna lesz a jutalom):

  • Uranus
  • Elegy
  • Sultan
  • Savanna
  • Stratum

Back To School

Jutalom: Növekszik a vezetési tapasztalat

A "Deconstruction" című küldetés után Jethro felhív és elmondja, hogy hallotta micsoda sofőrök vagyunk, mindenestre azért azt tanácsolja, hogy iratkozzunk be a Doherty-i garázsunk közelében lévő autósiskolába. Siess hát a térképen piros "S" betűvel jelzett helyre, és teljesítsd legalább bronzra a feladatokat. Az autósiskoláról bővebben ebben a cikkünkben olvashatsz.

Zeroing In

Jutalmak:

  • 5000 $
  • A tisztelet értéke növekszik
  • Elérhetővé válik az Uranus a bemutatóteremben
  • Megnyílik a Wheel Arch Angles tunig műhely

Amennyiben teljesítettük az autósiskolát a "Yay Ka-Boom-Boom" című küldetés teljesítése után felhív Jethro és elmondja, hogy Cesar ügyfeleinek van egy kívánság listája az autókról, de jó lenne, ha legálisnak nézne ki a vállalkozás, ezért vegyük meg a garázsunk közelében épp eladóvá vált bemutatótermet. Menj oda és szurkold le az 50 000 dodót az ingatlanért.

Ezután a műhelynél vehetjük fel a küldetést. Az átvezetőben nagyban kártyázik a társaság, ám betoppan Kendl és kérdőre vonja a srácokat, hogy miért nem az üzlet fellendítésén dolgoznak. CJ erre azzal regál, hogy valójában épp azon gondolkoznak, hogy mitévők legyenek, ezután Zero szerencsére elő is áll egy valód tervvel, amire a többiek rá is bólintanak.

GTAGTAGTA

Zero a kiszemelt autó sofőrjének telefonját beméri, így minden alkalommal, mikor használja azt egy piros pont jelenik meg a radaron, ami egyre halványabb lesz, ahogy távolodik tőle. Garcia felé halad, így jobb, ha nem az első jel irányába indulsz el, hanem inkább átvágsz az építkezésen Zero üzletének irányába. Ha utoléred a rózsaszín Uranus-t (Seat Cordoba), ki kell pörgetni, amit az autósiskolában elsajátított P.I.T. manőverrel a legegyszerűbb megtenni. Vagyis hajts a hátsó kerekéhez és húzd rá a kormányt. Ha ezzel megvagy, kiszáll a nő a kocsiból és már csak annyi a dolgod, hogy elvidd az autót a műhelybe.

GTAGTAGTA

Test Drive

Jutalmak:
  • 5000 $
  • A tisztelet értéke növekszik
  • Elérhetővé válik az Elegy és a Sultan a bemutatóteremben

Cesar elmondja, hogy van két autó listán, amiket eltudnánk hozni az egyik közeli autószalonból. Az átvezető után hajts a belvárosban található Otto's Autos-hoz. Ha odaérünk CJ néhány "kedves" szóval lekoptatja az eladót, ezután pedig ki kell ugratnunk a második emeletről a Sultan-nal (Subaru Impreza). Ha ezzel magvagyunk, Cesar-t kell követnünk, aki valamiért nem egyenesen a garázshoz hajt, hanem még mókázik egy kicsit a városban a frissen szerzett gépekkel. Kövesd hát.

GTAGTAGTA

Az elején figyelj oda a villamosra, háromszor is az utadba kerül. Nem kell sok idő és a zsaruk is megjelennek és bár két csillagos körözést kapsz, veled nem igazán foglalkoznak, így csak arra kell figyelned, hogy ne ütközz nekik. Az alagúthoz érve Cesar a figyelemedbe ajánlja az autóba szerelt nitrót, amit érdemes kipróbálni, de ne ragadtasd el nagyon magad, mert ahogy kiérsz az alagútból, jobbra keresztül kell vágni a füvön. A következő rizikós hely a sikátor lesz.

Miután te is behajtasz Cesar mögé megjelenik vele szemben egy rendőrautó, aki elállja az utat, ezért elkezd tolatni. Ilyenkor nem törödik veled, úgyhogy jobb, ha nem állsz rá nagyon. Ezután már csak egy útlezáráson kell keresztülverekedned magad, ahol használhatod a rámpát is, de ha nem bízol magadban ki is kerülheted. Ha ezen túl vagy, megérkeztek a garázshoz és végetér a kalandozás.

GTAGTAGTA

Customs Fast Track

Jutalmak:

  • Maximum 10 000 $
  • A tisztelet értéke növekszik
  • Elérhetővé válik a Savanna a bemutatóteremben
  • Elérhetővé válik az Import-Export lista

Az átvezetőben, míg Cesar egy ismeretlen fickóval beszélget, Kendl azon elmélkedik, hogy már majdnem normális életet élnek (végülis teljesen megszokott dolog lopott autókat értékesíteni), CJ azonban aggódik a család miatt is. Ekkor visszajön Cesar, aki elomndja, hogy ismer egy fickót, aki ismer egy fickót, aki azt monda, hogy a kikötöben az egyik hajón épp egy olyan autót raktak fel egy konténerbe, ami rajta van a listájukon. Szerencsére meg is jelölték nekünk azt, amiben a számunkra fontos autó van.

Hajts a kikötőbe a hajóhoz. Útközben Cesar elmondja, hogy fél a magasban, ezért nekünk kell majd használni a darut. Mikor felmászunk rá, kiderül, hogy nincs megjelölve egyik konténer sem, és - mivel valószínűleg CJ-nek és Cesar-nak valami más elfoglaltsága volt, mikor az eszet osztották -, ahelyett, hogy felmennének megnézni a hajó oldalára erősített feljárón, hogy melyikben van az autó, ami nekünk kell, inkább leszedegedik egyessével a konténereket és úgy nézik meg.

GTAGTAGTA

A daru használata nem túl bonyolult dolog. A konténerek fölé kell engedni a mágnest és, ha elég közel van hozzá magától hozzátapad. Ezután a parton lévő piros jelzésbe kell átemelnünk azokat, a pontos elhelyezésben segítségünkre lesz a mágnes által vetett árnyék, ahol azt látjuk, a konténer is oda fog érkezni. Érdemes inkább teljesen lengedni a földre, mivel ha túl magasról dobjuk le, felrobban az autó és elbukjuk a küldetést. A kameranézeteken is lehet változtatni, amelyek közül a harmadik a legelőnyösebb.

Sajnos nincs fix pont, hogy melyikben van az autó, általában a harmadikban találjuk meg, bármilyen sorrendben is vesszük le a konténereket. Ha megvan az autó, 3 fegyveres érkezik egy Sentinel-el, akiknek nem tetszik, hogy elvisszük az autót. Ekkor megjelenik egy csík is, ami Cesar életerejét jelzi. Mássz le gyorsan a daruról. Ha lelőtted a 3 rosszfiút, érkezik az utánpótlás. Előszőr megint 3-an jönnek, utána pedig ketten érkeznek gyalogosan.

Ha mindet leszedted, már csak el kell vinned a Jester-t (Toyota Supra) a garázsba, ám figyelned kell, mert a jutalom a sérülés függvényében változik. Ezért a legbiztonságossabb, ha követed a síneket egészen a Cranberry Station-ig. A hídnál a betonozott és murvás rész találkozásánál figyelj, mert a szintkülönbség megdobhatja az autót és a lökhárító is megsérülhet.

GTAGTAGTA

Puncture Wounds

Jutalmak:

  • 5000 $
  • A tisztelet értéke növekszik
  • Elérhetővé válik a Stratum a bemutatóteremben
  • A Wang Cars megkezdi a termelését és 8000 dollárt gyűjthetsz be naponta

Cesar nagyon ideges. Órákon át követett egy csajt, aki úgy vezet, mint egy örült és sosem áll meg, leszorítani pedig nem tudja az útról, mivel összetörve nem sokat ér az autó, márpedig szükségünk lenne rá, mivel szerepel a listánkon. CJ-nek azonban támad egy ötlete...

GTAGTAGTA

Az átvezető után pattanj a Tampába, ami speciálisan át lett alakítva, ugyanis gombnyomásra a rendőrök által is használt szöges akadályt dob le maga után (érdekesség, hogy EV1L SLY felirat szerepel a rendszámon). Hajts a nő után, aki a Chiliad hegy környéki vidék felé tart. Ha utoléred kerülj elé és dobd le a szöges akadályt. Jól kell időzítened, mivel csak háromszor próbálkozhatsz.

Figylej oda, hogy ne legyen semmilyen akadály közetetek és te se menj túl lassan, hogy ne kelljen semmit sem kikerülnie. Ha sikerrel jársz egy rövid telefonbeszélgetés után CJ megjavítja a gumikat, ezután pedig vissza kell vinned az autót a garázsba, itt azonban az előző küldetéssel ellentétben nem kell figyelned az épségére.

GTAGTAGTA

Ha ezt a feladatot is sikeresen abszolválod, a Wang Cars megkezdi a termelését és 8000 dollárt gyűjthetsz be naponta az üzlet előtt.

Módosítva: 2020. 11. 21. 11:01 ▪ Szerző: Rockstar69
San Andreas
San Andreas
San Andreas
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Iskolák
Gyűjtenivalók
Kihívások
Csalások
Érdekességek
Multimédia
Linkek