Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

San Andreas - Minijátékok

Az unalom elűzésére a fejlesztők néhány minijátékot is beletettek a játékba. Ezeket többnyire a játékgépekhez sétálva érhetejük el. Játékautomaták a klubokban, boltokban, bárokban vannak, vagy a nagyobb villákban, mint például Madd Dog háza. Összesen négy féle játékot lehet kipróbálni. Ezekkel pénzösszeget ugyan nem minden esetben nyerhetünk, és a 100% teljesítéséhez sem szükségesek, de a móka kedvéért érdemes kipróbálni őket.

BilliárdA GTA San Andreas által felsorakoztatott minijátékok között szerepel a billiárd is, ennek is egy elterjedtebb alfaja, a Pool.

Aki esetleg nem ismeri a játékot, a lényege, hogy színezett, számokkal ellátott golyókat kell bejuttatni az asztal hat lyukába, egy dákó – hosszúkás, keskenyedő bot – segítségével, mígnem – függően a játékszabályoktól – fent nem marad a fekete, 8-as golyó, amit utolsóként lyukba lökve nyerhetjük meg a játékot.


Kezdőlépések

Egy pool játszma elkezdéséhez az alapkritérium, hogy legyen nálad legalább 50$, mivel egy játszma tétet igényel, ami egészen 1000$-ig terjedő összeg lehet.

GTAGTA

Ha van ennyi pénzed, akkor elegendő csupán eljutnod a San Andreas államában elszórtan fellelhető billiárdasztalok egyikéhez, és a mellettük álló NPC közelébe érve elfogadni a felkérést, majd megtenni a szükséges pénzösszeget.

GTA

Ha minden szükséges kritériumot sikerül teljesíteni, a játék el is kezdődik, ekkor CJ bármelyik közelharci fegyverét lecseréli egy billiárddákó, és lehetősége van kezdőlökést végrehajtani.

(Érdekesség, hogy a PlayStation 2 exkluzív kétjátékos mód itt is használható, tehát ha két kontrollerrel bírunk, kihívhatjuk az éppen velünk egy szobában ülő játékost egy játékra. Ezen esetben viszont nem tehetünk meg pénzösszeget.)

Játékszabályok

CJ kezd, tehát az első lökés alkalmával jobb esetben el is dől, hogy melyik „mintával” játszunk a továbbiakban.
Az asztalon két minta található, az egyik a „teli”, azaz egyszínű golyókat jelenti, a másik pedig a „csíkos”, tehát nem egyszínűeket.

GTAGTA
GTAGTA


Attól függően dől el, hogy mely golyókat kell eltegyük, hogy első alkalommal mit sikerült lyukba juttatnunk, vagy ha nem sikerült semmit sem, mit lök be az ellenfél.

GTAGTA

Amennyiben az egyik játékos egyszerre mindkét mintából lerak egyet-egyet, a kezdőlökés folytatódik, mert nem eldönthető, hogy melyikkel játszunk a továbbiakban.
A lökés irányát az iránygombokkal tudjuk megadni, és egy fehér golyón mutatja a játék, a képernyő jobb alsó sarkában, míg erősségét attól függően, hogy milyen mértékben húzzuk hátra egerünket, majd milyen gyorsan toljuk azt előre.

GTAGTA

Körvesztésre a következő hibák elkövetésekor kerülhet sor:

Módosítva: 2019. 05. 31. 11:34 ▪ Szerző: Visali
San Andreas
San Andreas
San Andreas
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Iskolák
Gyűjtenivalók
Kihívások
Csalások
Érdekességek
Multimédia
Linkek