Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

San Andreas - Repülősiskola

A GTA San Andreas-ban lehetőségünk van trükköket, érdekes manővereket csinálni az egyes járművekkel. Ezeket a történet előrehaladtával fokozatosan megnyíló iskolákban ismerhetjük meg. Itt feladatonként megtanuljuk őket.

Minden feladatot három féle minősítésben teljesíthetsz: bronz (70%-85%), ezüst (86%-99%) és arany (100%). A 100%-os végigjátszáshoz minden trükköt legalább bronz fokozaton kell elsajátítani, de érdemes később mindet arany minősítésre elvégezlni, mivel ajándék járműveket is kapunk. Az iskolákat egy piros S betű jelzi a radaron.

Repülősiskola

A repülősiskolát a Werdant Meadows c. küldetés után kötelező elvégezni ahhoz, hogy tovább juthass a játékban. A tíz feladat elvégzése után megszerzed a pilóta engedélyt, így később bármikor bejuthatsz San Andreas reptereire. A feladatoknál azt értékeli a játék, hogy mennyi idő alatt teljesíted azt, mennyire sérült meg a repülőgép, és hogy milyen pozícióban sikerült megállnod. A legutóbbinál arra kell figyelned, hogy a piros jelzésbe érkezz, párhuzamosan a kifutópályával. Nem muszáj a sugár közepén megállni, de érinteni kell azt.
 
A pilóta kiképzés a legnehezebb az összes közül. A repülős feladatoknál figyelj oda, hogy a lehető leghamarabb behúzd a futóművet, mert ez növeli a repülő sebességét és kezelhetőségét! Kerüld a hirtelen mozdulatokat, nagy óvatosan korrigálj. A felesleges mozgásokra is figyelj oda, sok feladatnál nem is kell oldalirányba mozogni. A felújított változatokban jelentősen megnövelték a határidőket, és a gyűrűk is nagyobbak lettek, amiken át kell haladni, így ezekben a változatokban nem lesz túl nehéz teljesíteni a feladatokat.

Jutalom járművek:

  • Ha az összes feladatot legalább bronzra teljesítetted: Rustler
  • Ha az összes feladatot legalább ezüstre teljesítetted: Stuntplane
  • Ha az összes feladatot legalább aranyra teljesítetted: Hunter


Időkorlátok

Feladat neve Arany Ezüst Bronz
  Eredeti Felújított Eredeti Felújított Eredeti Felújított
Takeoff 0:30 0:40 0:36 0:50 0:45 1:00
Land Plane 0:25 0:35 0:40 0:55 0:55 1:15
Circle Airstrip 1:00 1:20 1:07 1:30 1:15 1:40
Circle Airstrip and Land 1:20 1:50 1:35 2:00 1:50 2:10
Helicopter Takeoff 0:45 1:00 0:52 1:10 1:00 1:20
Land Helicopter 0:30 0:40 0:45 0:50 1:00 1:00
Destroy Targets 1:20 1:50 1:45 2:20 2:10 2:50
Loop-The-Loop 0:21 0:30 0:24 0:35 0:27 0:40
Barrel Roll 0:18 0:25 0:20 0:30 0:23 0:35
Parachute onto Target 0:55 1:15 1:10 1:35 1:25 1:55

 Feladatok

Takeoff
GTA Gyorsítsd fel a gépet, majd ha már megfelelő a sebesség, emelkedj el a földtől. Ne várd meg míg magától elemelkedik a gép, mert ilyenkor kibillenhet az egyensúlyából, amit korrigálni kell és ez jelentős időveszteséghez vezet. Ha a levegőben vagy, húzd be a futóművet a lehető leghamarabb és haladj át a 3 piros gyűrűn.
Land Plane
GTA A második tananyag a landolás. Miután átrepültél a karikán ereszkedj a kifutópálya felé, engedd ki a kerekeket, majd tedd le először a gép fenekét, utána a gép orrát, és állj meg a piros jelzésben, párhuzamosan a kifutópályával.
Circle Airstrip
GTA Ismétlésként először is szállj fel a géppel, majd a körben elhelyezkedő piros karikákon repülj körbe. A kormánylapát használatával, a képernyő alján közölt információk segítségével kanyarodj a Rustler-rel. Finom, óvatos mozdulatokkal korrigálj, ha nem vagy biztos magadban, néha csökkentheted is a gép sebességét, ez azonban csak az ezüst, vagy a bronz medálhoz lesz elég, ha az aranyra hajtasz, végig "nyomnod"kell a gázt. Öszesen nyolc karikán kell átrepülnöd.
Circle Airstrip and Land
GTA Az előző feladat egy kiegészített változata. Ugyanazt a kört kell megtenned, mint az előző leckénél, viszont itt már landolnod is kell. Az utolsó gyűrűt próbáld meg minél szűkebb íven érinteni, hogy könnyebben szálhass le a kifutóra. Ha földet értél, állj meg a piros jelzésben, párhuzamosan a kifutópályával.
Helicopter Takeoff
GTA Az egyik legkönnyebb feladat. Emelkedj a levegőbe, majd fordulj meg 180 fokban és repülj át a piros gyűrűn. Ha becsületesen megcsinálod a feladatot, akkor is lesz bőségesen időd még az arany medálhoz is. De könnyíthetsz is rajta, ugyanis ha a levegőbe emelkedsz, nem kell megvárnod, míg utasítást ad a fordulásra a gép, már előtte is elkezdheted, sőt már akkor, mikor emelkedsz, ha a kellő magasságba érsz, akkor is megjelenik a jelzés.
Land Helicopter
GTA Egy kis ideig repülj a kifutópálya fölött, majd kezdj el lassítani. Ehhez fel kell emelned a helikopter orrát, az eredeti kiadásokban egy specilás gomb is van a lassításra, ami a megfelelő szögben dönti meg a gépet. A gáz-fék összjátékra is figyelj. Ha kellően belassult a gép, landolj a piros jelzésben, párhuzamosan a kifutóval (úgy, hogy a gép orra Las Venturas felé nézzen), de vigyázz ne érkezz túl erősen, mert megsérülhet a gép.
Destroy Targets
GTA Ismét egy nehezebb feladat jön, néhány járművet kell megsemmisíteni. Először kezdj el repülni a kifutó vége felé. Oladlirányba ne mozdítsd el a gépet, csak az orrát döntsd meg, de vigyázz át ne billenj. Nagyban megkönnyíti a feladatot, ha a belső nézetet használod, ilyenkor ugyanis megjelenik egy célkereszt is. Ha látótávolságban van a 3 kamion, kezdj el ész nélkül lövöldözni a rakétákkal az irányukba. Ezután két mozgó Landstalkert kell leszedned, itt is a rakéták használatával a legkönnyebb megsemmisíteni a célpontokat. Ha végeztél velük, landolj a piros jelzésben, párhuzamosan a kifutóval úgy, hogy a gép orra Las Venturas felé nézzen. Ilyenkor már érdemes külső nézetre váltani.
Loop-The-Loop
GTA Repülj el az első gyűrűig, majd ha áthaladtál rajta azonnal emeld fel a gép orrát és csinálj egy bukfencet, majd repülj át a másik karikán. Lehetőleg minél fentebbről érintsd az első jelzést, mert a mutatvány után, alacsonyabban térsz vissza. Itt is tanácsosabb a belső nézetet használni, főleg a felújított kiadásokban.
Barrel Roll
GTA Majdnem ugyanaz, mint az első feladat, itt viszont egy orsót kell csinálnod, tehát át kell fordulnod a géppel oldalirányban. Fontos, hogy csak balra csinálhatod meg. Itt is érdemes használni az előző feladatban alkalmazott trükköket.
Parachute onto Target
GTA Mikor elkezdessz zuhanni, folyamatosan "repülj" előre, a képernyőn megjelenik egy felirat, ami tájékoztat róla, hogy ezt melyik gombbal tudod megtenni. Nagyjából 23 másodperc után nyisd ki az ejtőernyőt. Az arany medálhoz a középső fehér körben kell landolni.
Módosítva: 2020. 11. 21. 11:59 ▪ Szerző: Visali és Rockstar69
San Andreas
San Andreas
San Andreas
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Iskolák
Gyűjtenivalók
Kihívások
Csalások
Érdekességek
Multimédia
Linkek