Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

San Andreas - Chiliad versenyek

Miután eljutottál Badlandsbe, a Chiliad hegy tetején versenyek érhetőek el. A feladat azonnal elindul, ha felülsz a közelben álló Montain Bike-ra, vagy egy máshonnan szerzett példánnyal odatekersz az út elejéhez a hegytetőn.

A szabályok ugyanazok, mint a többi versenynél a játékban, vagyis elsőként kell a célba érni. Ahhoz, hogy egyáltalán indulhass a versenyen minimum 40 százalékosos biciklis tapasztalat kell, de mivel a pályán végigmenni nem egy sétagalopp, érdemes 100 százalékos tapasztalattal nekivágni a futamnak.

A keskeny, lejtős úton tekerni nem könnyű feladat, odafigyelést igényel. Vannak a pályán hosszú, egyenes szakaszok, ahol könnyen megelőzheted a riválisokat – ezeket használd ki. Az ellenfelek megölése tilos, azért azonnal kizárnak a versenyből (persze csak akkor, ha te követted el a gyilkosságot).

Ha elhagyod a bringádat, 25 másoperced van visszaülni rá, különben diszkvalifikálnak. Abban az esetben, ha túl messze keveredsz a következő ellenőrzési ponttól, vagy ha leesel a hegyről, a játék automatikusan visszadob az előző ellenőrzési pont helyére. Összesen három Chiliad verseny van. Ezeket 7:00 és 18:00 között kezdheted el.

Scotch Bonnet Yellow Toute

Az első futamban öt ellenféllel kell megküzdeni. A hegyről lefelé a kacskaringósabb úton kell letekerni. Nagyon fontos, hogy ne a sebbességre, hanem a kanyarok bevételére figyeljünk, és persze arra, hogy érintsük az ellenőrző pontokat. A pályán kétszer is van egy hosszú egyenes szakasz, azt érdemes  a vezetés megszerzésére kifelhasználni.
 
GTAGTAGTA
 
Tipp: A hegytetőn parkol még egy Journey, és egy Camper is. Valamelyikkel parkolj le az első kanyarban úgy, hogy a jobb oldalon éppen át tovább tudj hajtani az akadályon. Ha minden jól megy, a többiek egy kis ideig elszórakoznak a barrikádnál. ;)

Birdseye Winder Yellow Route

A verseny ugyanonnan indul, mint az előző, de egy másik úton kell lejutni a hegyről. Ez tele van éles kanyarokkal. Persze itt is van egy nyugodt szakasz, ahol lehet gyorsulni és előzni. Ez a 23. ellenőrzőpont után van, itt érdemes az élre törni. Viszont nem lehet mindent egy lapra feltenni, ha épp nem kanyar következik, és előzni tudunk, mindenképp használjuk ki a lehetőséget.
 
GTAGTAGTA 
 
Tipp: Az első futamnál leírt barrikád itt is bevállhat.

Cobra Run

Az utolsó próbát is ugyanott tudjuk elkezedeni, ahol az előző kettőt. A két ellenfelet egy kimondottan nehéz terepen kell lealázni. Mindjárt a start után egy veszélyes szakasz következik, ahol keskeny faemelvényeken kell áthajtani, itt érdemes nagyon lassan menni.. A cél előtt sem lélegezhetünk fel, mivel ott is van veszélyes rész. Természetesen vannak sima, könnyű szakaszok is, ezeket érdemes a vezetés megszerzésére kihasználni.
 
GTAGTAGTA
Módosítva: 2020. 11. 21. 12:52 ▪ Szerző: Visali és Rockstar69
San Andreas
San Andreas
San Andreas
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Iskolák
Gyűjtenivalók
Kihívások
Csalások
Érdekességek
Multimédia
Linkek