Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

San Andreas - Fegyvervásárlás

A GTA3 óta vásárolhatunk fegyvereket a sorozatban. Akkor ezt csak a város fegyverboltjaiban tehettük meg, de a GTA Vice city-ben már az egyik jóbarátunk, Phil telkére is benézhettünk. A GTA San Andreas-ban is van egy ismerősünk, akitől vehetünk fegyvert, de persze az Ammu-Nation boltok is megmaradtak. A bomba boltról, ami már a GTA1 óta jelen van a sorozatban szintén ebben a cikkünkben olvashatsz. Hogy egy bombával felszerelt autó fegyvernek számít-e, az nézőpont, ill. fantázia kérdése.

Emett boltja

Emmettel Sweet Nines and AKs c. küldetésében ismerkedünk meg. A boltja Willowfield egyik sikátorában van. Kínálata meglehetősen szerény, nála csak 9mm-eseket vehetünk viszont nem kér érte pénzt, ezért érdemes visszalátogatni hozzá.

Ammu-Nation

Az Ammu-Nation fegyverboltok a Doberman c. küldetéstől kezdve érhetőek el. Az előző részektől eltérően itt minden üzletben ugyanabból a kínálatból válogathatunk. Az egyes fegyverek fokozatosan vállnak elérhetővé. Alant egy táblázatba foglalva felsoroltuk a megvásárolható fegyvereket, és azok árát. Megvételükhöz állj a boltban a pult előtti piros jelzésbe, majd válaszd ki a céljaidnak megfelelő(ke)t.
Ammu-Nation kínálat
Pisztolyok (Pistols)
9mm 200$
Desert Eagle 1 200$
Hangtompítós 9mm 600$
Puskák (Shotguns)
Shotgun 600$
Saen-off shotgun 800$
Combat shotgun 1 000$
Géppisztolyok (Micro SMG)
Tec-9 300$
Micro SMG (Uzi) 500$
SMG
MP5 2 000$
Karabélyok (Assault Rifles)
Ak-47 3 500$
M4 4 500$
Puskák (Rifles)
Rifle 1 000$
Sniper Rifle 5 000$
Eldobható fegyverek (Throws)
Gránátok 300$
Remote Explosives 2 000$
Védőfelszerelések (Armors)
Golyóállómellény 200$

Bomb Shop

Bár San Andreas elképesztően hatalmas játékterület, mindössze két garázs van, ahol bombát szereltethetünk fel járművünkre. Egy Idlewood-ban, Los Santos keleti részén, és egy a The Emerald Isle nyugati oldalán, Las Venturas északi részén. Egy bomba felszerélése 500 dollárba kerül. Először aktiválnunk kell a pokolgépet, majd ezután azonnal szálljunk ki és fussunk el jó messzire, ugyanis a bomba körülbelül 7-10 másodperc múlva felrobban. Természetesen a detonáció a rendőrség figyelmét is felkelti majd.
Módosítva: 2019. 05. 31. 11:32 ▪ Szerző: Visali
San Andreas
San Andreas
San Andreas
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Iskolák
Gyűjtenivalók
Kihívások
Csalások
Érdekességek
Multimédia
Linkek