Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

San Andreas - Történet

 A játék története 1992-ben kezdődik, amikor is a főhős, Carl "CJ" Johnson visszatér San Andreas államába. Ezt megelőzően 5 évvel  (tehát 1987-ben) a bandák közti rivalizálás oly mértékben tetőfokára hágott, hogy el kellett hagynia a térséget, így Liberty City városában próbált új életet kezdeni. Egy nap azonban jött a hír: Beverly Johnson, Carl édesanyja meghalt. Főhősünk tehát visszatér Los Santos-ba, hogy részt tudjon venni anyja temetésén.

GTA GTA

Alighogy megérkezik a városba, egyből összetűzésbe kerül a két korrupt rendőrrel, Frank Tenpenny-vel és Eddie Pulaski-val, akik azzal zsarolják, hogy a nyakába varrják Pendelburry rendőrtiszt meggyilkolását, hacsak nem húzza meg magát. Miután a két zsaru elvette CJ maradék pénzét, a rivális banda, a Ballas területén kirakják főhősünket, mintegy "sok szerencsét" kívánva. Carl felismeri, hogy a Johnson család bandája, az Orange Grove Families már nem az, ami 5 éve volt, így arra az elhatározásra jut, hogy Los Santos-ban marad, a banda újbóli fellendítésének érdekében. Mindezt számos erőfeszítéssel és sok csalódással tudja elérni, és ehhez kapcsolódik a fő sztorivonal.

A játékhoz készült egy Introduction című kisfilm is, mely a San Andreas PlayStation 2-re megjelent különleges kiadásával került felfedésre. A videó elmeséli a nem sokkal a játék sztorivonala előtt történt dolgokat, hogy milyen módon került a képbe Don Salvatore Leone, és hogy milyen állapotok is uralkodnak San Andreas fontosabb területein ebben az időszakban.
 
A videóhoz készítettünk magyar feliratot is, amit külön kell bekapcsolni.
Módosítva: 2020. 11. 21. 12:58 ▪ Szerző: Shotgun
San Andreas
San Andreas
San Andreas
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Iskolák
Gyűjtenivalók
Kihívások
Csalások
Érdekességek
Multimédia
Linkek