Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

San Andreas - Szereplők

Mint minden eddigi Grand Theft Auto epizódban, itt is nagyot alkotott a Rockstar Games mind a karakterek személyiségének kialakításával, mind pedig azok szinkronhangjainak kiválasztásával. Ezúttal is számos nagynevű színész és rapper szolgáltatta hangját a játékban fellelhető egyes szereplőknek. A sokszínűséget bizonyítja az is, hogy a játékhoz körülbelül 328-an adták hangjukat. A játék története során megismert szereplők személyisége nagyon sok viselkedésmódot fog megismertetni velünk, ennek fényében ezen cikkünket teljes mértékben ezekkel kapcsolatban írtuk meg, hogy ti is ismerjétek a játékban elrejtett karakterek tulajdonságait.

FIGYELEM: A leírások tartalmazhatnak olyan elemeket, melyek a játék sztorivonalával kapcsolatosak! Ha nem szeretnéd, hogy "lelőjük a poént",  kérjük, ne olvasd el a cikket!

Kép a karakterről A személy ismertetése

Carl "CJ" Johnson
Szinkronhang: Chris Bellard (Yound Maylay)

A játék főszereplője, valamint az általunk irányított karakter is egyben. 5 évvel a játék története előtt elmenekült Los Santos egyik nyomornegyedéből Liberty City-be, Amerika egyik "legkoszosabb" városába, ahol a Leone család egyik tagjának, Joey-nak (Salvatore Leone fiának) dolgozott. Liberty City-ben való tartózkodása közben a dolgok egyre rosszabbra fordultak a Johnson család számára, valamint a család által vezetett banda, a Grove Street Families is igencsak legyengült. Carl anyjánal halálhírére érkezik vissza San Andreas államába, majd később elhatározza hogy bosszút áll anyja gyilkosain és hogy újra élre tör a bandával.

Sean "Sweet" Johnson
Szinkronhang: Langston Faizon Santisima (Faizon Love)

A Johnson család legidősebb tagja. Kitartó szereplő, utálja a kemény drogokat, melyet igazol az is, hogy míg CJ távol volt, vezetése alatt kitiltotta a banda területéről az összes keményebb drogfajtát. Carl többnyire az ő hibájából maradt távol 5 évet a családtól, mivel őt okolta öccsük, Brian Johnson haláláért, akit mint anyjukat, szintén meggyilkoltak. A játék elején ő az, aki segít Carl-nak visszazökkenni a rendes kerékvágásba, valamint a kissé megváltozott városban segít neki eligazodni. Mikor már látja hogy öccse CJ megérdemel még egy esélyt a banda vezetésére, elkezdődik az igazi harc, melyet az ellenséges bandák ellen folytatnak majd.

Kendl Johnson
Szinkronhang: Yolanda Whittaker (Yo-Yo)

Kendl Johnson a Johnson família egyetlen nő tagja, egyben a legfiatalabb is. Az egyetlen olyan családtag, aki semmilyen formában sem támogatja a szervezett bűnözést. Barátja Cesar Vialpando révén nem csak a Grove Street Families banda tagja, hanem a Varios Los Aztecas bandáé is, melynek köszönhetően a két banda együtt dolgozik a történet során. Nem bírja a két bátyja közt többször is kialakuló ellentéteket, valamint ő az egyik legjobb problémamegoldó a családban.

Melvin "Big Smoke" Harris
Szinkronhang: Clifton Powell

Big Smoke az egyik rangidős vezetője a Grove Street Families-nek. Enyhe túlsúllyal rendelkezik, melynek köszönhetően nagyon sok poént hallhatunk majd a játék során. Nincs nagy tisztelettel a banda iránt, ezt bizonyítja az is hogy kiköltözött a Grove Street-ről, majd feltehetőleg drogból szerzett pénzért vásárolt egy kisebb házat Idlewood-ban, mely közismerten a Ballas banda területe. A játék során ellenünk fordul, melynek oka többnyire a Sweet által létrehozott drogzárlat. Mikor már a történet kezd kibontakozni, ő lesz a legbefolyásosabb drogbáró Los Santos-ban, aki mind a Ballas-nak, mind a Los Santos Vagos-nak továbbít kábítószert.

Lance "Ryder" Wilson
Szinkronhang: Aaron Tyler (MC Eiht)

Mint Big Smoke, ugyancsak egy rangidős tagja az OGF bandának, valamint egyfajta beszerző is, kitől a banda fegyverei erednek. A Grove Street-en él, nem messze a Johnson család házától. Nem mutat nagy tiszteletet CJ iránt, mivel régimódúnak tartja a gondolkodásmódját. Ennek gyakran hangot is ad a küldetések közben, melynek ellenére Carl még mindig az egyik legjobb barátjának tartja őt. A későbbiekben kiderül hogy Big Smoke, és ő összedolgoznak, mindezt azért hogy pénzre és hírnévre tehessenek szert, minél gyorsabban. Ebben segít nekik a C.R.A.S.H egyik kisebb csoportja, mely korrupt rendőrökből tevődik össze.

Frank Tenpenny
Szinkronhang: Samuel L. Jackson

A C.R.A.S.H csoport vezetője. Korrupt rendőr, aki kihasználva befolyását a bűnüldözés világában, folyamatosan szorongatva a Los Santos-ban fellelhető bandák vezetőit. Ezalól persze kivétel a Ballas, melynek tagjaival igencsak jó kapcsolatban áll. Nagyrészt a bandák között dúló konfliktusokból profitál. Az ő megbízásából öli meg pár tag CJ anyját is, melyre azért volt nagy szükség, mivel tudta hogy Carl, amint meghallja anyja halálhírét, visszatér Los Santos-ba, így simán rákenhetik Ralph Pendelburry (Eddie Pulaski és Frank Tenpenny régi társa) meggyilkolását. A történet folyamán legtöbbször Eddie Pulaski, valamint Jimmy Hernandez társaságában láthatjuk.

Eddie Pulaski
Szinkronhang: Christopher Shanon Penn

Eddie Pulaski az egyik negatív szerepet betöltő karakter a játékban. A los santos-i C.R.A.S.H csoport tagja, melyet az LS-ben fellelhető rendőrségi erők összevonásából alapítottak. A csoport lényege hogy fellépjen az esetlegesen a bandák között kialakuló utcai harcok ellen, valamint hogy a drog ügyletek lebonyolítását egyszerűen lehetetlenné tegyék. Sajnos ugyan a csoport tagjai mind, valamilyen formában korruptnak vélhetőek (akik nem, azok nem éltek/élnek túl sokáig). Gyakran látható Frank Tenpenny és Jimmy Hernandez társaságában, akik ugyancsak korrupt rendőrök.

Jimmy Hernandez
Szinkronhang: Armando Riesco

A C.R.A.S.H legújabb tagja, valamint Frank Tenpenny és Eddie Pulaski társa. Alapjában véve nem egy korrupt rendőr, viszont Frank és Eddie már a játék kezdete óta próbálják őt átbillenteni a "sötét" oldalra, folyamatos korrupt tevékenységeikkel. Jimmy tudja hogy nincs mit tennie, vagy együtt működik velük, vagy megölik őt is, mint ahogy azt Ralph Pendelburry tiszttel is tették. A történet során viszont rájön hogy a dolgok túl messzire mentek, majd megpróbálja valahogy jelenteni a Frank és Eddie által elkövetett bűncselekményeket, viszont ez kiderül, ezáltal már csak egy lehetősége maradt, mely nem más mint a halál. Az egyik küldetés során leütik egy ásóval, ezután persze hagyták volna meghalni, viszont magához tért és sikerült megmentenie Carl életét. Sajnos a történtek után golyó általi halált hal, a fegyvert pedig nem más süti el, mint Pulaski.

Cesar Vialpando
Szinkronhang: Clifton Collins Jr.

Cesar egy megbízható ember a játékban. Carl egyik legjobb barátja lesz a történet során, valamint kiderül hogy CJ húga, Kendl ezzel a taggal jár. Illik róla tudni hogy a Varrios Los Aztecas banda vezetője. Nagy szerepet játszik az illegális versenyek lebonyolításában, fő specialitása a Lowrider (hidraulikus felfüggesztéssel ellátott) autókra, valamint a fegyverekre terjed ki. Nagyon sokszor segít nekünk végrehajtani dolgokat. Úgy mint Sweet, megveti a kemény drogokat és a bandájának megtiltja azok bárminemű fogyasztását.

Jeffrey "OG Loc" Cross
Szinkrohang: Jonathan Anderson (Jas)

Carl egyik régi barátja, valamint egyben a Johnson család szomszédságában él. Ugyan nem tagja a GSF-nek, de úgy tűnteti fel magát mint egy igazi gengszert, akitől mindenkinek félnie kell, valamint úgy gondolja hogy nála jobb rapper nincs a városban. Nos, Sweet és Big Smoke már nem egyszer közölte vele hogy inkább folytassa iskolai tanulmányait és hagyja a fenébe törekvéseit ezen célok iránt, hiszen nincs semmi esélye sem. Hangja sokak szerint förtelmesen hamis, de ő úgy gondolja, hogy csak irigykednek rá. Időközben ismeretlen indokból börtönbe került, ahol feltehetőleg közelebbről megismerkedett egy cellatársával, Freddy-vel melynek következménye egy gyilkosság lesz, melyben Freddy hal meg. Később sikerül szert tennie egy állásra, mely nem egy nagy stílű munka, ugyanis egy gyorsétkezde nyílvános WC-jét kell takarítania, ezt persze CJ-nek kicsit másképp magyarázza el. Ekkortájt veszi igénybe Carl segítségét ahhoz, hogy feltörjön a rapperek ranglétráján és hírnévre tegyen szert, bármilyen mocskos módszert is kell felhasználnia erre.

Madd Dogg
Szinkronhang: Tracy Marrow (Ice-T)

Madd Dogg egy igazán elismert rapper Los Santos-ban. Mikor Carl megérkezik a városba, akkor még csúcson van, sőt... Még saját ruházati boltja is nyílt, valamint ekkor adják ki első albumát is. OG Loc-nak való munkálkodásunk során el kell lopnunk tőle az összes verseit tartalmazó könyvét, valamint meg kell ölnünk menedzserét, Alan Crawford-ot is. Ezen események sorozata után a rapper csillaga kezd fokozatosan zuhanni, majd miután már nem volt kilátás semmi jó felé, alkoholba folytja bánatát, így alkoholistává lesz. Mikor már semmi szépet nem lát életében, megkísérli az öngyilkosságot, viszont CJ belátva hogy mit tett, megmenti életét és elfuvarozza őt egy kórházba. Ezután Carl lesz a menedzsere, valamint egyik legjobb barátja is egyben.

Catalina
Szinkronhang: Cynthia Farrell

Cesar jóvoltából találkozunk vele egy igen érdekes helyzetben, amint éppen egy kisvendéglőben forgatja fel a vendégek életét. Találkozásunkkor megosztja velünk azon terve részleteit, melyszerint 4 vidéki kisvárosban megtalálható célpontot akar kirabolni. Nem egyszer kell majd megmentenünk őt a küldetések során, de a jutalmunk nem más, mint a lány szerelme. Később érthetetlen okokból meggyűlöl minket, amit a pénzéhességünkkel érvel. Egy autóverseny során ismét előkerül egy ismerős arc a leányzó oldalán, aki nem más mint Claude Speed, a GTA2, valamint az első 3D-s rész főszereplője. Miután a verseny lezajlott, közli velünk, hogy Claude-al együtt elutaznak Liberty City-be.

Claude Speed
Szinkronhang: Nem szólal meg a játék során.

Úgy látszik hogy Claude egy többször is visszatérő karakter a GTA sorozatban. Először a Grand Theft Auto 2-ben játszhattunk vele, ugyanis ott a főhös szerepét kapta (amolyan Micheal Madsen stílusban), majd később a Grand Thedt Auto 3-ban írthattuk vele a jónépet. Ebben az epizódban csupán mellékszerepet kap, de sokmindent megtudtunk ami elég ködös volt az előző részekben.. Többek között arra is fény derül, hogy hogyan is ismerkedett meg Catalina-val, valamint igazi nevét csak ebben az epizódban tudhatjuk meg. Furcsa módon, úgy mint a GTA3-ban, itt sem szólal megy, még csak egy kis köhintést sem hallani tőle. Egy alkalommal viszont versenyezhetünk ellene a játékban, ezután utaznak el Catalina-val, Liberty City-be, a szabadság városába.

The Truth
Szinkronhang: Peter Fonda

Truth egy öregedő hippi, akit Carl egy küldetés közben ismer meg. San Fierro közelében él, a hegyek között egy farmon, ahol nagyrészt marihuana-t termeszt. Miután Tenpenny felfedezte a kis relytekhelyét, folyamatosan ellátja őt drogokkal, mivel úgy gondolja hogy ezzel elérheti hogy távol tartsa az illetékeseket a farmjától, sajnos később bebizonyosodik, hogy rosszul ítélte meg a helyzetet, ezért az egész ültetményt fel kell gyújtania. Többek között neki köszönhetjük hogy San Fierro-i garázsunk beindult, valamint Mike Toreno-ról is érdekes információkat tud majd közölni számunkra.

Wu Zi Mu (Woozie)
Szinkronhang: James Yaegashi

Ez a vak fiatalember a vezetője a Mountain Cloud Boys Triádnak, melynek főbb fellelhetőségi helye San Fierro kínai negyedére esik, valamint Las Venturas-ra. A Four Dragons kaszinó tulajdonosa is egyben, melynek beindulását Carl-nak köszönheti, mivel a konkurens Caligula's kaszinót eltűntette a szinről. Gyakran nevezik a játék során "A szerencsés vakond"-nak (The Lucky Mole), mivel elég szerencsés alak... ez általában akkor szokott előjönni mikor Carl-al valamilyen játékot folytatnak (például videójáték vagy blackjack). Sajnos úszni nem tud, ennek oka az, hogy vaksága miatt nem tud tájékozódni a vízben.

Mike Toreno
Szinkronhang: James Howard Woods

Egy titkos kormányszervezetnek dolgozik, mely feltehetőleg a CIA (egyszer az FBI-t kritizálta). A játék elején T-Bone Mendez-el és Jizzy B-vel együtt tagja a Loco Syndicate bűnszövetkezetnek, mely a drogkereskedelemre szakosodott. Mikor kiderül hogy összeköttetésben állnak Ryder-el és Big Smoke-al is, Cesar barátunk segítségével egyenként meg kell ölnünk a bűnszövetkezet tagjait, köztük Mike Toreno-t is. Később pedig kiderül hogy a szupernova szerű helikopter robbantásunk sem volt elég ahhoz hogy meghaljon, viszont ezúttal segít nekünk egy kínos ügyet elrendezni, persze nem ingyen...

Jizzy B.
Szinkronhang: Charles Quinton Murphy (Charlie)

San Fierro legnagyobb üzletembere. Egy klubot futtat Battery Point környékén, mely a "Pleasure Domes" nevet kapta. Nagyrészt prostituáltak futtatásával foglalkozik, de van mikor kisebb drog ügyletekbe elegyedik különböző személyekkel. Később, mikor megismerkedik T-Bone Mendez-zel, tagja lesz a Loco Syndicate egyesületnek, melynek Mike Toreno, valamint T-Bone is szerves tagját képezi. Később el kell tennünk láb alól, hogy tetten érhessük a banda többi tagját egy gyűlésen, mely során Mendez-zel és Ryderrel is végeznünk kell.

Kent Paul
Szinkronhang: Danny Dyer

Egy újabb visszatérő karakter, akivel már Vice City-ben megismerkedhettünk. Viszont azóta sokminden megváltozott...Miután Tommy Vercetti-vel megismerkedett, visszaköltözött Angliába, ahol nagy sikereket ért el a zenei ipar terén. Később megismerkedett Maccer-rel, akivel közösen létrehoztak egy Angol együttest, "Guming Chimps" néven. Aztán egy kis idő múlva úgy döntött, hogy inkább szerencsét próbálnak Las Venturas-ban, így került az egész együttes San Andreas-ba... Mint az kiderül egy küldetés során, a banda 2 másik tagja egy nevezetes buli folyamán eltűnik a Las Vegas körüli sivatagban és csak Paul és Maccer helye ismert.

Maccer
Szinkronhang: Shaun William Ryder

A Guming Chimps zenekar fronténekese, valamint Kent Paul társa. Elég érdekes figura, aki nem tudja visszafogni magát, és amikor kedve támad, magához nyúl, amit szerencsére a játék készítői cenzúráztak valamilyen formában.... Mikor San Andreas-ba érkezik bandájával, megismeri Thruth-t, akivel együtt egy nagy bulit csapnak a sivatagban. Ennek eredményeképpen mikor felkelnek Kent Paul-al, semmire sem emlékeznek, csak azt veszik észre, hogy a banda többi tagja rejtélyes módon eltűnt.

Ken "Rosie" Rosenberg
Szinkronhang: William Edward Fichtner

Egy ügyvéd, akit ugyancsak ismerhetünk Vice City-ből. Paranoiás, valamint drogfuggő, melynek alapja a Leone és a Forelli maffia családnak való munkálkodása. Attól fél hogy a Leone-k vagy a Forelli-k felhasználják őt egy esetleges leszámoláshoz, melynek bekövetkeztével akármelyik család tagja is öli meg őt, tuti hogy a családok egymás okolják majd, így indokot találva a két család közt kialakulni készülő háborúhoz. Viszont Ken még így sem sejt mindent, ugyanis a Leone és a Sindacco család 5.000.000$-os alkut kötöttek, mely szerint a két család egyesülne és a Forellikkel együtt birtokolna egy részt a Las Venturas-ban fellelhető Caligula's kaszióból. Jó barátságban áll Kent Paul-lal és Maccer-rel is, akikkel később majd segítségünkkel fog elszökni San Andreas-ból.

Don Salvatore Leone
Szinkronhang: Frank Vincent Gattuso

A Leone maffia család feje, valamint Joey Leone apja. A játék elején a Caligula's kaszinó egy harmad részét birtokolja, majd a végén már az egész az ő keze alá kerül, ugyanis Carl segítségével sikeresen kiiktatja a másik két maffia család fejeseit. Miután minden az övé lett a kaszinóból, Carl, Woozie és egy kisebb csapat eltervezi hogy kirabolják a kaszinót. Ez sikerül is nekik, majd később maga Salvatore fenyegeti meg CJ-t a családjával kapcsolatban.

Old Reece

Szinkronhang: (?)

Fodrász, akinek saját fodrászüzlete van Los Santosban. Régóta ismeri a Johnson családot, jó kapcsolatot ápol velük. Ryder szerint Alzheimer kóros (Bár ez erősen kétséges).
Reece elmondásaiból megtudjuk, hogy valószínűleg Big Smoke-ot is ismeri, csak már nagyon régóta nem látta, mert Carl-lal üzen neki, hogy vágassa le nála a haját. (Miközben tudjuk, hogy Smoke már régóta kopasz.)

Mark "B-Dup" Wayne

Szinkronhang: Jayceon Terrell Taylor (The Game)

Egykoron a Groove Street tagja volt, de később kiválik, mert a banda nem érdekelt erősen a drogkereskedelemben. Kiköltözik a negyedből, és Smoke egyik drogdílerjévé válik, az ölebe pedig Barry ’’Big Bear” Thorne lesz. A történet során le kell számolnunk vele, mert a drogügyletei szétbomlasztják a Groove Street-et. Ezután nem hallunk felőle többet. 

Barry "Big Bear" Thorne

Szinkronhang: Kurt Alexander

Erősen drogfüggő, a Groove Street egyik legrégebbi tagja. Azonban kilép, hogy B-Dup kutyája legyen. A későbbiek folyamán Barry belefárad az alárendelt szerepkörébe és céltalan életmódjába, így visszakönyörgi magát a Groove Street-hez.

T-Bone Mendez

Szinkronhang: Kid Frost

A San Fierro Rifa nevű banda vezére. A Loco Szindikátus 3 tagjának egyike, Toreno és Jizzy B mellett. Erőskezű, agresszív, emellett kifejezetten bizalmatlan az emberekkel. Carl a történet során dolgozik a bűnszervezetnek, T-Bone azonban hamar bizalmatlan lesz felé. Mivel a szervezet elsősorban drogkereskedelemmel foglalkozik, (melybe a Groove Street egyes tagjai is belefolynak), ezért Carl ellenük fordul, és „mindhármukat” elteszi láb alól. 

Zero

Szinkronhang: David Cross

Egy 28 éves számítógép zseni, elektronika szakember. San Fierro-ban ismerjük meg, ahol saját boltja van. Egy hozzá hasonló kaliberű sráccal (Berkley) való rivalizálása miatt veszélyben a vállalkozása, ezért ki kell őt segítünk a történet során. Egyébként meglehetősen melankolikus, és szeret anekdotákban beszélni, emellett megtudjuk tőle, hogy még szűz. Mivel ért a kütyükhöz, és jó ötletei vannak, maga is tagja a Doherty-i garázs csapatának. Emellett Caligula kaszinójának kirablásánál is fontos szerepet játszik. Továbbá a rablás technikai részéért is ő felelős. Mivel eldicsekszik Berkley-nek a rablásról, -és ezzel kockára teszi az egész akció sikerét- Carl indulatból arcul vágja, így összeesik, komoly baja viszont nem lesz.

Ran Fa Li (Farlie)

Szinkronhang: Hunter Platin

A „Red Gecko Tong” Triád San Fierro-i vezetője. Woozie fölérendeltje; a játék során több küldetést is végre kell hajtani a számára. Legtöbbjük az ellenséges triád, a „Da Nang Boys” ellen irányul, akik a triád vezér fejére pályáznak, emiatt amikor már tetőzik a konfliktus, segítenünk kell neki a San Fierro-ból való biztonságos elmenekülésben. Emellett a Négy Sárkány Kaszinó egyik társtulajdonosa Woozie és CJ mellett. Angolul nem tud, ezért saját embere fordítja „mormogásait”.

Su Xi Mu (Suzie)

Szinkronhang: Richard Chang

Ran Fa Li alkalmazottja, aki lefordítja CJ-nek a triád vezér beszédét. 

Guppy

Szinkronhang: (?)

Magas rangú tagja Woozie triád szervezetének, egyben Woozie jobb keze. Tőle tudunk meg Woozie-ról néhány személyes információt: hogy vak, és hogy a beceneve „A szerencsés vakond”. Mivel Woozie fő segédje, a legtöbb triádos küldetésben/annak közvetítésében fontos szerepet játszik. 

Dwaine

Szinkronhang: Navid Khonsari

Dwaine személye még Vice City-ből lehet ismerős, ugyanis mikor Tommy megveszi a kikötőt tőle és barátjától, Jethro-tól, mindketten San Andreas-ba költöznek.

San Andreas-ban megismerkednek The Truth-tal, akivel kezdetben közös drogkereskedelembe folynak. A történet előrehaladtával a drogkereskedelemről –The Truth tanácsára- átállnak Carl segítésére, mégpedig a Doherty-i garázsában lesznek szerelők. Carl-t ugyanis erősen átverte Catalina, és a Doherty-i „garázs”, melyet versenyen nyert meg tőle és Claude-tól nem teljesen a használható kategóriába esik, ezért szüksége van szerelőkre. Ők lesznek Dwaine és Jethro (és Zero). Ebből kifolyólag természetesen több olyan küldetésben is feltűnnek, ahol járműveket kell megbütykölni. 

Jethro

Szinkronhang: John Zurhellen

Szintén szerelő. Jethro jóvoltából válik elérhetővé az autósiskola teljesítése, ugyanis ő ajánlja fel, hogy teljesítsük azt. Amint megtesszük, informál bennünket az ezután elérhető San Fierro-i autóversenyekről. (Bővebben: Lásd Dwaine leírását.)

Johnny Sindacco

Szinkronhang: Casey Siemaszko

A Sindacco maffiacsalád tagja, második legrangosabb apja után. A család erősen terjeszti üzleti hatalmát Las Venturas területén, és igyekeznek szabotálni a Négy Sárkány Kaszinó megfelelő működését, ami Woozie-éknak természetesen nem tetszik. Johnny-t elkapják a biztonságiak, miközben éppen egy pénznyelő gépet rongál, CJ kérésére azonban nem ölik meg, hanem kikötözik egy autó szélvédőjére, és információkat szereznek tőle, hogy megtudják ki ő, és kik küldték. A traumatikus eseménytől Johnny kórházba kerül, ahonnan a Forelli maffiacsalád elrabolja. CJ –hogy Rosenberg helyzetén javítson- visszalopja az őt szállító mentőautót, és biztonságba helyezi. A későbbiek folyamán azonban pont CJ látványától leli halálát a fel nem dolgozott események miatt. 

Jimmy Silverman

Szinkronhang: Gary Yudman

Madd Dog (és OG Loc) zenei producere, aki a Blastin' Fools Records-nál dolgozik. Bár a történet során felmerülő konfliktust OG Loc és Madd Dog között sikerül (aránylag) konfliktusmentesen megoldani, Silverman mégis kipenderíti a kiadótól Loc-ot, és bepereléssel fenyegeti Loc-ot a csalás (Madd Dog rímkönyvének ellopása és használása) miatt. 

Freddy

Szinkronhang: (?)

A Vagos egyik tagja, aki Loc-kal együtt töltötte büntetését a börtönben. Loc szerint Freddy ellopta a rímkönyvét a börtönben, Freddy-től viszont megtudjuk, hogy kettejüknek viszonya volt ott, (Loc tagadja, de megnyilvánulásaiból kiderül, hogy igaz a dolog.)  Mivel nem sikerül közös nevezőre jutniuk, így a történet elején CJ-nek meg kell ölnie a tagot. 

Tony

Szinkronhang: (?)

Ken Rosenberg papagája (és elmondásai alapján egyetlen barátja), aki feltűnik néhány bejátszásban, miután a gazdija pártatlannak minősíti magát a Caligula Kaszinóját kirabló kérdésben. A papagáj többnyire maffia szlenget hadovál, illetve csúnyán beszél. 

Maria Latore

Szinkronhang: Debi Mazar

A Leone család maffiafőnökének, Salvatore Leoné-nak a valamikori felesége. A történet során azonban még nem házasok, ekkor ismerik meg egymást, mivel Leone a Caligula Kaszinó társtulajdonosai között van, Maria pedig ott dolgozik, mint pincérnő. Leoné-nak egyből megtetszik, Maria-nak viszont nem túl szimpatikus a maffiafőnök. Akcentusa van, feltételezhetően a történet előtt Liberty City-ben élt és született, a történet után is oda térnek majd vissza férjével. 

Módosítva: 2019. 05. 31. 11:29 ▪ Szerző: Shotgun,Ben Dover, Luszie
San Andreas
San Andreas
San Andreas
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Iskolák
Gyűjtenivalók
Kihívások
Csalások
Érdekességek
Multimédia
Linkek