Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVSan Andreas - Történet

Módosítva: 2017. 01. 30. 11:53  |  Szerző: Shotgun

 

A játék története 1992-ben kezdődik, amikor is a főhős, Carl "CJ" Johnson visszatér San Andreas államába. Ezt megelőzően 5 évvel  (tehát 1987-ben) a bandák közti rivalizálás oly mértékben tetőfokára hágott, hogy el kellett hagynia a térséget, így Liberty City városában próbált új életet kezdeni. Egy nap azonban jött a hír: Beverly Johnson, Carl édesanyja meghalt. Főhősünk tehát visszatér Los Santos-ba, hogy részt tudjon venni anyja temetésén.

GTA GTA

Alighogy megérkezik a városba, egyből összetűzésbe kerül a két korrupt rendőrrel, Frank Tenpenny-vel és Eddie Pulaski-val, akik azzal zsarolják, hogy a nyakába varrják Pendelburry rendőrtiszt meggyilkolását, hacsak nem húzza meg magát. Miután a két zsaru elvette CJ maradék pénzét, a rivális banda, a Ballas területén kirakják főhősünket, mintegy "sok szerencsét" kívánva. Carl felismeri, hogy a Johnson család bandája, az Orange Grove Families már nem az, ami 5 éve volt, így arra az elhatározásra jut, hogy Los Santos-ban marad, a banda újbóli fellendítésének érdekében. Mindezt számos erőfeszítéssel és sok csalódással tudja elérni, és ehhez kapcsolódik a fő sztorivonal.

A játékhoz készült egy Introduction című kisfilm is, mely a San Andreas PlayStation 2-re megjelent különleges kiadásával került felfedésre. A videó elmeséli a nem sokkal a játék sztorivonala előtt történt dolgokat, hogy milyen módon került a képbe Don Salvatore Leone, és hogy milyen állapotok is uralkodnak San Andreas fontosabb területein ebben az időszakban.
 
A videóhoz készítettünk magyar feliratot is, amit külön kell bekapcsolni.
Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
San Andreas
Ki van itt?
Jelenleg 16 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak