Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVSan Andreas - Irányítás

Módosítva: 2012. 07. 02. 06:31  |  Szerző: VISALI

Mielőtt elkezdünk játszani egy videojátékkal, nem árt ismerni annak kezelését. A GTA San Andreas irányításának alapbeállításain kicsit módosítottak a fejlesztők, így valószínáleg azoknak is lehet problémájuk vele, akik profi szinten vezérlik a sorozat korábbi külső nézetes epizódjait. Ettől eltekintve az irányítás cseppet sem rossz, könnyen megtanulható.

A játék négy platformra jelent meg: PlayStation 2, PC, Xbox és Xbox 360. Az utóbbi kettő természetesen megegyezik, mivel a játékot az Xbox Originals akció keretében portolták át a Microsoft next-gen konzoljára. Mivel ez a mellékepizód eredetileg PS2-re készült, az irányítás a Sony platformján a legkönnyebb. A személyi számítógépeken lehetőségünk van módosítani az egyes billentyűk funkcióit, ezáltal saját igényeinkhez igazíthatjuk azokat. A PC-s változat egyébként támogat különböző joystick-okat és kontrollereket is.

A játék irányítását hét csoportra oszthatjuk, annak alapján, hogy épp milyen környezetben vagyunk - gyalogosan, úszunk, Jetpack van rajtunk, autóban/motorban ülünk, biciklit, helikoptert, vagy repülőt vezetünk. Ez a felosztás azért is szükséges, mert egy gombnak több funkciója is lehet ezek alapján.

Az Irányítás cikket a platformok szerint három részre osztottuk. Az alant található táblázatban kattints arra, amelyiket meg szeretnéd tekinteni.

Platformok
PlayStation 2 Személyi számítógép (PC) Xbox és Xbox 360
Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
San Andreas
Ki van itt?
Jelenleg 15 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak