Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVSan Andreas - Kondíció

Módosítva: 2008. 07. 25. 00:58  |  Szerző: Ben Dover

Konditermek (Gym)

Carl Johnson izomzatát és állóképességét azáltal tudod növelni, ha rendszeresen konditerembe jársz. Több tornaszert is találhatsz, ahol növelheted az izomkötegeket és az állóképességet. A termekben négy féle eszközt lehet kipróbálni: futópad, szobabicikli, fekvenyomó pad és kézi súlyzók. Előbbi kettő az állóképességet (Stamina) növeli és a testsúlyt (Fat) csökkenti, míg az utóbbi kettő az izomzatot (Muscle) növeli. A konditermekbe bármikor betérhets, viszont arra figyelj, hogy egy bizonyos idő után nem enged tovább gyúrni, és olyankor csak másnap próbálkozhatsz újból. A játék elején, mikor Sweet felhív, hogy nagyon cingár vagy, érdemes az izomzatot pár játékbeli nap alatt a maximumra növelni, hiszen így nemcsak főhősöd kinézete lesz tekintélyesebb, hanem az ütések és rúgások ereje is nagyban megnövekedik. Ám a konditermek nem csak erre jók, ugyanis mindhárom városban másféle verekedési stílust tanulhatsz. Ezeket a verekedési stílusokat a JOBB EGÉR + ENTER kombinációval hívhatod elő. (Tipp: A játék elején, mikor még nem tudsz semmilyen mozdulatot, akkor is kipróbálhatod a fent említett kombinációt. Ilyenkor CJ elkezd vadul ütni és rúgni)
Az alábbiakban részletezem a játékban megtalálható összes konditermet.

Los Santos Gym
Helye: Los Santos - Ganton
Eszközök: Fekvenyomó pad, kézi súlyzók, szobabicikli, futópad
Ebben a konditeremben boxot tanulhatsz. Először is az izomzatod meg kell hogy haladja a 20%-ot, és csak azután tanulhatod meg a boxot. Menj oda a boxedzőhöz, aki hátul püföli a zsákot, és álj bele a piros körbe. Ekkor megkérdi, hogy kiállsz-e ellene. Természetesen nyomj Y-t és mehet a bunyó. Nem nehéz őt legyőzni, hiszen ha egyszer a földre kerül, már csak ütni kell. Ha legyőzted, akkor megmutat neked 3 új mozdulatot.

Los Santos Beach
Helye: Los Santos - Verona Beach
Eszközök: Fekvenyomó pad, kézi súlyzók, szobabicikli
Egy kicsi rejtett konditerem, még a térkép sem jelöli. Itt is lehet gyúrni, bár itt nem lehet mozdulatokat tanulni. Érdekessége, hogy nyitott részen van.

Madd Dogg’s Crib
Helye: Los Santos - Mulholland
Eszközök: Fekvenyomó pad, kézi súlyzók, szobabicikli, futópad, kosárpalánk
A ’Home in the Hills’ című küldetés után megkapod Madd Dogg luxusvilláját, amiben többek közt egy tornaterem is található. Itt is gyúrhatsz kedvedre, viszont itt sem lehet új mozdulatot tanulni.

Cobra Marital Arts
Helye: San Fierro – Garcia
Eszközök: Fekvenyomó pad, kézi súlyzók, szobabicikli, futópad
Másik város, másik harcművészet. Itt a karate műfaját tanulhatod meg az öreg mestertől. 20% izomzat felett menj oda a piros körbe, és utána győzd le. A ringet nem hagyhatod el, különben veszítenél. Ha legyőzöd, három új mozdulatot mutat neked. A ’The Green Sabre’ című küldetés után kezdheted el látogatni ezt az edzőtermet.

Below The Belt
Helye: Las Venturas – Redsands East
Eszközök: Fekvenyomó pad, kézi súlyzók, szobabicikli, futópad
Ez egy kicsi lepukkant edzőterem, ahol a kickboxot tanulhatod meg. Elég durva verekedési mód, ahol egyaránt lehet lábat és kezet is használni. 20% izomzat kell ide is, és ugyanúgy le kell győznöd az edzőt. Ezután három új mozdulatot mutat be neked. A kickbox a legerősebb verekedési stílus, főleg, ha az izomzatod 100%-on van. A termet a ’Yay-Ka-Boom-Boom’ küldetés után látogathatod meg.

Kosarazás (Basketball)

A játékban lehetőség van kosarazásra is. Számtalan helyen találhatsz kosárpályát, ahol a labda mellett Entert nyomva már dobálhatsz is. Ha felvetted a labdát, akkor a SHIFT-et lenyomva eldobhatod. Minél több ideig tartod lenyomva a shift-et annál később dobja el a labdát. Kosarazni Sweet ’Tagging up Turf’ küldetése után lehet. Van egy két trükk is a kosárban:

Bal Ctrl: Carl megpörgeti a labdát a jobb kezén
Jobb Ctrl: Carl átgurítja a vállán a kosárlabdát
Zsákolás: Fuss a palánkkal szembe, és mikor ott vagy, nyomd meg a SHIFT-et (A futást ne engedd el!).

Ha nagyobb kosárpályán vagy, akkor lehetőség van verseny teljesítésére is. Ehhez nyomd meg a Középső egérgombot (Görgő). Ekkor véletlenszerűen jelennek meg a pályán piros körök, ahonnan adott idő alatt be kell dobnod. Ha bedobtad, akkor plusz időt kapsz, és így kell elérni minél több pontot. Ha letelt az idő, akkor kiírja, hogy hány pontot sikerült dobnod.

FONTOS: A játékban van egy nagy hiba. Miután megkaptad Madd Dogg villáját, ne mentsd ki ott az állást. Ugyanis, ha ott mentesz, akkor a játékban minden kosárlabda el fog tűnni, és vége a kosarazós mókának. A játékhoz kiadott 1.01 patch orvosolja ezt a hibát is. Ha viszont már mentettél ott, akkor innen letölthetsz egy jó mentést.

Úszás

Sokak álma vált valóra, mikor bejelentették, hogy a San Andreasban főhősünk, Carl Johnson már úszni is tud! Végre nem kell azon aggódnunk, hogy vízbe fogunk fulladni, mivel ezentúl bármikor kiúszhatunk a partra. Ha például egy kocsival vízbe esel, akkor víz alatt is kiszállhatsz az Enterrel. Az úszás irányítása (Alapbeállításban):

Nyilak: Mellúszás
Shift: Gyorsúszás
Space: Ugrás a vízben (A partnál ezzel tudsz kimászni)
Bal egérgomb: Víz alá merülés

Igen, a víz alá is le lehet merülni, ekkor egy világoskék mérő jelzi, hogy meddig bírod még levegővel. Ez a tüdőkapacitás (Lung Capacity). Ha teljesen letelt, gyorsan jöjj föl levegőért, mert ha ezt nem teszed meg, az élet fog fogyni. Ha az is elfogyott, belefulladsz a vízbe. A tüdőkapacitást természetesen növelni is lehet, mégpedig sok víz alatti úszással, és a 100 darab rejtett kagyló összeszedésével. Ezek után már nyugodtan tanulmányozhatod a tenger élővilágát (halak, teknősök, delfinek, cápák, medúzák)! Az úszkálással is növelheted az Izomzat és Állóképesség értékeit, és csökkentheted a Hájat.

A rendszeres mozgás, gyúrás és táplálkozás idővel lassacskán növeli az életet jelző piros csík hosszát. Ekkor egy ’Max Health +’ felirat jelenik meg a bal felső sarokban.

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
San Andreas
Ki van itt?
Jelenleg 82 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak