Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVSan Andreas - Stadion versenyek

Módosítva: 2017. 12. 10. 12:01  |  Szerző: Visali és Rockstar69

A GTA Vice Cityből ismert stadion versenyek itt is elérhetőek annyi különbséggel, hogy a fejlesztők mindhárom városban építettek egy-egy stadiont, és mindhárom helyen más-más versenyt lehet végigvinni. Las Venturasban két verseny váltakozik. A jutalom nem kis összeg, ráadásul még extra járműveket is kapunk, ha teljesítjük őket.

A 100%-os végigjátszáshoz mindegyik versenyen nyernünk kell. A versenyek helyszínét egy ezüst színű trófea ikon jelzi a térképen. Mielőtt beneveznénk rájuk érdemes a vezetési illetve motorozási tapasztalatot 100%-ra növelni, mivel így jelentősen könnyebb dolgunk lesz.

Los Santos: 8-track

  • A verseny már a játék elejétől elérhető, 20%-os vezetési tapasztalatnál
  • A jutalom  $10 000, valamint egy Monster Truck és egy Hotring Racer vár majd az épület parkolójában

Tizenegy ellenfelet kell megelőznöd, és elsőként kell a célba érned ahhoz, hogy 100 százalékra teljesítsd a futamot. A járművek nagyon sokat ütköznek, ráadásul a pálya sem egy sima, egyenes út, tehát a kocsid rongálódni fog. Bár meg lehet javíttatni egy kijelölt helyen, ez lényegesen rontja az esélyeidet. Folyamatosan nyomd a gázt, és kéziféket használj a kanyaroknál. Így gyors leszel és az előtted lévőket is hamarabb kikerülheted.

San Fierro: Blood Bowl

  • A versenyre a Green Sabre c. küldetés után lehet jelentkezni, 20%-os vezetési tapasztalatnál
  • A jutalom $10 000, valamint egy Blooding Banger áll majd a parkolóban

A fejlesztők egyfajta roncsderbivel is kedveskedtek nekünk. Egy Blooding Bangerrel kell áthaladnunk minél több ellenőrzőponton ahhoz, hogy megnyerjük a versenyt. Alapból 30 másodpercünk van, és minden áthaladáskor plusz 15 másodperc jutalmat kapunk. A futam alatt kifogyhatatlanul sok ellenfelünk van, akik nekünk és egymásnak is ütköznek, ezzel szabotálva az ellenőrzőpont elérését. Ha megrongálódik a kocsid, vegyél fel egy csavarjulcs ikont, ami időnként megjelenik a pályán. Ezzel javul az autó állapota. Ha felborulsz, az szerencsére nem számít sérülésnek, és automatikusan négykerékre áll a járgány.

Las Venturas: Dirt Track

  • A versenyre a Yay-Ka-Boom-Boom c. küldetés után lehet benevezni minden hétfőn és szerdán
  • A jutalom $25 000, és egy BF Injection parkol majd a stadion előtt

Ez egy új krosszmotor verseny, egy Sanchezt kapsz a teljesítéséhez. Csak úgy, mint a 8-Tracknél, itt is tizenegy ellenfél van. A futam hat körös. Elég kanyargós a pálya, kézifékkel kanyarodj. Egy szakaszon sok a bucka is, ilyenkor érdemes enyhén előre helyezni a súlypontot a motoron, de csak óvatosan, nehogy előrebukfenc legyen a vége.

Las Venturas: Kickstart

  • A versenyt a Yay-Ka-Boom-Boom c. küldetés után lehet benevezni minden kedden, csütörtökön, pénteken, szombaton és vasárnap
  • Egy Dune kerül a bejárat elé

Egy Sanchez motort kapunk a versenyhez, amellyel zöld, sárga, és piros gömböket kell felvennünk. A zöld 1, a sárga 2, a piros 3 pontot ér. Összesen 26 pontot kell összegyűjtenünk a nyeréshez 4 perc alatt. Talán ez a legkönnyebb feladat a stadion versenyek közül. Érdemes eleinte a zöld gömböket, illetve a könnyen elérhető sárgákat megérinteni. Rengeteget segíthet, ha minél nagyobb a motor tapasztalatunk, mivel úgy kisebb az esélye annak, hogy leesünk. A feljavított telefonos, PS3-mas és Xbox 360-as kiadásban annyi könnyebség van, hogy 6 perc van a feladat teljesítésére, valamint néhány helyen nagyobb értékű gömbök vannak.

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
San Andreas
Ki van itt?
Jelenleg 23 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak