Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVSan Andreas - Parkoló inas

Módosítva: 2014. 07. 14. 20:52  |  Szerző: Visali

A játékban több új munkát találunk, amelyek végigvitele után a cégek, üzemek vagy boltok napi hasznot termelnek, és a pénzt felvehetjük az adott feladat kiindulási pontjánál egy dollár jelbe lépve. Ezek közé tartozik a parkoló inas küldetés is az 555 Wip Tip cíküldetés után érhetjük el a San Fierro-i Vank Hoff Hotelnél. A feladatok megkezdéséhez szükségünk lesz egyenruhára is, amit bármelyik rejtekhelyed öltözőszobájában megtalálsz.

A kezdéshez be kell álnod a kollégák mellé, és várnod az érkező autókat. Ha kiszáll a sofőr, neked kell odaérned először, ha ez nem sikerül, nem bukod el a feladatot, de az idő telik. A kocsit le kell parkolnod a földalatti parkolóházban, majd vissza kell gyalogolnod a következő járgányért. Összesen 5 szint van, mindegyiknél alapból 2 percet kapunk, és a leparkolandó autók száma szintenként eggyel nő.

A képernyőn egy sáv és alatta egy érték is megjelenik, ami minden ütközéskor nő. Amekkora számérték marad, annyi másodpercet kapunk a pluszba. További másodperceket kapunk a parkolás minőségére, tehát érdemes profin beállni a kocsikkal. Arra vigyáznod kell, hogy ne üsd el a többi inast, mivel ez 20 másodpercet levon az idődből. Ha a hoteltől túl messzire hajtasz a mókának vége. Ha teljesíted a parkoló inas küldetéseket, a hely napi $2000 bevételt termel.

Szint Kocsik száma
Idő
1. szint 3 autó 2 perc
2. szint 4 autó 2 perc
3. szint 5 autó 2 perc
4. szint 6 autó 2 perc
5. szint 7 autó 2 perc
Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
San Andreas
Ki van itt?
Jelenleg 14 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak