Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVSan Andreas - Repülősiskola

Módosítva: 2017. 12. 02. 14:47  |  Szerző: Visali és Rockstar69

Grand Theft Auto IV - Történet

A GTA San Andreas-ban lehetőségünk van trükköket, érdekes manővereket csinálni az egyes járművekkel. Ezeket a történet előrehaladtával fokozatosan megnyíló iskolákban ismerhetjük meg. Itt feladatonként megtanuljuk őket.

Minden feladatot három féle minősítésben teljesíthetsz: bronz (70%-85%), ezüst (86%-99%) és arany (100%). A 100%-os végigjátszáshoz minden trükköt legalább bronz fokozaton kell elsajátítani, de érdemes később mindet arany minősítésre elvégezlni, mivel ajándék járműveket is kapunk. Az iskolákat egy piros S betű jelzi a radaron.

Repülősiskola

A repülősiskolát a Werdant Meadows c. küldetés után kötelező elvégezni ahhoz, hogy tovább juthass a játékban. A tíz feladat elvégzése után megszerzed a pilóta engedélyt, így később bármikor bejuthatsz San Andreas reptereire. A feladatoknál azt értékeli a játék, hogy mennyi idő alatt teljesíted azt, mennyire sérült meg a repülőgép, és hogy milyen pozícióban sikerült megállnod. A legutóbbinál arra kell figyelned, hogy a piros jelzésbe érkezz, párhuzamosan a kifutópályával. Nem muszáj a sugár közepén megállni, de érinteni kell azt.
 
A pilóta kiképzés a legnehezebb az összes közül. A repülős feladatoknál figyelj oda, hogy a lehető leghamarabb behúzd a futóművet, mert ez növeli a repülő sebességét és kezelhetőségét! Kerüld a hirtelen mozdulatokat, nagy óvatosan korrigálj. A felesleges mozgásokra is figyelj oda, sok feladatnál nem is kell oldalirányba mozogni. A felújított változatokban jelentősen megnövelték a határidőket, és a gyűrűk is nagyobbak lettek, amiken át kell haladni, így ezekben a változatokban nem lesz túl nehéz teljesíteni a feladatokat.

Jutalom járművek:

  • Ha az összes feladatot legalább bronzra teljesítetted: Rustler
  • Ha az összes feladatot legalább ezüstre teljesítetted: Stuntplane
  • Ha az összes feladatot legalább aranyra teljesítetted: Hunter


Időkorlátok

Feladat neve Arany Ezüst Bronz
  Eredeti Felújított Eredeti Felújított Eredeti Felújított
Takeoff 0:30 0:40 0:36 0:50 0:45 1:00
Land Plane 0:25 0:35 0:40 0:55 0:55 1:15
Circle Airstrip 1:00 1:20 1:07 1:30 1:15 1:40
Circle Airstrip and Land 1:20 1:50 1:35 2:00 1:50 2:10
Helicopter Takeoff 0:45 1:00 0:52 1:10 1:00 1:20
Land Helicopter 0:30 0:40 0:45 0:50 1:00 1:00
Destroy Targets 1:20 1:50 1:45 2:20 2:10 2:50
Loop-The-Loop 0:21 0:30 0:24 0:35 0:27 0:40
Barrel Roll 0:18 0:25 0:20 0:30 0:23 0:35
Parachute onto Target 0:55 1:15 1:10 1:35 1:25 1:55

 Feladatok

Takeoff
GTA Gyorsítsd fel a gépet, majd ha már megfelelő a sebesség, emelkedj el a földtől. Ne várd meg míg magától elemelkedik a gép, mert ilyenkor kibillenhet az egyensúlyából, amit korrigálni kell és ez jelentős időveszteséghez vezet. Ha a levegőben vagy, húzd be a futóművet a lehető leghamarabb és haladj át a 3 piros gyűrűn.
Land Plane
GTA A második tananyag a landolás. Miután átrepültél a karikán ereszkedj a kifutópálya felé, engedd ki a kerekeket, majd tedd le először a gép fenekét, utána a gép orrát, és állj meg a piros jelzésben, párhuzamosan a kifutópályával.
Circle Airstrip
GTA Ismétlésként először is szállj fel a géppel, majd a körben elhelyezkedő piros karikákon repülj körbe. A kormánylapát használatával, a képernyő alján közölt információk segítségével kanyarodj a Rustler-rel. Finom, óvatos mozdulatokkal korrigálj, ha nem vagy biztos magadban, néha csökkentheted is a gép sebességét, ez azonban csak az ezüst, vagy a bronz medálhoz lesz elég, ha az aranyra hajtasz, végig "nyomnod"kell a gázt. Öszesen nyolc karikán kell átrepülnöd.
Circle Airstrip and Land
GTA Az előző feladat egy kiegészített változata. Ugyanazt a kört kell megtenned, mint az előző leckénél, viszont itt már landolnod is kell. Az utolsó gyűrűt próbáld meg minél szűkebb íven érinteni, hogy könnyebben szálhass le a kifutóra. Ha földet értél, állj meg a piros jelzésben, párhuzamosan a kifutópályával.
Helicopter Takeoff
GTA Az egyik legkönnyebb feladat. Emelkedj a levegőbe, majd fordulj meg 180 fokban és repülj át a piros gyűrűn. Ha becsületesen megcsinálod a feladatot, akkor is lesz bőségesen időd még az arany medálhoz is. De könnyíthetsz is rajta, ugyanis ha a levegőbe emelkedsz, nem kell megvárnod, míg utasítást ad a fordulásra a gép, már előtte is elkezdheted, sőt már akkor, mikor emelkedsz, ha a kellő magasságba érsz, akkor is megjelenik a jelzés.
Land Helicopter
GTA Egy kis ideig repülj a kifutópálya fölött, majd kezdj el lassítani. Ehhez fel kell emelned a helikopter orrát, az eredeti kiadásokban egy specilás gomb is van a lassításra, ami a megfelelő szögben dönti meg a gépet. A gáz-fék összjátékra is figyelj. Ha kellően belassult a gép, landolj a piros jelzésben, párhuzamosan a kifutóval (úgy, hogy a gép orra Las Venturas felé nézzen), de vigyázz ne érkezz túl erősen, mert megsérülhet a gép.
Destroy Targets
GTA Ismét egy nehezebb feladat jön, néhány járművet kell megsemmisíteni. Először kezdj el repülni a kifutó vége felé. Oladlirányba ne mozdítsd el a gépet, csak az orrát döntsd meg, de vigyázz át ne billenj. Nagyban megkönnyíti a feladatot, ha a belső nézetet használod, ilyenkor ugyanis megjelenik egy célkereszt is. Ha látótávolságban van a 3 kamion, kezdj el ész nélkül lövöldözni a rakétákkal az irányukba. Ezután két mozgó Landstalkert kell leszedned, itt is a rakéták használatával a legkönnyebb megsemmisíteni a célpontokat. Ha végeztél velük, landolj a piros jelzésben, párhuzamosan a kifutóval úgy, hogy a gép orra Las Venturas felé nézzen. Ilyenkor már érdemes külső nézetre váltani.
Loop-The-Loop
GTA Repülj el az első gyűrűig, majd ha áthaladtál rajta azonnal emeld fel a gép orrát és csinálj egy bukfencet, majd repülj át a másik karikán. Lehetőleg minél fentebbről érintsd az első jelzést, mert a mutatvány után, alacsonyabban térsz vissza. Itt is tanácsosabb a belső nézetet használni, főleg a felújított kiadásokban.
Barrel Roll
GTA Majdnem ugyanaz, mint az első feladat, itt viszont egy orsót kell csinálnod, tehát át kell fordulnod a géppel oldalirányban. Fontos, hogy csak balra csinálhatod meg. Itt is érdemes használni az előző feladatban alkalmazott trükköket.
Parachute onto Target
GTA Mikor elkezdessz zuhanni, folyamatosan "repülj" előre, a képernyőn megjelenik egy felirat, ami tájékoztat róla, hogy ezt melyik gombbal tudod megtenni. Nagyjából 23 másodperc után nyisd ki az ejtőernyőt. Az arany medálhoz a középső fehér körben kell landolni.
Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
San Andreas
Ki van itt?
Jelenleg 23 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak