Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVSan Andreas - Motoros iskola

Módosítva: 2017. 12. 02. 14:49  |  Szerző: Visali és Rockstar69

Grand Theft Auto IV - Történet

A GTA San Andreas-ban lehetőségünk van trükköket, érdekes manővereket csinálni az egyes járművekkel. Ezeket a történet előrehaladtával fokozatosan megnyíló iskolákban ismerhetjük meg. Itt feladatonként megtanuljuk őket.

Minden feladatot három féle minősítésben teljesíthetsz: bronz (70%-85%), ezüst (86%-99%) és arany (100%). A 100%-os végigjátszáshoz minden trükköt legalább bronz fokozaton kell elsajátítani, de érdemes később mindet arany minősítésre elvégezlni, mivel ajándék járműveket is kapunk. Az iskolákat egy piros S betű jelzi a radaron.

Motoros iskola

A "Yay Ka-Boom-Boom" című küldetés teljesítése után rengeteg újdonság válik érhetővé San Andreasban, köztük a motoros iskola is, amit a Las Venturas-i Blackfield stadion mögött találsz meg. Az iskolák közül ez a legegyszerűbb, csupán öt egyszerű feladatot kell teljesítened.

Azt, hogy milyen minősítést kapsz egy feladatra az határozza meg, hogy mennyire sérült meg a mocid, és hogy milyen pozícióban sikerült megállnod vele. Az utóbbi talán a legnehezebb. Figyelj oda, hogy minél jobban a kijelölt terület közepén állj meg, párhuzamosan a bójákkal!

Jutalom járművek:

Ha az összes feladatot legalább bronzra teljesítetted: Freeway
Ha az összes feladatot legalább ezüstre teljesítetted:  FCR-900
Ha az összes feladatot legalább aranyra teljesítetted: NRG-500

Feladatok

The 360
GTA A feladat teljes mértékben megegyezik az autós iskola első feladatával, a különbség csupán annyi, hogy itt egy motorral kell megtenned a 360 fokos fordulatot valamivel több idő - 15 másodperc alatt. Bár a mintavideóban háromszor is megfurdul a motoros, valójában elég csak egyszer. A lényeg, hogy abban a pozícióban állj meg, amiben elindultál.
The 180
GTA Ez a feladat is megegyezik az autós iskolában elvégzettel, tehát gyorsulj fel, a kézifék segítségével fordulj meg 180 fokban, majd hajts vissza a kezdőpontra. Itt is 10 másodperc áll a renedelkezésedre.
The Wheelie
GTA A feladat egyszerű. Gyorsíts fel, majd a bóják jelölt sávban kezdj el egykerekezni a motorral. Persze előtte is elkzedheted, a lényeg, hogy a bóják közötti részen ne érjen le az első kerék.
Jump & Stop
GTA Egyszerűen csak rá kell hajtanod az rámpára, majd meg kell állnod a pálya végén. A feladat elvégzésére 8 másodpercet adnak a fejlesztők.
 The Stoppie
GTA Először gyorsíts fel, majd mikor a a bójákkal határolt részhez érsz helyezd az első kerékre az egyensújt és fékezz, így az első kerékre tudod állítani a motort. Az egykerekezéshez hasonlóan itt is az a lényeg, hogy a bóják közötti részen nem érhet le a hátsó kerék.
Jump & Stoppie
GTA Az előző két feladatban tanultakat kell alkalmaznod. Miután felhajtottál a rámpára helyezd az első kerékre az egyensúlyt és egykerekezz el orral a pálya végéig. Valójában nem olyan nehéz, mint ahogy hangzik.
Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
San Andreas
Ki van itt?
Jelenleg 23 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak