Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVSan Andreas - Lowrider

Módosítva: 2017. 01. 06. 17:29  |  Szerző: Visali

Grand Theft Auto IV - Történet

A sorozatban nem számítanak újdonságnak a lowreider kocsik, hiszen már a GTA3-ban (Yardie Lobo) és a GTA Vice city-ben (Voodoo) is találkozhattunk hidraulikával felszerelt autókkal. A GTA San Andreas-ban viszont ezek nagyobb szerepet kapnak, és jóval több van belőlük, ráadásul versenyekre is benevezhetünk velük.

A lowrider futamokkal a Cesar Vialpando c. küldetésben ismerkedünk meg. Ezután bármikor visszatérhetünk, ha egy kiskézpénzre van szükségünk. A verseny lényege, hogy minél szebben táncoltassuk a verdád.

Egy ellenél van. A képernyő alján megjelenik egy kör, majd a zene intrója után nyilak úszkálnak jobbról balra. Mindig a nyíl irányába kell pattogtatni a kocsit. A konzlos kontrollerekkel ez gyerekjáték, mivel az analóg kar használata egyszerű, billentyűzeten viszont ez kicsit nehezebb, de nem lehetetlen. Ajánlott a menüben kátállítani, hogy a súlypontot milyen billentyűvel szabályozzuk. Érdemes a numerikus billentyűzethez igazítani a beállításokat.

Minél jobban a kör közepére esik a nyíl, mikor áthelyezed a súlypontod, annál több pontot kapsz minden egyes „tánclépésnél“. Viszont nem feltétlenül kell a kört figyelned, inkább a zene ritmusát kell elkapni.

Az utcákon is lehet találni hidraulikával felszerelt autókkal, de ha nincs, akkor Loco Low tuning garázsában tehetünk rájuk. Ide eleve csak lowrider kocsikkal hajthatunk be. Ezeket a járműveket keresd: Blade, Broadway, Remington, Savanna, Slamvan, Tahoma, Tornado, Voodoo.

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
San Andreas
Ki van itt?
Jelenleg 24 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak