Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVSan Andreas - Chiliad versenyek

Módosítva: 2017. 11. 25. 13:30  |  Szerző: Visali és Rockstar69

Miután eljutottál Badlandsbe, a Chiliad hegy tetején versenyek érhetőek el. A feladat azonnal elindul, ha felülsz a közelben álló Montain Bike-ra, vagy egy máshonnan szerzett példánnyal odatekersz az út elejéhez a hegytetőn.

A szabályok ugyanazok, mint a többi versenynél a játékban, vagyis elsőként kell a célba érni. Ahhoz, hogy egyáltalán indulhass a versenyen minimum 40 százalékosos biciklis tapasztalat kell, de mivel a pályán végigmenni nem egy sétagalopp, érdemes 100 százalékos tapasztalattal nekivágni a futamnak.

A keskeny, lejtős úton tekerni nem könnyű feladat, odafigyelést igényel. Vannak a pályán hosszú, egyenes szakaszok, ahol könnyen megelőzheted a riválisokat – ezeket használd ki. Az ellenfelek megölése tilos, azért azonnal kizárnak a versenyből (persze csak akkor, ha te követted el a gyilkosságot).

Ha elhagyod a bringádat, 25 másoperced van visszaülni rá, különben diszkvalifikálnak. Abban az esetben, ha túl messze keveredsz a következő ellenőrzési ponttól, vagy ha leesel a hegyről, a játék automatikusan visszadob az előző ellenőrzési pont helyére. Összesen három Chiliad verseny van. Ezeket 7:00 és 18:00 között kezdheted el.

Scotch Bonnet Yellow Toute

Az első futamban öt ellenféllel kell megküzdeni. A hegyről lefelé a kacskaringósabb úton kell letekerni. Nagyon fontos, hogy ne a sebbességre, hanem a kanyarok bevételére figyeljünk, és persze arra, hogy érintsük az ellenőrző pontokat. A pályán kétszer is van egy hosszú egyenes szakasz, azt érdemes  a vezetés megszerzésére kifelhasználni.
 
GTAGTAGTA
 
Tipp: A hegytetőn parkol még egy Journey, és egy Camper is. Valamelyikkel parkolj le az első kanyarban úgy, hogy a jobb oldalon éppen át tovább tudj hajtani az akadályon. Ha minden jól megy, a többiek egy kis ideig elszórakoznak a barrikádnál. ;)

Birdseye Winder Yellow Route

A verseny ugyanonnan indul, mint az előző, de egy másik úton kell lejutni a hegyről. Ez tele van éles kanyarokkal. Persze itt is van egy nyugodt szakasz, ahol lehet gyorsulni és előzni. Ez a 23. ellenőrzőpont után van, itt érdemes az élre törni. Viszont nem lehet mindent egy lapra feltenni, ha épp nem kanyar következik, és előzni tudunk, mindenképp használjuk ki a lehetőséget.
 
GTAGTAGTA 
 
Tipp: Az első futamnál leírt barrikád itt is bevállhat.

Cobra Run

Az utolsó próbát is ugyanott tudjuk elkezedeni, ahol az előző kettőt. A két ellenfelet egy kimondottan nehéz terepen kell lealázni. Mindjárt a start után egy veszélyes szakasz következik, ahol keskeny faemelvényeken kell áthajtani, itt érdemes nagyon lassan menni.. A cél előtt sem lélegezhetünk fel, mivel ott is van veszélyes rész. Természetesen vannak sima, könnyű szakaszok is, ezeket érdemes a vezetés megszerzésére kihasználni.
 
GTAGTAGTA
Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
San Andreas
Ki van itt?
Jelenleg 18 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak