Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVSan Andreas - Triatlon (Beat the Cock!)

Módosítva: 2017. 12. 22. 16:56  |  Szerző: Visali

A fejlesztők egyfajta végső futamnak szánt, ún. triatlon versenyekkel tették élvezetesebbé a játékot. A nyeréshez CJ-t kitűnő formába kell fejlesztened, tehát maximális állóképességgel, tüdőkapacitással, biciklizési tapasztalattal kell rendelkeznie, és semmiképp sem lehet hájas. Teljesítésük azonban nem feltétele a 100%-os végigjátszásnak!

Ezek a futamok három részből állnak és csak hétvégente teljesítheted őket. Az első szakaszt úszva kell megtenni, a másodikat biciklivel, a harmadikat pedig futva. Összesen két verseny van. A pályák elképesztően hosszúak, ezek a mellékküldetések nagyon időigényesek. A futamok során nyolc egész ügyes ellenfeled lesz. A versenyeket azonban kicsit megkönnyítheted magadnak, ha a versenyre jetpack-kel érkezel. Mielőtt belesétálsz a piros jelzésbe, tedd le a közelben, így amikor elkezdődik a futam még felvehted azt. Sajnos csak az úszást tudod gyorsabban megcsinálni így, de már ez is nagy segítség lehet. Ami még hasznos lehet az a betörős mellékküldetés teljesítése, mivel ha sikeresen elvégzed a végtelelnségig sprintelhetsz.

Santa Maria Beach

Kezdőpont: A Santa Maria Beach-i világítótorony mellett, a homoks partrész végén
Jutalom: $10 000
 
A Santa Maria Beachről indul és a Missionary Hill tetején végződik. Először úsznod kell. Az ellenőrző pontokat követve Flint County keleti széléhez érsz. Ott aztán az egyik BMX-re kell pattannod (kék nyíl jelzi, hogy melyik a tiéd). Egy hosszú tekerős szakasz jön. Mikor elérkezel a Missionary Hill lábához 25 másodperced van, hogy leszálj a bringáról. Ezt érdemes kihasználni, és amíg az idő engedi minél feljebb jutnod a hegyoldalon. Aztán szállj le, és sprintelj felfelé. A rádiótorony mellett van a cél.

Fisher's Lagoon

Kezdőpont: Palomino Creek, a kikötőben a mevásárolható rejtekhelytől nem messze
Jutalom: $20 000
 
A sokkal hosszabb futam Palomino Creekben, az öböl szélén indul. Valamivel tovább kell úsznod, mint a másik versenyben. Miután megérkeztél a parthoz, ülj fel a BMX-re, és haladj az ellenőrzőpontokat követve. Idegölően hosszú és unalmas szakasz jön, de ezt próbáld meg a vezetés megszerzésére kilhasználni. Egészen Las Venturasig kell tekerni. Közben nincs forgalom San Andreasban, eltűnnek az autók és a gyalogosok, így azokra szerencsére nem kell figyelni, de persze így nincs, ami feltartóztathatná az ellenfeleket. Az utolsó szakasz, ahol futni kell a Burger Shot közelében kezdődik és a Four Dragons Casinonál végződik.
Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
San Andreas
Ki van itt?
Jelenleg 16 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak