Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I


San Andreas - Minijátékok

Grand Theft Auto IV - Történet

Az unalom elűzésére a fejlesztők néhány minijátékot is beletettek a játékba. Ezeket többnyire a játékgépekhez sétálva érhetejük el. Játékautomaták a klubokban, boltokban, bárokban vannak, vagy a nagyobb villákban, mint például Madd Dog háza. Összesen négy féle játékot lehet kipróbálni. Ezekkel pénzösszeget ugyan nem minden esetben nyerhetünk, és a 100% teljesítéséhez sem szükségesek, de a móka kedvéért érdemes kipróbálni őket.

BilliárdA GTA San Andreas által felsorakoztatott minijátékok között szerepel a billiárd is, ennek is egy elterjedtebb alfaja, a Pool.

Aki esetleg nem ismeri a játékot, a lényege, hogy színezett, számokkal ellátott golyókat kell bejuttatni az asztal hat lyukába, egy dákó – hosszúkás, keskenyedő bot – segítségével, mígnem – függően a játékszabályoktól – fent nem marad a fekete, 8-as golyó, amit utolsóként lyukba lökve nyerhetjük meg a játékot.


Kezdőlépések

Egy pool játszma elkezdéséhez az alapkritérium, hogy legyen nálad legalább 50$, mivel egy játszma tétet igényel, ami egészen 1000$-ig terjedő összeg lehet.

GTAGTA

Ha van ennyi pénzed, akkor elegendő csupán eljutnod a San Andreas államában elszórtan fellelhető billiárdasztalok egyikéhez, és a mellettük álló NPC közelébe érve elfogadni a felkérést, majd megtenni a szükséges pénzösszeget.

GTA

Ha minden szükséges kritériumot sikerül teljesíteni, a játék el is kezdődik, ekkor CJ bármelyik közelharci fegyverét lecseréli egy billiárddákó, és lehetősége van kezdőlökést végrehajtani.

(Érdekesség, hogy a PlayStation 2 exkluzív kétjátékos mód itt is használható, tehát ha két kontrollerrel bírunk, kihívhatjuk az éppen velünk egy szobában ülő játékost egy játékra. Ezen esetben viszont nem tehetünk meg pénzösszeget.)

Játékszabályok

CJ kezd, tehát az első lökés alkalmával jobb esetben el is dől, hogy melyik „mintával” játszunk a továbbiakban.
Az asztalon két minta található, az egyik a „teli”, azaz egyszínű golyókat jelenti, a másik pedig a „csíkos”, tehát nem egyszínűeket.

GTAGTA
GTAGTA


Attól függően dől el, hogy mely golyókat kell eltegyük, hogy első alkalommal mit sikerült lyukba juttatnunk, vagy ha nem sikerült semmit sem, mit lök be az ellenfél.

GTAGTA

Amennyiben az egyik játékos egyszerre mindkét mintából lerak egyet-egyet, a kezdőlökés folytatódik, mert nem eldönthető, hogy melyikkel játszunk a továbbiakban.
A lökés irányát az iránygombokkal tudjuk megadni, és egy fehér golyón mutatja a játék, a képernyő jobb alsó sarkában, míg erősségét attól függően, hogy milyen mértékben húzzuk hátra egerünket, majd milyen gyorsan toljuk azt előre.

GTAGTA

Körvesztésre a következő hibák elkövetésekor kerülhet sor:

  • A játékos nem talál el egy golyót sem.
  • A játékos rossz golyótípust talál el először és/vagy elrakja azt.
  • A meglökött golyó nem ér hozzá az asztal falához.
  • A játékos elrakja a fehér golyót. 

A legutolsó esetben – ha véletlen elrakjuk a fehér golyót, a következő körben az ellenfél bárhova teheti az asztalon azt, így sokkal könnyebbé téve a játékot. Erre érdemes odafigyelni.

GTAGTA

 

Nyerünk, ha:

  • A másik játékos előtt eltesszük saját golyóinkat, majd legutolsónak a fekete nyolcast.
  • Ha az ellenfél véletlen idő előtt löki be a fekete nyolcast.

Elvesztjük a játékot, ha:

  • A többi golyónk előtt lökjük le a fekete nyolcast.
  • Ha a másik játékos hamarabb teszi el saját golyóit az asztalról.
  • Ha elraktunk minden színes golyót, majd belökjük a feketét, de ezzel együtt sikerül a fehér golyót is elraknunk.
 Ten Green Bottles
Ganton - (LS)
Mistx's
Garcia - (SF) 
 Lil' Probe Inn
Bone County 
The Craw Bar
Old Strip - (LV)
The Casino Floor
Redsands West - (LV) 

ITB - Inside Track Betting (Fogadó iroda)

Tét:  5 dollártól

A fogadóirodákban lehetőségünk nyílik lovakra fogadni. Az egyik automatához sétálva kezdhetjük el a minijátékot. Először öt ló közül kell kiválasztanunk azt, amelyikre fogadunk. Jobb oldalt a nevek után az arányszámokat is megnézhetjük. Miután kiválasztottuk a legszimpatikusabbat, megadhatjuk a tétet, ami minimum $5, de $25, $100, $150, $1 000, $5 000 és $10 000 értékekkel növelhetjük. A maximális tét amit feltehetünk a nyerések után folyamatosan növekszik. A nyeremény az arányszámtól függ. Ha 2/1 az arány akkor a feltett tét dupláját nyerjük, ha 4/1 a négyszeresét, és így tovább.

GTA GTA GTA

Videojátékok

GTA A nonstop üzletekben, a mentőházakan, és egyéb más helyeken találkozhatsz játékautomatákkal, ill. játékkonzolokkal, amelyekkel szintén különböző minijátékokat  próbálhatunk ki.. Ezekkel ugyan nem lehet pénzt nyerni, mégis kiváló szórakozást nyújtanak, unaloműzésként remek foglalatosság (játék a játékban). Összesen négy féle van. A legmagasabb elért pontszámokat mindegyiknél nyomon követhetjük.

Duality

A játék szabályai egyszerűek. Egy űrhajóval kell sziklákat lövöldözni. Vannak fekete és fehér sziklák. A feketék szétlövéséért 10 pont jár, ha nekimész 5 pont levonódik. A fehéreket nem szabad szétlőni, mert ilyenkor 10 pont vonódik le, de ha áthaladunk rajtuk, 5 pontot kapunk. Ezek mellett ügyelni kell a sérülésre és a hajtóanyag mennyiségre is. Előbbit egy piros, utóbbit egy zöld függőleges sáv jelzi a bal alsó sarokban.

GTA GTA GTA


Go Go Space Monkey


Szintén űrben játszódó videojáték. Egy majmot kell irányítanunk, amivel a szembe jövő zöld kis űrlényeket kell kilőni. Minden egyes találat 100 pontot ér, és minden egyes sikertelen próbálkozásért 25 pont vonódik le. Vigyáznunk kell, mert az ellenfelek is lőnek ránk. Nem szabad, hogy eltaláljanak, vagy ütközzenek velünk. A képernyő felső részén nyomon követhetjük a pontszámunkat, a legutóbb elért legnagyobb pontszámot, és az életpontokat. Háromszor lehet rontani.

GTA GTA GTA

Let´s Get Ready to Bumble

A feladatunk, hogy a méhecskével repülve virágokat gyűjtsünk össze meghatározott idő alatt, szintenként egyre többet. A feladatot nehezíti, hogy a pályán tüskék is vannak, amiknek nem szabad nekirepülni. A képernyő alján ellenőrizhetjük az begyűjtendő virágok számát, a hátralévő időt, és az életpontokat. Itt is háromszor ronthatunk.

GTA GTA GTA

They Crawled From Uranus

Egy űrhajóval kell szétlőnünk az ellenséges űrhajókat, amik nehezítés képpen vissza is tudnak lőni. A képernyőn egy láthatatlan kör mentén mozoghatunk körbe-körbe. A bal felső sarokban a pontszámokunkat követhejük nyomon, a jobb felső sarokban az életpotnjainkat, a bal alsó sarokban a szint számát, a jobb alsó sarokban pedig az aktuális életpont erősségét százalékban. Egy bónuszt is elérheünk, ha egy támadó űrhajócsoport mindegyikét kilőjük. Ilyenkor egy kék csomag tűnik fel a képernyőn, amit ha felszerzünk, az egy lövedéktől megvéd minket.

GTA GTA GTA

A minijátékok kipróbálása nem feltétele a 100%-os végigjátszásnak!

Módosítva: 2017. 02. 08. 16:59 ▪ Szerző: Visali
San Andreas
San Andreas
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Iskolák
Gyűjtenivalók
Kihívások
Csalások
Érdekességek
Multimédia
Linkek