Segítség a Grand Theft Auto V-höz:

Csalások | Repülőiskola | Gyűjtenivalók | Mutatványok | Segítség | Gépigény | TőzsdeSan Andreas - Minijátékok

Módosítva: 2013. 06. 03. 00:05  |  Szerző: Visali

Grand Theft Auto IV - Történet

Az unalom elűzésére a fejlesztők néhány minijátékot is beletettek a játékba. Ezeket többnyire a játékgépekhez sétálva érhetejük el. Játékautomaták a klubokban, boltokban, bárokban vannak, vagy a nagyobb villákban, mint például Madd Dog háza. Összesen négy féle játékot lehet kipróbálni. Ezekkel pénzösszeget ugyan nem minden esetben nyerhetünk, és a 100% teljesítéséhez sem szükségesek, de a móka kedvéért érdemes kipróbálni őket.

Billiárd (Pool)

Tét: $50$ - $100 000

A billiárd sokak számára ismerős játék. A játékban egy amolyan "butított" változat érhető el. A kezdéshez csak oda kell sétálni az asztal mellett álló ürgéhezi. Miután eldöntötted, hogy mennyi pénzt kozkáztatsz már indul is a játék. A 15 golyót háromszög alakban állítják fel. Mindig te kezdel. A fehér golyót kell neki ütnöd a többinek. A golyók két csoportra oszthatók: hét teljesen színes (teli) és hét csíkos. A tizenötösik a fekete 8-as, amit csak a legvégén szabad beütni valamelyik lyukba, miután a csoportod összes billiárd golyóját eltüntetted az asztalról, különben elveszted a játékot. Hogy melyik a te csoportod, azt a bal oldalt olvashatod le az eredményjelző tábláról.

GTA GTA

ITB - Inside Track Betting (Fogadó iroda)

Tét:  5 dollártól

A fogadóirodákban lehetőségünk nyílik lovakra fogadni. Az egyik automatához sétálva kezdhetjük el a minijátékot. Először öt ló közül kell kiválasztanunk azt, amelyikre fogadunk. Jobb oldalt a nevek után az arányszámokat is megnézhetjük. Miután kiválasztottuk a legszimpatikusabbat, megadhatjuk a tétet, ami minimum $5, de $25, $100, $150, $1 000, $5 000 és $10 000 értékekkel növelhetjük. A maximális tét amit feltehetünk a nyerések után folyamatosan növekszik. A nyeremény az arányszámtól függ. Ha 2/1 az arány akkor a feltett tét dupláját nyerjük, ha 4/1 a négyszeresét, és így tovább.

GTA GTA GTA

Videojátékok

GTA A nonstop üzletekben, a mentőházakan, és egyéb más helyeken találkozhatsz játékautomatákkal, ill. játékkonzolokkal, amelyekkel szintén különböző minijátékokat  próbálhatunk ki.. Ezekkel ugyan nem lehet pénzt nyerni, mégis kiváló szórakozást nyújtanak, unaloműzésként remek foglalatosság (játék a játékban). Összesen négy féle van. A legmagasabb elért pontszámokat mindegyiknél nyomon követhetjük.

Duality

A játék szabályai egyszerűek. Egy űrhajóval kell sziklákat lövöldözni. Vannak fekete és fehér sziklák. A feketék szétlövéséért 10 pont jár, ha nekimész 5 pont levonódik. A fehéreket nem szabad szétlőni, mert ilyenkor 10 pont vonódik le, de ha áthaladunk rajtuk, 5 pontot kapunk. Ezek mellett ügyelni kell a sérülésre és a hajtóanyag mennyiségre is. Előbbit egy piros, utóbbit egy zöld függőleges sáv jelzi a bal alsó sarokban.

GTA GTA GTA


Go Go Space Monkey


Szintén űrben játszódó videojáték. Egy majmot kell irányítanunk, amivel a szembe jövő zöld kis űrlényeket kell kilőni. Minden egyes találat 100 pontot ér, és minden egyes sikertelen próbálkozásért 25 pont vonódik le. Vigyáznunk kell, mert az ellenfelek is lőnek ránk. Nem szabad, hogy eltaláljanak, vagy ütközzenek velünk. A képernyő felső részén nyomon követhetjük a pontszámunkat, a legutóbb elért legnagyobb pontszámot, és az életpontokat. Háromszor lehet rontani.

GTA GTA GTA

Let´s Get Ready to Bumble

A feladatunk, hogy a méhecskével repülve virágokat gyűjtsünk össze meghatározott idő alatt, szintenként egyre többet. A feladatot nehezíti, hogy a pályán tüskék is vannak, amiknek nem szabad nekirepülni. A képernyő alján ellenőrizhetjük az begyűjtendő virágok számát, a hátralévő időt, és az életpontokat. Itt is háromszor ronthatunk.

GTA GTA GTA

They Crawled From Uranus

Egy űrhajóval kell szétlőnünk az ellenséges űrhajókat, amik nehezítés képpen vissza is tudnak lőni. A képernyőn egy láthatatlan kör mentén mozoghatunk körbe-körbe. A bal felső sarokban a pontszámokunkat követhejük nyomon, a jobb felső sarokban az életpotnjainkat, a bal alsó sarokban a szint számát, a jobb alsó sarokban pedig az aktuális életpont erősségét százalékban. Egy bónuszt is elérheünk, ha egy támadó űrhajócsoport mindegyikét kilőjük. Ilyenkor egy kék csomag tűnik fel a képernyőn, amit ha felszerzünk, az egy lövedéktől megvéd minket.

GTA GTA GTA

A minijátékok kipróbálása nem feltétele a 100%-os végigjátszásnak!

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
San Andreas
Ki van itt?
Jelenleg 27 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak