Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVSan Andreas - Fegyvervásárlás

Módosítva: 2014. 07. 14. 22:59  |  Szerző: Visali

A GTA3 óta vásárolhatunk fegyvereket a sorozatban. Akkor ezt csak a város fegyverboltjaiban tehettük meg, de a GTA Vice city-ben már az egyik jóbarátunk, Phil telkére is benézhettünk. A GTA San Andreas-ban is van egy ismerősünk, akitől vehetünk fegyvert, de persze az Ammu-Nation boltok is megmaradtak. A bomba boltról, ami már a GTA1 óta jelen van a sorozatban szintén ebben a cikkünkben olvashatsz. Hogy egy bombával felszerelt autó fegyvernek számít-e, az nézőpont, ill. fantázia kérdése.

Emett boltja

Emmettel Sweet Nines and AKs c. küldetésében ismerkedünk meg. A boltja Willowfield egyik sikátorában van. Kínálata meglehetősen szerény, nála csak 9mm-eseket vehetünk viszont nem kér érte pénzt, ezért érdemes visszalátogatni hozzá.

Ammu-Nation

Az Ammu-Nation fegyverboltok a Doberman c. küldetéstől kezdve érhetőek el. Az előző részektől eltérően itt minden üzletben ugyanabból a kínálatból válogathatunk. Az egyes fegyverek fokozatosan vállnak elérhetővé. Alant egy táblázatba foglalva felsoroltuk a megvásárolható fegyvereket, és azok árát. Megvételükhöz állj a boltban a pult előtti piros jelzésbe, majd válaszd ki a céljaidnak megfelelő(ke)t.
Ammu-Nation kínálat
Pisztolyok (Pistols)
9mm 200$
Desert Eagle 1 200$
Hangtompítós 9mm 600$
Puskák (Shotguns)
Shotgun 600$
Saen-off shotgun 800$
Combat shotgun 1 000$
Géppisztolyok (Micro SMG)
Tec-9 300$
Micro SMG (Uzi) 500$
SMG
MP5 2 000$
Karabélyok (Assault Rifles)
Ak-47 3 500$
M4 4 500$
Puskák (Rifles)
Rifle 1 000$
Sniper Rifle 5 000$
Eldobható fegyverek (Throws)
Gránátok 300$
Remote Explosives 2 000$
Védőfelszerelések (Armors)
Golyóállómellény 200$

Bomb Shop

Bár San Andreas elképesztően hatalmas játékterület, mindössze két garázs van, ahol bombát szereltethetünk fel járművünkre. Egy Idlewood-ban, Los Santos keleti részén, és egy a The Emerald Isle nyugati oldalán, Las Venturas északi részén. Egy bomba felszerélése 500 dollárba kerül. Először aktiválnunk kell a pokolgépet, majd ezután azonnal szálljunk ki és fussunk el jó messzire, ugyanis a bomba körülbelül 7-10 másodperc múlva felrobban. Természetesen a detonáció a rendőrség figyelmét is felkelti majd.
Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
San Andreas
Ki van itt?
Jelenleg 19 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak