Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVVice City - Motorok

Módosítva: 2012. 07. 06. 17:34  |  Szerző: VISALI

A GTA3-ban rendkívül látványos volt, hogy kidolgozott autókkal és hajókkal közlekedhettünk, ami a külsőnézet bevezetésének köszönhető. A Vice City-ben azonban már motorok nyergében és légi járművekkel is utazhatunk a városban, illetve felette.

Rengeteg új jármű került bele a játékba. Az autóarzenál is kibővült. Összesen 95 vezethető közlekedési eszközt lophatunk el a városban, melyek természetesen az 1980-as évekbeli Miami utcáin látható modellek kicsit leredukált virtuális mása.

Motorok

A kétkerekűek rendkívül előnyösek, ha egy szűk sikátoron kell keresztül menni, többségükkel jobban be lehet venni a kanyarokat, mint az autókkal. A motorok előnye, hogy előre felé is lehet lőni róluk, ha van nálunk valamilyen gépfegyver. A játék fizikájának hátránya, hogy hamar le lehet róluk esni. Összesen hat darab van a játékban.

Motorok listája

GTA

Angel
’Big’ Mitch Baker motoros bandájának járműve. Gyakorlatilag egy Freeway némi festéssel és rozsdával. Az első kerék megemelése a tömege miatt nem lehetséges. Nagy sebesség mellett lehetetlen kanyarokat bevenni vele. A kézifék használata sem ajánlott.

Mindig parkol egy:

Downtown > A Grasy Chopper kocsma előtt két darab

GTA

Faggio
A kis robogó nagyon zajos és kicsit lomha, de a kanyarokat talán ő veszi a legjobban az összes motor közül. Hasznos társ, ha lőnek rád, mert ügyesen ki lehet vele térni a lövedékek elől.

Mindig parkol egy:

Washington Beach > Rosenberg irodájának északi oldalánál
Vice Point > A Pay’n’Spray-től kicsit északra egy nagy sárga szemetes konténer  mellet.

GTA

Freeway
Ezt a motort inkább csak feszítésre ajánlott használni. A kanyarodás közel sem az erőssége, és akadnak nála gyorsabb járművek is. Ugratásokra semmiképp sem szabad használni, mert az akció többnyire visszafelé fog elsülni.

Mindig parkol egy:

Vice Point > A gyógyszertártól valamivel északra a sárga épület mellett

GTA

PCJ-600
A játék egyetlen sportmotorja. Szinte mindenre alkalmas, bár nagy sebességnél nehéz megállni vele. Olyankor elveszítheted az uralmad a jármű felett. Emellett nem a legstrapabíróbb, ugyanis pár ütközés után már füstölni kezd.

Mindig parkol egy:

Ocean Beach – A kikötő két peronjának bejárata között nagyjából félúton

Ocean Beach – A Pay’n’Spray szerelőműhellyel északról szomszédos fehér épület parkolójában

Vice Point – A negyed déli részén a hatalmas hotel mellett
Downtown > A Greasy Chopper kocsmával szembeni bolt kirakatában

GTA

Pizza Boy
Tulajdonképpen ez egy kanári színekbe öltöztetett Faggio, rajta egy 6 darab pizza tárolására alkalmas dobozzal. A paramétereik megegyeznek. A pizzafutár küldetésekhez szükséges jármű.

Mindig parkol egy:

Vice Point > A pizzéria mellett
Litle Haiti > A pizzéria mellett
Downtown > A pizzéria mellett

GTA

Sanchez
A krosszmotor szintén gyors, és egykerekezésre kimondottan alkalmas. Az ugratásokra szintén jó, ráadásul a legstrapabíróbb motor a játékban. A játékban nem egy krosszmotoros verseny van, melyekhez ezt a járművet kell használnod.

Mindig parkol egy:

Downtown > Északon a krosszpályán
Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Vice City
Ki van itt?
Jelenleg 20 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak