Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Vice City - Szerelőműhelyek

A küldetések teljesítésével, ill. egyéb módszerekkel szerzett pénzösszegeket természetesen el is költhetjük. A GTA Vice city-ben már jóval több dologra, mint a GTA3-ban. Vásárolhatunk ingatlanokat vagy cégeket, de a legkézenfekvőbb, ha betérünk egy boltba, és ott valami hasznos cuccért áldozunk pénzt.

A boltok alatt olyan üzleteket, garázsokat és éttermeket értünk, melyek szolgáltatásait mi is igénybe vehetjük, tehát nem csak „dísznek” vannak a városban. Ide soroljuk az Ammu-Nation fegyverboltokat, Phil telkét, ahol szintén fegyvereket vásárolhatunk, a szerszámboltokat, a Pay’n’Spray és más szerelőműhelyeket, az 8-Ball bomba boltot,  a pizzériákat és a North Point Mall áruház földszinti étkezdéit.

Szerelőműhelyek

Ha összetörted a járműved, akkor a szerelőműhelyekben megjavíttathatod azt. Ekkor 100$ ellenében újjávarázsolják a karosszériát és új színt kap a verda. Csakúgy, mint a GTA3-ban ez itt is azt jelenti, hogy tulajdonképpen elrejtőzöl a rendőrök elől olyan értelemben, hogy nem ismernek majd fel téged.

GTA GTA

GTA GTA

Ám a GTA Vice city-ben az erre vonatkozó szabályok módosultak némiképp. Maximálisan csak ötös körözési szintet rázhatsz le így, ill. miután átfújták a kocsidat a körözési csillagok a képernyőn még villognak. Ezt azt jelenti, hogy még keresnek a rendőrök, de nem ismernek fel. Ha eközben elkövetsz egy újabb bűntettet újra köröznek majd a rendőrök, de ezzel részletesebben a Körözés c. cikkünkben foglalkozunk. Ezen garázsok hivatalos feladata, hogy rendbe hozzák a megsérült motorokat és autókat. Ha úgy hajtasz be, hogy egy karcolás sincs a járgányon, akkor ingyen átfestik. Fontos tudni, hogy „behemót” és közszolgálati járművekkel a rendőrségi Cheetah-t kivéve nem foglalkoznak. Összesen öt szerelőműhely van. Ebből négyet jelölt a térkép – ezek a GTA3-ból ismert Pay’n’Spray garázsok. Van viszont egy ötödik is, ami a Sunchine Autos autószalonhoz tartozik. Azon a térképen, amit alant a cikkhez mellékeltünk ez is fel van tüntetve.

Kapcsolódó térkép

Boltok térkép
Módosítva: 2019. 05. 31. 11:56 ▪ Szerző: VISALI
Vice City
Vice City
Járművek
Játékmenet
Boltok
Búvóhelyek
Végigjátszás
Mellékküldetések
Alkalmi munkák
Versenyek
Csalások
Érdekességek
Multimédia
Teaser oldalak
Linkek